oso1 22.02.04, 22:26 Dobranoc? Nowa wersja/część wita Wszystkich śpioszków. Ritka za seteczkę - seteczka, na lepsze spanko. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oso1 Re: Dobranoc v.15 22.02.04, 22:48 No dobrej nocki i tradycją: Rzućmy wolne już za płoty W poniedziałek DO ROBOTY!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.02.04, 22:57 hej raz ,jeszczo raz, jeszczo mnoga , mnoga raz hej raz ,jeszczo raz, jeszczo mnoga , mnoga raz Kalinaka ka, Kalinka ka, Kalinaka ka, Kalinak maja spat pałażite mienija dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.02.04, 23:17 Już póżno a nam się nie chce wcale spać czerwone wino będziemy pili aż do dnia udalo sie dlużej posiadzieć spijcie spokojnie poniedzialkowo Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.15 23.02.04, 22:15 Ach śpij, kochanie jeśli gwiazdkę z nieba chcesz dostaniesz. Czego pragniesz daj mi znać ja ci wszystko mogę dać, Więc dlaczego nie chcesz spać. Ach śpij bo nocą, kiedy gwiazdy się na niebie złocą. Wszystkie dzieci nawet złe pogrążone są we śnie, A ty jedna tylko nie. Aaaa, były sobie kotki dwa, aaaa szarobure. Ach śpij, bo właśnie księżyc ziewa i za chwilę zaśnie. A gdy rano wstanie świt, księżycowi będzie wstyd, Że zasną a nie ty. Ach śpij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.02.04, 22:28 W rytm melodii jakiejś sennej Kołyszą się stare drzewa Płynie fala dech wiosenny W sercu puka cos co spiewa dobranoc wszystkim Boy-Żeleński Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.15 24.02.04, 00:09 I uciekliście a kto zamknie i otworzy Olsztyn piękny? Pozdrówka i dobranocka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.02.04, 22:38 Wśród nocy chłodnej Po plaży modnej Idzie pogodny. Wolny od burz; Jeszcze dwie gruszki zjadł do poduszki, Wyciągnął nózki I chrapie już !... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 23:04 zgłaszam kolejny sen - bardzo straszny ! nie wiem jak to sie stało, ale wyszłam na balkon w nocy by popatrzeć czy ktoś obcy się nie kręci i zobaczyłam w dół , ze ktoś sie kręci, nagle balustrada się złamała i ja zaczełam lecieć w dół, mąż mnie chwycił za rekę i wyciągną na balkon - tu pobutka i strach i wcale oso nie jadłam grochówki, czy bigos :) idę już spać dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 22:36 Gdy cos mi nadto wzruszy Lub serce mi podrażni, Chowam się aż po uszy Do swojej wyobrazni Tam o każdziutkiej porze Schronienie mam zaciszne, Gdzie myśl wyprawiać może Przeróżne rzeczy smieszne. Dobranoc wszystkim jutro raniutko pobutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 prezent IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 22:49 home.wanadoo.nl/annekebroenink/maukie2.swf Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.15 prezent 26.02.04, 22:57 Fajny ten kociak. Pomruczę więc sobie mrużąc oczęta. Pa, dobrej nocki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 23:07 lecę już spać - jutro kawał Olsztyna będzie ze mną wieczorem, kto by pomyslał, niech pomysli , że szanty w Krakowie uważam za otwarte i będzie bajecznie, będa Piraci z jeziora Krzywego dobranoc wszystkim oso - pilnuj kotka i przez ten czas zabawiaj go przed snem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.15 27.02.04, 23:38 No padam na nos, a powinienem padać nie na nos, nie na wos, tylko na nią. Pozdrówka i dobrej nocki. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.15 28.02.04, 22:41 Na razie dobranoc, chyba, że nasze Damy wrócą z imprezy i opowiedzą co nie co. Pozdrówka i dobrej nocki. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.15 29.02.04, 21:45 Ja na dzisiaj życzę Wam dobranoc ze słowami piosenki na ustach: "A potem siadamy tuż przy kominku I długo gadamy, że to że sio. Zupełnie jak ten tłum na rynku, Pleciemy co kto, kto kiedy, gdzie kto. Gadu, gadu nocą. Baju, baju w dzień." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.02.04, 22:43 Gadu, gadu nocą. Baju, baju w dzień." dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 23:04 thor_tr - dlugo spisz, może nastaw sobie budzik :) oso - po niby walce pewnie wygrałam, ale to ty mi torowałeś drogę, kładąc róże :) dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.15 01.03.04, 23:11 Poczekamy na potwierdzenie wyników, ale i tak gratuluję Ritka. dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.03.04, 22:16 dobranoc wszystkim wierszyk księdza Twardowskiego będzie na miejscu Noc od dnia ważniejsza choćby się zdawało że właśnie jest inaczej kolejne złudzenie a przecież nocą można odłożyć swe ciało i sprawdzać czy Bóg jest skoro jest milczenie to modlitwa jest wtedy gdy mówić nie sposób noc ma uszy zamknięte i w kółko zdziwione jak dwa orzeszki klonu zrośnięte na zawsze stale przypomina nocą człowiek człowieka z miłości poczyna dzień krzykliwy zagłusza gdy czas mknie jak zając noc wciąż czarna bo jasna kochajmy. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Dobranoc v.15 03.03.04, 22:16 No prosze. Wczoraj zakonczylem a dzis inauguruje watek "spiocha". Jutro mam ciezki dzien. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 22:57 idę za bpkw mam wszystko www.akacje5.pl/filez/flash/motylek.swf miłych snów moi mili ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Dobranoc v.15 04.03.04, 21:14 Dobry wieczór (żeby nie bylo że nie zaglądam na forum). I dobranoc. Jestem padnięta. I będę mniej więcej przez miesiąc, a później wyrzucą mnie z pracy - o ile wcześniej nie zabierze mnie "erka". Bo przeżyć zamierzam, mimo wszystko. Dramatycznie zabrzmiało, ale jest dramatycznie. To na razie :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.15 04.03.04, 21:58 To taki dzień ciażołyj, ale da się przeżyć. jak nigdy też idę zalec. Pozdrowionka dla Wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 22:42 Nocą gdy jezioro ciche rozbłyska W świt księzycowy szlakiem opali, Marzeń mych płynie złota kołyska. dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Dobranoc v.15 04.03.04, 23:54 Nadchodzi pora duchow. Uciekam i mowie wszystkim DOBRANOC !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 22:06 A teraz życzę dobrej nocki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 22:52 Dobranoc, dobranoc mężczyzno zabiegany za groszek jak mrówka. Dobranoc, niech sny ci się przyśnią porosłe drzewami w złotówkach. Złotówki jak liście na wietrze czeredą unoszą się całą, garściami pakujesz je w kieszeń, a resztę taczkami w PeKaO. Aż prosisz, by rząd ulżył tobie i portfel zapuścił ci dren, dobranoc, dobranoc mój chłopie, już czas na sen. Dobranoc, dobranoc niewiasto skłoń główkę na miękką poduszkę. Dobranoc, nad wieś i nad miasto jak rączym rumakiem wzleć łóżkiem. Niech rycerz cię na nim porywa, co piękny i dobry jest wielce. Co zrobił zakupy, pozmywał i dzieciom dopomógł zmóc lekcje. A teraz tak objął cię ciasno jak amant ekranów i scen. Dobranoc, dobranoc niewiasto, już czas na sen. Dobranoc, dobranoc ojczyzno już księżyc na czarnej lśni tacy. Dobranoc i niech ci się przyśnią pogodni zamożni Polacy. Że luźnym zdążają tramwajem wytworną konfekcją okryci. I darzą uśmiechem się wzajem, i wszyscy do czysta wymyci, i wszyscy uczciwi od rana, od morza po góry, aż hen. Dobranoc ojczyzno kochana, już czas na sen. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.15 06.03.04, 01:35 Dobranoc moi Drodzy, choć to już niedługo poranek. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.15 06.03.04, 23:07 Powoli będę zalegał. O 5.00 muszę odwieźć żonę na dworzec. Pa narazki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 23:09 Tak, jutro też trzeba wstać:) Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.03.04, 23:09 Kocha, nie kocha Kocha, nie kocha Kocha .... Nie KOCHA - skończyły się listki Nienawidze kwiatów Nie pozwolą się łudzić..... dobranoc wszystkim milej niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.03.04, 22:42 Przychodzi do knajpy bardzo stara babcia o lasce z papugą na ramieniu. Podchodzi do baru, zamawia kolejkę i zweaca się do zgromadzonych w barze męższczyzn: - Kto zgadnie, jakie zwierzę siedzi u mnie na ramieniu, z tym spędzę upojną noc. Jeden facet z głębi knajpy krzyszy: - Aligator ! Na to babcia: - Myślę, że mogę uznać tą odpowiedż! dobranoc wszystkim i miłego poniedzialku bay, bay Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.15 08.03.04, 00:04 No to dobranoc. Życzę Wszystkim Paniom mnóstwo prezentów w dniu ich święta i na codzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.03.04, 22:48 Zaryzykuj, kup róże przyjdż do mnie wieczorem poczekaj spokojnie aż swe mysli zbiorę aż dywan zaśmiecę wspomnieniami aż zostaniemy sami ......zamknę zdziwione oczy a klimat uroczy pomimo mej niepewności z fantazją w pokoju zagości. Wiesława Kołodziejczyk dobranoc wszytkim dziś się niedało, może jutro ......zamknę zdziwione oczy a klimat uroczy pomimo mej niepewności z fantazją w pokoju zagości. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.15 09.03.04, 23:08 No nic, idę się wyprasować (wcześniej mnie moja wymaglowała) i spańku. Pozdrawiam. Dobrych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 23:11 ja również w bardzo szybkim tempie sie oddalam gaszę monitorek bo jutro jest wtorek dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 22:27 Trzeba marzyć Jonasz Kofta Żeby coś się zdarzyło Żeby mogło się zdarzyć I zjawiła się miłość Trzeba marzyć Zamiast dmuchać na zimne Na gorącym się sparzyć Z deszczu pobiec pod rynnę Trzeba marzyć Gdy spadają jak liście Kartki dat z kalendarzy Kiedy szaro i mgliście Trzeba marzyć W chłodnej, pustej godzinie Na swój los się odważyć Nim twe szczęście cię minie Trzeba marzyć W rytmie wietrznej tęsknoty Wraca fala do plaży Ty pamiętaj wciąż o tym Trzeba marzyć Żeby coś się zdarzyło Żeby mogło się zdarzyć I zjawiła się miłość Trzeba marzyć dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Dobranoc v.15 10.03.04, 23:47 Jak zwykle o tej porze mowie krotko : D O B R A N O C !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.03.04, 20:41 referat, referat sie pisze, musze kończyć dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.03.04, 01:33 witaj nowy dniu chyba weekendowy jest piatek 1.35 proszę nastawić zegarki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.03.04, 02:11 Modlitwa wieczorna Autor nieznany Nie mogę zasnąć Boże który docierasz do bram oświetlonych marną żarówką i wspinasz się po zabłoconych schodach odrapanych korytarzy Który wiesz dlaczego i potrafisz przechować pod śniegiem motyla na następne lato czuwając nad jego snem z palcem na ustach Zrób coś z taką miłością nie w porę gdy bezlistne drzewa kołyszą się na marcowym wietrze wszyscy mają katar a rozmiękły śnieg wlewa się do butów Śnisz nas Boże razem na brzegach talerzy gdy nakładam obiad i na rąbku wystygłej małżeńskiej pościeli we wgłębieniach zmarszczek wokół oczu i na paznokciach moich zniszczonych rąk gdy zmywam naczynia i piorę dziecięce skarpetki trwożąc się na myśl o rychłym potępieniu A ty śnisz nas uparcie razem i splatasz nam dłonie tak że nie możemy uciec od siebie A jeśli a jeśli nie to nie wódź nas na pokuszenie niech już oplącze mnie domowy makaron na niedzielę daj zasnąć i zbaw nas każde osobno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.03.04, 20:44 Chcę Wam wszystkim pożyczyć miłej nocki ja już idę, bo muszę zdrowia życzę również i wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 22:57 Miłej niedzieli Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 22:58 mineła godzina 23.00 cos trzeba zaśpiewać A jeżeli sł. J. Tuwim, muz. P. Woliński Czerwony Tulipan A jeżeli tak, a jeżeli coś Wciąż się truję myślą złudną Myślą jasną. myślą cudną I zatrutą śnię Bo jeżeli nie no to... A jeżeli tak, a jeżeli coś Rozgołębią mi się zorze Ogniem cały świat zagorze Jak czerwony mak Bo jeżeli tak - no to... Boże A jeżeli nie, a jeżeli nie Wciąż się truję myślą złudną Myślą jasną, myślą cudną I zatrutą śnię Bo jeżeli ni - no to... trudno dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.03.04, 22:56 żegnaj papierosie oso już cię nie chce jeszcze raz cię wykorzysta i koniec i basta po 24.00 urok twój pryska rzuci cię o podłogę , rozdepcze, rozgniecie jak karalucha i poleciesz sobie z jego płuc jak mucha ;)))))))))) oso to dla ciebie , coś z Marka Aurelisza: "Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego." Dobranoc wszystkim i miłego tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.15 14.03.04, 23:01 a ja z Biblii "Cóż pomoże, bracia moi! jeźliby kto rzekł, iż ma wiarę, a uczynków by nie miał?" List św. Jakuba 2:14 więc nie tylko wiara, ale i uczynki są ważne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.15 14.03.04, 23:23 No to dobrej nocki (z uczynkami oczywiście) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.03.04, 23:00 oso przetrwał, daje sobie radę, a jutro bedzie drugi dzień i kolejny dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.15 15.03.04, 23:04 Teraz jakieś z 6 godzinek snu i następne godzinki bez papieroska - ale męczy. Ale generalnie spoko, pozdrawiam następnych rzucających palenie, nie jest źle - jest tragicznie, myślenie o papierocha Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.15 15.03.04, 23:06 ...o paierochach to była dzisiaj obsesja - zapewne jutro też będzie, ale co tam, trzeba być twardym a nie "mientkim". ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Dobranoc v.15 15.03.04, 23:04 Trwaj oso, trwaj, trzymię kciuki, czy wiesz jak wyglądaja płucka palacza?? Widziałam na sekcji pare trazy, chi chi, nieciekawie, w kolorze i konsystencji trochę jak powidła śliwkowe. A po pięciu-sześciu latach niepalenia znowu będą ślicznusie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.03.04, 22:29 Ulica japońskiej wiśni, niech Wam się przyśni co jakiś czas. Ulica japońskiej wiśni, niech się wymyśli w purpurze gwiazd. Purpurą do góry, purpurą w dół, na końcu purpury Kanada i księżyc na stół. słowa Osiecka dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 22:28 Ballada o szczęściu , może coś pospiewamy :) Magdalena Nazaretanka BYŁ sobie las, zielony las, a w lesie sejm burzliwy, bo zwierząt chór prowadził spór, co znaczy być szczęśliwym. Więc bury miś, kudłaty miś, pomedytował krótko: szczęśliwym być to miodek pić i mieć porządne futro. Pracować wciąż i piąć się wzwyż - orzekła mała mrówka, a ślimak rzekł: mieć własny dom z garażem i ogródkiem. A polny wiatr, obieżyświat, przyleciał z końca świata: Szczęśliwym być, to znaczy żyć, nie robić nic i latać! Zasępił się posępny sęp i rzecze zasępiony: - a czy ja wiem? szczęśliwszy ten, kto ma silniejsze szpony! Przyleciał kos i zabrał głos i rzekł niewiele myśląc: - szczęśliwym być, to z losu drwić i gwizdać na to wszystko! Aż nagle ktoś na pomysł wpadł, wśród sporów i dociekań: - a może by, a może tak, zapytać się człowieka? I właśnie tu, aż mówić wstyd skończyła się ballada, bo człowiek siadł, w zadumę wpadł i nic nie odpowiada. DOBRANOC WSZYSTKIM Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.15 17.03.04, 23:21 Dobranoc. Dzionek zaliczony pozytywnie, bez dymu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 22:44 Powiedziałam, że do ciebie przyjdę, nie przyszłam. Powiedziałam, że za ciebie wyjdę, nie wyszłam. Powiedziałam, że nie umiem zdradzić, umiałam. Powiedziałam, że się chce poprawić, nie chciałam. Tłumaczyłam, że nie zapominam, no nie wiem... Raz już była przecież taka zima bez ciebie. Przysięgałam: "Jesteś całym światem" - niemądrze. Obiecałam: "Wrócę tu przed latem" - a skądże... Bo ja tak mówiłam żartem. Dobry żart jest tynfa wart. A Ty oczy masz uparte, ty budujesz domek z kart. Czasem palnę coś w rozmowie, Żartem snuję jakiś plan, a ty za raz myślisz sobie, przywiązujesz się nad stan. Ty tak nie znasz się na żartach, aż mnie czasem bierze złość, ja ci mówię: "Idź do czarta, mam po uszy ciebie! Dość!" Powiedziałam, że już nie zadzwonię, dzwoniłam. Powiedziałam: "Idź już lepiej do niej" - kręciłam. Powiedziałam: "Nic już nie pamiętam..." - a jakże! Powiedziałam: "Już nie będę czekać" - czekałam. Bo czasami chce się do człowieka - ja chciałam! Tylko tak mówiłam żartem. Dobry żart tynfa wart. A ty oczy masz uparte, ty budujesz domek z kart... Raz palnęłam coś w rozmowie, tyś się zerwał i w tył zwrot, pomyślałeś widać sobie: Czas, by zmienić wreszcie port! Gdy uskładasz już na bilet, okręt zacznie fale pruć, to w Koluszkach, w Mińsku, w Chile ja cię znajdę, krzyknę: "Wróć!" dobranoc wszystkim piosenka tak znana, że nie trzeba jej przedstawiać Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.15 18.03.04, 23:19 lalalala A u mnie byli dawno nie widzeni znajomi, posiedzieli pogadali i poszli. Dobranoc zatem i spańku do łóżka, a jutro piątek, hej i czas relaksu się rozpocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 22:53 Ten sam Jan Twardowski ten sam księżyc chodzi po pokoju późne komary więc łagodna zima jęczmień poczerwieniał uzbierany w deszczu kaczki ziewają jaszcze jestem wszystko to samo tylko nie kocha się nigdy jak przedtem dobranoc wszystkim oso - cięzko ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 01:01 No to dobanoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.15 20.03.04, 01:02 Hi, hi spoko, jeszcze ranek nie tak blisko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 01:27 Oso, już śpisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 22:33 tak, oso jeszcze śpi, dla niego sen to zdrowie i zapomnienie ;))))))))) też piękny wiersz Jan Kasprowicz Czekałem na ciebie wczora, Od rana czekałem do rana, Wywiodła mnie w pole tęsknota, Miłością twoją pijana. Przenigdy już czekać nie będę, Takem chciał zarzec się w gniewie, Lecz kłamstwo jest obce mej duszy, O fałszu nic serce me nie wie. Więc powiem ci prosto i szczerze, Ty moje dziwne kochanie: Chociażbym wieki miał czekać, Dość woli na to mi stanie. Bo cóż ja mam czynić, niebożę, Jeśli nie czekać do końca? Wszakże ty jesteś zachodem I wschodem mojego słońca. dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.15 21.03.04, 22:15 HE, HE już idę spać - pozdrówka I co niedziela: No cóż wylegujące się koty? Jutro do ROBOTY!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 22:26 Tak, jutro do roboty:( Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 22:50 Wpadłam w karuzelę myśli. Bezlitosna siła prowadzi mnie przez krainę nieświadomości. Błędne koło zamknięte we wszechświecie złotych fantazji. autor nieznany dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 22:29 Wróciła nocna zmiana. Muszę opuścić stanowisko. Dobrej nocy, a chorym zdrowia życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.15 22.03.04, 22:32 A Bóg zapłać za dobre słowo, idę też się wygrzewać - podobno skóra z kota jest dobra na korzonki, tylko skąd ja wezmę teraz kota. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 23:00 ja słyszałam, że kot poloży sie na czlowieku tylko w miejscu chorym i go wygrzewa No więc robaczki , kładżmy się spać , niech Olsztyn spi spokojnie ! :) dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Dobranoc v.15 22.03.04, 23:17 Jutro jade odwiedzic Andulke, a wlasciwie jej miasteczko. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re:Marzenia senne IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 22:45 Ted Rózycki Jezioro Labedzie - muzyka cie durzy Ktos rzuca na scene pek czerwonych rozy A ty tanczysz dalej, szczesliwa, radosna I swiatla wokolo, wszedzie kwitnie wiosna. Twa stopa, zda sie, ziemi nie dotyka Ziemi juz nie ma - jest tylko muzyka Jej tony cudne i widzow, zasluchanych - twarze I przeszlosc.. minela, ja, o jutrze marze... miłych snów życzę wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Marzenia na jawie 24.03.04, 00:04 Po cóż marzenia senne Ja tak się nie bawię Marzenia, hm , pewnie ja wolę na jawie Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 22:32 Miłych snów, dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.15 24.03.04, 23:04 Oczka zmruż - bo Siwa robi kurz Dobranoc, hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 23:07 wstań oso, wstań, mnie jeszcze nie wyrzucają :) życie mrówek jest ciekawe, nie zasypiaj ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 23:13 teraz już uciekam zostawiam Osiecką - bay Ja nie chcę spać, ja nie chcę umierać, chcę tylko wędrować po pastwiskach nieba, białozielone obłoki zbierać, niczego więcej mi nie potrzeba. Bo chociaż nie ma tam brzegu mojego, śniegów i nieba, nieba zielonego, noc mnie nie nuży, dzień się nie dłuży, być wciąż w podróży, w drodze pod wiatr. dobranoc giga , dobranoc oso Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.15 24.03.04, 23:14 Mrówki porozumiewają się na różne sposoby. W ich komunikacji ważną rolę odgrywa np. zapach. Jest on taki sam u wszystkich członków jednej kolonii, pozwala więc odróżnić "swoich" od "obcych". Mrówki sprawdzają go, wzajemnie gładząc się przy spotkaniu czułkami. miasta.gazeta.pl/warszawa/1,39246,1689872.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 22:21 seteczka za zdrowie wszystkich śpiących - niech im się śnią dobre sny relaksowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.15 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 22:19 pewnie - do gigi piję - hej ! Odpowiedz Link Zgłoś