Dodaj do ulubionych

WSTYD T V N !!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 00:15
TVN oczywiście w prymitywny sposób skłamała.W każdym kraju w godzinach 10-12
kończy się doba hotelowa i turyści otrzymują jeden pokój na złożenie bagazy w
oczekiwaniu na wylot.Sądze że Triada ma wygraną sprawę w sądzie,jeśli
zdecyduje się na walkę z tymi pseudodziennikarzami.
Wyjaśniam przy okazji że Triady jako biura nietoleruje,tak jak i
supermarketów.Turystyczny supermarket Triada sprzedaje towar niskiej jakości
za wysoką cenę,ale ponieważ w naszym kraju klient wszystko łyknie byle mu się
wydawało że tanio,to ja do Triady pretensji nie mam,sam z nią nie jeżdże od 6
lat.Klienci Triady powinni mieć pretensje tylko do samych siebie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ABorzecki kompromitacja tvn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 07:11
      O właśnie wątek który mnie interesuje i oburzył dlatego przedrukuje tylko co
      napisałem w innym wątku.

Tak,jestem też przerażony nieobiektywizmem reporterów uwagi.Byłem na imprezie w
      tym samym hotelu co ci klienci i widziałem jak to było krecone.Ja dopiero
      przyleciałem na pobyt do hotelu oni właśnie sie pakowali do wyjazdu.
      Ok mogła mi sie nie podobać rezydentka triady ,ale jako do biura nie moge sie
      przyczepić ,hotel średni -aczkolwiek po opisie w katalogu wiecej sie nie
      spodziewałem.Samolot był o czasie ,transfery sprawnie-tylko fakultety kupowałem
      na mieście bo taniej niz w triadzie.
      Natomiast ta para co tak dużo gadała w TVN odwaliła nieświadomie szopke na
      wyrażne życzenie p.redaktor,która przyjechała na zamówienie kogoś z określona
      tezą.
      Odnośnie pokoju to fakt to był pokój na składowanie bagaży ,które biuro czy
      hotel przygotowało dla turystów do czasu transferu.I ten pokój nie był na całą
      noc tylko do północy ,kiedy oni i my 2 tyg póżniej jest transfer.Ja np. z moją
      małżonką za 10 EUR kupiliśmy sobie pokój do czasu odlotu .Powtarzam 10 EUR
      czyli 40 zł za komfort czyli duże łóżko, ciepłą wode.W życiu bym nie wpadł na
      to ,żeby akurat to reklamować.
      Ale reporterka TVN-u miała misje i wczoraj mieliśmy tego efekt.
      Powiem szczerze na podstawie tego fragmentu ,który osobiście znam nie wierze w
      żaden pozostały,ani w te stopy czarne ,ANI BENZYNE POD HOTELEM (KTÓREJ NOTABENE
      NIE POKAZALI)
      WSTYD TVN!

• Gość: Łukasz Re: kompromitacja tvn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 09:09
        Witam. Trafiłem wczoraj na fragment "Uwagi" dotyczący ostatniego dnia pobytu
        klientów Triady w Turcji. Też wybieram się za kilka tygodni na taką samą
        wycieczkę z tym samym BP i już dziś wiem że doba hotelowa kończy się o 10.00 i
        w przypadku późnego lotu trzeba sobie zorganizować czas. Pani w Triadzie
        powiedziała mi to na samym początku! Gdzie ta afera? Skandaliczne w tym
        konkretnym przypadu jest tendencyjne relacjonowanie rzeczywistości przez
        dziennikarzy TVN.
    • Gość: dorma Re: WSTYD T V N !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 09:56
      Szanowni Państwo !!!
      UWAŻAM , ŻE NAJWAŻNIEJSZĄ SPRAWĄ JEST DOKŁADNE POINFORMOWANIE KLIENTÓW PRZEZ
      REZYDENTÓW NA POCZĄTKU IMPREZY!
      1.DO KTÓREJ TRWA DOBA HOTELOW
      2.O KTÓREJ TRZEBA OPUŚCIĆ POKÓJ
      3.CO MOŻNA ZROBIĆ ZEBY NIE SIEDZIEĆ NA WALIZKACH
      W MAJU BYŁAM W EGIPCIE Z NECKERMANEM, WYLOT BYŁ O 21.00.PANI REZYDENTKA
      PONFORMOWAŁA NAS DOKŁADNIE O TYM ,ŻE MOŻEMY WYKUPIĆ POKÓJ ZA 10 EURO,
      EWENTUALNIE JEST POKÓJ DOSTĘPNY DLA KAŻDEGO DO MOMENTU WYJAZDU, BAGAZE BYŁY W
      BEZPIECZNYM MIEJSCU, KLUCZ DO POKOJU BYŁ W RECEPCJI I KAZDY MÓGŁ SKORZYSTAĆ Z
      ŁAZIENKI, JAK TYLKO WZIELIŚMY KLUCZ ODRAZU PRZYNIESIONO NAM CZYSTE RECZNIKI,
      ALE O TYM WSZYSTKIM POINFORMOWAŁA NAS REZYDENTKA NA SAMYM POCZĄTKU URLOPU
      ŻADNYCH NERWÓW , SPOKÓJ DO WYJAZDU.nAJWAŻNIEJSZENIE BAĆ SIĘ PYTAĆ ONE SĄ POTO
      BY POMÓC. NO OCZYWIŚCIE ZALEŻY JAKI REZYDENT.
      ALE PRAWDA JEST TAKA ŻE TRIADA ROBI TAKIE NIESPODZIANKI PRZEKONAŁAM SIE 3 LATA
      TEMU, OD TAMTEJ PORY LATAM TYLKO Z NECKERMANEM I NIGDY NIEMIAŁAM PRZYKREJ
      NIESPODZIANKI.
      CZASAMI TRUDNO DOGODZĆ KLIENTOM, ALE WSZYSTKO JEST DO WYJAŚNIENIA.
      POZDRAWIAM WSZYSTKICH
      • yooreck Re: WSTYD T V N !!!!!!! 02.09.05, 13:20
        My jezdzimy z roznymi biurami podrozy i takie rzeczy poprostu sie wie!!!!! Doba
        hotelowa w roznych hotelach konczy sie o 10 lub 12 a jezeli samolot wylatuje o
        23:00 to sie czeka i tyle. Nie widzialem programu ale ci turysci jacys dziwni
        musza byc skoro takich rzeczy nie wiedza.

Wlasnie wrocilismy z bodrum, samolot byl opozniony o 8 godzin - czekalismy na
        lotnisku - i co tez mam pisac reklamacje? bo co samolot sie zepsul i musieli
        zalatwic nowy?

Polscy turysci sa dziwni leca za grosze a mysla ze bede traktowani jak.... sam
        nike wiem co
      • Gość: marcin Re: WSTYD T V N !!!!!!! IP: 81.213.174.* 30.09.05, 17:48
        Szanowna Pani
        To co Pani sieje, to nazywa sie dezinformacją, a jeśli nie rozumie pani
        tegosłowa, to przetłumaczę - kłamstwem.
        OtóżTriada nie tylko informuje wcześniej Turystów o czasie zakończenia doby
        hotelowej, czyli o której opuszcza sie pokój, ale robi to na długo przed ich
        wyjazdem, by nie było to niepodzianką po przylocie do Turcji. Proszę zerknąć do
        katalogu tego biura, lub informacji podanej na stronie www.triada.pl.
    • Gość: Beti Re: WSTYD T V N !!!!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.09.05, 14:24
      Odnośnie Triady programu nie ogladałam, ale pamiętam z innego programu, jak
      nazwali autostradą drogę, która jest w miejscowości Alanya. Tak się składa, że
      byłam tam w tym roku i nie wiem, jak ktoś może narzekać, że tam jest droga i
      nazwać ją autostradą. Przepraszam bardzo, ale to jest po prostu czepialstwo.
      Praktycznie wszyscy turyści muszą przejść przez tzw. dwupasmówę i nie jest to
      nic skomplikowanego. Są światła w niektórych miejscach, jak ktoś ma z tym
      problem. Przez 14 dni przechodziłam tamtędy i nie przyszło mi do głowy, żeby
      narzekać na obecność ulicy. Ale w TVN to powiedzieli o tej drodze tak, że
      autostrada i nie wiadomo co jeszcze i że to wina biura podróży. Niezłe
      naginanie faktów pod publikę.
    • Gość: pepe Re: WSTYD T V N !!!!!!! IP: *.met.pl / 217.153.134.* 03.09.05, 15:18
      wszystko co tu piszecie jest prawdą, byłem z BP Axel w hotelu Solaria Park
      turnus wcześniej niż pokazywany reportaż, powiem szczerze, że tych ludzi
      ostrzegliśmy i powiedzieliśmy na co mają zwrócić uwagę
      kto tam nie był, nie uwierzy
      przesadzili tylko z odpłatnością za Aqua Park (przy nas z niego korzystali i to
      za darmo !!!)
      byłem tam z małym dzieckiem i skandalicznym jest notoryczny brak ciepłej wody,
      brak łóżeczek, fotelików, obiecanych animacji itd......
      a gwoździem do trumny był pseudo plac zabaw, z którego korzystanie mogło
      zakończyć się ŚMIERCIĄ, tak nie przesadzam
      jeśli ktoś jest zainteresowany mogę przesłać zdjęcia

a tak a propos, gdybym tam był sam bez malucha pewnie nie zwróciłbym na to
      uwagi, rozkoszowałbym się odpoczynkiem, bo okolica naprawdę jest cudowna.......
    • Gość: Aga Re: WSTYD T V N !!!!!!! IP: *.chello.pl 17.09.05, 17:57
      Nie zgadzam się z tobą. Byłam z Triadą 2 razy i nigdy nie było wspólnego pokoju
      na bagaże . Siedzieliśmy pod hotelem na walizkach, nawet nie w hotelu ! Ja z
      Triadą nigdy już nie pojadę . Zawsze coś im nawala. Jak dla mnie mają za wiele
      wpadek. Teraz jeżdżę z TUI - super ! Polecam wszystkim. Lepiej dopłacić ale
      mieć udane wakacje !
    • Gość: stasio Re: WSTYD T V N !!!!!!! IP: *.unreg.w-w.pl 17.09.05, 19:18
      z tymi skargami na biura podrozy to troche prawda jednak. TVN pokazala i
      Triade, i Wezyra. Bylem z wezyrem w 2004, bylo ok,ale nie wykluczam, ze mogl
      sie popsuc, m.in. moze byc tak dlatego, ze rozszerzyl oferte i zszedl z cenami.
      Nota bene, jak wracalem z Turcji, to ludzie z wezyra byli zadowoleni, ale na
      Triade psioczyli (bo tym samym samolotem turysci tych 2 biur wracali). Z Triada
      moze byc tak, ze ma wprawdzie bardzo szeroka oferte, ale probuje zlapac zbyt
      wiele srok za ogon i nie ze wszystkim daje rade. Poza tym Triada oferuje niskie
      ceny przy ofertach Bingo czy Traf i chyba sama ryzykuje, skoro ma klientowi na
      wyspach greckich zalatwic za kwoty rzedu 1200-1300 zl. Ale pewnym paradoksem
      jest wlasnie to, ze w Turcji hotele sa tanie i za male pieniadze mozna akurat
      tam zalatwic dobry hotel, a wlasnie tam, a ostatnio rowniez w Tunezji (tez tani
      kraj) zdarzaja sie Triadzie najwieksze wpadki.
      • Gość: arni Re: WSTYD T V N !!!!!!! IP: *.net128.okay.pl 09.10.05, 23:35
        TVN jak Was nie lubię tak Was lubię...tak trzymajcie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka