IP: 80.51.140.* 08.09.08, 19:43
Może ktoś mi odpowie czym kierują się kierowcy przyozdabiając swoje auta oznaczeniami dużo lepszych modeli?? Kupując auta o pojemnościach 1.1 no max 1.3 bo paliwo drogie lecą i kupują zaraz znaczki typu GTI GSI czy M-POWER gdzie silniki są duuużo wyższych pojemnoiści. Skutkiem czego mamy na pęczki Golfow II GTi czy BMW 1.8 M lub choćby Opli 1.1 z dumnie naklejonym GSI. Nie rozumiem takich kierowcow. Sam posiadam auto z dużym silnikiem a nigdy nie skalałbym go oznaczeniem ktore do niego nie pasuje. W sumie zastanawia dlaczego posiadacze Japończykow nie naklejają tej tandety na swoje auta. Odrazu sprostuję nie mam japońca. Co to za mentalność?? Efektem tego są historie jak to np. zwykły Golf II 1.8 spokojnie objeżdż BMW-M czy Opla GSi albo Merca AMG i odwrotnie....
Obserwuj wątek
    • Gość: szafu Re: kierowca IP: *.chelmno.mm.pl 08.09.08, 22:52
      oznaczenie M ( M power) jest oznaczeniem pakietu ospojlerowania .. auta z M
      wychodziły z tym znaczkiem z fabryki
      z prawdziwą M-ką mamy do czynienia gdy jest M3, M5, M6 chociaż fakt można taki
      znaczek też kupić no ale samo M świadczy tylko o rodzaju ospojlerowania...
      a co do reszty nie wiem czym sie kierują tacy ludzie... ja żadnych znaczków
      nigdy nie nalepiałem i nie nalepie no chyba ze będę miał seryjnie znaczek i ktoś
      mi go urwie to wtedy nalepie taki sam w miejsce w którym był...
      • Gość: mch Re: kierowca IP: *.mia.three.co.uk 09.09.08, 16:54
        stary m to nie tylko ospojlerowanie, poczytaj troszke, wiem w Polsce
        panuje opinia, że spojler, progi i brewki zaminiają bmw w m-power
        ale niestety tak nie jest
    • Gość: jaaaaaaaa Re: kierowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 23:50
      "Efektem tego są historie jak to np. zwykły Golf II 1.8 spokojnie objeżdż BMW-M czy Opla GSi albo Merca AMG i odwrotnie...."yyy i jaki z tego morał ?? bo nie wiem mysle ze golg 1,8 nie jest jakis super chyba najsłabysz z tych wszystkich marek obojetnie w jakiej pojemnosci by nie były to jest najgorszy hehe
    • Gość: rzelek Re: kierowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 06:30
      wszystkich was mojom calibrom sportowom objade !!!!!!!!!!!!! nie zalerznie od
      waszych naklejek !!!!!!!!
      • Gość: mch Re: kierowca IP: *.mia.three.co.uk 09.09.08, 17:00
        prawda jest, ze jesli jest to 2,5 masz duze szanse jezeli 2 litry
        16v to tylko wtedy gdy sie rozbujasz nawet jesli wtedy gdy jest na
        sporcie bedziesz mial problemy gdy sprubujesz objechac skyline na
        twin turbo albo supre nie wspominajac golfa vr6 albo ktoregos
        prawdzwego m-powera czarno cie widze
        pozdrawiam
        • Gość: mch Re: kierowca IP: *.mia.three.co.uk 09.09.08, 17:34
          przepraszam sprubujesz=sprobujesz
          • Gość: CCH red power 16v Re: kierowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 20:42
            ja moge sie z kaszdym ustawic , mam calibre 16v z najnowsza generacja
            instalacjom podtlenku LPG , odpycha sie lepiej niz na szell v-power , jak nie
            wieżycie to umowimy sie na pokazy !
            • Gość: hehe Re: kierowca IP: *.eranet.pl 12.09.08, 14:33
              nie chce sie chwalic ale dysponuje silnikiem prawie 200 konnym, 4,3 litra,
              nieraz przemykam przez CCH. A Wy tutaj o nedznych dwoch litrach :)
              • Gość: hahah Re: kierowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 17:45
                hahah to cieciu powinieneś się wstydzić ,że masz wyciśnięte tylko marne 200 koni
                z 4.2 litra hahaha
              • Gość: :D Re: kierowca IP: 80.51.140.* 12.09.08, 22:06
                i dobrze, bo nie ma się czym chwalić, 4.3 litra i ledwo 200 koni? pewnie to
                jakiś chevy blazer, gmc albo inna amerykańska stodoła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka