postmodern 13.02.02, 19:57 Czym dla was jest clubbing? Czy tylko sposobem na spędzanie wolnego czasu w weekendy? Czy może nawet sposobem na życie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jd Re: Clubbing........................................?! IP: *.acn.waw.pl 13.02.02, 20:34 Co to jest clubbing? Czy to "klubowanie" w znaczeniu siedzenia w klubie? Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Clubbing........................................?! 13.02.02, 21:00 także... albo chodzenie od knajpy do knajpy.. piwko yu piwko tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Clubbing........................................?! IP: *.acn.waw.pl 13.02.02, 21:23 A dlaczego to się nazywa clubbing? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sari Re: Clubbing........................................?! IP: *.ts.pl 14.02.02, 09:45 Znam ludzi dla których clubbing to sposób na życie. Ale dla mnie to nuda. Co jest fajnego w łażeniu od klubu do klubu, płaceniu w każdej za wjazd i jeszcze te zagadki: wpuszczą czy nie wpuszczą? (patrz: kluby Warszawki), będzie miejsce czy nie będzie ? W Olsztynie raczej nie funkcjonuje clubbing, ale pubbing. I to jest akurat fajne - można obejść wszystkie knajpy na Starówce i w każdej napic się piwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Clubbing........................................?! IP: *.acn.waw.pl 14.02.02, 10:28 Teraz rozumiem, chodzi o szlajanie się po knajpach. W zasadzie popieram, jeśli ktoś ma czas i pieniądze, ale też pod warunkiem duchowego rozwoju - należy poznawać nowych ludzi, przyglądać się i uczyć od nich, poznawać nowe miejsca i odkrywać nowe perspektywy spoglądania na stare miejsca, rozkoszowac się róznorodnością potraw i napojów, no sami wiecie - żeby nie ulec schematowi, powtarzalności i nudzie, oraz owczemu pędowi, bo dla młodego, pełnego energii, pomysłowości i fantazji, organizmu to jest najgorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XVZ Re: Clubbing........................................?! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 15:29 gdybym chciał zostać chodziażem to zacząłbym uprawiac sport tak jak Robert Korzeniowski a tak to trzeba wpaść do knajpki i szybciutko zając miejsce żeby ktoś cię nie podsiadł i żeby nie stac całą impre pod scianą w reku z piwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleslaw Re: Clubbing........................................?! IP: *.sgh.waw.pl 20.02.02, 20:06 A co to za clubbing w Olsztynie? Nawet w takim fleszu pełno dresow i roznych kolesi spod klatówy. fuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sari Re: Clubbing........................................?! IP: *.ts.pl 21.02.02, 10:32 Masz rację, ale Baszta pod względem towarzystwa przeraża mnie bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Clubbing........................................?! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 11:38 Beczka jest jeszcze lepsza ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sari Re: Clubbing........................................?! IP: *.ts.pl 21.02.02, 12:26 A co się tam dzieje ? Z 4 lata tam nie byłam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleslaw Re: Clubbing........................................?! IP: *.sgh.waw.pl 26.02.02, 19:38 Detritus a na Brzezinach macie jakies knajpy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yorick Spory Problem IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 21:21 Jest z tym w O. naprawdę spory problem. Zawsze można zrobić rundkę po pubach, jest ich kilka takich dość przyjemnych. Ale żeby wypić piwko i pokiwać się przy muzyce na poziomie, bez towarzystwa dresów - prawie niewykonalne. Tylko OKOP w weekendy z tego co wiem, a jak się na tym forum pytałem o podobne miejsca, to naczytałem się wymądrzań nie na temat i żadnych konkretów. BARDZO brakuje takich knajpek jak w Toruniu: normalny duży pub w klimatycznej piwnicy, w którym we czwartki lub weekendy ławy idą na bok i leci dobra muzyka. Bawią się studenci i towarzystwo które czuje klimat, więc jest przyjemnie. Zdarzają sie takie imprezki nawet w poniedziałki. Ja już trochę dziadzieję, kumple albo się wykuszyli albo jacyś tacy niepijący (albo mało), a szkoda, bo Toruń to naprawdę niezłe miejsce do 'klubowania'. W O. jest jeszcze kolejny brak: nic mi nie wiadomo o długo otwartej knajpie (np. do 5rano), a to poważny minus. pzdrv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Clubbing........................................?! IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 21:38 Oleslaw: miala byc... Ale sie zdaje Rada Osidla nie zgodzila :P Odpowiedz Link Zgłoś