Dodaj do ulubionych

Co sadzicie o kadrze w naszej JW 3136

IP: 89.108.212.* 30.03.09, 18:53
Co sadzicie o kadrze w naszej JW 3136
Obserwuj wątek
    • Gość: ggg Re: Co sadzicie o kadrze w naszej JW 3136 IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.03.09, 08:42
      Wiem że zawsze tam była niezdrowa atmosfera...może coś się zmieniło?
      Trochę chorych już odeszło.
      • Gość: adam Re: Co sadzicie o kadrze w naszej JW 3136 IP: *.satfilm.net.pl 26.08.09, 16:11
        Służyłem w tej jednostce to bagno adowódca wataszka nie szanuje
        ludzi jest jak Car cała kadra sie go boi i go wyzywają za plecami.
        • Gość: bingo Re: Co sadzicie o kadrze w naszej JW 3136 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.09.09, 22:42
          uwazam ze adam ma racje... kadrze tej jednostki nie mozna nic zarzucic bo sa to bardzo dobrze wyszkoleni zolnierze jak i porzadni ludzie lecz jednak boja sie tego jednego ktory nazywa siebie dowodca jednostki. i zgadzam sie z adamem ze nie szanuje ludzi. ba nie tylko nie szanuje ale i zastrasza, upokarza nie dbajac o ludzi z ktorymi wspolpracuje ktorymi dowodzi , a sam nawet nie potrafi porzadnie jak na dowodce jednostki przystalo przeczytac przemowienia przyklad uroczystosc na rynku w chelmnie w 70. rocznice wybuchu II wojny swiatowej...
          • Gość: adam Re: Co sadzicie o kadrze w naszej JW 3136 IP: *.satfilm.net.pl 04.09.09, 20:03
            Szkoda że tak mało osób ma odwage pisać prawde o tym niby żołnieżu
            gdzie jego godność oficera napewno zacznie straszyć zwolnieniami
            trytów lub kadre jak to było w poniedziałek.
            • Gość: BINGO Re: Co sadzicie o kadrze w naszej JW 3136 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.09.09, 18:06
              NIE DZIWIE SIE ZE LUDZIE NIE MAJA ODWAGI ABY OPISAC PRAWDE... WIELU Z NICH MA
              RODZINY WIEC ZNOSZA TO PONIZANIE TYLKO ZE WZGLEDU NA TEN FAKT...
              • Gość: FACET Re: Co sadzicie o kadrze w naszej JW 3136 IP: *.awacom.net 01.08.14, 12:54
                KADRA OK CHOĆ NIE CAŁA SĄ POJEBY WIEM O TYM DOŚWIADCZYŁEM TO A TEN MAŁY TERRORYSTA DŁUGA BAJKA NIE SPEŁNIONY CZŁOWIEK ALE ZAWSZ MOŻNA GO UWALIĆ TYLKO ODWAGI
                • Gość: hm Re: Co sadzicie o kadrze w naszej JW 3136 IP: *.chelmno.mm.pl 01.08.14, 17:40
                  siwy?
          • Gość: adam Re: Co sadzicie o kadrze w naszej JW 3136 IP: *.satfilm.net.pl 11.09.09, 08:06
            Ktoś wkońcu go usadzi a ma sie czego bać bo ma sporo na sumieniu
            jest kadra co ma na niego chaka i to wielkiego.
    • Gość: trep Re: Co sadzicie o kadrze w naszej JW 3136 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.09, 10:20
      Chorych ? , chyba na alkoholizm !!
    • Gość: SYLWEK psy z jw3136 IP: *.satfilm.net.pl 26.08.09, 16:24
      Masz racje wiem coś na ten temat dowodzi tyran gnębi i to sprawia mu
      radość a kadre traktuje jak psy .
      • Gość: franek Re: psy z jw3136 IP: *.chelmno.mm.pl 26.08.09, 17:03
        To jest wojsko ,a nie przedszkole
        • Gość: :// Re: psy z jw3136 IP: 80.51.140.* 26.08.09, 18:01
          Do franka..
          Prawda wojsko to nie przedszkole, ale jest pewna granica, która w tej jednostce
          jest nagminnie łamana. Więc nie pisz takich głupot!
        • Gość: Sylwek Re: psy z jw3136 IP: *.satfilm.net.pl 26.08.09, 22:17
          wojsko to nie przedszkole ale kadra niektóra ma swój honor i jak
          wataszka wyzywa podwładnych bo ma zły humor to o co tu chodzi
          ponadto prawo sam tworzy pod siebie.
    • Gość: sarna Re: Co sadzicie o kadrze w naszej JW 3136 IP: *.satfilm.net.pl 26.08.09, 22:37
      o tym wataszce wiem wszystko 25 lat i wystarczy tego upodlenia
      • Gość: N Re: Co sadzicie o kadrze w naszej JW 3136 IP: *.chelmno.mm.pl 13.09.09, 10:00
        Napisać paszkwila na niego! Może coś to zmieni... Gorszy już chyba
        nie będzie?
    • Gość: Seba Re: Co sadzicie o kadrze w naszej JW 3136 IP: 80.51.140.* 16.09.09, 20:00
      Żołnierze zawodowi zawsze biadolą .Dowódca faktycznie nie cieszy
      się dobrą opinią ,ale co mundurowych tam trzyma ? kasa -mundurówki
      wypłacane na mundur, ktorego nie kupują a w ciasnych z odstającymi
      brzuchami wyglądają że strach patrzeć kasa-na urlopy dla całej
      rodziny kasa premie na dzień wojska kasa-za mieszkanie służbowe kasa
      odpowiednia pensja napewno nie 1000zł na rękę ,premie a ci
      zatrudnieni w niektórych komórkach w godzinach pracy załatwiają
      swoje prywatne sprawy ( zakupy odbierają dzieci ze szkoły są
      kierowcami swoich żon )Biadolą bo zabrakło żołnierzy czynnej
      służby ,którzy im służyli i muszą teraz trochę popracować .Ludzie
      nie ma nic na siłę .Nie napisałem jeszcze o "zasłużonych emeryturach
      po 15 latach pracy .
      • Gość: c Re: Co sadzicie o kadrze w naszej JW 3136 IP: 89.108.205.* 17.09.09, 09:07
        ale za jaka cene???po 15 lata pscha zryta ze psychiatra nie pomoze
      • Gość: gość Re: Co sadzicie o kadrze w naszej JW 3136 IP: *.satfilm.net.pl 17.09.09, 19:23
        masz racje ale praca z normalnym dowódą jest inna i napewno
        wydajniejsza dowodzić trzeba umieć żeby nikt nigdy nie pluł ci w
        plecy a tak pozatym dowódca zawsze powinien szanować i pomagać
        podwładnym jak Skszypczak prawdziwy dowódca.
        • Gość: iras Re: Co sadzicie o kadrze w naszej JW 3136 IP: *.grudziadz.mm.pl 20.09.09, 09:48
          popieram (gość) skrzypczak to dobry dowodca a ten w jw 3136 szkoda o nim gadac
          ale duzo ludzi ma haka na niego np jego osobisty kieowca on duzo rzeczy wie
          ktore nie powinny miec wogole miejsca .....?
          • Gość: adam Re: Co sadzicie o kadrze w naszej JW 3136 IP: *.satfilm.net.pl 20.09.09, 19:37
            kierowca nic nie powie choćby pasy nanim darli jest ponad to
            kierowcą twoja wypowieć sugeruje że coś gada a to nieprawda znam go
            i wiem doskonale niemiesza się w takie sprawy.pozdrawiam
            • Gość: iks Re: Co sadzicie o kadrze w naszej JW 3136 IP: *.chelmno.mm.pl 20.09.09, 20:50
              kierowców jest dwóch
              • Gość: ryś Re: Co sadzicie o kadrze w naszej JW 3136 IP: 80.51.140.* 21.09.09, 16:36
                I obaj trzymają mordy na kłódke...niestety...nie wiem czy on im za
                to coś płaci...ja na ich miejscu.... szkoda gadac
                • Gość: iks Re: Co sadzicie o kadrze w naszej JW 3136 IP: *.chelmno.mm.pl 21.09.09, 19:36
                  Taki jesteś mądry , bo nie wozisz dowódcy.Średnia przyjemność - zrozumiałbyś gdybyś to TY był tym kierowcą
                  • Gość: GOŚĆ Re: Co sadzicie o kadrze w naszej JW 3136 IP: *.satfilm.net.pl 23.09.09, 16:14
                    WIEM DOSKONALE I IM NIE ZAZDROSZCZE WIEM CO TEN PAN POTRAFI Z NIMI
                    ZROBIĆ JAK SIE OPISUJE IMIENNIE NA FORUM WIĘC NIERUB I M KSZYWDY
                    WIDZIAŁEM NA WŁASNE OCZY I USZY AKCJE .
          • Gość: . Re: Co sadzicie o kadrze w naszej JW 3136 IP: *.dip.t-dialin.net 15.10.09, 20:47
            .
            • Gość: DIABLO Re: Co sadzicie o kadrze w naszej JW 3136 IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.10.09, 14:15
              Witam. Widzę że temat kadry w mojej byłej już jednostce jest cały
              czas bardzo ożywiony. Czyżby było to zasługą mojego odejścia z tej
              jednostki?, bardzo się cieszę że już w niej nie pracuje bo tam
              czekanie na jutro jest bardzo niepewne. Jak widać zmowa milczenia
              została tutaj przerwana i wreście zdecydowaliście się tutaj pisac o
              tym jak kadra JW 3136 podchodzi do żołnierzy nadterminowych, gdzie
              łamane śa ich podstawowe prawa zapewnoine w Regulaminie Ogólnym Sił
              Zbrojnych RP. To co było wam mówione na apelach i rozprowadzeniach
              oraz na zbiórkach żołnierzy nadterminowych to jest nieprawda. To że
              ja pisałem na blogach teksty oczerniajace dowódcę, że oskarżałem go
              o rzeczy wymyslone przezemnie. Dodam tylko że widzę to forum poraz
              pierwszy i to jest mój pierwszy tekst na temat JW 3136. Nie bójcie
              się pisać o tym złym co się dzieje w JW 3136, to jak jesteście
              wykorzystywani przez kadrę, poniżani tekstami typu Cię do......ie,
              ty Nietry..... i słynne powiedzenie doódcy ty ku......ie następny
              będziesz do zwolnienia. Ale co najwarzniejsze to nieufajcie nikomu z
              kadry.... ja tez tak zaufałem........ mojemu przełożonemu...........
              i niestety... CYWIL... ale wcale się niemartwie Bo to co cie
              niezabije to cie wzmocni. Pamiętyajcie o tym. Pozdro dla wszystkich..
              P.S. jedynym oficerem który starał sie pomóc to dzisiejszy zastępca.
    • Gość: dragon Re: Co sadzicie o kadrze w naszej JW 3136 IP: 80.51.140.* 22.10.09, 02:08
      witam kadra tak biaduli ze maja zle to niech sie zwolnia nikt ich na sile nie trzyma ,15 lat i ciepla emerytura a potem jeszcze do pracy ida i tak sie czuja jak by sioe drugi raz urodzili bo w woju 15lat lezeli.niech idzie do zwyklej pracy tam sie nikt nikim nie przejmuje ze ci ktos psyche ora na twoje miejsce maja innych beduinow ,wiec kazdy siedzi cicho i robi swoje.
    • Gość: zlew Re: Co sadzicie o kadrze w naszej JW 3136 IP: 188.33.136.* 05.11.09, 03:21
      Sa ok
      • Gość: wojskowy Re: Co sadzicie o kadrze w naszej JW 3136 IP: *.205.187.142.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.08.14, 20:40
        Slyszalem ze do chelmna ma przybyc Amerykanska jednostka w sile 200 zolnierzy.
        • Gość: nsr Re: Co sadzicie o kadrze w naszej JW 3136 IP: *.opera-mini.net 03.08.14, 11:20
          NSR - najtansza sila robocza hahahahah
          • Gość: ola Re: Co sadzicie o kadrze w naszej JW 3136 IP: *.chelmno.mm.pl 03.08.14, 11:38
            Może już czas zrobić porządek z terrorystą?
            • Gość: zbigniew Re: Co sadzicie o kadrze w naszej JW 3136 IP: 83.16.203.* 03.08.14, 13:24
              A nie uważasz że pomyliłeś się z wyborem zawodu i dla tego nabawiłeś się kompleksów kiedyś dla takich jak ty to był Orzysz i wiesz mi tam uczyli dyscypliny, potem jak byś wrócił do Chełmna pomyślałbyś że jesteś na wczasach pamiętaj że dobry żołnierz to zdyscyplinowany żołnierz.
              • Gość: ola Re: Co sadzicie o kadrze w naszej JW 3136 IP: *.chelmno.mm.pl 04.08.14, 19:43
                czasy Orzysza minęły, czas zrobić porzadek w chełminskiej jednostce
              • Gość: Pawełek Re: Co sadzicie o kadrze w naszej JW 3136 IP: *.play-internet.pl 13.08.14, 17:32
                Służę w tej jednostce właśnie w Orzyszu. Dno i bieda
                • Gość: OBSERWATOR Re: Co sadzicie o kadrze w naszej JW 3136 IP: *.chelmno.mm.pl 17.08.14, 21:25
                  Do " PAWEŁEK"
                  Piszesz "Orzysz ", itd. jesteś taki nie zadowolony, a pewnie jesteś jednym z tych co skomleli żeby tylko ich przyjąć i myśleli że w służbach mundurowych jest tak lekko. Teraz jak trzeba trochę nad sobą popracować wziąć się za siebie to Ci ciężko.To nie czasy które minęły ,brakuje Ci sprawności albo wykształcenia poszukaj zajęcia gdzieś indziej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka