Dodaj do ulubionych

Ubrania nieużywane

IP: *.olsztyn.mm.pl 06.02.10, 15:01
Witam
Chciałbym Was zapytać co robicie z ubraniami, których już nie nosicie ? Ostatnio robiłem remanent w szafach i mam worki czystych ubrań, które są dla mnie już niestety za małe. Doradźcie gdzie mogę je przekazać, aby ktos miał z nich pożytek. Nie chcę wrzucać do kontenera PCK, bo podobno ciuchy są przerabiane na szmaty itp. Ja niektóre ubrania mam firmowe i wolałbym aby ktoś potrzebujący je jeszcze ponosił.
Obserwuj wątek
    • trzymilionowy.post Re: Ubrania nieużywane 06.02.10, 15:39
      www.firmy.net/domy-i-izby-dziecka/osrodek-adopcyjno-opiekunczy,9436.html

Ja kiedyś oddawałem tu ale to było wiele lat temu i nie wiem jak
      sytuacja przedstawia się obecnie.
      • marcin170176 Re: Ubrania nieużywane 06.02.10, 16:06
        Ja po ostatnim porzadku w szafie wyniosłem i powiesiłem orzy śmietniku dwie
        całkiem dobre naprawde w super stanie kurtko dżinsowe jedna niebieska Wranglera
        druga beżowa Reserved. Kurtki do chodzenia ale jak w nich nie chodze od kilku
        lat to po co mi pomyślałem. Jakies trzy godziny pożniej zobaczyłem dwóch
        tuptusiów którzy wzięli je wiecie po co? Podłożyli sobie pod tyłek żeby nie
        siedzieć na piachu.
        • Gość: olo Re: Ubrania nieużywane IP: *.olsztyn.mm.pl 06.02.10, 16:58
          I dlatego wolałbym oddać te rzeczy komuś kto je wykorzysta nosząc, a nie dla tuptusiów pod tyłek ...
    • Gość: olsztynianka Re: Ubrania nieużywane IP: *.olsztyn.vectranet.pl 07.02.10, 14:40
      Możesz oddać do MOPS-u (Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej) przy ul.
      Piłsudskiego, mają tam magazyn rzeczy używanych. Korzystają z niego podopieczni
      MOPS-u. Jedna niedogodność magazyn jest czynny tylko do godz. 14, a w sobotę nie
      pracuje.
    • Gość: ewa Re: Ubrania nieużywane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 15:16
      szafa.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka