Gość: Widz IP: *.cpe.marton.net.pl 02.07.07, 11:13 Co myślicie ? Mi osobiście się podoba chociaż czasami dają pokaz jak nie tanczyc, żeby zachwycic publikę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcik Re: Mażoretki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 13:19 One sa zajebiste poprostu ;) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mażoretki IP: *.cpe.marton.net.pl 03.07.07, 22:32 one sa smieszne hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Mażoretki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 09:49 brzydkie puste dupy ktore mysla ze sa fajne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mażoretka Re: Mażoretki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 11:27 wiecie co?! :[ po prostu to co tu wy piszecie, a zwłaszcza ten pan ostatni :[ to jest śmietnik.pl i nic więcej! Pewnie nas nie znacie itd. :[ i gadacie co widzicie... niektore dziewczyny z zespołu tancza juz przeszło 5 lat... starają się wypaśĆ jak najlepiej... a Wy :[ jeszcze krytykujecie...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BANDA POLSKICH DECYDENTÓW! o bleeee! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Mażoretki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 23:00 to wy myslicie ze jestescie super ale to co robicie jest denne ( wasze zachowanie ) zeby bylo jeszcze co ogladac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orkiestrownik Re: Mażoretki IP: *.cpe.marton.net.pl 14.07.07, 23:56 Mozecie krytyklowac ile chcecie, ale powiem Wam, że i mażoretki i orkiestra będą to mieli gdzieś. Nasze dziewczyny z reguły zgarniają wszystkie nagrody w sezoie za najlepsze układy i ich wykonanie. Nie macie zielonego pojęcia ile pracy trzeba włozyć, zeby dojść do takiego poziomu. Ja wiem i doceniam co te dzewczyny robią. A Wy zajmijcie się sami czymś pozytecznym i spróbujcie dojść w czymś do wysokiego poziomu, wtedy zobaczymy na co Was wszystkich stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krychaszep Re: Mażoretki IP: *.cpe.marton.net.pl 17.07.07, 01:04 widze kolega ma tu racje i popieram spójrzcie od tej drugiej strony ile pracy trzeba w to włożyć a pamiętajmy o tym że to tylko ruch amatorski :) pozdro dla dziewczyn :) Odpowiedz Link Zgłoś