Dodaj do ulubionych

Małkowski: Jestem czysty. I prosi o uniewinnienie

22.03.10, 19:59
Pan Malkowski moim rodzicom albo sasiadom na pewno nie umorzylby takiej kasy.
Malkowski, moglbys juz nie krecic tylko powiedziec jak to bylo. I wyspowiadaj
sie przed Wielkanocą z dotychczasowych klamstw.

A jesli chodzi o niegospodarnosc, to aktualny przypadkowy prezydent Olsztyna
takze ma nieczyste sumienie. Chocby taki prosty fakt, ze akceptowal brak wplat
na fundusze remontowe wspolnot mieszkaniowych, tym samym powodujac, ze miasto
musialo placic odsetki ustawowe za zwloke. Bylo tego - jak wiesc gminna niesie
- nawet i z 5 mln zl zaleglosci. Ile dokladnie i ile jest teraz - sprawdzi
NIK, bo na rewidentow raczej nie ma co liczyc...
Obserwuj wątek
    • Gość: Olsztynianin Panie Prezydencie - pełne poparcie! IP: *.olsztyn.mm.pl 22.03.10, 21:14
      Nadal wielu mieszkańców Olsztyna pamięta Pana jako bardzo dobrego Prezydenta i
      wie jak wielu osobom Pan pomógł. Wierzymy, że zostanie Pan uniewinniony.
      • Gość: adg Re: Panie "Prezydencie" - pełny brak poparcia! IP: *.chello.pl 24.03.10, 20:49
        tak... nadal wielu pamiętam, jak byli zmuszani do płacenia za łamanie prawa
        przez małkowskiego.
        Kto z was płacił za lekcje w-fu - lekcje "powszechnej" nauki pływania? Czyje
        dziecko przez rok nie miało w-fu, bo nie było stać na płacenie 40 zł miesięcznie
        za 120 min.? To drożej niż dodatkowa nauka języka obcego.
    • Gość: weganin11 Małkowski: Jestem czysty. I prosi o uniewinnienie IP: *.olsztyn.mm.pl 22.03.10, 21:43
      Najdotkliwszą karą byłaby kara finansowa i prace społeczne na rzecz Miasta
      przy zamiataniu ulic. Pewnie znalazłby towarzyszy, którzy by go chcieli
      wyręczyć ,co byłoby z korzyścią dla porządku w mieście.
      • nereus1 Re: Małkowski: Jestem czysty. I prosi o uniewinni 23.03.10, 10:54
        Malkowski nikogo nie molestowal. Kurewkom zaplacili kilka tys. zl
        aby oskarzyli go.
      • Gość: mistrz golonki do weganina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.10, 18:18
        Czytając twe wypowiedzi odnoszę wrażenie,że zgubny wływ na miałkość
        twojego rozumowania może miec sposób odżywiania.
    • Gość: dr psychiatra Re: Małkowski: Jestem czysty. I prosi o uniewinni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.10, 21:43
      zatorza: pora spac! , cisza nocna na oddziale zaraz .
    • Gość: emeryt i z Zatorza Małkowski: Jestem czysty. I prosi o uniewinnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 11:13
      Czas skończyć z tym malusim chłopkiem - czesławem Owadem!
      On własną rodzinę postawiłby pod szafotem dla własnego dobra.
      TO SPRZEDAWCZYK,drań.....
    • Gość: To Małkowski: Jestem czysty. I prosi o uniewinnienie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 23.03.10, 15:40
      nie mow tylko ze Grzymek lepszy od Czesia
    • Gość: fansld Re: Małkowski: Jestem czysty. I prosi o uniewinni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 16:22
      Nasz kochane, "sprawiedliwie spoleczne" prawo mowi ze Malkowski mogl darowac
      podatki ze wzgledu na "interes spoleczny"?
      Pod to mozna podciagnac doslownie wszystko, mozna kogos uniewinnic albo skazac
      na 5 lat. Na tym wlasnie opiera sie lewacka praworzadnosc. Dowolnosc
      interpretacyjna spowoduje ze nigdy tego misia nikt nie wysle do wiezienia.
      Ale Czesiu zrobil cos co go dyskwalifikuje juz na zawsze. Udawal przed kamerami
      rodzinnego meza, zapewnial widzow ze nie zdradzil zony i wlasnie za to na
      przechlapane u wyborcow. Oczywiscie znajda sie polmozgowe pajace ktore beda na
      niego glosowac ale na zaden wiekszy sukces ta czerwona komusza "twarz" nie ma
      szans. I bardzo dobrze.

• Gość: gość Małkowski: Jestem czysty. I prosi o uniewinnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 17:02
      Czesiek nie wygłupjaj się a bycie cenzorem to nie lewizna.
    • tebejoot Małkowski: Jestem czysty. I prosi o uniewinnienie 23.03.10, 19:12
      Moja uwaga spoza tematu Małkowskiego: ten prokurator, który chce wsadzać biedne matki do więzienia, bo "kradną chleb dla głodnych dzieci", ten prokurator, który podaje taki przykład, jest dupkiem. Bandytą w majestacie prawa.
    • Gość: miki Małkowski: Jestem czysty. I prosi o uniewinnienie IP: *.olsztyn.mm.pl 23.03.10, 19:26
      ten facet nie byl dobrym czlowiekiem i spotyka go kara.
      Zawsze tak jest. Bójcie sie żli ludzie. Zdrajcy żon, łotry zaltwiajacy sprawy po znajomosci, oszusci, naciagacze. kara spotka i was.
    • Gość: Mariola Re: Małkowski: Jestem czysty. I prosi o uniewinni IP: *.olsztyn.vectranet.pl 23.03.10, 22:45
      cyt."Małkowski mimo to umorzył 40 tys. zł. Tyle - zdaniem śledczych - mogła
      wynieść strata miasta. Ostatecznie były prezydent wycofał się z tej decyzji." To
      jaki był w końcu skutek, chciał ale się bał? i nie zrealizował niecnego zamiaru?
      czy też zrealizował? zaniechał czy uczyni? jeśli uczynił to dlaczego
      nieskutecznie? czy dlatego, że obdarowani zwrócili po roku pieniądze uznając,
      że nie są godni pomocy publicznej?
      Czy ktoś wie o co tu chodzi?
      • Gość: fansld Re: Małkowski: Jestem czysty. I prosi o uniewinni IP: *.olsztyn.mm.pl 24.03.10, 09:33
        Chodzi o kase z koryta a Ty masz zadecydowac ktora swinia bedzie sie pasla za
        Twoja kase. Swinie wyzywaja sie nawzajem, a Ty masz wybrac ktora swinia jest
        uczciwa. :D :D
    • Gość: adg Małkowski: Jestem czysty. I prosi o uniewinnienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.10, 09:51
      A "Jeż" przed sądem powiedział, że nie pamięta nic...
    • Gość: retuszowy Małkowski:Jest bardzo fe . I prosi o uniewinnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 12:25
      ....bo jeż był tylko pionkiem i przydupasem w pryszczatego spisie.
    • Gość: matka Małkowski: Jestem czysty. I prosi o uniewinnienie IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.10, 12:41
      A jakbym to ja nie zapłaciła podatku, bo z moich dochodów po opłaceniu ZUS-u
      i podatku zostaje mi 500zł, to Czesiu też by się nade mną ulitował i zwolnił
      mnie z płacenia tego haraczu, żebym mogła nakarmić swoje dzieci? To dopiero
      byłaby mała szkodliwość społeczna i dobry uczynek pana prezydenta...
      • Gość: ktoś Re: Małkowski: Jestem czysty. I prosi o uniewinni IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.03.10, 20:11
        Z przeproszeniem mieszasz mateczko.Gdyby chodziło o chlebek dla dzieciątka to
        nie tylko prezydent by Tobie pomógł ale i przewodniczący. Organy władzy
        publicznej wyposażono w narzędzia prawne dla realizacji polityki zgodnej z
        interesem lokalnej społeczności. To o sposobie wykorzystania takiego narzędzia
        była mowa na rozprawie. czym jest likwidacja miejsc prac? zapytaj o to
        księgowego i bezrobotnego. Oni Ci powiedzą czym się nie kierował prezydent. A
        jaka jest prawda zapytasz mateczko, otóż jest to prawda każdego z nich.
        • Gość: Janusz Re: Małkowski: Jestem czysty. I prosi o uniewinni IP: *.centertel.pl 24.04.10, 09:52
          nie tylko czysty ale sympatyczny i dobry dla ludzi
    • Gość: Janek Małkowski: Jestem czysty. I prosi o uniewinnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 10:01
      Małkowski wróć,bo Grzymek wszystkie ulice sklerykalizuje.Ty też przyjaźniłeś
      się z a-bpem,ale robiłeś swoje.
    • Gość: bb Re: Małkowski: Jestem czysty. I prosi o uniewinni IP: unknown 05.11.10, 17:37

gdyby nie te nakręcone afery, arbuz nigdy nie zostałby prezydentem
      • Gość: miki Re: Małkowski: Jestem czysty. I prosi o uniewinni IP: 85.15.231.* 22.11.10, 13:05

już wytaczają swoje armatki, z których będą strzelać czarnym marketingiem
        • Gość: arty Re: Małkowski: Jestem czysty. I prosi o uniewinni IP: *.olsztyn.vectranet.pl 22.11.10, 13:14
          powiedz wprost: nieświeżą spermą
          • Gość: antyarbuz Re: Małkowski: Jestem czysty. I prosi o uniewinni IP: *.1and1.pl 24.11.10, 12:04

wypróbowana metoda, zawsze coś przylgnie
    • Gość: cc Re: Małkowski: Jestem czysty. I prosi o uniewinni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 16:48

Boże kopsnij rozumu.
      copowieryba.pl/?p=1997
    • Gość: olsztynianin Re: Małkowski: Jestem czysty. I prosi o uniewinni IP: *.reliablehosting.com 10.05.11, 08:12

ceregiele z odkładaniem procesu coraz bardziej przekonują mnie, że małkowski jest niewinny
    • niepokojacy Reliablehosting.com!Zglos sie na forum po wyroku 10.05.11, 09:44
      skazujacym.Bo cenzor na bank bedzie siedzial.
    • Gość: ania Re: Małkowski: Jestem czysty. I prosi o uniewinni IP: *.centertel.pl 13.06.11, 09:58
      zasługuje na pomnik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka