Gość: samsob IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 06:31 >Wojewoda nie szefuje już warmińsko-mazurskiemu SLD< Taka informacja to prawdziwa zapowiedz nadejścia wiosny i to 13 marca.:))) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: Idzie wiosna!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 20:20 czyli wszystko zgodne z planem zima wasza wiosna nasza :) a w Klewkach już sie zieleni :) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Idzie wiosna!!! 13.03.04, 23:34 Gość portalu: rita napisał(a): > czyli wszystko zgodne z planem > zima wasza wiosna nasza :) ...a lato muminkow !!!. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samsob Re: Idzie wiosna!!! IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 14.03.04, 20:47 Gość portalu: rita napisał(a): > czyli wszystko zgodne z planem > zima wasza wiosna nasza :) > a w Klewkach już sie zieleni :)< > Zieleń to oczywisty atrybut zieleni, natomiast zmiany nie były planowane, chociaż ich sens jest z pewnością zasadny. Takie mam na ten temat zdanie. Problem w tym, czy mi wolno mieć swoje zdanie. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Idzie wiosna!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.03.04, 21:28 Gość portalu: samsob napisał(a): > Gość portalu: rita napisał(a): > > > czyli wszystko zgodne z planem > > zima wasza wiosna nasza :) > > a w Klewkach już sie zieleni :)< > > > Zieleń to oczywisty atrybut zieleni, natomiast zmiany nie były planowane, > chociaż ich sens jest z pewnością zasadny. Takie mam na ten temat zdanie. > Problem w tym, czy mi wolno mieć swoje zdanie. > pzdr. Wolno mieć swoje zdanie, nawet należy mieć swoje zdanie i jeszcze powiem więcej , mieć swoje zdanie i nie bać się go powiedzieć to już bohaterstwo. I nie widzę żadnego w tym problemu . Wyczuwam nawet , że forumowicze olsztyńscy bardzo za Panem tęsknią i za Pana tematyką. Bez żadnych złośliwości prosze to odbierać. pozdrawiam jest bardzo ciekawy temat : Rokita-Lepper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samsob Re: Idzie wiosna!!! IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 15.03.04, 06:58 Gość portalu: rita napisał(a): > jest bardzo ciekawy temat : Rokita-Lepper< >Za słowa otuchy dziękujęi prostuję, iż pisząc o atrybutach chodziło oczywiście o ich wiosenne barwy. Temat (Rokita-Lepper) rzeczywiście ciekawy i pierwsze starcie za nami (śniadanie w Radio Zet). Poziom poniżej ciosów Gołoty - wzajemne inwektywy, które podważają sens istnienia w Polsce, tzw. elit politycznych. Jedyny ratunek to UE, która ten nienormalny i niemoralny stan może zmienić z uwagi na "dziedzictwo kulturowe". pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Idzie wiosna!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.03.04, 22:06 Gość portalu: samsob napisał(a): > Gość portalu: rita napisał(a): > > jest bardzo ciekawy temat : Rokita-Lepper< > >Za słowa otuchy dziękujęi prostuję, iż pisząc o atrybutach chodziło oczywiś > cie > o ich wiosenne barwy. > Temat (Rokita-Lepper) rzeczywiście ciekawy i pierwsze starcie za nami > (śniadanie w Radio Zet). > Poziom poniżej ciosów Gołoty - wzajemne inwektywy, które podważają sens > istnienia w Polsce, tzw. elit politycznych. Jedyny ratunek to UE, która ten > nienormalny i niemoralny stan może zmienić z uwagi na "dziedzictwo kulturowe". miło by było poczytać mądrych wywodów politycznych, a tematów jest ogromna ilość, nie tylko zabawy w piaskownicy, nie tylko ringi ale też ukazuje się nowa postać polityczna wysokiej klasy myslę. Wiesz o kim mówię - Lis. Jeszcze nie mam jego ksiązki. Dużo się mówi o samym prezydencie Małkowskim i najczęściej żle, ale czy jakby był inny to byłoby samo dobro - watpię. Błąd tkwi w systemie wolnorynkowym i prawie, które interpretuje się w zależności od upodobań, a sądy wydają wyroki bezpredensowe. Nikt nie panuje nad niczym, a każdy chce panować. Liczysz na UE, tu dopiero będzie walka i wcale nie będzie chodziło o dobro Polski, naiwni w to uwierzą, ja już nie uwierzę. I wiele ludzi już nie uwierzy. pozdrawiam mam jeszcze pytania Jeżeli Lepper jest przestępcą to dlaczego nie siedzi ? Dlaczego złodzieje naszych pieniędzy nie siedzą ? Dlaczego wszystkie te przekręty są zgodne z prawem ? Dlaczego bezrobocie w Argentynie spadło z 21% do 15% ? dużo by pytań zadawać..... A tymczasem JKM wytłumaczył dlaczego Lepper ma szansę w polityce ? "Jak ludzie muszą nienawidzeć tej bandy złodzieji, durniów i agenciaków z SLD- PSL-PO-PIS-UP - jeżeli wolą, by rządził nimi taki głupi, cham, jak Lepper ? - jak muszą być rozwścieczeni i zdesperowani - gotowi na wszystko, byle ONI zostali wykopani i UKARANI. ? " I zagadaka : Jeżeli w Polsce jest walka o władzę między Barbarzyńcami i Złodziejami to kto wygra ? jeszcze raz pozdrawiam, czasmi jest trudno się pohamować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samsob Re: Idzie wiosna!!! IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 16.03.04, 07:27 Gość portalu: rita napisał(a):> I zagadaka : > > Jeżeli w Polsce jest walka o władzę między Barbarzyńcami i Złodziejami to kto > wygra ?< > Myślę, iż wygra zdrowy rozsądek Polaków, którzy nim sie wykazali podejmując decyzję w sprawie akcesji do UE. Już w maju nasze sprawy będą szeroko komentowane w całej Europie i nawet prezydent nie będzie wolny od odpowiedzialności za swoje decyzje. To budzi optymizm w świetle najnowszych wydarzeń politycznych z naszego podwórka, które staje się coraz mniejsze - ubyła Hiszpania. Zatem, kolejny raz zostaliśmy sprowadzeni do parteru i znowu musimy sie korzyć za oczywiste błędy naszych "elit", stąd moja wstrzemięśliwość w gloryfikowaniu kogokolwiek z "ringu politycznego" w Polsce. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Idzie wiosna!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.03.04, 21:51 Gość portalu: samsob napisał(a): > Gość portalu: rita napisał(a):> I zagadaka : > > > > Jeżeli w Polsce jest walka o władzę między Barbarzyńcami i Złodziejami to > kto > > wygra ?< > > > Myślę, iż wygra zdrowy rozsądek Polaków, Należy wierzyć, tymczasem jak wypadlismy jako jedyne państwo w Europie, które nie złożyło hołdu tragedii Hiszpani z winy naszych rządzących ? Już żyjemy w ciekawych czasch. samsob - skąd Ty bierzesz taką wiarę i mądrość ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samsob Re: Idzie wiosna!!! IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 07:05 Gość portalu: rita napisał(a): > Należy wierzyć, tymczasem jak wypadlismy jako jedyne państwo w Europie, które > nie złożyło hołdu tragedii Hiszpani z winy naszych rządzących ? > Już żyjemy w ciekawych czasch. > samsob - skąd Ty bierzesz taką wiarę i mądrość ?< > Moja wiara wynika z życia w małym miasteczku (ok 5 tys. mieszkańców), w którym łatwiej sąsiadów poznać i więcej widać. Co zaś do mądrości, to staram się ją czerpać od innych, znacznie lepiej wykształconych i mających podstawy do wypowiadania się w swojej dziedzinie. Było i jest ich wcale nie mało, chociaż obecnie coraz trudniej ich spotkać, z uwagi na finansowe ograniczenia w dostępie do słowa drukowanego. Internet jest szansą dla ograniczonego kręgu obywateli i z pewnością nie najliczniejszej z uwagi na koszty (sprzętu i opłat miesięcznych. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amper Re: Idzie wiosna!!! IP: 80.51.195.* 14.03.04, 00:31 czy to coś zmieni? wątpię tzw. ruchy pozorne pozdrawiam amper Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: Idzie wiosna!!! 14.03.04, 11:16 A ja spacerujac po starowce w sobote rano widzialem pierwszych turystów z Niemiec - wiec to znak ze wiosna idzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pysiola Re: Idzie wiosna!!! IP: 80.51.193.* 14.03.04, 11:51 jak ja bym chciała już wiosne,mam dosyć tych kurtek zimowych butów :( Wiosnoooooooooo gdzieeeeeee jesteeeeeeeeeeeeeeeeś,jak bedziesz na pisz mi na gg 3083001 hehe :D Odpowiedz Link Zgłoś