oso1 25.02.04, 21:14 Skończyły się co dla niektórych zabawy huczne. Czas odpocząć, zrelaksować się. Wyciągnąć nóżki na kanapie, książeczkę w rękę lub pilota, pod bokiem kawka lub kieliszeczek i brzuszek do góry. Jak ja kocham czas relaksu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: Czas relaksu v.1 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 21:20 O jakim czasie relaksu się mówi - teraz zaczną się porządki wiosenne - mycie okien, zmiana firanek i zimowy kurz zetrzeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.1 25.02.04, 21:32 Hej, hej - gdyby nie Święta Wielkanocne to by każdy miał brudne okna. A czas relaksu, to między innymi post. Człowiek odpoczywa od hulanek, obżarstwa i przygotowuje się do nowego sezonu letniego. Specjalnie pomijam sferę odnowy duchowej czy też zamartwiania się (chociaż jedno wyklucza drugie). Teraz trzeba odpoczywać nabierać sił. Ja właśnie odpoczywam psychicznie, chociaż fizycznie jestem padnięty. Czyli sporty, aha jeszcze troszeczkę i 15 marca palenie idzie w odmęty i otchłanie wieczności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.1 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 21:49 Moj i nie tylko mój czas relaksu zacznie się na szantach, pózniej odpoczynek. Następnie zastanowię się czy iść na film , który jest ponoć bardzo kontrowersyjny jak Pasja - Gipsona W marcu jest wielkie święto czyli 8 marzec i to też pewnie będzie relaks, a ci co mają ogródek będą sie relaksować zdejmując sukienki z krzaków w to ubrane. Czy są jeszcze jakieś propozycje relaksu ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.1 Groclin IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 21:43 jak wypadł czasu relaksu przy meczu ? Sa jakieś rozbite telewizorki ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.1 26.02.04, 21:45 Relaks, to po raz 17 oglądnięcie Pana Tadeusza, chociaż muszę się pochwalić, iż mój młodszy Budrys czyta lekturę "Pana Tadzia", podchodzę i mówię, przeczytaj mi trzy wersy, czyta mi trzy wersy a ja mówię - "Uczta". Kurka ucieszyłem się. Ale mówię również do małżonki, że jak pójdę na emeryturę to nauczę się całego "Pana Tadzia" na pamięć. Problem może być jeden. A jak będę miał sklerozę w tym wieku, to co? Tragedia? Nie kto o tym będzie pamiętał. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.1 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 21:53 nie martw się , jak zapomniesz zawsze pod ręką możesz mieć ksiązkowego Oana Tadeusza lub żywego jak znajdziesz - i powiesz mu - no stary , jak dalej leci:)? Co ty w tym Tadziu widzisz Telimenę czy Zosię ? Czy za Litwą tęsknisz ? Groclin to był relaks, szczególnie pierwsza połowa i komentaorzy też byli fajni, jeden to nawet wypowiedział, że zdarzają się przypadki, że przy mniejszej liczbie zawodników przeciwników można przegrać i wypowiedział. Gdzie u niego była dobra wiara - powinien być zwolniony ? ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.1 27.02.04, 10:17 Mecze to nie jest relaks, mecze to stres, relaks jest po wygranym meczu, jak się przyjemnie konsumuje piwko. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.1 27.02.04, 21:54 Chyba, że się słucha szant. Pozdrówcie Narożnego ode mnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.1 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 22:01 myślę, że wirtalnie wszyscy tam będziemy - taka malutka eNka w hali Wisły :) będziemy przepijać zdróweczko każdego - jadę taxi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.1 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 22:56 a gdzie ich nie ma ? trzeba się zagrzać do szantowania widziałeś szanty w Krakowie ? mówią , ze to jak Pingwin na Saharze :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.1 27.02.04, 23:09 Chyba, że sahara na pingwinie, ale to już byłby pingwin z żółtaczką - bo w tym kolorze "sahara", to tylko tak można wyglądać jak eskimos w kolorze yelow bahama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.1 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 23:12 pozdrów jutro gigę jak się gdzieś zapląta w wątkach i ją odnajdziesz ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Czas relaksu v.1 28.02.04, 20:14 oso szkoda ze nie byles... ale skoro wolisz sobie sam puszczac plytki (kafelki) to co ja moge? Ale impreza byla super! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.1 28.02.04, 22:27 I tylko pozazdrościć (ze szczerego serca mówię). Płytki puściłem już wszystkie o "Ścianę" Pink Floyd-ów, chociaż niektórzy mówią, że "Mur"-bo nie otynkowana okładka. Lecz powiedz Zbychu, czy warto tynkować okładkę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Czas relaksu v.1 29.02.04, 14:13 "Mur" jest super... tez sobie puszcze- kawalek. To nie okladka... to po prostu Mur, czyli podstawa, a tynkowac sobie kazdy moze co chce, tylko czasem mur jest piekniejszy prawdziwy, czysty, nie zkazony dekoracjami i ozdobnikami... tak... ide posluchac! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.1 29.02.04, 21:34 I jak się Wszyscy zrelaksowali podczas szant, aż miło posłuchać (i szant i Was). Bo to jest właśnie czas relaksu. Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.1 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.02.04, 21:41 TOAST Parszywy los nas rzucił Na stary statek ten Gdy bosman nas ocucił Pochmurny wstawał dzień Do zmroku trwała praca Nagrodą tylko kij Zapomnij o zmartwieniach bracie Razem z nami pij ! REF. Wypij ty, wypiję ja Nalej mi i w górę szkła Za zwycięstwo w bitwach stu Pijmy bracia dzisiaj tu Trzy noce łajbą kiwa Suchary kończą się Załoga ledwie żywa Kapitan wścieka się Uciekły wszystkie szczury Śmierć idzie, dobrze wiesz Zapomnij o zmartwieniach bracie Kufel w ręce bierz ! Nadejdzie taka chwila, Gdy zginąć przyjdzie nam Ktoś powie: ,,Warto było, Bez żalu głowę dam'' Lecz nim hiszpańskie działa Kulami pluną w nas Zapomnij o zmartwieniach bracie Wypij jeszcze raz ! jeszcze raz , jeszcze raz ......... Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Czas relaksu v.1 01.03.04, 07:46 "hiszpanske dziala??" a mialo byc bez polityki! To ze Carlos poluje na zubry i bazanty w naszych lasach, to chyba nie jest nic nowego. Polowalo tu wielu! :-) Zartuje oczywiscie. W koncu kazdy ma swoj Czas relaksu. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.1 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 20:47 wszystko w ramach relaksu Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.1 01.03.04, 21:02 Oj powolutki dobiega koniec relaksu (jakże czynnego), jednak odetchnięcie świeżym powietrzem Olsztyna pięknego jest nie do ocenienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.1 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 21:06 chyba mrożnym powietrzem ? Wszyscy się relaksują widzę a giga gdzie ? płytki podtrzymuje by nie spadły ? ;))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Czas relaksu v.1 01.03.04, 21:29 A ja się zrelaksowałam naprawdę. Jak w każdy pierwszy poniedziałek miesiąca, spotkałam sie z grupą przyjaciół z różnych firm, wykonujących tę samą pracę. Troche gadaliśmy o niej właśnie - to jest nie do uniknięcia, za to można dzięki temu uniknąć żmudnych negocjacji przy stołach konferencyjnych. Wystarczy podnieść słuchawkę, zadzwonić do kolegi i wyjaśnić rozbieżności na roboczo. Poza tym co pewien czas, dwa - trzy razy w roku, jeździmy (często za własne pieniądze)na warsztaty naukowe i hmmmm... rozrywkowe :-D Obliczyłam kiedyś, że podczas jednego z takich trzydniowych wyjazdów przetańczyłam 14 godzin. 14 godzin czystego tańca, bo na siedzenie nie było czasu. To sie nazywa relaks !!! Następne warsztaty w kwietniu prawdopodobnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.1 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 21:38 zbieramy ekipe na 19.03 na szanty, tam mozna przetańczyć z kuflem piwa - tez dobrze :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.1 01.03.04, 21:48 Ooo, cześć Andulka. Każdy relaks jest dobry a szczegolnie ten z tańcami i śpiewem. A jeżeli jeszcze są to warsztaty naukowe, sympozja, konferencje itp., podczas których następuje wymiana doświadczeń, to jest świetna sprawa, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.1 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 21:53 tak, zgadzam się, ale może teraz zatańczymy dla relaksu na forum ? kto walczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Czas relaksu v.1 01.03.04, 21:57 Żebyś wiedział. Czasem sobie zupełnie sami organizujemy, nawet nie przez firmy. Wtedy jedzie mniej osób, do 40 sztuk, ale duże zjazdy to i ze 120 luda. Z tego "trzon" czyli my, sam "kwiat" to właśnie 30-40 osób i w takim gronie z pewnymi modyfikacjami spotykamy się w pierwsze poniedziałki. A w sobotę w Sejmie oficjalny konwektykl Stowarzyszenia. Będzie kupa luda i wykład z prawa UE. Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Czas relaksu v.1 01.03.04, 22:12 Bo tak po prawdzie, to wyjazdy w towarzystwie moich zawodowych kolegów i koleżanek oraz jeszcze rzadsze niestety wypady do Olsztyna i spotkania z Wami - to właściwie jedyne prawdziwe rozrywki w moim zabieganym, ale dość monotonnym życiu. Więc dlatego tak bardzo mnie cieszą. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.1 01.03.04, 22:16 Ostatni raz w taki fajny sposób bawiłem się w tamtym roku (podobno wygrałem karaoke), no własnie podobno ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Czas relaksu v.1 01.03.04, 22:21 Cholera, chyba się dziś już nie zabawię - córcia twierdzi że idzie spać natychmiast, a maszyna w jej pokoju stoi :( Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.1 02.03.04, 23:29 Relaksowanie przy ekranie, czy Forum jest relaksem czy już obowiązkiem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.1 03.03.04, 20:55 Obowiązkiem z przyjemnością co niewątpliwie wiąże się z relaksem. Dałbym tu pewne porównanie, lecz nie śmię. Własnie dzisiaj jest koniec relaksu psychicznego, jutro do robotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.1 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 21:04 dla mnie to samym relaksem i adrenaliną było szukanie tego wątku, nie spodziewałam się, że jest na górze i sobie myśle - kurcze , dlaczego admin go zdjął ? a tu relaksujący się oso w świetle monitorka ;))))))))))))))) widziałeś tą stronę Ed w Klubie ?- wprawił mnie w humor ja to wysłuchałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 21:35 Przed nami weekend,czas relaksu jak ja się cieszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.1 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 21:44 przede mną - sobotnie gotowanie na cały tydzień - jeszcze się pies leni masz zwierzatka jakies w domu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 21:47 małe dzeci mialy świnkę była z nami długo dożyła późnej starości ale to już stare dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 21:49 gotujesz coś pysznego? podsuń jakiś pomysł:) w ramach relaksu oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.1 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 21:55 kurczaki nam się przejadły i chcą smażone ryby ale za mna chodza łazanki - nikt ich w domu nie lubi tylko ja kapusta kiszona najgorsze to dla mnie było kiedyś - co ja jutro ugotuje ? teraz mam to tylko w soboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigadla relaksu up Re: Czas relaksu v.1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 22:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 22:04 właśnie dla relaksu upiekłam pasztecik dopiero wyszedł z pieca więc trudno powiedzieć co z tego wyszło:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.1 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 22:19 z czego ten pasztecik ja piekłam dawniej pasztet z królika Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.1 06.03.04, 01:38 A ja pasztet mam czasami w chałupie. I do tego jest dobry czas relaksu poza chałupą, loteczki, piwko, ech! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.1 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.03.04, 20:05 a ja zobaczyłam co za rybki kupił mąż i patrzę, i patrzę , a to ........... sola atlantycka znacie ją ? pierwszy raz je widziałam i nie wiedziałam jak się do nich zabrać - to są takie cieniutkie białe płatki - kurcze, sobie myślę , chyba do panierowania się nie nadają, za cieńkie, więc wymyśliłam, ze je tylko posolę , przyprawię , otoczę mąka i na gorący smalec rzucę i tak zrobiłam i nawet sobie je chwalą, kapustka kiszona do tego i jutro wyleguje do góry brzuszkiem jak mis uszatek, a pisze to dziś ksiezyc i ja bo jest on w pełni, wyjrzeliście przez okno ? pewnie nie, oglądacie teraz Wiśniewskiego w tvn ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.1 06.03.04, 22:19 Relaks? Ale cóż to za relaks, niby szczepienia, a tu przeziębienie i wszelkiego rodzaju powikłania - eee :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.1 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.03.04, 22:22 poważnie, grypa sie przyczepiła mimo szczepienia ? ja wszystko dzisiaj wykichałam, nic sie nie dostanie do organizmu najlepsza metoda to wąchanie pieprzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 22:22 Co tak smutkiem powiało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.1 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.03.04, 22:36 ależ skąd właśnie leczę oso z choroby nabytej przez przegranie AZS-u a ty jak się bawiłas dziś ? z alkomatem zacznę chodzić po wątkach ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 22:41 Ja ? prawdziwy dzień relaksu, na trzeźwo:) Spacer w słońcu(zakupy), popołudnie rodzinne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.1 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.03.04, 22:44 wiesz, że dziś to wyjątkowy dzień do spaceru, ja sama się zdecydowałam przerwać prace i wyjść z psem ale nocka tez jest piękna z tym księżycem w pełni - widziałas ale też przy takiej pogodzie widziałam swoje okna tak brudne , ze wstyd czeka mnie relaks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 22:48 Wszystkie okna wyglądają podobnie, jednak trzeba poczekać na wiosnę. Mycie szyb to prawdziwy relaks.. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.1 06.03.04, 22:51 Giga - skończyłem u Soli. Jednak Sola jeszcze nie skończyła, robi wykończenióweczkę współczuję), ale dopiero jak skończy będzie efekt. Podobno ma nas zaprosić na otwarcie kuchni. Wpadnij ze Stasiem, ja też wpadnę z Siwą i przyniosę flaszeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.1 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.03.04, 22:51 najbardziej to lubię wieszać firanki oglądałaś Wiśniewskiego - znów szoł robią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 22:56 Byłam wczoraj na przeszpiegach, jest pięknie:) To trzeba oblać, kuruj się i szybko zdrowiej. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.1 06.03.04, 22:59 Dzięki Twojej pomocy już jest nieźle (u teściowej też). :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.1 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.03.04, 23:02 kiedys powiem wam, oso mył łazienkę dwa tygodnie - jak wyszedł umyć łazienkę tak wrócił po dwóch tygodniach, więc pilnujcie , by nie brał się za mycie ;))) czas na mnie dobranocki życze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 23:03 To super,cieszę się że moglam pomóc:) Niestety musi to trochę potrwać Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.1 06.03.04, 23:06 Ja też dziękuję, masz u mnie buziaka i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 23:07 też uciekam,zdrowej niedzieli życzę Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.1 06.03.04, 23:09 Pa, pa, pa, parapapapapa, pa, pa, pa, parapapapa To była chyba Kunicka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.1 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.03.04, 21:09 Mam tak samo jak ty miasto moje a w nim no kto się pokaże ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.1 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.03.04, 23:07 www.pawlo32.de/Bilder/birdedu.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.1 08.03.04, 00:02 Najpiękniejszy mój świat Najpiękniejsze dni Zostawiłem tam kolorowe sny Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.1 08.03.04, 22:39 Kolorowe sny to chyba najlepszy czas relaksu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.1 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 20:45 zapraszam do tvn - mamy cię - trochę się posmiejemy relaksująco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 20:50 dzięki za info. obejrzę to pierwszy raz pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.1 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 21:11 JKM - się sprawdził ;)))))))))) fajna była ciocia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.1 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 21:13 JKM aię sprawdził i ciocia była fajna ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.1 09.03.04, 23:17 Powróciły do mnie głośniki, Budrysy kupiły sobie nowe, czas relaksu w pełni i znowu muzyczka po odzyskaniu pełnego słuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.1 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 20:20 możemy zacząć słuchać muzyczki, dobra myśl, mam plytki i zaraz sobie coś puszczę, nie mylcie z czym innym ;)))))))))) co ma lecieć ? dobra muzyczka jest tu, post niżej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.1 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 20:22 www.superlaugh.com/1/behappy.swf czas relaksu gigi jest ładny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 21:56 Niestety, czas relaksu się kończy jutro do dzieła:) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.1 14.03.04, 22:00 Oj dopiero będzie relaks, jak nie będę wychodził na papierosa. Do godziny "0" - dwie godziny. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.1 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.03.04, 22:14 a co z Pasją, giga była na filmie i nic nie mówi :) za parę godzin oso zacznie cierpieć, niech może pójdzie na film i zobaczy jak inni też cierpieli i o wiele więcej żeby tylko forum nie cierpiało cierpieniem oso ;)))))))))) zaraz poznamy jego humorek czy będzie jakiś wiersz na stypę papierosa :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.1 14.03.04, 22:25 Od ust odejmę ostatni mach już przestaną mi żółknąć palce i kaszelek odejdzie precz i nie cofnę się już wstecz - bo i po co Nie dostanę zadyszki po numerku I po schodkach truchcikiem sobie wbiegnę I zapomnę, że w niewoli nikotyny Przeżyłem ćwierć wieku - Boże jedyny - i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.1 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.03.04, 22:33 jaki piękny - wezmę sobie go i wywieszę przy papierosach, nich czytają palacze a ja cos dla ochłody powiem dla zgody że kąpiel w Krzywym jeziorze będzie bez paierosa może i dołaczę do morsów bez papierosów Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Czas relaksu v.1 15.03.04, 07:25 Rzucanie palenia to czas relaksu??? A w plener, do kina, muzeum, na koncert. wystawe, spacer, splyw, kulig, mecz, rajd.... ej leniwce, leniwce... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Męki byłego palacza 15.03.04, 20:41 Oj ciężko, ale do przodu. Pierwsze 5 zł w skarbonce, w sumie 12 zł na słodycze (bilans finansowy ujemny, bilans zdrowotny do przodu jeden dzień). Zbychu - rzucenie palenia, to przygotowanie się do czasu relaksu. To wytrzymanie 15 minutowego marszu i przejazd rowerem min. 300 m. Powoli ale do przodu. Na razie dostępne sporty dla palaczy to brydż, szachy, warcaby i najbardziej rozwijająca fizycznie gra w lotki (dart) - bo tu trzeba się nachodzić i czasami zgiąć po lotkę. Aha jeszcze zostaje 69, ale tu ostatnio aktywne chcą bardzo być drugie strony, więc znowu leniuszek, czas relaksu i kółko się zamyka. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Męki byłego palacza- pierwszy dzień IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.03.04, 20:52 jeśli to były LM to trzeba do świneczki rzucić już 5.30 czy można już złożyć z okazji pierwszego dnia pobicia tytoniu gratulacje ? zapomnij o nim, pamiętaj o smaku czytego pocałunku, włącz muzyczkę i się zrelaksuj i ciesz się dniem beztytoniowym , bo wiadomo jak będzie ? zawsze dumnie powiesz - że jeden dzień wytrzymałeś :) Czas włączyć do tego sport i poranne oraz wieczorne biegi się tu pięknie kłaniają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Męki byłego palacza- pierwszy dzień IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.03.04, 21:23 no to czas na papierosa przerwa ;)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Męki byłego palacza- pierwszy dzień 15.03.04, 21:26 A z tym pocałunkiem to od kogo? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Męki byłego palacza- pierwszy dzień 15.03.04, 22:10 Tym czystym - eee, toć to czasy nastoletnie, czyste, niewinne i ukradkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Męki byłego palacza- pierwszy dzień IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.03.04, 22:14 wydawało mi się , ze pisałeś o pocałunku, że bez papierosza jest lepszy :) kto to sprawdzi - trzeba wydelegować kogoś do testu ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Męki byłego palacza- pierwszy dzień IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.03.04, 22:17 oso - dlaczego nie idziecie na szanty ? tam jest zakaz palenia, cos dla ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Męki byłego palacza- pierwszy dzień 15.03.04, 22:18 Taki test to przeszedł kiedyś mój znajomy, pocałował gorącym pocałunkiem dziewczynę, gorącym bo zapomniał wyjąć papierosa, a dziewczyna sparzyła się na nim - wot i co. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Męki byłego palacza- pierwszy dzień 15.03.04, 22:23 W dniu 19 mam oficyjalnyje zaproszenie z małżonką do oblania ścian u Soli, będzie też Giga, no to trzeba oblać. Jeżeli chodzi o spacery i przemieszczanie się to już kiedyś tłumaczyłem, że po wypadku, 1,5 rocznym unieruchomieniu i jeździe na wózku inwalidzkim, przeszczepach kości itp. pierdołach, nie jest tak łatwo śmigać chociażby na spacer, jak młodzież - np.Zbyszek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Męki byłego palacza- pierwszy dzień IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.03.04, 22:36 oso, w takim razie nie pogardzisz grą w tenisa, to musi byc na bank, zarezerwujcie już kort, jak da Bóg to ja widze , ze musze wam tam w Olsztynie wyprostować kości ;))))))))))))))))), korzonki, lumbagi, bóle uszów itp oczywiście jak dotrzymacie bez dymku :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Męki byłego palacza- pierwszy dzień 15.03.04, 22:40 Dym to będzie jak przyjedziesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Męki byłego palacza- pierwszy dzień 15.03.04, 22:51 Oso, wytrwaj, to jest do zrobienia, była wieloletnia palaczka Ci to mówi :))) P.S. Nigdy nie lubiłam się całować z popielniczkami, więc jeśli wytrwasz to tak Cie wycałuję, że... Jeśli znajdę jakiś taboret ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Męki byłego palacza- pierwszy dzień IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.03.04, 22:54 chocby dlatego warto wytrwać :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Męki byłego palacza- pierwszy dzień 15.03.04, 22:59 Wytrawam i stanę na kolanach a i taboret nie będzie potrzebny. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Męki byłego palacza- pierwszy dzień 17.03.04, 20:46 Trzeci dzień - dzisiaj zachowanie nienaganne, spożywanie marchewki i obecnie ciemne piwko Dublin - jak Being napisał, że oprócz Zbigniewa, to również św.Patryka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Męki byłego palacza- pierwszy dzień IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 20:50 tez piłem dzisiaj to piwko, jest niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Męki byłego palacza- pierwszy dzień 17.03.04, 21:05 Ale podobnie jak każde najlepiej smakuje po czwartym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Męki byłego palacza- pierwszy dzień IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 21:22 mnie wystarczy jeden kufelek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Męki byłego palacza- pierwszy dzień IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 21:23 jeden kufelek i seteczka zrobiona - idę do bareczku bay meki palacza trzeci dzień Odpowiedz Link Zgłoś