Gość: XX IP: 81.210.32.* 26.12.03, 15:30 ma ktos internet z gawexu? ja ledwo sie lacze a jak juz sie uda to po pol godzinie pada! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
archsephiroth Re: stałe łącze??? 18.03.04, 04:13 Rzeczywiście ten net z Gawexu to syf.....często rozłącza i w dodatku ping jest taki duży że uniemożliwia gre on-line....jedynym rozsądnym wyjściem jest przejście do Martonu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funkcja Re: stałe łącze??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 22:53 Taaaaaa, marton jest najlepszy. Ja mam z martonu i polecam wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supermario Re: stałe łącze??? IP: 81.210.32.* 18.03.04, 09:56 Ja mam od tygodnia i chodzi bardzo dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki [...] IP: 81.210.32.* 18.03.04, 20:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
archsephiroth Re: stałe łącze??? 19.03.04, 01:33 Jakby chodziło zajebiście to by nie było tego topicu...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: stałe łącze??? IP: 81.210.32.* 19.03.04, 20:24 topic topicem :-) o dobrze dzialajacych rzeczach tez mozna rozmawiac, w tym problem ze zawsze sie gada jak cos zle dziala a jak dobrze to cisza, nie czaje, necik wzorowo sie dzis sprawuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
archsephiroth Re: stałe łącze??? 23.03.04, 02:11 Hmm....też tak bym chciał....u mnie necik to wzorowo się sprawuje tylko w godzinach nocnych :-/...(chociaż ostatnio widac lekką poprawe,może jest jeszcze nadzieja na porzadny net)Godbless you....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Re: stałe łącze??? IP: 81.210.32.* 23.03.04, 20:30 a ja tam lubie gawex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mijes [...] IP: 81.210.32.* 23.03.04, 20:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoasia Re: stałe łącze??? IP: 81.210.32.* 23.03.04, 20:44 Zgadzam się z panem Archsephiroth ten net czasami jest tragiczny.. chociaż w ciągu ostatnich dni zauważyłam poprawę... ciekawe na jak długo... pozdrawiam pana Archsephiroth'a hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: stałe łącze??? IP: 81.210.32.* 23.03.04, 20:44 poprawta jakośc ? a do kogo to było ? heh :-))) jak ci cos nie dziala to zglos do gawexu, od tego maja technikow. Ja sobie wyobrazam jak to jest, wszyscy by chcieli pewnie zeby kazaaa-shit chodzil na full, do tego www na full i jeszcze gierki na full, ludzie to jest tylko 128, cudoffff nie ma, sobie pewnie nawet nie wyobrazacie co sie dzieje w internecie, nie mowie o LANie bo nad tym to pewnie mozna panowac ale za routerem to jest zapewne rzeznia !! tylko to jest tak ze pewnie 90 procent ludzisk co maja net nie czaiii wogole tego medium i zasad dzialania, tylko tu klikne tam klikne... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mijes Re: stałe łącze??? IP: 81.210.32.* 23.03.04, 20:49 hej miki chodzi ci o cos??? Odpowiedz Link Zgłoś
archsephiroth Re: stałe łącze??? 23.03.04, 20:55 Kazaa to shit - zgadzam się (używam programów w stylu dc++).....ja bym nie chciał zeby wszystko chodziło na full...i nie oczekuje tego po łaczu 128kb\s (alternatywa 256kb\s)...ale jakas norma musi być ... Ps:Ja 'czaje' to medium ...więc mam zastrzeżenia...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: stałe łącze??? IP: 81.210.32.* 26.04.04, 01:30 Miki ma racje z tym albo kaza,emul lub strony WWW wybór nalezy do Was !!! jeżeli byśie chcieli zeby wszytko chodziło jak nalezy załużcie sobie dwie neostrady i dwa kompy w chacie jeden do sciagnia drugi do szukania po necie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andyziom [...] IP: *.marton.net.pl / 80.51.243.* 23.03.04, 20:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
