Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

gratulacje dla Torunia

03.06.10, 16:24
    Dobra jazda gratulacje. Ciekawe jak tam Polonia
    Obserwuj wątek
      • muvon200 Re: gratulacje dla Torunia 03.06.10, 16:47
        jest medal dla Polonii. Pomorze rządzi ;). Gratulacje dla pomorskich drużyn
        • Gość: zloto dla torunia Re: gratulacje dla Torunia IP: 86.111.114.* 04.06.10, 03:18
          dobre sobie- opłacony magik i krzyzak jako Polonia,
          tylko baran moze sie spalac nad ta rodowita bydgska parą.
      • kolabor86 Re: gratulacje dla Torunia 03.06.10, 21:25
        Czy dobra... wystarczająca :) Wszak lekką abstrakcją jest, że turniej par
        wygrywają akurat Jaguś z Miedzińskim.
        Cieszy jednak zwycięstwo, a szczególnie postawa Wiesia. Pokazał dzisiaj ten swój
        'błysk'. Nie obraziłbym się, jakby śmigał tak już do końca sezonu
        • Gość: Crespo Re: gratulacje dla Torunia IP: *.tvk.torun.pl 03.06.10, 22:40
          Z Częstochową pewnie śmignie... Tyle że nie jest to chyba do konca wiarygodny
          test, z całym szacunkiem dla Częstochowy.
          A inna sprawa że przy własnym torze i tej konkurencji to naprawde łaski nie
          robili wygrywając. Ciekawiej by było gdyby Leszno pojechało w pełnym składzie, a
          tak to w zasadzie jestem zdziwiony ze najwieksza konkurencja okazali sie
          I-ligowcy z Rzeszowa a nie Bydgoszcz...
          • kolabor86 Re: gratulacje dla Torunia 04.06.10, 13:52
            Z Czewą póki co zapewne tak będzie. Ja jednak wierzę w odrodzenie, bo zobaczyłem
            w końcu Wiecha z zębem walczącego o swoje. W jedynym jak dotąd jego udanym meczu
            z Tarnowem, nie było za bardzo gdzie tego zęba pokazać. Tutaj rywale niby
            niewiele lepsi, ale była walka o coś.
            To był taki tzw. "wkurzony Wiechu", znany głównie z Broniewskiego :)
        • Gość: zloto dla torunia Re: gratulacje dla Torunia IP: 86.111.114.* 04.06.10, 03:15
          mam nadzieje ze jagus po tym wystepie uwierz w siebie i zacznie walczyc na swoim
          poziomie i skoncza sie parowe napieprzanki.
          miedzin gratulowal mu po wyscigu-widac ze on dal sobie siana i juz nie tryskal
          egoizem
          • kolabor86 Re: gratulacje dla Torunia 04.06.10, 13:58
            O to to. Czekałem jak ta sytuacja się rozwinie, ale wpierniczył się Kościecha z
            łapami :P
            Była też sytuacja, kiedy Jaguś chciał podwieźć Miedzińskiego do parkingu, ale
            Adrian wracał akurat po łańcuch.
            Niby nic, ale takie sytuacje cieszą. Dawno nie widziałem już takiego ducha
            drużynowego w Toruniu. Tego chyba najbardziej brakuje.
            Bo te przejazdy na platformie po meczach to są bardziej sztuczne od składu
            chińskiej zupki z makaronem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka