Dodaj do ulubionych

zbita na rynku

IP: 156.17.61.* 04.12.05, 02:26
kto jest chętny niech przyjzie 6 grudnia na rynek i zrobimy wspólnie akcje
typu wszyscy położą sie na minutę na ziemi, wstaną i pójdą sobie. ludziom
ktorzy nie będą wiedzieć o co chodzi opadnie szczena i ogólnie będzie zbita
co nie?? to się chyba nazywa flashmob czy jakos tak nie wem dokładnie ale
fajny motyw. (pomysł na taką scenkę może byc inny nie trzeba leżec w koncu
jst zima :)
piszcie co o tym myślicie to się wszyscy jakoś ustawimy..... pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: zbita Re: zbita na rynku IP: 156.17.61.* 04.12.05, 02:30
      Flash mob - to duża grupa ludzi, która zbiera się w zazwyczaj wcześniej
      ustalonym miejscu, wykonuje trwającą krótko akcję (działanie) i szybko się
      rozchodzi.
    • Gość: m/s Re: zbita na rynku IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.12.05, 08:05
      na tym zadupiu taka akcja nie ma szans powodzenia!nie ten przedzial
      intelektualny!
      • Gość: włodi Re: zbita na rynku IP: 156.17.61.* 04.12.05, 11:53
        ja jestem za!!!!!!
        • Gość: ona Re: zbita na rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 12:00
          dlaczego nie ma szans? tchórzysz? wszyscy thórze tak mówią. Możemy zrobić
          tylko musi być więcej chętnych :)
      • Gość: ktoś Re: zbita na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 16:56
        ZGADZAM SIE
    • m2uy Re: zbita na rynku 04.12.05, 12:09
      dobra... proponuje masowe wejście do biedronki, narobienie małego zamieszania i
      jak gdyby nigdy nic opuszczenie sklepu, ale potrzebujemy conajmniej 50 ludzi
      • Gość: ona Re: zbita na rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 12:12
        ktoś nas zapamieta a potem będą osobno aresztowac brawo! nie mozemy tak
        zrobić.Najpierw musimy przygotowac ludzi do tego że taka grupa istnieje. Ten
        pomysł z rynkiem jest dobry
        • Gość: m/s Re: zbita na rynku IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.12.05, 13:49
          do ona :nie tchorze tylko mowie ze ta akcja na takim zadupiu nie ma szans bo
          ilu ludzi ci przyjdzie a potrzeba conajmiej z 50 osob zeby to nabralo rozmachu.
          • Gość: M@!Q Re: zbita na rynku IP: 81.210.32.* 04.12.05, 14:39
            ja przyjde tylko o ktorej bo moge byc w sql :(
            • m2uy Re: zbita na rynku 04.12.05, 15:42
              oj tam zaraz policja.... a może ŻW i wojsko? nie beda mogli nic nam zrobic, a
              napewno nie pojedynczy czy podówjny chełmiński patrol. Proponuje zrobić na
              początek kilka małych "zbit", żeby za powiedzmy 3, 4 czy 5 razem zrobić coś
              konkretnego :)
              • Gość: vk Re: zbita na rynku IP: 156.17.61.* 04.12.05, 16:18
                popieram!! moze nie 4 czy 5 bo stanie się to nudne ale tak za 2-3 razem
                postawic juz na jakis konkret...............może 6.12 mikołajki to bedzie duzo
                ludzi na mieście. co wy na to??????
    • Gość: :D Re: zbita na rynku IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 04.12.05, 16:40
      ale beka by była. W sumie jak zakdy chętny by zabrał ze sobą jakichś znajomych
      to bylyby szanse zebrania dosyc sporej grupki ;)
      • m2uy Re: zbita na rynku 04.12.05, 17:03
        proponuje obojetnie kiedy, godzine około 15:00, bo to najwiekszy tłum sie kręci :D
        • Gość: M@!Q Re: zbita na rynku IP: 81.210.32.* 04.12.05, 17:06
          NO spoko jak o 15,00 i w mikołajki to bede na 100%
          • Gość: rrrrrrrrrr Re: zbita na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 17:42
            :)
          • Gość: rrrrrrrrrrr Re: zbita na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 17:42
            :)
            OK
            • Gość: Franek z wodnej Re: zbita na rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 18:25
              OK popieram a żeby wiedziec kto przyszedł po to niech kazdy trzyma w prawej
              ręce poniedzialkowy numer gazety wyborczej.
              • Gość: :) Re: zbita na rynku IP: 81.210.32.* 04.12.05, 18:29
                Dla mnie extra pomysł jeśli nie zapomne to bede napewno :) tylko zeby wyszło i
                bedzie Beka <lol>
                • Gość: jsdkj Re: zbita na rynku IP: 156.17.61.* 04.12.05, 19:11
                  proponuje moze nie gazete ale np komórke ma kazdy prawda? staniemy grupa
                  wyciągniemy łapy do gory z fonami postoimy z minute i bedzie wesoło. a przy
                  okazj z telefony to fotki mona porobic heheh
                  niech każdy zabierze znajomego/ych i bedzie extra!! nagłośnijcie to jak każdy
                  może do wtorku mamy czas!!!
                  • Gość: aniulka Re: zbita na rynku IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 04.12.05, 19:39
                    To jest super pomysł ja będę 6,12 około 15 i weznę znajomych to bedzie zbitka
                    ale takie cosik to częściej trzeba robic:)
                  • Gość: ona Re: zbita na rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 19:40
                    znając życie nikt nie przyjdzie
                    • Gość: stery postępowy Re: zbita na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 20:20
                      gratuluję pomysłu i odwagi może na początek dużo nie przyjdzie ale ktoś musi
                      zacząć, ja napewno przyjdę.Jeszcze raz gratuluję, jesteście super .
                      • Gość: pyskuś Re: zbita na rynku IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 04.12.05, 22:16
                        no spoko ale ja mam jeszcze lekcje o 15:(
              • Gość: 8 Re: zbita na rynku IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 04.12.05, 20:20
                ja tam wyborczej nie kupuje
                • Gość: McCoy_king Re: zbita na rynku IP: 81.210.32.* 04.12.05, 22:35
                  1 PS tez tam bedzie ;]
                  • Gość: bjd Re: zbita na rynku IP: 156.17.61.* 04.12.05, 23:13
                    kto tj 1 PS?? a ten kto ma lekcje raz na rok można się zerwać ze szkoły w końcu
                    to będą mikołajki to nauczyciele przymkną oko....... do wtorku
                    • Gość: McCoy_king Re: zbita na rynku IP: 81.210.32.* 04.12.05, 23:22
                      1 PS - miszcze :] nie no moja klasa postaram sie sciagnac troche ludzi :) :P
                      • Gość: bjb Re: zbita na rynku IP: 156.17.61.* 05.12.05, 09:04
                        a no spoko!!! dawaj jak najwiecej !!!
                        • Gość: LOL Re: zbita na rynku IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 05.12.05, 12:28
                          Jackassy ...heheh, zjeby qrwa.
    • Gość: u Re: zbita na rynku IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 05.12.05, 12:33
      chciałabym to widzieć,ale mnie w cch nie bedzie o tej godz. :-/
      powodzenia zycze i wrzuccie jakies foty w net po tym, ok? :-)
      • Gość: ktosiek Re: zbita na rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 15:11
        rozumiem, że idziemy do Biedronki?
        • Gość: pici Re: zbita na rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 17:50
          super pomysł jestem chory ale napewno wpadne troszke rozrywki jest potrzebne.To
          jak wtorek godzina 15 na rynku tak?już widze reakcje ludzi.Po zabawie możemy
          wszyscy sie zebrać do kupy i sobie pogadać co WY na to?odzywajcie sie na
          gg.4524400.Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych.
          • Gość: ona Re: zbita na rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 18:06
            ja też bym chciała iść ale niestety pracuje :(
            • Gość: aniulka Re: zbita na rynku IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 05.12.05, 19:12
              Ale co my tam dokładnie będziemy robili po za tym ze tam będziemy i trzymali
              komóreczki w łapkach?? Trzeba częściej takie coś robić!! no to do 15 pa:*
              • Gość: wsdn Re: zbita na rynku IP: 156.17.61.* 05.12.05, 23:20
                no cała zabawa polega na tym że wychodzimy na rynek, wyciągamy fony, 3mamy je
                przez chwilke w łapkach i potym każdy się rozchodzi, ale to musi byc
                takie "uderzenie" zeby ten kto o tym nie wie na nas zwrócił uwagę!!!! to może
                umówmy się ze to się stanie na rogu płyty rynku przy wejściu od grudziądzkiej
                bo tam najwiecej ludzi się przemyka. do jutra do 15!!!! flashmobowcy łączmy
                się :)!!!!!!
                • Gość: m/s Re: zbita na rynku IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.12.05, 08:01
                  nastepnym razem wysmarujcie sie odchodami stancie na rynku na powiedzmy
                  minute ,potem szybko sie rozejdzcie,napewno WAS wszyscy zobacza i "poczuja"
                  • Gość: Marillions Leigh Re: zbita na rynku IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 06.12.05, 10:12
                    A TEN KTO BĘDZIE MIEĆ NAJTANSZĄ KOMÓRKE ZAPRASZA RESZTE ZEBRANYCH NA OBIAD DO
                    KARCZMY ! wtedy bedzie zbita sasa
                    • Gość: <**> Re: zbita na rynku IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 06.12.05, 10:27
                      ja tez chce!!! ale mam zajecia do 19 co za poraszka!!!!:((((napiszcie mi jak
                      było okis na gadulca_ 9944742 nawet jak bede niedostepna:)ja widziałam cos
                      takiego w wawie. ludziska z bagietkami byli, fajnie to wyglada stoja sobie nie
                      gadaj nie ruszaja sie tylko trzymaja bagietke przy ustach:)pozdrawiam
                      • Gość: jakhagahaj Re: zbita na rynku IP: 156.17.61.* 06.12.05, 14:50
                        opisy i wrażenia juz po proszę tu umieszczać w tym temacie!!
                        a teraz śmigam na rynek bo jeszcze 10min zostało..........
                        uffff bedzie fajnie
                        • Gość: ktosiek Re: zbita na rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 15:16
                          Ja byłem i co? I nic! Miałem komórke w ręku. A reszta ci co pisali, że będą to
                          co?
                          • Gość: M@!Q Re: zbita na rynku IP: 81.210.32.* 06.12.05, 15:32
                            no ja tez byłem i tez gó.. z tego wyszło
                            • Gość: McCoy_king Re: zbita na rynku IP: 81.210.32.* 06.12.05, 15:40
                              sorka my na serio nie moglismy...lekcje...:/ a u nas to tak raczej lepiej nie
                              uciekac :/
                              • Gość: m/s Re: zbita na rynku IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.12.05, 15:52
                                pisalem wczesniej ze na tym zadupiu nic sie nie uda,prowincja!!
                                • Gość: jf Re: zbita na rynku IP: 156.17.61.* 06.12.05, 16:08
                                  wieś wieś wieś wieś wieś wieświeś wieś wieświeś wieś wieświeś wieś wieświeś
                                  wieś wieświeś wieś wieświeś wieś wieświeś wieś wieświeś wieś wieświeś wieś
                                  wieświeś wieś wieświeś wieś wieświeś wieś wieświeś wieś wieświeś wieś wieświeś
                                  wieś wieśjjdfk..........
                                  • Gość: żalMiNiektórych Re: zbita na rynku IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 06.12.05, 16:18
                                    TO BYŁO OCZYWISTE ZE SIĘ NIE UDA. NASZA SPOŁECZNOŚĆ NIE POTRAFI SIĘ BAWIĆ TYLKO
                                    KAZDY PATRZY NA TO CO LUDZIE POWIEDZĄ ! ! !
                                    • m2uy gó.. na rynku 06.12.05, 16:22
                                      j.w.
    • m2uy Re: zbita na rynku 06.12.05, 16:20
      wstyd.... zeby prostej akcji nie móc zorganizowac :/ żenada w tym mieście
      • Gość: aniulka Re: zbita na rynku IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 06.12.05, 19:14
        Oczywiście jeden wielki niewypał...ja tam szłam o 15 i nikogo tam nie było...to
        jest bezsensu trzeba jeszcze raz takie cos zrobić, chociarz wiem ze to nie ma
        sensu ale cóż...jak co to miałam czerwoną czapke z daszkiem może mnie ktos
        ujrzał...
        • Gość: <**> Re: zbita na rynku IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 06.12.05, 21:03
          a moze chetni spotkaja sie w jakims pubie dogadaja sie obgadaja wszystko a nie
          taki spontan to nie na ludzi z CCH trzeba wytłumaczyc:)moze w tedy sie uda?Ja
          chetnie sie spotkam.
          • Gość: bn Re: zbita na rynku IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 06.12.05, 23:09
            dobry pomysl.Wtedy bedzie wiadomo czy warto cos organizowac
            • Gość: m/s Re: zbita na rynku IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.12.05, 08:17
              dobry pomysl!spotkajcie sie "pubie" zamowcie po piwku obgadajcie wszystko na
              cacy i.....wyjdzcie moze nikt was nie zwuwazy,to bedzie akcja!
              • Gość: p' Re: zbita na rynku IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 07.12.05, 10:28
                haha ale beka ;-) Masz pomysły :-)
                • Gość: <**> Re: zbita na rynku IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 07.12.05, 16:36
                  To proponujecie cos?
                  • Gość: he Re: zbita na rynku IP: 156.17.61.* 07.12.05, 16:45
                    ja proponuje sie spotkac moze w piątek w kręgielni przy piwku i obgadac
                    sprawe..... co wy na to????
    • Gość: heheheheh Re: zbita na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 17:02
      o mój boże... ale się uśmiałam:) "akcje" odje...aliście, ze aż miło czytać.
      powodzenia następnym razem!hahahaha też opiszcie to będzie się z czego
      pozbijać:)
      • Gość: aniulka Re: zbita na rynku IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 07.12.05, 19:16
        A może by tak w sobotke w Komisie?? bo w kregielni to gupio...hehe a to w
        Komisie około 19 pasi wam ??? piszcie!!!
        • Gość: gf Re: zbita na rynku IP: 156.17.61.* 08.12.05, 08:37
          spoko jak dla mnie moze byc komis
          • Gość: m/s Re: zbita na rynku IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.12.05, 13:30
            proponuje spotkac sie w komisie,kregielni mozna tez na cmetarzu tam atmosfera
            jest adekwatna do pomyslu !!
            • Gość: aniulka Re: zbita na rynku IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 08.12.05, 19:16
              no to kto będzie to niech tam zagada...ja bede w malej
              grupce...czekam...pozdrawiam...
              • Gość: ...karol... Re: zbita na rynku IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 09.12.05, 19:57
                Ja będę w komisie na bank i będę miał czarną bluzę!!
                • Gość: <**> Re: zbita na rynku IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 11.12.05, 12:49
                  i co spotkaliscie sie? doszliscie do jakiegos porozumienia?
                  • Gość: m/s Re: zbita na rynku IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.12.05, 18:55
                    cisza!!!!gdzie ci krzykacze?
                    • Gość: adamek Re: zbita na rynku IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 11.12.05, 19:22
                      Jo guwno nic sie nigdy nie uda to bezsensu!!
                      • Gość: <**> Re: zbita na rynku IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 11.12.05, 23:33
                        moze by to sens miało ale wydaje mi sie ze ludziska sie wstydza!! w wiekszych
                        misatach ludzie sie mało znaja i moze dlatego mniej sie wstydza?a w takim CCh
                        kazdy kazdego zna , kazdy kazdemu tyłek rabie.wiec ja sie nie dziwie , ale
                        pomysł był dobry.buziaczki
                        • Gość: m/s Re: zbita na rynku IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.12.05, 07:41
                          na zadupiu nigdy nic nie wyjdzie,jest kilku fajnych ludzi ale oni nie maja
                          jeszcze sily przebicia,moze ich dzieci cos zrobia!pozdrawiam pomyslodawce
                          • Gość: hp Re: zbita na rynku IP: 156.17.61.* 12.12.05, 08:43
                            macie rację że w CCH to każdy pomysł jest z góry przegrany bo wszysc y się
                            wstydzą i takie tam..... ogólnie drętwawo jest....
                            P.S dzięki za pozdrowienia :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka