Dodaj do ulubionych

odtwarzacz mp3

26.07.05, 17:52
jaki najlepiej??
Obserwuj wątek
    • Gość: R Re: odtwarzacz mp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 21:02
      Ja mam CREATIVE i jestem zadowolony ale troszkę kosztują
      • Gość: P Re: odtwarzacz mp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:32
        ja mam philipsa i tez jestem zadowolony :P plusem jest to ze ma wbudowana
        baterie ktora trzyma 8 godzin a jest wielkosci zapalniczki :) oczywiscie moze
        tez dzialac na baterie :) tani tez nie jest :P
      • Gość: Smooth Re: odtwarzacz mp3 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 17:30
        No własnie ile kosztują. chcoałbym kupić sobie jakiś fajny odtwarzacz mp3 i
        myslę o CREATIVE ale nie mam pojęcia ile za niego wołają. W jakich granicach są
        ceny za taki odtwarzacz?
    • Gość: jssdfsdfsdgsdgsdgf Re: odtwarzacz mp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 15:08
      ja mam creative i jest świetny 512 Mb. no ale one troche kosztuja. iPOd'y sa
      swietne, ale to juz gorna polka wiec polecam creative'a o małej pojemności;}
      • Gość: Grzes Re: odtwarzacz mp3 IP: *.server.ntli.net 28.07.05, 16:04
        najlepsy je luzowy
        • Gość: * Re: odtwarzacz mp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 17:52
          CREATIVE o pojemności 256MB(bez radia)-249zł a z radio o 100złwięcej(radio z
          bajerami) posiada:
          -USB2.0
          -dyktafon
          -ciekłokrystaliczny wyświetlacz(obracane napisy)
          -EQ (filtry) rock,pop,jazz,classical
          -i inne
          Bardzo dobry jakościowo ale dla osob ktore myślą że mają przeboje ktore się
          nigdy nie znudzą (bez przesady nie będziemy sluchać przecież cały czas tego
          samego) polecam wersje z radio.Na tą pojemnośc wejdzie nawet ponad 100 ale
          jeśli się wpisuje nazwami krótkimi 01 i przerobi z mp3 na waw -jakości i tak
          nawet się nie odczuwa.Bateria tryma nawet do 10 godz.a paluszek kosztuje ok
          2.5zł. ALE IM ZROBIŁEM REKLAMĘ POWINNIMI ZAPŁACIĆ

Toruń ul.św Katażyny4 (: pozdrowienia dla maniakow muzyki:)
    • farmazoon Re: odtwarzacz mp3 30.07.05, 18:52
      No Najlepiej to pewnie żeby miał jak największą Pamięć, lecz to niestety słono
      kosztuje...Ja bym polecił już nie chodzi o firmę tylko o pamięć: 256Mb- Chodzą
      nie kosmicznie drogo a piosenek mieści się jak dla mnie w zupełności
      wystarczająco!!!!Zawsze zresztą te które ci sie znudziły możesz wykasować i
      wgrać nowe Mp3 z kompa a chyba PC masz skoro na forum piszesz- W zestawie
      odtwarzaczy Mp3 jest zawarty kabel USB za pomocą którego kopiujesz Mp3 z kompa
      na Mp3 Playera!!!!!
    • Gość: x Re: odtwarzacz mp3 IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.05, 14:41
      nie kupujcie w vobisie . kupilem mojego creativa w warsie za 350 zl a tam
      spiewaja 400 zl nonsens a co do postu to najlepszy bedzie creative

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka