Dodaj do ulubionych

PRACA LICENCJACKA O FORUM

IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 11.02.04, 13:02
Piszę pracę na temat tego forum. Chciałabym zbadać je jako przykład pewnej
formy porozumiewania się. Do tego potrzebna jest mi Wasza pomóc. Chodzi o
odpowiedzenie na kilkanaście pytań zawartch w przygotowanej przeze mnie
ankiecie. Uzyskane dane będą wykorzystane tylko dla potrzeb mojej pracy
licencjackiej.
Pozwoliłam więc sobie do tych z Was, którzy są zalogowani, rozesłać mailem
na "gazetowy adres" tę ankietę i prosić Was o jej uzupełnienie.
Bardzo proszę tych Forumowiczów, którzy nie są zalogowani lub którzy nie
piszą tylko czytają forum, a którzy chcieliby pomóc mi odpowiadając na
ankietę, o skontaktowanie się ze mną (justynaburakowska@wp.pl)
Z góry bardzo serdecznie dziękuję za pomoc:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.02.04, 19:53
      nie ma sprawy - zrobimy z mojej strony możesz oczekiwać pomocy
      mam pytanie - jaki termin cię interesuje ?
      • Gość: giga Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 22:29
        odpowiem , czekaj:)
        Pozdrawiam
    • Gość: detritus Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM IP: 213.199.235.* 11.02.04, 20:58
      Czy wsrod osob ktore odpowiedza na odzew jest przewidziane losowanie jakichs
      nagrod? ;o)

Do mnie mozna poslac ankiete na lucass@pf.pl
      • Gość: rita Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.02.04, 21:03
        gwarantowana bedzie nagroda i to w eNce - detritus - pomóż zrobić jej pracę :)
    • Gość: giga Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 22:48
      Chętnie pomogę:)
      basia542@gazeta.pl
      • Gość: J. Burakowska Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 12.02.04, 09:55
        Obawiam się, że nie mogę obiecać nagrody, chodzi o dobro nauki. Przynajmniej
        oficjalnie:-)
        Serdecznie dziękuje za odzew!
        • zbyszek07 Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM 12.02.04, 11:04
          Ja juz wypelnilem obowiazek wobec ojczyzny!!!
          a co Ty zrobiles dla dobra Nauki Polskiej!!!
          :-)

Pani "J" zapraszamy na forum...
          najlepiej poznasz temat bedac w temacie!
          • andulka7 Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM 12.02.04, 12:50
            Też spełniłam obowiązek! Tylko jak Ty sobie Justysia poradzisz z tym co tam
            powipysywałam ...
            :DDD
            • lustroo Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM 12.02.04, 14:10
              Wypełniłam również. Życzę powodzenia w pisaniu pracy. Pozdrawiam
              • Gość: rita Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.02.04, 22:04
                postaram sie teraz wypełnić ankietę

a czy oblewanie pracy nie będzie z forumowiczami , jeżeli pisze sie prace na
                naszym forum ? :)))))))))))))Oblewamy różne sprawy, prace też mozemy
                oblać :)))))))))
                • bpkw Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM 12.02.04, 22:18
                  Ja sie jednak wstrzymam z udostepnieniem mojej opinii do czasu jesnej
                  deklaracji odnosnie nagrod. A wlasciwie to kim jest owa Burakowska ???.
                  Jaka mam pewnosc, ze moje dane nie zostana wykorzystane np. przez bin
                  Ladena ???.
                  • Gość: rita Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.02.04, 22:51
                    bpkw - pomyśl , ze tą pracę pisze twoja córka - zamkniesz blokadę mysli o
                    binladenku :)
                    praca jest naprawdę ciężka i wymaga myślenia

nie wiem czy nawet nie będę ją jeszcze poprawiać
                    • Gość: Klakson Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 23:30
                      Ależ, po co tyle starań? , teraz sie płaci za studia.
                      • Gość: J. Burakowska Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 13.02.04, 12:07
                        Niektórzy jeszcze studiują dzinnie.
                        Wypełnienie ankiety jest dobrowolne, jeśli ktoś uważa mnie za
                        wysłannika "benladena" może się wstrzymać:-) Nie mniej jednak prosze o pomoc.
                        • bpkw Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM 13.02.04, 13:52
                          Gość portalu: J. Burakowska napisał(a):

> Niektórzy jeszcze studiują dzinnie.
                          > Wypełnienie ankiety jest dobrowolne, jeśli ktoś uważa mnie za
                          > wysłannika "benladena" może się wstrzymać:-)

Niektorzy maja wyjatkowo skromniutkie poczucie humoru. Ankiete wyslalem Ci juz
                          dawno. Nawet pozartowac nie mozna...
                          • oso1 Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM 13.02.04, 16:05
                            A ja mam prośbę do J.Burakowskiej, jak możesz to podziękuj z nicku tym, którzy
                            Ci pomogli.
                            • Gość: rita Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.02.04, 21:37
                              Pani Burakowska - wnioskując, że Pani jest bacznym obserwatorem tego forum mam
                              pytanie - czy ilość ankiet jest już wystarczająca ?
                              Czy jeszcze są potrzebne ?- jeśli tak- to jakie niki Pani jeszcze potrzebuje ?
                              Postaramy sie do nich dotrzeć z prośbą o pomoc.
                              Ujawnienie Pani niku napewno zwiększyło by ilość ankiet, bo my forumowicze
                              staramy się sobie pomóc.
                              pozdrawiam
    • Gość: KaBoo Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM IP: 80.51.196.* 14.02.04, 12:35
      Ankieta poszła na priv.
      P.S. Chętnie przeczytałbym Twoją pracę jak bedzie gotowa. Może umieść ją na
      serwerze uczelnianym i daj linka osobom, które wypełniły ankietę.
      Pozdrawiam
    • ixtlilto Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM 14.02.04, 18:52
      Mogłabyś przybliżyć o czym piszesz? Dokładny temat itp?
      • oso1 Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM 14.02.04, 22:33
        To dziewczyna ma roboty co nie miara wyliczając procenty z pytań a Wy takie
        prośby! Dawaj dziewczyno ostro a jak (zapewne) się obronisz to napisz
        post "OBRONIŁAM!" - czego Ci z całeg serca życzę
        • ixtlilto Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM 14.02.04, 22:38
          Z doświadczenia wiem, że prace pisane o Forum bronione są CELUJĄCO! ;)

ps. cholercia, a miałam już spac ;)
          • Gość: J.Burakowska Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl / *.wielopole.sdi.tpnet.pl 16.02.04, 15:21
            Juz odpowiadam:
            ixtlilto - obawiam sie, ze to moglo by zafalszowac wyniki.
            KaBoo - pomysle, chyba bede to Wam winna.
            rito - potrzebuje jak najwiecej ankiet, najlepiej do konca lutego. Ale nie chce
            nikogo zbyt nachalnie nagabywac:-)
            oso - ankieta jest anonimowa, po wszystkim podziekuje, ale nie wiem czy (wlasnie
            ze wzgledu na te anonimowosc) moge na forum.
            A poza tym tez mam nadzieje na post "obronilam!" :-)
            pozdrawiam i dziekuje:-)
            • Gość: being28 Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM IP: *.one.pl 17.02.04, 13:09
              Znowu mnie wylogowalo:)

Wracajac do tematu: moze ja tez odpowiem?
              • Gość: J. Burakowska Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM IP: *.miks.uj.edu.pl 19.02.04, 18:53
                Bardzo proszę, ciągle potrzebna pomoc.
                • Gość: rita Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.02.04, 20:39
                  Pomagajmy sobie - jeśli jest możliwość
                  Bardzo , bardzo proszę forumowiczów i sympatyków forum o zaglądnięcie do
                  skrzynek, być może na Was tam czeka ankieta, ankieta do wypełnienia, która
                  pomoże pewnej osobie, która nam zufała w pracy licencjackiej.
                  Szczególnie proszę osób, niezalogowanych oraz szkoły Nr 7 , króra jest prawie
                  od poczatku istnienia forum.
                  Nie bądżmy obojętni.
                  • Gość: rita Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.02.04, 20:59
                    mamaut - może Ty ?
                    • zbyszek07 Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM 21.02.04, 20:52
                      Hej chlopy,
                      do roboty!
                      ...panie tez zapraszam,
                      to nie gryzie,
                      ...przynajmniej mnie nie ugryzlo,

ale wyniki pracy tez chcialbym poznac,
                      ciekawe ktore z pytan jest
                      naprawde tym najwazniejszym?

• oso1 Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM 21.02.04, 22:46
                        W wynikach prac badawczych występuje jeden problem, a mianowicie co chcemy
                        wykazać. Jeżeli na Forum Olsztyn bierzemy aktywny udział, a nie pojawiają się
                        dzieci w wieku do 15 lat, to interpretacja wyników może być następująca:
                        Badani/ankietowani/respondenci w wieku do 15 lat nie są zainteresowani tematami
                        poruszanymi na forum, nie przejawiają aktywności ponieważ, jak to zostało ujęte
                        w odpowiedziach (np. mogły to być dwie odpowiedzi), jest bardzo małe
                        zainteresowanie problemami dzieci. Wniosek jest jeden - nie interesujemy się
                        dziećmi. Może to być również interpretacja polegająca na braniu pod uwagę
                        wypowiedzi dotyczące "Olsztyna pięknego". Ilość postów zamieszczona na Forum
                        dotycząca Olsztyna, może świadczyć (przeważnie nie używa się "świadczy", czyli
                        twierdzeń), że zainteresowanie historią i sprawami lokalnymi jest znaczne.
                        Interpretacja wyników zależna jest również od dziedziny z której piszemy daną
                        pracą czyli psychologii, socjologii czy "jakowej" innej. Jakby nie patrzeć
                        badania zawsze będą robione "pod kogoś" a nie aby wykazać. Może się ktoś
                        wzburzyć, ale niestety tak jest. Jest temat pracy, to robimy pod niego badania
                        itp., itd.
                        • Gość: J. Burakowska Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM IP: *.miks.uj.edu.pl 23.02.04, 13:41
                          Dziś wysłałam kolejne ankiety, bardzo proszę sprawdzić pocztę.
                          Dziękuję za wszystkie dotychczasowe odpowiedzi:-)
                          Oso, mam nadzieję, że gdy przeczytasz moją pracę to zmienisz zdanie.
                          • Gość: Ed Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.02.04, 14:13
                            Dołączam się do wsółpracy w tym zakresie - o ile jeszcze można :-)
                            Ankietę prześlij na adres: phuts@os.pl

Pozdrawiam
                          • oso1 Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM 23.02.04, 18:42
                            Dopiero analiza kilku badań przeprowadzonych na przestrzeni kilku lat może (nie
                            musi) dać jakieś wyniki - jakie?, znowu zależy od interpretacji. Patrząc na
                            fachowców w tej dziedzinie - to ma tu świętą rację między innymi
                            prof.K.Konarzewskiego (PAN) (np. o komputeryzacji szkół w związku z reformą
                            oświaty) - dla którego ślę niskie ukłony.
                            Pozdrawiam
                            Ps. Mogę Ci jeszcze wymienić parę ciekawych badań, jak choćby robione badania
                            na zlecenie Fakt-u - przez CBOS. Zawsze badania robi się pod kogoś (co prawda
                            nie lubię tego stwierdzenia "pod kogoś").
                            Muszę jednak przyznać, że naturalne zaangażowanie adeptów prac badawczych robi
                            na mnie duże wrażenie i życzę Ci wszystkiego najlepszego, jak również możesz
                            liczyć na moją pomoc.
                            Jeszcze raz pozdrawiam.
                            • bpkw Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM 23.02.04, 21:25
                              Oso.
                              Wg mnie wszelkie badania "robi" sie wlasnie pod jakis temat.
                              Pani J. Burakowska chce zrobic ow sondaz wlasnie pod temat swoje pracy
                              licencjackiej. I bardzo dobrze, ze chce sie oprzec na opinii forumowiczow. A
                              gdzie ma szukac danych ?. W Encyklopedii Powszechnej PWN ?. W wieloletnich
                              badaniach zjawiska zbioru mandarynek w Kongo ?.
                              Autorce gratuluje ciekawego tematu, chociaz ubolewam nad jej / autorki nie
                              pracy / malym poczuciem humoru.

P.S.
                              Oso. W Twoich 2-ch ostatnich postach nie zauwazylem ani jednego 2-literowego ,
                              ulubionego przez Ciebie wyrazu. Czyzby ktos pisal w Twoim imieniu ?.

--
                              Carpe diem.
                              • oso1 Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM 23.02.04, 21:58
                                Zatem, odpowiadam na post.
                                ;)
                                Było to nawiązanie do tak zwanego najważniejszego pytania w ankiecie.
                                Ale jak później dodałem, z mojej strony pomoc zawsze będzie udzielona.
                                Przeczytaj bpkw pościk o fryzjerach i muzyce - na jakie poświęcenia jestem
                                przygotowany ;)
                                Pozdrówka
                                • bpkw Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM 23.02.04, 22:01
                                  oso1 napisał:

> Zatem, odpowiadam na post.
                                  > ;)
                                  > Było to nawiązanie do tak zwanego najważniejszego pytania w ankiecie.
                                  > Ale jak później dodałem, z mojej strony pomoc zawsze będzie udzielona.

I o to wlasnie chodzi. Pozdrowienia.

• bpkw Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM 23.02.04, 22:05
                                    Oso. W ktorym watku jest ten "poscik" o fryzjerze et cetera ???.
                                    • being28 Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM 25.02.04, 22:36
                                      Udalo mi sie odpowiedziec. Dobrze, ze bede inszynierem:)
                                      • Gość: Justyna Burakowska Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM IP: *.miks.uj.edu.pl 15.06.04, 13:20
                                        Obroniałam się:)
                                        Dziękuję za pomoc:)
                                        • andulka7 Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM 15.06.04, 13:27
                                          GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!
                                          :-)))))))))))))))))))))

P.S. Stawiasz kolejkę 10 lipca - jesteś nam to winna, chi, chi
                                          • oso1 Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM 15.06.04, 13:31
                                            Czekamy na magistra!
                                            Gratuluję
                                            • being28 Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM 15.06.04, 13:36
                                              Tez sie dolacze do gratulacji. Gratuluje!!! Moze niech ta mila Pani napisze
                                              czasami cos na forum. Moze przyjdzie na zjazd?
                                        • Gość: detritus Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM IP: *.ec.pl / *.ec.pl 15.06.04, 17:38
                                          Gratulacje :o)
                                          • Gość: rita Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 20:47
                                            wielkie gratulacje Pani Magister
                                            • zbyszek07 Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM 16.06.04, 10:24
                                              Gratuluje!
                                              Praca bedzie do wgladu?
                                              • mika_1 Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM 16.06.04, 22:56
                                                Gratulacje:)))

Wlasnie, da sie obejrzec prace??
                                                • lustroo Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM 17.06.04, 07:48
                                                  Gratulację, ciesze się bardzo. Tak 3mać :)
                                                  • brzoza Re: PRACA LICENCJACKA O FORUM 20.06.04, 19:19
                                                    No to i ja jeszcze z serdecznymi gratulacjami:))))
                                                    Ku chwale nauki polskiej!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka