Gość: maga IP: 80.51.140.* 07.07.07, 13:52 czy któras z dziewczyn kupowała moze na allegro lub a aptece tabletki powiekszajace biust? przypadkowo trafiłam na takie a nie wiem czy warto zaryzykowac czy nie zaszkodza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: facet Re: dyskretne pytanie IP: *.cpe.marton.net.pl 07.07.07, 14:56 daj sobie spokoj biust to nie wszystko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabka Re: dyskretne pytanie IP: 80.51.140.* 07.07.07, 15:32 Nareszcie odezwał się mądry facet :) ma rację. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: dyskretne pytanie IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.07, 15:38 małe biuściki są najlepsze, no chyba że go w ogole nie widać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: dyskretne pytanie IP: 80.51.140.* 07.07.07, 20:49 dzieki,faceci!!!!!!!!podbudowaliscie mnie trochę!nie sa złe ale wiadomo,chciałoby się..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katharsis Re: dyskretne pytanie IP: *.cpe.marton.net.pl 07.07.07, 21:26 hej. odrzuć wszelkie preparaty.poproś swego chłopaka,aby czasem polizał piersi a TY sama codziennie rób sobie masaż ręczny. Im czesciej bedziecie to robili tym większe efekty-powaznie !!!! Jak nie mozesz na swojego lubego liczyć to masuj sama. Powinnaś masować swoje piersi od zewnętrznej strony do wewnętrznej, okrężnymi ruchami.lekko przygniatając piersi.Efekty może nie od razu ale napewno po miesiącach bądź po roku.Nie trzeba się od razu załamywać, wszystko da się wypielęgnować i wypracować.....Ja zaczynałam od rozmiaru małe B w wieku 19 (gdzie nikt nie dawał szans na większe) a skończyłam na D i już wyrastam.Mam 23 lata. Pomijając fakt że w czasie ciąży piersi rosną się jeszcze szybciej, ponieważ gromadzi się w nich mleko, ale to jeszcze przede mną i przed Tobą zapewne. Pozdrawiam. LIczę na skutki..........-duze sutki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: dyskretne pytanie IP: *.cpe.marton.net.pl 07.07.07, 23:31 Daj sobie spokój z powiększaniem zapewniam że facetom podoba sie naturalny biust kobiety może byc mały, może byc większy ale zawsze prawdziwy a nie na koksach czy silikonach, pozatym rób tak żeby facetowi zależało na Tobie a nie na Twoich piersiach... P.S. a co do tabletek to pewnie jakiś szajs, zwykłe witaminy na które nabieraja się nastolatki... Pozdrawiam wszytkie zakompleksione kobiety! pamietajcie Biust to nie wszystko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
d_o.o_b Re: dyskretne pytanie 08.07.07, 01:53 No jak nie jak tak?! Duże piersi to podstawa!!!! A tak na poważnie to jakbym ja miał brać jakieś tabletki na powiększanie pały to bym się bał, że się skurczy albo jeszcze coś gorszego się stanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: dyskretne pytanie IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.07, 10:24 maga na pewno masz sliczne piersi, nie faszeruj sie jakimis pigulami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ Re: dyskretne pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 10:30 Głupota pytającej i co niektórych odpowiadających powala na kolana............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dyskretne pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 19:28 nie bież Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycuś Re: dyskretne pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 17:16 Dziewczyno czy Cię pokręciło daj sobie luz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogier :) Re: dyskretne pytanie IP: 80.51.140.* 14.07.07, 13:49 Pomysl jakie masz inne atuty. Może fajny tyłeczek :). Kobiety z dużym biustem często mają przeświadczenie że biust to podstawa i to facet musi wszystko robić w łożku no bo one mają biust i to powinno wszystko załatwić, z małym fajnym chcą się wykazać i noc może być szalona......DOŚWIADCZENIE :) więc się nie przejmuj, masuj biust bo fajny jędrny jest lepszy niż duży obwisły flak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: dyskretne pytanie IP: *.cpe.marton.net.pl 14.08.07, 13:25 O matko kochana! Nie bierz tego swinstwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paffcia Re: dyskretne pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 16:19 o boze dziewczyno wez przemysl co ty chcesz rbic?! A jak te leki negatywnie zazcna dzialas? pomyls o zdorowiu a nie o biuscie!!! jeszlipokoha sie chlpoak to musi kochac cie taka jaka jetses a nie inna! Odpowiedz Link Zgłoś