archsephiroth Re: stałe łącze??? 23.03.04, 20:59 Niestety dobrze słyszałeś :-/...ehhh..... Pozdrowienia dla Yoasi :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: stałe łącze??? IP: 81.210.32.* 23.03.04, 22:09 no widzisz, ja slysze dokladnie to samo na temat netu z martonu, ja mam z gawexu i wszystko chodzi jak powinno, a zreszta, nie probuje tu wywolac jakiejs chorej konfrontacji Gawex vs Marton bo to bezsensu, zawsze u kogos bedzie chodzilo zle, obie sieci sa w stadium raczkowania i caly czas sie ucza i rozwijaja. OBY WSZYSCY BYLI ZADOWOLENI !!! TEGO ZYCZE :-) gretzz Odpowiedz Link Zgłoś
archsephiroth Re: stałe łącze??? 24.03.04, 00:24 "OBY WSZYSCY BYLI ZADOWOLENI !!! TEGO ZYCZE" Masz racje...podpisuje się pod w\w stwierdzeniem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marton sie psuje Re: stałe łącze??? IP: 80.51.54.* 07.04.04, 23:26 Wszyscy krytykujecie gawex a wychwalacie pod niebiosa marton. POwiem wam tak. Nie bierzcie zadnej z tych kablowek jesli marzycie o super szybkim necie i chcecie np grac online. Na poczatku tzn ok 3 miesiace temu jeszcze marton zapewnial super warunki. Pelna przepustowosc lacza, stronki smigaly, pingi w grach lepsze niz na Neostradzie. A teraz? Wg mnie to co jest teraz to zwykla kpina. Marton nalapal klientow i przestal w ogole dbac o klientow. W ciagu dnia jak siedzi najwiecej ludzi stronki laduja sie czasem jak na zwyklym modemie. Osobiscie czuje sie bardzo oszukany. Na poczatku kablowka ta stowrzyla super warunki a gdy nalapala duza liczbe klientow przestala sie juz wszystkim martwic. Wydaje mi sie ze lacze jest juz przeciazone i ze Marton nie zainwestuje w rozbudowe sieci - w nowe lacze, poniewaz chce przy jak najmniejszych kosztach osiagnac jak najwieksze zyski. Po kilkakrotnej wizycie w biurze zostalem poproszony o napisanie do administratora sieci ktory odpisal mi dopiero po wyslaniu 10 wiadomosci pod rzad! Odpowiedzial mi zebym zwrocil udal sie do biura w chelmnie. I tak wyglada rozwiazywanie problemow przez ta kablowke. Odsylanie i dezorientacja klienta. Kpiny. Odpowiedz Link Zgłoś
archsephiroth Re: stałe łącze??? 18.04.04, 04:44 W sumie dochodze do wniosku ze obaj 'dystrybutorzy' netu troche pokpili sprawe...zorientowałem się jak jest w Martonie...no i masz racje... Ehhh....chyba będe musiał załozyc droga neostrade....:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: stałe łącze??? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.04, 00:19 to znowu narzekający ja. od 2 tygodni panowie technicy idą do mnie ale jakoś dojść nie mogą, modem wogóle się nie loguje ale ich to wali (mają codziennie inne wymówki). mnie to zaczyna też już walić i chyba rezygnuję z tego szmelcu i takiej obsługi, nie chcę mi się już więcej dzwonić i prosić łaskawie o przybycie. czy inni maja też takie problemy jak ja? ps tą wiadomość mogłem napisać tylko dzięki temu, że nie opyliłem starego modemu i połączyłem się przez tpsa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościnnie Re: stałe łącze??? IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 12.04.04, 00:32 Witam. Pytam z ciekawości ile kosztuje i w jakich opcjach oferowany jest internet z Martonu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTY SATAN Re: stałe łącze??? IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 09.06.04, 20:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: stałe łącze??? IP: 81.210.32.* 11.06.04, 20:43 Muszę pochwalić Gawex - internet zaczął działać bardzo dobrze i od dłuższego czasu nie mam z nim zadnych problemów, a jednak opłacało się przeczekać trudne początki (przerwy odliczyłem sobie w rachunku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jowita Re: stałe łącze??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 17:41 gdsfg Odpowiedz Link Zgłoś