Dodaj do ulubionych

Ballestowi nerwy puscily.

14.03.18, 12:09

ballest 14.03.18, 10:07
Fatum, Iksis nie unika odpowiedzi, on po prostu nie potrafi odpowiedziec.
Jo bym wpisy Iksisa zostawil jak Pomnik "POLSKIEJ GLUPOTY"
Takiej Glupoty sie nie tepi - tylko takiej GLUPOCIE stawia sie Denkmal.
Jest takie Forum Silesiana, kiedys nawet bylo niezle - ale dzisiaj jest takze Pomnikiem Polskiej Glupoty, tam takze nigdy merytorycznej odpowiedzi nie dostaniesz, bo osoby co maja inne zdanie na dany Temat sa przez tych paru "madrych Polakow" , czytaj strugaczy konikow - Idiotami czy Glupcami wyzywani !!!!
Oni ale zapomnieli, ze inteligentny czlowiek nigdy kogos osobiscie nie wyzwie Idiota, on sobie to najwyzej pomysli.
Dlatego ja na to Forum o Forum juz wcale nie zagladam i tam nie pisze, niech buduja swoj Pomnik Glupoty sami !

forum.gazeta.pl/forum/w,34281,165735448,165735448,Iksis_wpierw_odpowiedz.html?so=2
####################################################

Widac Ballescik juz zapomnial jak mnie obrazal, przy czym slowa jakie uzywal byly
o wiele bardziej dosadne niz Petronelli " idiota ".
Szkoda iz zamiast sie uzalac nad upadloscia intelektualna uzytkownikow Silesiany
nie napisze jak sie powodzi mniejszosci niemieckiej w Offenbach, ale kto wie
moze sie juz tak dalece zintegrowal ze swoimi sasiadami obcokrowcami, ze swoja
lepsza polowe do Aldika po zakupy wysyla w czadorze a moze tylko w hidżab.
Obserwuj wątek
    • firiduri2 Re: Ballestowi nerwy puscily. 14.03.18, 19:27
      Ogólnie u papllesta wszystko popuściło. Jak widać i pamięć jest mocno podziurawiona. Ale chaotyczne wypowiedzi papllezda są nawet zabawne. Weźmy takie zdanie: "Oni ale zapomnieli, ze inteligentny czlowiek nigdy kogos osobiscie nie wyzwie Idiota". Zatem jeżeli nie osobiście, to tzw "inteligencja papllezda" dopuszcza skryte i zakamuflowane świntuszenie - nieprzyjemna cecha u ludzi.
      • petronella.kozlowska firiduri 14.03.18, 21:54
        forum.gazeta.pl/forum/w,639,165540354,165540354,Psychopatia.html
    • jogin_1 Re: Ballestowi nerwy puscily. 14.03.18, 21:23
      Widac z tego, że zagląda tu często i go wqurf bierze
      • petronella.kozlowska Re: Ballestowi nerwy puscily. 14.03.18, 21:52
        Ballest pomrukuje coś tam o inteligencji, czym mnie strasznie rozbawił.
        Ballest i inteligencja to sprzeczność sama w sobie.
        Ballest sam powinien ubrać czador i udać w się do biblioteki uniwersyteckiej lub do Biblioteki Narodowej we Frankfurcie i poczytać co nieco o średniowieczu.

I dobrze to pamiętam, że ballest obrażał ciebie mój drogi przyjacielu Hansie.
        I mnie też obrażał.
        Za to oberwał co nieco, ale i dalej będzie obrywać.

Twoja krzywda mój przyjacielu Hansie zostanie pomszczona!

Nawet jego gwardia wiernych pretorianów na Gleiwitz uważa go za głupka i śmieją się z niego po kątach, ale ballest tego nie widzi.
        Na początku lutego nawet zbojkotowali wszyscy przez kilka dni forum i dali mu do zrozumienia że nie jest na Gleiwitz osobą pożądaną.

• kubiss Re: Ballestowi nerwy puscily. 17.03.18, 01:35
          Jeszcze pare lat i ciemnoskorzy rezydenci BRD beda dymac w bialy dzien w strefach NO GO corki naszych bylych adwersazy .
          • petronella.kozlowska Re: Ballestowi nerwy puscily. 18.03.18, 09:09

Niedaleko socera zbudowano w jednym mieście osiedle domków jednorodzinnych dla azylantów, a burmistrz z SPD powiedział że krytycy są zazdrośni i zawistni.

A Niemcy przyklaskują błaznom z SPD.

ballest, cirano, dede, socer i berncik mogą jeszcze tylko tutaj na forum się trochę powyżywać i patrzeć na to co się dzieje w Niemczech.

Ballestowi nerwy puściły

forum.gazeta.pl/forum/w,34281,165748418,165748418,Co_przemilcza_Pani_z_domu_Kazmierczak_.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka