Gość: nieznajoma IP: 80.51.140.* 07.11.07, 21:35 Siemka wszystkim!!! Mam pytanko wie może ktoś gdzie można zrobić sobie kolczyk i za ile?? Czekam na odpowiedzi. Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Kolczyk w języku. IP: *.cpe.marton.net.pl 08.11.07, 16:53 Mozna zrobić sobie u nas już tutaj w Chełmnie,na rynku po stronie żabki taka brama jest.Tam jest takie studio. A za ile to nie wiem [: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala Re: Kolczyk w języku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 22:43 Kolczyk mozna sobie zrobic w grudziadzu. ul. wybickiego 46 o ile pamietam... nic nie boli... kosztuje 100zl z kolczykiem... salon "3D eyes" tel. 605994317 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyk Re: Kolczyk w języku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 22:49 hej. wiem kto robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyk Re: Kolczyk w języku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 22:54 pozdrowienia dla calego Stolna. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Kolczyk w języku. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.07, 15:47 Wiesz co ja robilam kolczyk 4lata temu w Swieciu i ta przyjemnosc kosztowqala mnie wtedy 130zl ale z biegiem lat ceny spadaja wiec napewno teraz jest taniej pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Kolczyk w języku. IP: *.cpe.marton.net.pl 09.11.07, 17:25 racja w Świeciu teraz kosztuje 65 zł z kolczykiem jeśli z wymianą to 75 zł. :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Kolczyk w języku. IP: *.cpe.marton.net.pl 13.11.07, 13:12 a gdzie ten salon w Świeciu się znajduje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kolczyk w języku. IP: *.mofnet.gov.pl 13.11.07, 15:53 ja robilam 3 tyg temu w toruniu obok ul szczytnej(nastepna, zaraz naprzeciwko, obok szerokiej, 80 zl (wliczony kolczyk na wymiane) przygotuj sie na duuuuuuuzy bol, ja jadlam kawalek chleba bez skory przez 30min i faflunilam ok 1 tyg.i wazne!! nie jedz produktow mlecznych-czasami tego nie mowia-mi koles pow a jadlam bo latwo mi sie przelykalo jogurty i goraczka 38,5. koles robi spoko,taki satanek ale luzno, u siebie w domu ma salon. powodzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Kolczyk w języku. IP: *.centertel.pl 13.11.07, 17:39 Świecie,na Klasztornej dwa salony,w obu po 65zl, przeklucie nie boli,potem tylko pare dni opuchlizna,ale warto plukac jame ustna plynami do kupienia w aptece,kosmetyczka doradzi jakie!!No i nie jesc jogurtow , bo to zle robi !! nie zaluje ze zrobilam...wymiana u kosmetyczki nie jest konieczna,ja tak zrobilam ale to bez sensu;/ lepiej kupic kolczyk w zlotniku i po ok.2 tygodniach od przeklucia samemu wymienic;) proscizna:P Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Kolczyk w języku. IP: *.cpe.marton.net.pl 14.11.07, 17:16 Już nie wiem jak mam się psychicznie przygotować....jedni mowia ze starsznie boli,drudzy zas wrecz przeciwnie :).Jestes zadowolona?Bo mam zamiar jechac właśnie do Świecia.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Kolczyk w języku. IP: 80.51.140.* 15.11.07, 11:26 nie rob sobie na rynku ona zle robi paznokcie i spewnoscia kolczyki a na twojim miejscu bym do nie nie poszla moze ci spiepszyc a potem paralizm twarzy na cale zycie!!!!!!nie radze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Kolczyk w języku. IP: *.cpe.marton.net.pl 15.11.07, 18:46 A jak pierwsza noc po przekłuciu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Kolczyk w języku. IP: *.cpe.marton.net.pl 16.11.07, 21:35 Powiem na swoim przykładzie.Więc tak:Przebijałam w Świeciu.Przekłócie nic nie bolało igła wchodziła jak w masło.Opuchlizna 3mała mnie gdzies z 5 dni.Potem juz normalnie mogłam jeść,ale na początku to musiałam bokiem jeść i tylko wszystko co w proszku.Myśle,że to wszystko. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PTO BEZNADZIEJAALA Re: Kolczyk w języku. IP: *.cpe.marton.net.pl 27.11.07, 19:44 TO BEZNADZIEJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patóh Re: Kolczyk w języku. IP: 80.51.140.* 07.12.07, 22:48 ^^ ja robilam sobie w swieciu ;) na kalsztornej.. ale polecma Ci tam dobrze robia i wogole placisz 65 zł tylko rob tam gdzie fryzjer bo tamten w bramie zero czystosci i wogole pzdr! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kolczyk w języku. IP: *.cpe.marton.net.pl 07.12.07, 23:07 nie wiem kto to obi ale uwarzam ze kolczyk w jezyku to chore Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cvc Re: Kolczyk w języku. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.07, 23:11 a paulinka surowiec z chelmna juz nie robi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale po co Re: Kolczyk w języku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 12:08 Dziewczyny - ale po co w ogóle to robić? Czy to dla faceta lepiej jest podczas... no wiecie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Kolczyk w języku. IP: *.cpe.marton.net.pl 10.12.07, 15:12 Ja robiłam w Świeciu, dałam 60 zł. Nie bolalo, opuchlizna 3mała około 3-4 dni. Ciężko z jedzeniem, ale idzie sie przyzwyczaić. Nie jest źle. Ja zrobilam to dla własnej przyjemności i z ciekawości. fajne przeżycie hihi ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Kolczyk w języku. IP: *.cpe.marton.net.pl 16.01.08, 13:56 niehigieczne i niezdrowe Odpowiedz Link Zgłoś