Dodaj do ulubionych

Kto może polecić jakiś...

IP: 83.238.71.* 18.04.06, 00:37
...bar, pub w Chełmnie? Gdzieś gdzie można spokojnie pogadać przy piwku i
posłuchać fajnej muzyki? No i jak można by jeszcze na czym oczko zawiesić to
było by miło:) Bo w świeciu to już naprawde nie ma gdzie chodzić. tzn jest
ale patrzenie ciągle na tych samych ludzi jest nudne.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja-dziewczynka;] Re: Kto może polecić jakiś... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 06:44
      To ja Ci proponuje Kregelnie- kulturka i w ogole,muza rozna,bo rozni ludzie tam
      chodza,a co do lasek to kazdy ma inny gust;)
    • Gość: liz Re: Kto może polecić jakiś... IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 18.04.06, 07:55
      Też polecam kręgielnie.Gdybyś nie wiedział to dodam ,ze jest to w pawilonie na
      OS. Kopernika.
      • Gość: McCoy Re: Kto może polecić jakiś... IP: 81.* / 81.210.32.* 18.04.06, 11:08
        zalezy jaka muzyka dla Ciebie jest fajna :P jesli patrzylbym na upodobania
        muzyczne chodzilbym do Kota...W kregielni jest za drogo...a ja od zawzse z
        ekipa chodzimy do KOMISARIATHU i dobrze nam tam...muzyke bym wynieminil ale
        ogolnei jest dobrze no i sa chyba najlepsze w chelmnie stoly do bilarda...i
        fajny wlasciciel ;P na ludzi tez nie narzekam..
    • Gość: adiads Re: Kto może polecić jakiś... IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 18.04.06, 11:55
      według mnie najlepsza jest pułapka tanio spokojnie zajefajny stól do bilarda
      lotki piłkarze nara polecammmmmm
      ]
    • Gość: chełminiak Re: Kto może polecić jakiś... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 21:46
      My tu w Chełmnie nie lubimy świeciaków! A więc lepiej sie tu nie pokazuj!!
      • Gość: rr Re: Kto może polecić jakiś... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 22:15
        ten kolo nademna to pajac nie patrz na jego wypowiedz
    • Gość: cdn Re: Kto może polecić jakiś... IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 01.05.06, 12:58
      Kręgielnia - aż tak drogo nie jest. Piwko średnio 5 zeta. Dobry drin - 5, 6
      zeta. Pizza około 7 zeta (tańsze). Stoły do bilarda i kręgle. Muza różna. Jest
      sala "dance'ingowa" - ale muza raczej disco (polo) - w soboty. Nie wiem, czy w
      piątki..
      Komisariath - raczej młodzież ze szkół średnich, a wcześniej nawet młodsi. W
      weekendy wieczorem - muza raczej hip hop. Ceny nie są wygórowane. WC w
      opłakanym stanie..
      Spichlerz - mało ludu, ceny ok, kibelek nieco lepiej :-) Muza różna, nie ma
      gdzie tańczyć. Dobre do pogadania na spokojnie :-)
      Czarny Kot - nie wiem, nie chcę wiedzieć..
      Magma - niezbyt tanio. W weekendy imprezy za 5 zela. Ludu dość dużo. Średnia
      wieku - około 30. Raczej dzieciaków nie ma... Można zarezerwować stoliki - ale
      to jest płatne podobno..
      Manhattan - .....rjvhbmodhribps
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka