Gość: xxx IP: 80.51.140.* 14.04.08, 17:01 wie ktoś może czy w Chełmnie mamy jakieś wróżki??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sceptyczna Re: wróżka w Chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 14.04.08, 19:22 byłam kiedyś u jednej starszej pani,ale połowa z tego co mi powiedziała się sprawdziła.Potem sama zajęłam sie tą profesją.Sama byłam zdziwiona ,że wszystko sie sprawdzało.Ale już sie w to nie bawię.Moim zdaniem,życie jest ciągiem przypadków,ale możemy (i robimy to)tym przypadkom trochę dopomóc.Reszta jest kwestią interpretacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: wróżka w Chełmnie IP: 89.231.149.* 30.04.08, 13:52 jest w Chełmnie wróżka;) mieszka na wodnej:) bardzo dużoooo mi się sprawdziło co mi powiedziała:))) a co do wróżek to każdy może mieć swoje zdanie i opinie;) a ja chodzę i wierzę w to co mówi:))) pozdarwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: wróżka w Chełmnie IP: *.ip.netia.com.pl 01.05.08, 17:07 gdzie jest? adres dokładny. Odpowiedz Link Zgłoś
only.dominika10 Re: wróżka w Chełmnie 01.05.08, 19:43 dokładny adres...nie wiem jaki jest dokładny adres,ale jest to dom wiza -wi sklepu z kafelkami...idzie się jak w stronę starego ośrodka zdrowia.Pani Domagalska.Pytać o Nią a na 100% powiedzą gdzie dokładnie wejść;))) Odpowiedz Link Zgłoś