Gość: rita IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.02.04, 22:02 Trzymam kciuki za wszystkich studentów forumowiczów, aby połamali pióra , prosząc aby zdawali nam relacje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
being28 Re: Jak sesje :) 02.02.04, 22:08 U mnie git. Moze nawet na stypendium sie zalapie:) Jeszcze kilka waznych projektow i z glowy. PS. Inka zglosi sie jutro w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Jak sesje :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.02.04, 22:15 czekam, a czy mam jej coś dać na uspokojenie, kiedy będzie opowiadać wrażenia ? ha, ha, ha Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Jak sesje :) 02.02.04, 22:28 Ja sie wybiore do Krakowa pod koniec lutego. Wtedy moze byc uspokajacz:))) W Olsztynie bede w czwartek. Wtedy tez przekaze Angeli sol z Wieliczki. Inka odezwie sie w celu uzgodnienia terminu przyjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Jak sesje :) 03.02.04, 10:13 Rita, już wiesz, ze zaraz się do Ciebie zbieram:) Dzięki mój sekretarzu;P A ja mam jutro ostatni egzamin i mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Muszę równać poziom do mojego mężczyzny, żeby być dla niego partnerką do intelektualnych rozmów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Jak sesje :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.02.04, 22:03 ja już jestem po sesji, kiedy Inka sie obijała o sciany w moim sklepie paulina zdawała i jest do przodu czyli wolno-zajęta przez ferie czekamy teraz na wyniki Inki :) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Jak sesje :) 04.02.04, 09:56 Ogłaszam,że u mnie koniec.Udało się zaliczyć wcześniej egzamin. Teraz czekam już tylko na wyniki i wpis z ostatniego przedmiotu. Wolność... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Jak sesje :) 04.02.04, 16:22 Inka też czeka na swoje wyniki:) Właśnie napisałam ostatni egzamin. Jestem dobrej myśli... ale czy słusznie??? Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Jak sesje :) 05.02.04, 10:35 Trzymam kciuki, słusznie słusznie uda Wam się Wszyskim. Trzymię palce na rękach i na nogach za Inkę Beinga i Thora, jeszcze za kogoś powinnam? To trzymie jeden dodatkowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Jak sesje :) 05.02.04, 21:50 Ja proszę jeszcze o trzymanie do poniedziałku.Wtedy będę miał wyniki z ostatniego examu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Jak sesje :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.02.04, 20:48 ogłaszam zakończenie sesjyji - wszystkim gratuluję, proszę przygotować indeksy do wglądu ;)))podbiję pieczątkę Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Jak sesje :) 08.02.04, 12:42 Rito, to że chwilowo nie mamy rzadnych egzaminów, nie znaczy że sesja za nami. Czekamy na oceny, nawet nie wiemy, czy zdaliśmy!!! Pospieszyłaś się, ale w swoim czasie indeks zobaczysz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Jak sesje :) 09.02.04, 13:05 Oj tak. Student musi mieć w głowie i w nogach:-) Odpowiedz Link Zgłoś