Gość: Magda IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 12:34 Czy był ktoś z Was w Stegnie? Warto tam pojechać? Są jakieś fajne kluby lub dyskoteki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaki Re: STEGNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 14:51 ja jeszcze nigdzie nie bylem ale nad morzem jest zawsze fajnie i mozna duzo wypoczac Odpowiedz Link Zgłoś
jagodar1 Re: STEGNA 18.07.05, 21:48 Byłam kiedyś w Stegnie znaczy 6 lat temu ale wszystko pamiętam.Było daleko do morza gdzieś tak 30 min drogi chyba ze było się w jakims osrodku w lesie.I wogółle tak troche nieci3ekawie.Zbytnio mi się nie podobało!!Ale zato wiem ze bardzo fajnie jest w Jatarni jest duzo atrakcji .Oraz bardzo fajnie jest w Mielnie jaest tam duzo dyskotek i innych atrakcji.Naprawde warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: STEGNA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 23:08 Tylko, że Stegna dw lata temu zmieniła się diametralnie. To co było 6 lat temu to nie Stegna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milenka Re: STEGNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 11:40 Stegna- jestem co roku i jeszcze mi sie nie znudzilo :) Bardzo fajna miejscowosc mili ratownicy i w ogole pozdro dla ratownika Maciusia :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :* Re: STEGNA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 15:32 Fajnie tam jest. 31.07 ma tam być koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ''''<//> Re: STEGNA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 15:37 za ciekawie tam nie jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: STEGNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 15:57 Stegna ma swoje plusy i minusy-to jest wioska wiec nie ma co za bardzo robic,natomiast woda jest zawsze bardzo ciepła poniewaz Stegna jest w zatoce hmm co jeszcze chyba to wszystko a jesli chodzi Ci o dyski to raczej wieksze miejscowosci proponuje. Milych wakacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: STEGNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 18:17 Chyba jade tam w lipcu jeszcze. Bylem w Stegnie kilka razy, natomiast nic z niej nie pamietam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: STEGNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 20:07 Byłem tam w czoraj pogoda zbytnio nie robila wrazenia ale troche sie opalilem w Stegnie jest duzo ludzi z chełmna ogolnie jest tam fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: STEGNA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:09 Jeśli chodzi o walory samej plaży i rozrywek z nią związanych to jest bardzo fajnie, ale jak ktoś chce się wieczorem zabawiać to raczej tam nic nie znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milenka Re: STEGNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 11:44 No nie przesadzajmy jak ktos juz wyzej napisal to tylko0 wies i zbyt wiele nie mozemy wymagac no ale jezeli ktos lubi dyskoteki to niedaleko :P jest Krynic Morska ktorej osobiscie nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
farmazoon Re: STEGNA 18.07.05, 15:05 Są wyjazdy z Famu co tydzień na 1 dzień w weekend!!!5zł Dla pRacowników!!! Zaczynają się ponoć od przyszłego weekendu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: STEGNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:35 nie ma zadnych dyskotek ale jest fajnie ,fajni ludzie atmosfera itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: STEGNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 19:20 Jeżeli wybiera ktoś się do Stegny 31 lipca jest koncert Brodki i kogoś tam jeszcze wstęp jest raczej wolny bo to gdzieś koło plaży,takze nawet se mozecie gwiazde zobaczyc :d :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: STEGNA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:52 ma tam byc koncert Brodki i De Mono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: STEGNA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:31 Stegna..<hmmm> tam jest fajnie hehe łądna plaża i wogóle.i ja np niemiałam daleko do plaży bo byłam w domu.chwilka:P kombinuje zeby w tym roku znów tam pojechac.. chociaż na jeden dzien.jak dla mnie opłaca sie..;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owen Re: STEGNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 03:57 nie pisze tego złośliwi,ale jeśli chodzi o wode to syf niesamowity,a do tego zakaz kąpieli,tak samo w Rewie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: STEGNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 20:10 na weekend mozna tam wpasc,ale na dłuzej nie polecam bo jest tam nudno.Proponuje Krynice,zajefajnie.koncerty,rózna muza,letnie kino.dobre miejsce na wypoczynek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: STEGNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:57 stegna za dużo tam ludzi z CHEŁMNA co sobota i niedziela są wyjazdy są ciekawsze miejsca polecam USTRONIE MORSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: STEGNA IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 27.07.05, 23:23 W Stegnie jest super wy chyba tam nie byliście zajefajne dyskoteki co dziennie a w czwartki i niedziele karaoke super zabawa polecam naprawdę pa Odpowiedz Link Zgłoś