Dodaj do ulubionych

Striptiz w Marsie

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 16:07
No a kto zapoda temat striptizu w Marsie i wczorajszej imprezki?niezle laski
szalały a niektórym to tak sie udzieliło, że do końca imprezy były bardzo
chcące hihih.No naprawdę było gorąco...............
Obserwuj wątek
    • Gość: baggy Re: Striptiz w Marsie IP: *.246.4.118.tisdip.tiscali.de 06.05.05, 21:45
      co sie dzialo w marsie?
      kto?
      co?
      czemu?
      • Gość: motylek021 Re: Striptiz w Marsie IP: 81.210.32.* 06.05.05, 21:57
        mogli by sie wkońcu ruszyc i zamieścic jakies fotki z imprez w Marsie
      • Gość: gork Re: Striptiz w Marsie IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:13
        100 pytań do..Ale jak ważnych! Też chcem wiedzieć ;-)pozdro
    • Gość: Gracjan Re: Striptiz w Marsie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 21:08
      Robi sie tam mały burdel
    • Gość: ! Re: Striptiz w Marsie IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 23:12
      CÓŻ SIĘ TAM WYDARZYŁO..?MOŻE KTOŚ NAPISAĆ?CZY TO KOLEJNA BZDURA...?NIE CHODZI
      MI O NAZWISKA,TYLKO O TO,CO SIE DZIAŁO../JEŚLI WOGÓLE..
      • Gość: Mara Re: Striptiz w Marsie IP: *.246.4.124.tisdip.tiscali.de 09.05.05, 20:07
        naprawde byl striptease??!! planowany czy nie?? jezeli nie, to co wlasciciele
        na to?
        • Gość: a był Re: Striptiz w Marsie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 00:16
          był striptiz, ale nie przypadkowy (jak już bywało) tylko taki na zamówienie-
          dla kobiet. podobno kicha
    • Gość: du Re: Striptiz w Marsie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 17:44
      slyszałem że w Marsie to sama burżuazja chełmińska i same landrynki więc tam
      nie pójdę...
      • Gość: lolek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 20:00
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: studentkaa Re: Striptiz w Marsie IP: 81.210.32.* 12.05.05, 08:29
      Nie byłam w MArsie juz przeszło pół roku, bo mieszkam teraz w bydzi ale
      chcialam sie tam wybrac niedługo lecz mnie odstraszyliscie.... Serio tak sie
      tam porobiło?
    • Gość: bywam Re: Striptiz w Marsie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 08:45
      Ciekawe, podejrzewam ze te wypowiedzi pochodza od osob ktore nie chodza do
      Marsa. Z czego moze wynikac tekst ze laski daja dupy za drina czy wstep - moze
      ktos osadza innych według siebie. Ludzie litosci dajcie sobie na wstrzymanie.
      Kazdy robi co chce, zainteresujcie sie swoim zyciem.
      • Gość: biker Re: Striptiz w Marsie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 09:23
        Kurna ostatnio bylem sobie w Marsie, poszedłem sobie pieszo ze Świecia tak dla
        zdrowia ale na szczescie nie sam tylko z kumplami bo w drodze bym umarl z nudow
        w krzakach. Bez kozery wbijam sie przez wejscie główne a tu HALT! Zehn zlotis
        polnishe schweine!!! Kurna 10 pln za wjazd do takiego obleśnego lokalu to
        masakra nawet w Terminalu wjazd jest za 12 ale jaki luksus. Poszedłem do Marsa
        tylko dla tego że bawili sie tam koszykarze Polpaku i chcielismy sobie z nimi
        pogadac... Ogólnie jezeli ktos lubi saune to mozna tam wejsc 2 minutki i
        człowiek jest zlany potem, jezeli oni czegos tam nie zrobia to kiedys od tego
        stęchłego powietrza ( puszczanie bąków, zapach potu) zapali sie klub. Apeluje o
        klimatyzacje bo zadna przyjemnosc przyklejac sie do poszczegolnych osób...
        chyba ze kierownictwo wyznaje świętą zadane Nelly'ego " Hot in here" !!!!
        • gotho Mars - jest jak jest 12.05.05, 09:42

To jest dosc zamkniety klub. jest grono ludzi ktorzy tam czesto bywaja i tyle.
          Fakt jesli chodzi o gestosc powietrza to przegina. Szczegolnie gdy sie lyknie
          wiecej to tak muli... Chyba ze o to chodzi tam nie trzeba az tak duzo pic
          temperatura robi swoje jak w indianskim namiocie. Jesli chodzi o ludzi i
          dziewczyny ktore daja za drina to jet w tym troche prawdy. Ale tak jest i to w
          wielu miejscach. Co tam jak chcesz sobie pogrzmocic to idzie do Marsa wyrywasz i
          grzmocisz. Jak nie chcesz to nie. Kazdy ma swoj rozum. Jesli dziwczyna lubi tak
          bardzo to jej sprawa jesli gorszy kogos widok takich rzeczy to poprostu niech
          siedzi w domu albo wybiera inne kluby. ja osobiscie za Marsem nie przepadam ale
          moi znajomi czesto tam przesiaduja. Za rzadko ten klub jest wogole otwarty bo to
          fajne miejsce ale nie w sobotni wieczor...
          • Gość: bywam Re: Mars - jest jak jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:06
            Co do temperatury powietrza w marsie to sie zgadzam zdecydowanie za goraco ale
            nadal nie rozumiem wypowiedz na temat dawania dupy. Chodze tam i nie zauważyłam
            zeby ktos sie grzmocił po katach wiec na jakiej podstawie sa twierdzenia ze
            dziewczyny ktore chodza do marsa to najogólniej mowiąc dziwki. To ze tancza
            wyzywajacą, a moze to ze z kims rozmawiają a moze wystarczy to ze poprostu tam
            przychodza. Dajcie spokój, jak sie wam nie podoba to nie przychodzcie.
            • gotho Re: Mars - jest jak jest 12.05.05, 10:28

Nie napisalem ze dziewczyny chodzace do Marsa to dziwki. Napisalem ze sa takie
              ktore tam ktore lubia... Nie znaczy to ze robia to w lokalu. Choc bylo cos
              takiego... Ale jesli nie wiesz... no trudno ja cie nie bede uswiadamial.
              Nie oburzaj sie jak dziecko bo to ogolnie powszechnie wiadome ze dziewczyny sa
              rozne i niktore po prostu sa latwe nie tylko w Marsie ida rzeby sie zabawic...
              Nie ma w tym nic zlego do konca. Bynajmniej mi nic do tego kazdy robi jak lubi.
              • Gość: bywam Re: Mars - jest jak jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 13:28
                OK nie napisałes tak a ja sie nie oburzam. Poprostu piszac cos na naszym forum
                musisz wziać pod uwage, ze ludzie bardzo lubia uogólniac i jak ktos napisze ze
                laski w marsie daja dupy to taki jeden z drugim pomysli ze wszystkie laski w
                tym lokalu daja dupy. A wiekszość komentrzy złosliwych na tym forum moim
                zdaniem bierze sie poprostu z zadrości. Ja wiem ze bywają tam i takie panie co
                juz niejednego w Chełmnie zaliczyły ale dlaczego zawsze pisze sie tylko zle o
                kobietach. A męzczyźni? Taki co sobie zalicza co sobote inna to co w porządku
                pewnie jest?
                • Gość: do bywam Re: Mars - jest jak jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:15
                  I tu sie z Toba zgadzam ,dlaczego nie pisza o odwrotnej sytuacji jak
                  niejednokrotnie zonaty i dzieciaty zalicza wlasnie te panienki za drinka,wtedy
                  to on jest" bohater",szkoda tylko ze zona nic o tymnie wie,ale moze sie
                  dowiedzieć.Pozdrawiam wszystkich panów zaliczjacych panienki z Marsa
            • Gość: eee tam Re: Mars - jest jak jest IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:28
              Niestety, gdyby ktoś pomyślał, miał hajs, pozwolenie itp., to moze powstałby
              lepszy lokal w cch...A tak - MARS :/ Nie wszystkich stać na wyjazd do np.
              Kokocka...i sam wjazd (choć jak dla facetów niewielka różnica - może 2 zeta).
              To, że przychodzą tam też laski i faceci (!), którrzy pokazują swym stylem
              czy "ruchami", że mają ochotę na..., to nie nowość. A co do samego "grzmocenia
              się " tam - też nie zauważone przeze mnie (jeszcze...).
              Może właścicielom chodziło o otwarcie też sauny? :) Ale zobaczcie - im bardziej
              gorąco, tym bardziej chce się pić. m bardziej chce się pić, tym więcej się
              kupuje. Im więcej się kupuje, tym więcej hajsu oni mają! Czyż nie są to
              istoty "myślące" ? :-P Wiedzą jak zbić fortunę :->
              Apeluję do kogoś, kto ma hajs i pomysły - otwórzcie coś nowego!!!!!
              • gotho Re: Mars - jest jak jest 12.05.05, 10:36

widzisz bo tak jest ze wszystkim. Poki cos jest nowe jest fajne jak z kobieta
                poznaje sie przychodzi cos sie dzieje az wkoncu stwierdzasz ze to ci powoli
                brzydnie. Ogolnie to jesli chdzi o tego rodzaju kluby to ciezko utrzymac sie na
                rynku i zejsc na psy. Mars byl zawsze klubem dla troche wyzszych sfer
                (przynajmiej finansowych) Teraz to roznie kolesie zarabiaja 800 miesiecznie ida
                do Marsa zeby sie pokazac i wyrwac jakichs towar zostawiajac tam cala wyplate.
                nie jet to az tak powszechne ale to widac. szkoda mi takich ludzi. jesli chodzi
                o nowy lokal to by sie przydal ale co by to mialo byc. takie cus Jak ten Mars.
                Jest sporo tych klubikow w chelmnie ale ogolnie reszta to zenada kregielnia jest
                tak dosyc ale to nie to...
                • Gość: eee tam Re: Mars - jest jak jest IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 11:48
                  a kto mówi, że ma to być coś podobnego do tego "sramsa"? Nikt - przynajmniej
                  nie ja..:-)chodzi o jakiś klubik połączony z dyskoteką na poziomie (co nie
                  oznacza: dla wyższych sfer) :-)z kulturką i klimatyzacją :-)z tańszym wjazdem.
                  P.S.: jeśli masz takie podejście do kobiet - współczuję..
                  Pozdro
            • Gość: koles Re: Mars - jest jak jest IP: *.brda.net 15.05.05, 15:57
              jest tak chodza tam dziewczyn w moim wieku i szukaja starszych chlopakow z kasa
              a wtedy klijet ma pełen wypas on ma młodsza laske a ona ma kase znam laski co
              tam chodza parza po putach jak ktos ma droge to moze ja miec takie mam zdanie
    • Gość: buleczka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:25
      • Gość: do buleczka Re: Striptiz w Marsie IP: *.246.14.28.tisdip.tiscali.de 12.05.05, 20:58
        haha, dobre!!! :-) razem z synami
        • Gość: jojo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 22:01
          • Gość: do: jojo Re: Striptiz w Marsie IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 22:31
            tak ,tak, a świstak zawija w te sreberka....
            • Gość: jojo Re: Striptiz w Marsie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 00:43
              Zawija, czy nie zawija... Nie istotne, nie zamierzam tu nikogo przekonywać...
              Jak chcecie w tym wątku dać wyraz tylko i wyłącznie swojemu niezadowoleniu
              jeżeli chodzi o prowadzenie Marsa i jego PROWADZĄCYCH, to ok! Przecież nikt wam
              tego nie zabrania. Ja ze swojej strony też mogłabym dodać kilka uwag. Zgadzam
              się, straszna tam duchota itp, itd... Ale dlaczego nikt nie pisze o
              pozytywach??? A jeżeli chodzi o zostawianie kasy na imprezach, to jedżcie do
              Bydy, albo do Torunia - tam dopiero stracicie fortunę. Ja się wybieram z moimi
              znajomymi z Bydy właśnie do Marsa, bo tam jest: tanio (w porównaniu do innych
              miast naszego regionu), swojsko i nie ma takich snobów jak w Bydgoszczy, czy
              Toruniu( HIPNOZA!!!).
              • Gość: do jojo Re: Striptiz w Marsie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 08:15
                Słuchaj dziewczyno,jezeli szczytem rozrywki jest dla Ciebie impreza w Marsie
                albo innej knajpie,to juz samo za siebie mówi,ja zostawiam to bez
                komentarza,ale mam nadzieje ze inni coś dopisza na temat Twojego poziomu
                intelektualnego
                • Gość: bywam Re: Striptiz w Marsie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 11:00
                  raczej należałoby napisac cos na temat Twojego pozimou intelektualnego, bo
                  widzać ze nie jest za wysoki. Kazdy robi to co lubi, jezeli zabawa w marsie
                  tudzież w innym klubie jest dla kogos szczytem rozrywki (chociaż ja z
                  wypowiedzi jojo tego nie wywnioskowałam)to jest sprawa tej osoby. Rób człowieku
                  swoje i baw sie gdzie chcesz a nie krytykuj innych tylko na podstawie tego ze
                  lubia sie pobawić nawet jezeli jest to mars.
                  • Gość: do bywam Re: Striptiz w Marsie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 11:08
                    Forum jest publiczne i mam prawo sie wypowiedzieć i krytykować jeżeli mam na to
                    ochotę i jezeli ktoś mnie prowokuje do tego swoim idiotyzmem,więc dalej baw się
                    w Marsie czy innej knajpie nic mi do tego jezeli sie sama nie sznujesz Twoja
                    sprawa pozdrowienia dla panienek z Marsa
                    • Gość: bywam Re: Striptiz w Marsie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:01
                      Bardzo dziekuje za pozdrowienia. tylko ze nie jestem juz panienką. A Ty musisz
                      byc bardzo smutnym i zakompleksionym człowiekiem jezeli krytykujesz ludzi za to
                      lubia sie bawić. Nie powiedziałbym ze dobra zabawa jest brakiem szacunku do
                      samej siebie. zastanów sie człowieku co piszesz. i nie uogólniaj to bardzo nie
                      ładnie. Sam świecisz na tym forum idiotyzmem wiec najpierw popatrz na siebie a
                      potem krytykuj innych. Pamietaj ze tylko ludzie kórych zycie jest bardzo nudne
                      zajmują sie zyciem innych i na dodatek krytykują. Również Cie serdecznie
                      pozrawiam i zapraszam do marsa. może sie zabawimy.
                      • Gość: do bywam Re: Striptiz w Marsie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:15
                        Robisz dokładnie to samo o co mnie atakujesz,zajmujesz sie innymi, a co Cie
                        obchodzi że jestem smutasem czy jak tam napisałaś ,,uwazasz ze jezeli ktoś nie
                        preferuje zabawy w takiej knajpie jak Mars to nie umie sie bawić ?wyobraż sobie
                        sa inne rozrywki, ciekawsze niz wysiadywanie godzinami przy barze.Jeszcze raz
                        pozdrowienia dla barowych panienek i nie tylko
                        • Gość: bywam Re: Striptiz w Marsie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:32
                          Wyobraź sobie mnie wcale nie obchodzi ze jestes smutasem. Ja tylko napisałm co
                          mysle. Jak sam napisałes forum jest publiczne i mozna wyrazać tu swoje opinie.
                          ja nie powiedzialam ze jak ktos nie preferuje zabawy w marsie to nie umie sie
                          bawic. i uwierz mi ja nie zajmuje sie zyciem innych, moje jest na tyle ciekawe
                          ze nie musze. i nie bawie sie tylko w marsie zgadzam sie z toba ze jest wiele
                          innych ciekawych rozrywek ale dlaczego zaraz krytykować tych ktorzy lubia sie
                          tam bawic. kazdy robi to co lubi. wystarczy miec fajnych znajomych z ktorymi
                          mozna sie pobawic nawet w takim miejscu jak mars. A moze zdradzisz tajemnice
                          gdzie ty sie wspaniale bawisz.
                          • Gość: do bywam Re: Striptiz w Marsie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 19:33
                            Czego sie tak pienisz?w swoich wypowiedziach przeczysz sobie sama a co z tego
                            wynika,szkoda pisać i wdawać sie w pyskówki z Tobą.A Twoje życie z pewnościa
                            jest tak ciekawe że wyglaszasz te swoje dyrdymaly publicznie na forum.ŻENADA
                            • Gość: bywam Re: Striptiz w Marsie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 07:59
                              to po cholere sie wdajesz w dyskusje. Chyba masz małe problemy ze zrozumieniem
                              tekstu wiec równiez zakoncze dyskusje z Toba bo raczej nie potrafisz tego
                              robic. twoje pisanie to tylko atak na to co ja napisze i to jeste dopiero ZENADA
                              • Gość: do bywam [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 08:42
                                • Gość: bywam [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:39
                                  • Gość: gość [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 13:03
                                    • Gość: do goscia Re: Striptiz w Marsie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 13:24
                                      własnie widze. kultura az od ciebie emanuje. haha ale sie usmiałam. dawno nikt
                                      mnie tak nie rozsmieszył. wez sie chłopczyku moze do nauki bo widze ze musi ci
                                      sie bardzo nudzic.
                                      • Gość: do bywam Re: Striptiz w Marsie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 13:57
                                        w odróżnieniu od ciebie nie zabijam nudy w Marsie przy barze upajając sie
                                        alkoholem,to pewnie ty jestes jedna z tych 30,40-latek które szukaja utulenia u
                                        starszawego faceta ,bo jezeli rzeczywiście jesteś kulturalną i inteligentna
                                        panią(bo sama napisałaś że dziewczyną juz nie jesteś)to byś nie dała sie
                                        prowokować chłopczykowi który ma sie wziąć a naukę ,wnioski nasuwaja się same
                                        • Gość: do goscia Re: Striptiz w Marsie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 14:34
                                          Nie jestes taki bystry jak Ci się zdaje. i skad tapewnosc jakie panie tam
                                          chodza i co robia jesli wogóle tam nie bywasz. Czy sie dalam sprowokowac moze
                                          tak ale sprawia mi wielka przyjemnosc odpowiadanie na twoje dziwne teorie. cos
                                          sobie chłopie wmówiłes i widze ze twardo sie tego trzymasz. Zycze Ci powodzenia
                                          w twoim wydaje mi sie nudnym zyciu.
                                          • Gość: gość Re: Striptiz w Marsie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 19:17
                                            a skąd ty wiesz ze tam nie bywam a moze znam cię, pewnie mi teraz nie odpowiesz
                                            bo skończyłas juz pracę i pognałaś do Marsa hahaha
                                            • Gość: do goscia Re: Striptiz w Marsie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 08:10
                                              Zaprzeczasz sam sobie. Bywasz w marsie? a podobno Ci co tam bywaja to sie nie
                                              szanuja. Przeczytaj swoje wczesniejsze wypowiedzi bo chyba masz krotką pamieć.
                                              A czy sie znamy. Byc może. A do marsa pewnie bym pognała. Tylko szkoda ze
                                              zamkniete.
                                              • Gość: do bywam Re: Striptiz w Marsie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 08:38
                                                Wiesz co?olewam cię mam dosyć tych twoich niedorzecznych wypocin,nie mam dziś
                                                nastroju,pa
                                                • Gość: do goscia Re: Striptiz w Marsie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 09:56
                                                  no proszę. Nie postarałeś sie tym razem. czyżbyś już nie wiedział co napisać?
                                                  juz sie męcz chłopcze! ja tez mam Cie juz głęboko....pa
                                                  • Gość: do bywam Re: Striptiz w Marsie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 10:16
                                                    widzisz idiotko jestes pusta jak bęben niestety,nie jestem chłopcem przede
                                                    wszystkim i nie chce mi się z tak prostą babą juz wymieniać posty jeszcze raz
                                                    pa,piłuj pazury na piatek,bedziesz najpiękniejsza
                                                  • Gość: do pustaka buraka Re: Striptiz w Marsie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:28
                                                    To po jaką cholere odpisujesz pustaku-buraku. widocznie bardzo Ci działam na
                                                    nerwy, nie podniecaj sie tak po erekcji dostaniesz haha, a moze to i dobrze raz
                                                    w roku wskazane nawet.
    • Gość: do: jojo Re: Striptiz w Marsie IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:30
      tak się składa,że wiem,ile mozna zapłacić w Bydzi!!!! I wcale nie drożej, jak
      w MARSIE!!!! A nawet taniej!!!!! Chyba,że chodzisz po jakichś "exclusive clubs"
      to i tu będzie taniej :-P Więc nie pisz,że specjalnie tu jeździsz, bo taniej,bo
      w to nie uwierzę..! Takie kity możesz ściemniać osobom, które tam nie
      bywają...Ale są tu też tacy, którzy czasem mają okazję być w Bydzi lub
      Toruniu!!!!
      Nara
    • Gość: no, super! Re: Striptiz w Marsie IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 16:08
      Widzę, że głupi temat "Striptiz w Marsie" przerodził się w dyskusje na temat
      (nie na temt) - gdzie kto się bawi, jacy są inni, którzy bawią się w..., gdzie
      jest najlepiej, a gdzie najgorzej itp. Super!
      • Gość: Mary Re: Striptiz w Marsie IP: *.246.45.120.tisdip.tiscali.de 13.05.05, 19:08
        mars jest spoko!
    • Gość: Ja Re: Striptiz w Marsie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 13:12
      Mars byłby spoko, gdyby tam tyle tych starych pryków nie przychodziło i
      goracych 40latek ubranych na biało.
      Wiem bo cale wakacje tam chodziłam.
    • Gość: Gracjan Re: Striptiz w Marsie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 00:10
      Jak ktos lubi dawać d... to bedzie dawał.

Nie można oceniać ludzi którzy się tam bawią ale raczek sam klub.

Brak papieru w WC
      Niemili ochroniarze
      Drogo
      Te glupie kelnerki

Jeśli ktos nie idzie do przodu to się uwstecznia tak samo z rozwojem klubu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka