Gość: swiatowy IP: 91.104.108.* 26.02.10, 20:45 Brawo panie Macieju!.Miasto powinno nalezyc do mlodych i byc rzadzone przez mlodych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KIBIC Re: Nieudane poszukiwania gwiazdy. Kortowiada bez IP: *.olsztyn.vectranet.pl 26.02.10, 21:35 Brawo za ambitne plany, choc na razie sie nie udalo. Tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ambitny Rytczak znowu nie poradził sobie. IP: *.vectro.com 26.02.10, 21:56 Rzeczywiście ambicji nie brakuje w Ratuszu. Grzymowicz, Szmit, Rytczak i .... reszta lanserów. Dużo pogaduch, mnóstwo marketingu i zero efektów. Panowie co wy robicie? Nikogo nie obchodzi jakie mieliście plany, ambicje, czy też zamiary. Liczą się efekty, a na razie to bieda, żenada i .... takie olsztyńskie zero. Macie dużo szczęścia że żyjecie w Olsztynie, bo w innym mieście nie wróżę wam kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyRytczak Nieudane poszukiwania gwiazdy. Kortowiada bez M... IP: *.myproxy.ca 26.02.10, 21:43 Amatorszczyzna, Amatorszczyzna, Amatorszczyzna. Panie Rytczak przyznałby się pan do porażki. Nie potrafi pan rozmawiać z gwiazdami. A z artykułu dowiadujemy się że Rytczak (czyt. ratusz) bardzo chciał tylko te złe, wstrętne, złośliwe przepisy nie pozwoliły. Żenada. Amatorze. ps 1. Ten pierwszy post ile kosztował? i gdzie można złożyć takie zamówienie? odpowiedz panie Rytczak ps 2. Nalezy odnotować, że Grzymowicz nie zabrał głosu. hmmmmm Pierwszy głos Olsztyna nie odezwał się. Wow. A ja myślałem że Grzymowicz wie wszystko i o wszystkim mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esperanza Re: Nieudane poszukiwania gwiazdy. Kortowiada bez IP: *.centertel.pl 26.02.10, 22:30 A ja mam nadzieję, że jeszcze zobaczymy Manu Chao w Olsztynie. Po Albanie czy Alison Moyet dość odgrzewanych niestrawnych kotletów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Nieudane poszukiwania gwiazdy. Kortowiada bez IP: 109.243.192.* 26.02.10, 23:59 na niestrawność rodowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaka Nieudane poszukiwania gwiazdy. Kortowiada bez M... IP: *.xdsl.centertel.pl 26.02.10, 22:40 Nie wiem jaki jest program tegorocznej Kortowiady, więc jeśli nie ma tam disco-polo, to okej. Ale jeśli jest to może podniesienie rangi juwenaliów zacząć od tego, żeby wyeliminować to badziewie? Bo to porażka i tu bym upatrywał sukcesu juwenaliów. Wystarczy rzucić hasło "to my, wywaliliśmy tę kupę gnoju". I nikt na tym nie straci, bo studenci z wiosek w województwie nie oddają głosu na prezydenta Olsztyna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Nieudane poszukiwania gwiazdy. Kortowiada bez M... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 27.02.10, 00:59 ale o co chodzi w tej informacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Nieudane poszukiwania gwiazdy. Kortowiada bez M... IP: *.makronet.pl 27.02.10, 06:39 A kogo to wszystko......obchodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksol ortografy IP: 109.243.212.* 27.02.10, 06:47 Pani Marto popisała sie Pani dużą ignorancją nazwy własne pisze się dużą literą, a taką jest Rada Uczelniana Samorządu Studenckiego, Uniwersytetu e tym przypadku warto by było napisać z dużej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga5 Re: ortografy IP: *.olsztyn.mm.pl 27.02.10, 14:17 Proszę Pana! Nie -dużą lecz-wielką literą .Tak mówimy i tak piszemy.Za błędy drukarskie nie odpowiada autor żadnego artykułu.Pozdrawiam ignorancie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asterix Re: Nieudane poszukiwania gwiazdy. Kortowiada bez IP: *.centertel.pl 27.02.10, 08:22 no ladnie, urzednik nie znajacy przepisow ani praw rzadzacych sie swiecie showbiznesu. Ciekawe, wszedzie w Pl duze imprezy to imprezy KLUBOWE a nie ROCKOWE. przejrzyjcie agendy openera, juwenaliow poznania, wawy, gdanska, wroclawia. u nas wies spiewa i tanczy: disco polo, zaczete dla jaj 10 lat temu przez owczesny samorzad, do tego rockowisko z chlaniem browaru nabijajac kase paru wlascicielom klubow kortowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Jamiroqau! IP: *.olsztyn.vectranet.pl 27.02.10, 09:19 Wiem, ze to nie ale moze uda sie zorganizowac wystep brytyjskiego Jamiroquai. Koncertowo sa niesamowici. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Popieram! IP: *.kolejnet.upol.cz 27.02.10, 12:21 Nie wiem jak wyglądają żądania i możliwości finansowe oraz możliwości organizacyjne (sprzęt - umiejscowienie na górce) każdej ze stron, ale na darmowy koncert Jamiroquai to by pół Polski zjechało i niewątpliwie promocja by się udała :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cały 5-y rok Nieudane poszukiwania gwiazdy. Kortowiada bez M... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 14:44 I bardzo dobrze się stało! Prosimy o Afromental a nie jakąś wiochę zagraniczną !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ot48 Re: Nieudane poszukiwania gwiazdy. Kortowiada bez 27.02.10, 19:51 Gość portalu: swiatowy napisał(a): > Brawo panie Macieju!.Miasto powinno nalezyc do mlodych i byc > rzadzone przez mlodych. ======================================================================= Jestem za, mimo że do młodych się nie zaliczam. Jak na razie widzę, że młodzi nie garną się do rządzenia. A szkoda !!!!!!!!!!!!!!!!! Może czekają, że ktoś za nich świat urządzi i ich zaprosi. Proponuję kierować się przysłowiem "jak sobie pościelesz tak się wyśpisz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Icek Cycek Re: Nieudane poszukiwania gwiazdy. Kortowiada bez IP: *.olsztyn.mm.pl 28.02.10, 08:47 Niech ściągną choćby samego Michaela Jacksona, zagra wspólny koncert z Mikołajem Kopernikiem w berecie che. Najpierw niech jednak zadbają o ochronę osób i mienia spokojnych mieszkańców Olsztyna i pracowników uczelni podczas tego spędu okolicznego bydła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: defmetal Nieudane poszukiwania gwiazdy. Kortowiada bez M... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 28.02.10, 10:05 Ten manu czało jak jest przywódcą alterglobalistów i wszelkiej maści komuchów to powinien za darmo wystapić a nie za kaskę z miasta. Dla tych ćwoków z kortowiady to tylko disco-polo. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.doktor Re: Nieudane poszukiwania gwiazdy. Kortowiada bez 28.02.10, 13:00 a może MNIE ktoś zaprosi? nawiązanie do Kopernika jest gwiazdą jestem medialny też doktorat byle jaki ale jest, więc ... STUDENCI ZA MNĄ TĘSKNIĄ kasy biorę jednak sporo... Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.doktor Re: Nieudane poszukiwania gwiazdy. Kortowiada bez 28.02.10, 13:02 O BERECIE ZAPOMNIAŁEM, PANIE RYTCZAK, ALE JUŻ SOBIE PRZYPOMNIAŁEM, WIĘC MIESZCZĘ SIĘ W WASZEJ POLITYCE PROMOCYJNEJ MIASTA MOGĘ ŚPIEWAĆ DISCO POLO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrus Re: Nieudane poszukiwania gwiazdy. Kortowiada bez IP: *.olsztyn.vectranet.pl 28.02.10, 17:04 kiedys grywali plsztynskie Kangury i bylo super czy ten zespol jeszcze istnieje?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Nieudane poszukiwania gwiazdy. Kortowiada bez IP: *.olsztyn.mm.pl 28.02.10, 17:57 Istnieje istnieje i ma się dobrze. Od paru lat dają super koncerty na naszej plaży miejskiej. Mam nadzieję, że i w tym roku ich tam posłucham:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Nieudane poszukiwania gwiazdy. Kortowiada bez M... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 17:07 Zlikwidować Kortowiadę, a forsę na tym zaoszczędzoną zainwestować w ścieżki rowerowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Nieudane poszukiwania gwiazdy. Kortowiada bez M... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.10, 01:25 Nawet mając do dyspozycji budżet z naszych podatków wykładają się marne urzędniczyny kiedy w grze rządzą prawa wolnorynkowe - gdzież im do show biznesu - biznesy to mogą robić chyba między sobą i za naszą kasę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Nieudane poszukiwania gwiazdy. Kortowiada bez M... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.10, 01:31 Rytczak to człowiek bez honoru i moralności, więc nie dziwi to, że w obliczu jakichkolwiek przeszkód rozkłada ręce, kuli się i robi piękne oczy, a zajmuje go najbardziej promocja swojej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś