muvon200 03.06.10, 16:24 Dobra jazda gratulacje. Ciekawe jak tam Polonia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muvon200 Re: gratulacje dla Torunia 03.06.10, 16:47 jest medal dla Polonii. Pomorze rządzi ;). Gratulacje dla pomorskich drużyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zloto dla torunia Re: gratulacje dla Torunia IP: 86.111.114.* 04.06.10, 03:18 dobre sobie- opłacony magik i krzyzak jako Polonia, tylko baran moze sie spalac nad ta rodowita bydgska parą. Odpowiedz Link Zgłoś
kolabor86 Re: gratulacje dla Torunia 03.06.10, 21:25 Czy dobra... wystarczająca :) Wszak lekką abstrakcją jest, że turniej par wygrywają akurat Jaguś z Miedzińskim. Cieszy jednak zwycięstwo, a szczególnie postawa Wiesia. Pokazał dzisiaj ten swój 'błysk'. Nie obraziłbym się, jakby śmigał tak już do końca sezonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crespo Re: gratulacje dla Torunia IP: *.tvk.torun.pl 03.06.10, 22:40 Z Częstochową pewnie śmignie... Tyle że nie jest to chyba do konca wiarygodny test, z całym szacunkiem dla Częstochowy. A inna sprawa że przy własnym torze i tej konkurencji to naprawde łaski nie robili wygrywając. Ciekawiej by było gdyby Leszno pojechało w pełnym składzie, a tak to w zasadzie jestem zdziwiony ze najwieksza konkurencja okazali sie I-ligowcy z Rzeszowa a nie Bydgoszcz... Odpowiedz Link Zgłoś
kolabor86 Re: gratulacje dla Torunia 04.06.10, 13:52 Z Czewą póki co zapewne tak będzie. Ja jednak wierzę w odrodzenie, bo zobaczyłem w końcu Wiecha z zębem walczącego o swoje. W jedynym jak dotąd jego udanym meczu z Tarnowem, nie było za bardzo gdzie tego zęba pokazać. Tutaj rywale niby niewiele lepsi, ale była walka o coś. To był taki tzw. "wkurzony Wiechu", znany głównie z Broniewskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zloto dla torunia Re: gratulacje dla Torunia IP: 86.111.114.* 04.06.10, 03:15 mam nadzieje ze jagus po tym wystepie uwierz w siebie i zacznie walczyc na swoim poziomie i skoncza sie parowe napieprzanki. miedzin gratulowal mu po wyscigu-widac ze on dal sobie siana i juz nie tryskal egoizem Odpowiedz Link Zgłoś
kolabor86 Re: gratulacje dla Torunia 04.06.10, 13:58 O to to. Czekałem jak ta sytuacja się rozwinie, ale wpierniczył się Kościecha z łapami :P Była też sytuacja, kiedy Jaguś chciał podwieźć Miedzińskiego do parkingu, ale Adrian wracał akurat po łańcuch. Niby nic, ale takie sytuacje cieszą. Dawno nie widziałem już takiego ducha drużynowego w Toruniu. Tego chyba najbardziej brakuje. Bo te przejazdy na platformie po meczach to są bardziej sztuczne od składu chińskiej zupki z makaronem. Odpowiedz Link Zgłoś