Dodaj do ulubionych

Na ggg wybory hymnu oberdojczślunzgsynkof

09.05.18, 00:56
Pi...l fatuman jak zwykle stawia na Heino. A ja stawiam na synka z Piekar Śląskich.
youtu.be/pq2NILmxz-A
youtu.be/t-9F7SFOIC4
youtu.be/jc2b-WrONhI
Teraz czekomy na głos niejakiego Jackowskiego, w którego przepowiednie wierzy piżnięty pstrzelorz i cyranek. Co ciekawe papllezda poleciał w folklor stworzony przez "polackiego" Grażyńskiego. Czy ktoś może mi wyjaśnić co spowodowało, że te typy z ggg mają tak zrypane mózgownice?
Obserwuj wątek
    • hans-jurgen Re: Na ggg wybory hymnu oberdojczślunzgsynkof 09.05.18, 06:47
      " Co ciekawe papllezda poleciał w folklor stworzony przez "polackiego" Grażyńskiego. "
      ----------------------------------------------------
      Gdybys musial mieszkac w takiej Kołomyji i bylbys tam polska mniejszoscia narodowa,
      to tez bys tak mial jak nasi przyjaciele z GGG, bo i oni tez mieszkaja tam gdzie
      wiekszosc narodowa to wyznawcy Allaha.
      • petronella.kozlowska Hans-Jurgen 09.05.18, 10:02
        Dobry i trafny komentarz Hans-Jurgen

Ballest= Offenbach i Frankfurt – miasto z największą przestępczością w Niemczech - nie ma porównania do żadnego miasta w Polsce.

To samo Dortmund i Kolonia – socer, dede, cirano.

Nie wiem gdzie mieszka ten błazen berncik.
        • petronella.kozlowska firiduri 09.05.18, 10:03
          Widzę w twórczości „Doktora Mioda” poważne paralele do niemieckiej muzyki ludowej.
          Pierwsza piosenka powinna być hymnem katowickiego, druga opolskiego. Wersje niemieckie hymnami MN.

www.youtube.com/watch?v=pq2NILmxz-A&feature=youtu.be
          Utwór „Sraka“ jest porównywalny do piosenki „Cały dom ma sraczkę po kebapie”

www.youtube.com/watch?v=cb8KfTcpq8o

„Smród z ciula” pasuje do niemieckiej piosenki ludowej „Piczka Uschi śmierdzi tak”

www.youtube.com/watch?v=t-9F7SFOIC4&feature=youtu.be
          W piosence tej tematyzowane są smród z piczek i kutasów oraz cuchnące dxxpy i łechtaczki.

Coś pięknego:

www.youtube.com/watch?v=aQoG2-PVfLU

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka