oberschlesier1921 13.05.08, 15:23 oglaszom zawody na gorola roku 2008. prosza zglaszac kandydatow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cirano Re: gorol roku 2008 13.05.08, 15:39 Nojbardzij mi niy leży ta Hexa z Wybrzeża, Arciszewska - Mielewczyk. Co za szpetny babsztyl. Jak pys uotwre, uciekom spod telewizora Odpowiedz Link Zgłoś
oberschlesier1921 Re: gorol roku 2008 13.05.08, 18:17 jeronie, jo niy mom polski telewizorni, to niy moga takich kandydatow wystowiac. niolech na mysli gorola silesiany 2008. np. kazmierz, pela.kozlowsko etc. ta twoja kandydatka tyz zech snaloz: www.youtube.com/watch?v=AWAqsxUJWlY mosz recht du pcy lod rzecy, kopiuje steinbach, szpetno i bez zodny wlasny inicjatywy. gruß Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: gorol roku 2008 IP: *.versanet.de 14.05.08, 17:14 Mosz recht Ober! na tym filmiku, to moze byc petrona - bo tysz tak gupio godo! Odpowiedz Link Zgłoś
chrisraf Re: gorol roku 2008 16.05.08, 22:48 Leck mich...ist die ecklig! Brrrrrrr. Jo je za!!!! Ino niy wiym teroz czi niy bouo by lepij sztimowac za niom na nojszpetniyjszygo czlonka "Adam`s family"? ;)))) Glückauf! Odpowiedz Link Zgłoś
kazimirz Miszczu,czy mogem zglosic swojom kandytadaturem ? 13.05.08, 19:44 A kto bendziesz sprawdzal pohodzenie ? Czy gorolem jest siem po ojcu,po matce,czy morze jak w krajah cywilizowanyh o gorolstwie decyduje sam delikwent ? Ja hcem byc gorolem, byle siem to oplacilo ! Mudlmy siem. PS.Za tfoje wsparcie siem odwdzienczem brzenczoncom monetom,wiem rze to tradycja w germanii. Odpowiedz Link Zgłoś
oberschlesier1921 Re: Miszczu,czy mogem zglosic swojom kandytadatur 13.05.08, 20:35 kazi, niy musisz zglaszac swoi kandydatury, kfalifikujysz siy bezwarunkowo. nawet obergorol kozlowski/ka nie dorasto ci do piynt, kozlowski/ka bydzie musiol siy richtig postarac jak fce wygrac. nagrodom dlo gorola roku jes piekno tapeta z lorlym polskim we koronie. mysla ze mi poloki wybaczom, ale gorolom siy wydaje ze som polokami bestusz tako tapeta. Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Re: Miszczu,czy mogem zglosic swojom kandytadatur 14.05.08, 07:17 Poru tych nojszpetniyjszych goroli przestało sie na Silesianie uwieczniać, matrwe dusze, choć napewno pokontnie czytajom, ale niy majom odwagi zabrać głosu, abo brakło jym argumyntow. A szkoda. Robiyło szpas, prać w tyn bymbyn Odpowiedz Link Zgłoś
oberschlesier1921 Re: Miszczu,czy mogem zglosic swojom kandytadatur 14.05.08, 16:22 jes ich genug: pela, stix, rzewski, tow.stalin, pit-zeolit, kazimirz, ale mosz recht pora z nich robi pausa, siedzom napewno we wienziyniach (kradzieze, napady etc.) jak wylezom zas zacznom bamoncic. Odpowiedz Link Zgłoś
oberschlesier1921 co z tymi wyborami gorola - nagroda czeko 19.05.08, 21:53 moja propozycjo: 1 - kazi 2 - pela.k 3 - rzew fto jes za ukoronowaniem gorola roku kazmirza? Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Re: Miszczu,czy mogem zglosic swojom kandytadatur 17.07.08, 14:55 > kazi, niy musisz zglaszac swoi kandydatury Ja, lo to mu sie roschodzi, gynau, gorolski pampon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: gorol roku 2008 IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.08, 11:26 ja mysle,ze trudno ci bedzie znalezc tutaj górali. Powinieneś ich szukać na forum Krakowa albo Małopolski. Co miałeś z geografii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasz Marjanek Re: gorol roku 2008 IP: *.versanet.de 16.05.08, 17:22 A ty to wyladowales na falszywym forum, jesli dla ciebie GOROLE (przez o, nie u z kreska)to tylko ci z piorkiem u kapelusz i ciupaga! PS: Dla ulatwienia zrozumienia meritum, dolaczam krotkie opracowanie tematu (niestety dla ciebie - po naszymu) Pyrsk przi szlustydniu! Wasz Marjanek Pray for the peace of Jerusalem: they shall prosper that love thee.Psalm 122:6 O hanysach i gorolach Hanysy som to istoty zamiyszkujonce przynojmni łod trzech pokolyń kraina geograficzno zwano Górnym Ślonskiem a z niemiecka Oberszlyjzyn. Hanysy nazywajom siebie pniokami. Na miano pnioka zasługuje Ślonzok wrośnienty w ta ziemia łod poru pokoleń . Pniokow jest coroz to myni i godajom , że jakby gorole wyjechali ze Ślonska, to kożdy hanys w czwortym pokolyniu by mioł do swoji dyspozycji przynojmni jedyn blok na osiedlu , jedna gruba do łobrobiynio i jedne boisko do gry we fusbal. Gorolami pnioki nazywajom przyjezdnych kerzy przyjechali na kole, stond sie wziyno powiedzynie "Przyjechali na Śląsk gorole we piyńciu na jednym kole" Dużo goroli zatrzymało sie na stale i pozbierali tu co lepsze fuchy. Stond tyż wziyno sie kolejne powiedzynie " Gorole som wszyńdzie, na dole i na urzyndzie". Te gorole co sie zatrzymali już na stałe i siedzom łod dwóch pokolyń som gorolami łoswojonymi i godo sie na nich krzoki. Te łoswojone gorole som bardzi Hanysami niż prawdziwe Hanysy, i jakbyś takymu pedzioł "gorol", to mosz przesrane. Na goroli kerzy przyjyżdżajom na chwila by zrobić kariera, abo niy dej Boże nakrajść, godo sie ptoki. Bo to niby tak furgajom. Te ptoki to naśmiywajom sie z Hanysow wiela wlezie a ci niy pozostajom im dużni. Roz jedyn gorol przyjechoł na kole w zima do restauracji. Śniega po kolana, a tyn na takim wehikule. Widzioł to hanys i sie go pyto :w tako zima pan na kole? - Nie na cole, tylko na pepsi - odpedzioł mu gorol. Wypioł ta pepsi i usiod na zic i luft mu uciek ze szlałchu, a upierdliwy hanys zaś pije do niego : pana ?- a gorol łodpowiado - Nie, nie mój rower tylko szwagra . Kedyś zaś za Brynicom jedyn bajtel pioł z ty rzeki woda, kero wiadomo do zdrojowych nie noleży a ujrzoł to Hanys z drugi strony i woło: bajtel niy pij ty wody bo sie łotrujesz. Tyn niy dosłyszoł i zawołoł czystom polszczyznom : słucham pana. Na co Hanys: a nic, pij. Przyjezdne gorole miyszkali we wulcach, przez co tyż czynsto godało sie na nich wulce. Ta nazwa wziynła sie łod chopa, kery sie nazywoł Wultz i założoł na Śląsku piyrwsze hotele robotnicze. Te gorole z wulcow pożyniyli sie, wrośli w ta naszo ziymia, nawet nikere stare pnioki godajom, ze w kożdy porzondny ślonski rodzinie musi być przynojmni jedyn gorol, a złośliwe dodajom że tyla niyszczyńść na jedna rodzina styknie. Poloki czynsto mylom goroli z góralami. Miyndzy góralami a gorolami jest tako różnica że górole to chodzom po gorach, a gorole po Śląsku. Po gorach to łażom u nos czasym złodzieje, i kradnom pranie, kere sie tam suszy. A pranie suszy sie na gorze bez to, że gora to po naszymu niy ino gora ale i strych. Miyndzy pniokami i krzokami jest tako różnica że pnioki starajom sie godać po polsku i mało kerymu to wychodzi. Natomiast krzoki godajom po naszymu i dziepiero im to niy wychodzi. A niy wychodzi im przez to bo ślonsko gwara jest jynzykiym niy ino miyndzynarodowym ale i złożonym. My godomy i trocha po francusku, i po angielsku, i po czesku, i po niemiecku i nawet trocha po polsku. Z francuskego pochodzi zwrot :żar pan żur, jak pan żar toś pan gbur. Bo musicie wiedzieć że żur, a niy żodyn żurek jak czynsto pisze w "menu", to ślonsko potrawa pochodzynia francuskiego i w smaku dorównuje nojbardzi wykwintym beszamelowym francuskim zołzom. Zaś firmowy żurek śląski w barach czynsto wyglondo jak woda z pralki po 3 praniu. Po angielsku godali my na dole jak żech wozow niy umioł rozkuplować i potrzebno była brecha. Wtedy to żech tak se łosprawiol z kamratym:- Łom dej - kaj dej - tu dej - okey. Kedyś jeszcze jak Górnik Zabrze był majstrym i groł w europyjskich pucharach było w użyciu słowo cham. Godało sie tyn cham, tamtyn cham i Totynham. Górnik z Totynhamym niestety przegroł a chamy zostały. W gwarze momy tyż miyndzynarodowe ostrzeżynia kaj np w jednym zdaniu wystympuje kilka obcojynzycznych wyrazow. Stare banioki godajom :Halt .Dej pan pozor na te glajzy bo w pana piźnie bana. Halt, glajzy i bana som po niemiecku. Dej to je z angielskiego, bo angliki majom wiecznie mało i godajom jes te dej. Jo jak żech łostatnio powiedzioł moji po niydowny seks aferze: jes te dej- to sie na drugi bok łobrociyła, widocznie nie rozumi po angielsku. Po czesku jest pozor, po polsku pan a po ślonsku piźnie. Jeżeli chodzi o złożoność to gwara łoprócz normalnych wyrażyń mo tzw ałsdruki np wyraz łonaczyć. Słowo to zastympuje wszystke inne, ale przeważnie opisuje w nieskomplikowany sposob skomplikowane stosunki damsko mynske . Do przykładu: Łona z łonym złonaczyli sie na łonce. Hanysy tyż nigdy niy godajom "o" ino "ło" np :Łoptyk z łorkiestrom łobjechoł łobjazdym łokoło Łolesna, łoziym łokronżyń. Abo weźmy taki ałsdruk wichajster abo dinks, kere tyż zastympujom wiela innych wyrazow. Ftoś sie wos spyto co to jest kurbla, a wy niy wiycie co to jest ale za pomocom dinksa i wichajstra idzie wyńść z kożdy łopresji. Bo przeca kurbla to jest tako tajla przy dinksie kerom sie kurbluje łonaczydło, żeby nakurblować złonaczony wichajster abo insze kurblowadło. I jest to bardzi przejrzyste niż bleblanie nikerych wybrańcow narodu z mównicy syjmowy. Abo czy ftoś z wos wiy co to szfynker do pranio, abo kromlojchter. A kożdy Hanys powiy że szfynker do pranio to siarońsko festelny waszpek z przydinksowanym waszbretym do kerego jest przyłonacony hynkel i tym hynklym sie w te i nazod telepie aże z pranio maras wylezie. Zas kromlojchter to je byrna w fasongu na sztyndzrze przyłonaczono dinksym do gipsdeki. A tera ida szykować sie do wilije bo moja szkamrze że durś szkryflom a już wszyscy som fertig i majom krisbałny łobwieszone glaskuglami i łobsypane zilbrym. Przez to haltuja z tymi kwańtami i belerami a wszystkim pniokom, ptokom i krzokom życza Wesołych Świąt. I dejcie pozor przy zbijaniu karpa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytek Re: gorol roku 2008 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.08, 22:33 Hanysy, glajzy, cy ... Hanyse, glajze? Odpowiedz Link Zgłoś
oberschlesier1921 Re: gorol roku 2008 17.05.08, 18:48 Gość portalu: widz napisał(a): > ja mysle,ze trudno ci bedzie znalezc tutaj górali. > Powinieneś ich szukać na forum Krakowa albo Małopolski. > Co miałeś z geografii? --------------------------------------------------------- Gorol – w języku śląskim / dialekcie śląskim etnocentryczne określenie osoby spoza Śląska. Przez mieszkańców śląskiej części Górnośląskiego Okręgu Przemysłowego słowo to jest używane również do określenia mieszkańców Zagłębia Dąbrowskiego (terenów po wschodniej stronie rzeki Brynicy). W większości przypadków słowo "gorol" ma znaczenie obraźliwe, mające charakter poniżenia osoby w znaczeniu "ten gorszy" lub/i stwierdzenie faktu odrębności etnicznej śląskiego regionu. kapisze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder Re: gorol roku 2008 IP: *.cable.ubr06.hari.blueyonder.co.uk 19.05.08, 23:26 moim kandydatem jestes ty=co ty na to?, mysle, ze twoja postac sie doskonale w tej funkcji sprawdza, Teza: myslisz jak gorol, zachowujesz sie jak gorol, obrazasz jak gorol, wysmiewasz sie z innych jak gorol, mam jeszcze wiele ciekawych spostrzezen, Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: gorol roku 2008 20.05.08, 09:01 moim kandydatem jestes ty=co ty na to?, > mysle, ze twoja postac sie doskonale w tej funkcji sprawdza, > Teza: > myslisz jak gorol, zachowujesz sie jak gorol, obrazasz jak gorol, > wysmiewasz sie z innych jak gorol, > mam jeszcze wiele ciekawych spostrzezen, jakim prawem porównujesz obera do goroli? tym samym obrazasz wielu goroli którzy nie rzycza sobie by porównywac ich z takim prowokatorem zspod znaków Hupki i Czaji > Odpowiedz Link Zgłoś
oberschlesier1921 Re: gorol roku 2008 20.05.08, 16:33 sorry builder ciebia zech zapomniol, ale do kazi o peli ci daleko, to sicher bez tych ryszawych (angoli) te prinze charlesy cie we lebie polobalaly. A Pollack walked into a bar with dogshit in his hand and said to the bartender, "Look what I almost stepped it!" buahahahah! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder Re: gorol roku 2008 IP: *.cable.ubr06.hari.blueyonder.co.uk 22.05.08, 01:30 chcesz mi zrobic przyjemnos`c`-to pron` cie uprzejmnie mnie wpisz! moze ciy ulzy w klopie, jak czytam te twoje magisterskie dyrdymaly to miy sie nawet jes`c` odechciewa a co dopiero srac`, baw sie dobrze miszczun`ku, ja, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farorz Niezly watek:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 17:52 sport.onet.pl/1,16,11,43951978,119495734,5136488,0,forum.html?TEMAT=1248685 Odpowiedz Link Zgłoś
oberschlesier1921 [...] 23.05.08, 21:51 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder Re: gorol roku 2008 IP: *.cable.ubr06.hari.blueyonder.co.uk 24.05.08, 03:58 widzisz, zas panikujesz!!!, taki juz jestes zasrany panikasz=to juz nie moja wina, przylep sobie etykietke na plecy z trescia taka:"ide sobie do roboty i sram na was wszystkich", ciekawe.., prawda?, Odpowiedz Link Zgłoś
oberschlesier1921 Re: gorol roku 2008 25.05.08, 18:00 How do you sink a Polish battleship? Put it in water. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder Re: gorol roku 2008 IP: *.cable.ubr06.hari.blueyonder.co.uk 25.05.08, 23:26 gupoty to se mozsz wciskac swojej "starej" w doma, jusz ci roz pedziolyech=jak niy umiesz to siy nie chfol swoimi umiejentnosciami jenzykowymi, bou robisz se siybie durnego szwaba na gornosloonskim forum==kapito, Odpowiedz Link Zgłoś
oberschlesier1921 Re: gorol roku 2008 29.05.08, 07:15 kennst du denn? What does a Pollack use to clean salad bowls? A bowl brush. buahahahahah! don't worry be happy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bui-lder Re: gorol roku 2008 IP: *.cable.ubr06.hari.blueyonder.co.uk 29.05.08, 22:03 jestem pod wrazeniem twoimi umiejetnosciami kulturowymi=iy chyba mam racje=wychodzi na to, ze jestes gorszy niz najgorszy..., to co?, posmiejemy sie teraz z ciebie?, Odpowiedz Link Zgłoś
oberschlesier1921 Re: gorol roku 2008 22.06.08, 19:42 Gość portalu: bui-lder napisał(a): > jestem pod wrazeniem twoimi umiejetnosciami kulturowymi=iy chyba mam > racje=wychodzi na to, ze jestes gorszy niz najgorszy..., > > to co?, > posmiejemy sie teraz z ciebie?, --------------------------------------- what mf ? > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fidel castro Re: gorol roku 2008 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.08, 19:11 Od tego jadu i nienawiści ąż się w głowie zawraca. Homo sapiens to człowiek myślacy. Zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: gorol roku 2008 IP: *.versanet.de 23.05.08, 19:24 Ale tys jest wyjontek? Pra?? Odpowiedz Link Zgłoś
oberschlesier1921 Re: gorol roku 2008 23.05.08, 21:57 jad, nienawisc? w glowce to ci sie napewno od narkotykow zawraca, gdybys sie uczyl to bys lepiej interpretowal. (jarzyl) Odpowiedz Link Zgłoś
oberschlesier1921 Re: gorol roku 2008 29.05.08, 07:09 build jes cianki, a jago papa ma problemy ze stolcem. moze ino dostac nagroda pocieszenio. Odpowiedz Link Zgłoś
oberschlesier1921 Re: Miszczu ! Proszem nie pieprz 29.05.08, 07:10 pieprze to ja twojom mame. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazimirz Miszczu tilko ja !!! IP: *.z.pppool.de 26.05.08, 00:13 To byndzie zaszczyt zostac wybrany przez zbiur folksdojczo-oberszlezjerskih intelektualistuw. Wybierzcie mniem ! Proszem. Mudlmy siem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wardog1 Re: Miszczu tilko ja !!! IP: *.versanet.de 26.05.08, 17:08 tyś je gupi ale chiba nie genug, jo by wincej na koza sztimował. no ale pożyjemy zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
oberschlesier1921 Re: Miszczu tilko ja !!! 29.05.08, 07:11 kazi to jes chyba koza, abo jakos mutacja. moze ich tyn som pies splodzil? Odpowiedz Link Zgłoś
kazimirz Miszczu znowu pieprzisz bez celu ! 29.05.08, 23:56 Zajmnij siem tematem i wybierz gorola roku ,a nie opowiadaj o sfoih problemah.Od tego som dohtory i kasa chorih,idz czem prendzej do dochtora i wszistko mu opowiedz, nawet o tfoih fobiah zwionzanyh z rzyciem plciowem,o tym rze ciongle przesladujom ciem jakies glosy i wszendzie widzisz odbytnice - trohem niekorzystnie bendzie jak powierz dochtorowi,rze to ci siem nawet podoba - nochiba rze,dochtor jest folksdojczo-oberszlezjerem, taki to ciem zrozumie, bo on w glowie terz tak tika jak ti, i jemu terz siem odbytnice podobajom, Miszczu. Bendziesz siem z nim mugl porozumiewac bez sluw, jedynie wasze odbytnice bendom ze sobom rozmawiac na swuj sposub. Powodzenia, Miszczu i daj glos na mnie. Mudlmy siem Odpowiedz Link Zgłoś
petronella.kozlowska Re: Miszczu znowu pieprzisz bez celu ! 30.05.08, 00:19 oni czesto pisza o odbycie w kontekstach seksualnych, byc moze dlatego Niemcy maja problem demograficzny. Odpowiedz Link Zgłoś
deutschschlesier11 Re: Miszczu znowu pieprzisz bez celu ! 30.05.08, 00:20 Polakow w ciagu 3 lat ubylo prawie 3 mln Odpowiedz Link Zgłoś
petronella.kozlowska Re: Miszczu znowu pieprzisz bez celu ! 17.07.08, 09:19 deutschschlesier11 napisała: > Polakow w ciagu 3 lat ubylo prawie 3 mln w watku obok ballest pisze ze niemieccy emigranci np. w USA amerykanizuja sie expressowo, a Polacy nie te 3 mln sa na zawsze zwiazani z Polska - nasza ukochana Ojczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
oberschlesier1921 Re: Miszczu znowu pieprzisz bez celu ! 22.06.08, 19:46 petronella.kozlowska napisała: > oni czesto pisza o odbycie w kontekstach seksualnych, byc moze dlatego Niemcy > maja problem demograficzny. > ------------------------------------------------------------------- odbytem to cie tatus splodzil, a siostra urodzila, podobnie bylo z kazimierzem - do dzisioj mo hemoridy na mozgu. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazimirz Miszczu, sprubuj zrozumiec tekst pisany ! IP: *.aof.su 22.06.08, 21:19 A potem morzesz sprubowac cus pisac,morze ci siem uda nie pieprzyc bez sensu,bo jak na razie to tfoje wypociny som nie na temat. Widocznie oberszlezjero-folksdojcze nie potrafiom wypowiadac siem na temat, one tilko belkocom o polacken,gorolah i dobroci sfoih aryjskih panuw,kturzy je trzimajom za mordem i nie dopuszczajom do rozwoju intelektualngo,ktury i tak jest nieporzondany w ih porzondku swiata. Nieprawdarz oberszlezjer ? Mudlmy siem. PS.Bili ciem w dziecinstwie, albo bylo jeszcze cus gorszego co skrzywilo tfojom psyhikem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginekolok Re: kazmisz, sprubuj zrozumiec tekst ! IP: *.versanet.de 22.06.08, 21:30 A tjebja to Kazmisz tatus i jego koledzy od flaszki latami penisami po ciemionszku walili, bo twierdzili,ze za wczesnie z mamusi pochwy wypadles! I teraz widac efekty. Pa! ginekolok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazimirz Durzo korna pijesz ? Pszed sniadaniem ? IP: *.blutmagie.de 22.06.08, 22:01 Tatus ciem terz po gluwce bil,a morze bylo terz cus gorszego,rze takie pomysly do tej tfojej horej gluwki wpadajom ? Napisz cus znowu, to pomaga. Mudlmy siem. Odpowiedz Link Zgłoś
oberschlesier1921 kazi psiciulu - wypad spargle skubac 17.07.08, 15:36 kazimierz - jesteś brudnym, lizanym w zwieracz psim rzygiem. lepiej pitej z reichu, bo takich jak ty sam zodyn nie lubi - sezon na spargle siem juz skonczol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oberhans Re: kazi psiciulu - wypad spargle skubac IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.08, 23:06 oberschlesier1921 napisał: > kazimierz - jesteś brudnym, lizanym w zwieracz psim rzygiem. No i ober jak sie wku.wi, to jedzie czysta polszczyzna. Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulok Gerard Re: Miszczu znowu pieprzisz bez celu ! IP: *.z.pppool.de 17.07.08, 01:42 Nareszcie idealny kandytat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazimirz Oberszlezjer, ten konkurs to tilko zajfenblaze ? IP: *.u.pppool.de 22.06.08, 11:51 Albo tipowe piepszenie bez celu ? Bo ja czekam i jeszcze raz zglaszam sfojom kandytaturem. Mudlmy siem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasz Marjanek Re: Kazmisz - a fe!!! IP: *.versanet.de 22.06.08, 19:20 Kazmisz - ta ty znowu masz wychodne? A le tylko na polsko msze, a nie na bazgranie po forum Silesiana! Bo sie poskarze u Oberarzta psychatrii - i nastepnym razem nawet na paciorek nie dadzo ci wychodnego! Pyrsk przi njydzieli! Wasz Marjanek Pray for the peace of Jerusalem: they shall prosper that love thee.Psalm 122:6 Odpowiedz Link Zgłoś
kazimirz No co jest, rok siem konczy !!! 25.10.08, 22:17 Mam szansem ?? Mudlmy siem. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: gorol roku 2008 25.10.08, 23:41 oberschlesier1921 napisał: > oglaszom zawody na gorola roku 2008. > > prosza zglaszac kandydatow. oberschlesier1921 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazimirz Folksdojczo-oberszlezjery! Oddajcie sztyme na mnie IP: *.z.pppool.de 31.10.08, 17:22 Pomurzcie mi zostac "Gorolem Roku". Mudlmy siem. Odpowiedz Link Zgłoś