Dodaj do ulubionych

Idzie wiosna!!!

IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 06:31
>Wojewoda nie szefuje już warmińsko-mazurskiemu SLD<
Taka informacja to prawdziwa zapowiedz nadejścia wiosny i to 13 marca.:)))
pzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: Idzie wiosna!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 20:20
      czyli wszystko zgodne z planem
      zima wasza wiosna nasza :)
      a w Klewkach już sie zieleni :)
      • bpkw Re: Idzie wiosna!!! 13.03.04, 23:34
        Gość portalu: rita napisał(a):

> czyli wszystko zgodne z planem
        > zima wasza wiosna nasza :)

...a lato muminkow !!!.
        >
      • Gość: samsob Re: Idzie wiosna!!! IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 14.03.04, 20:47

> czyli wszystko zgodne z planem
        > zima wasza wiosna nasza :)
        > a w Klewkach już sie zieleni :)<
        >
        Zieleń to oczywisty atrybut zieleni, natomiast zmiany nie były planowane,
        chociaż ich sens jest z pewnością zasadny. Takie mam na ten temat zdanie.
        Problem w tym, czy mi wolno mieć swoje zdanie.
        pzdr.

• Gość: rita Re: Idzie wiosna!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.03.04, 21:28
          Gość portalu: samsob napisał(a):

> Gość portalu: rita napisał(a):
          >
          > > czyli wszystko zgodne z planem
          > > zima wasza wiosna nasza :)
          > > a w Klewkach już sie zieleni :)<
          > >
          > Zieleń to oczywisty atrybut zieleni, natomiast zmiany nie były planowane,
          > chociaż ich sens jest z pewnością zasadny. Takie mam na ten temat zdanie.
          > Problem w tym, czy mi wolno mieć swoje zdanie.
          > pzdr.
          Wolno mieć swoje zdanie, nawet należy mieć swoje zdanie i jeszcze powiem
          więcej , mieć swoje zdanie i nie bać się go powiedzieć to już bohaterstwo.
          I nie widzę żadnego w tym problemu .
          Wyczuwam nawet , że forumowicze olsztyńscy bardzo za Panem tęsknią i za Pana
          tematyką. Bez żadnych złośliwości prosze to odbierać.
          pozdrawiam
          jest bardzo ciekawy temat : Rokita-Lepper
          • Gość: samsob Re: Idzie wiosna!!! IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 15.03.04, 06:58
            > jest bardzo ciekawy temat : Rokita-Lepper<
            >Za słowa otuchy dziękujęi prostuję, iż pisząc o atrybutach chodziło oczywiście
            o ich wiosenne barwy.
            Temat (Rokita-Lepper) rzeczywiście ciekawy i pierwsze starcie za nami
            (śniadanie w Radio Zet).
            Poziom poniżej ciosów Gołoty - wzajemne inwektywy, które podważają sens
            istnienia w Polsce, tzw. elit politycznych. Jedyny ratunek to UE, która ten
            nienormalny i niemoralny stan może zmienić z uwagi na "dziedzictwo kulturowe".
            pzdr.
            • Gość: rita Re: Idzie wiosna!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.03.04, 22:06

> Gość portalu: rita napisał(a):
              > > jest bardzo ciekawy temat : Rokita-Lepper<
              > >Za słowa otuchy dziękujęi prostuję, iż pisząc o atrybutach chodziło oczywiś
              > cie
              > o ich wiosenne barwy.
              > Temat (Rokita-Lepper) rzeczywiście ciekawy i pierwsze starcie za nami
              > (śniadanie w Radio Zet).
              > Poziom poniżej ciosów Gołoty - wzajemne inwektywy, które podważają sens
              > istnienia w Polsce, tzw. elit politycznych. Jedyny ratunek to UE, która ten
              > nienormalny i niemoralny stan może zmienić z uwagi na "dziedzictwo kulturowe".
              miło by było poczytać mądrych wywodów politycznych, a tematów jest ogromna
              ilość, nie tylko zabawy w piaskownicy, nie tylko ringi ale też ukazuje się nowa
              postać polityczna wysokiej klasy myslę.
              Wiesz o kim mówię - Lis. Jeszcze nie mam jego ksiązki.
              Dużo się mówi o samym prezydencie Małkowskim i najczęściej żle, ale czy jakby
              był inny to byłoby samo dobro - watpię. Błąd tkwi w systemie wolnorynkowym i
              prawie, które interpretuje się w zależności od upodobań, a sądy wydają wyroki
              bezpredensowe. Nikt nie panuje nad niczym, a każdy chce panować.
              Liczysz na UE, tu dopiero będzie walka i wcale nie będzie chodziło o dobro
              Polski, naiwni w to uwierzą, ja już nie uwierzę. I wiele ludzi już nie uwierzy.
              pozdrawiam

mam jeszcze pytania
              Jeżeli Lepper jest przestępcą to dlaczego nie siedzi ?
              Dlaczego złodzieje naszych pieniędzy nie siedzą ?
              Dlaczego wszystkie te przekręty są zgodne z prawem ?
              Dlaczego bezrobocie w Argentynie spadło z 21% do 15% ?
              dużo by pytań zadawać.....
              A tymczasem JKM wytłumaczył dlaczego Lepper ma szansę w polityce ?
              "Jak ludzie muszą nienawidzeć tej bandy złodzieji, durniów i agenciaków z SLD-
              PSL-PO-PIS-UP - jeżeli wolą, by rządził nimi taki głupi, cham, jak Lepper ? -
              jak muszą być rozwścieczeni i zdesperowani - gotowi na wszystko, byle ONI
              zostali wykopani i UKARANI. ? "

I zagadaka :
              Jeżeli w Polsce jest walka o władzę między Barbarzyńcami i Złodziejami to kto
              wygra ?

jeszcze raz pozdrawiam, czasmi jest trudno się pohamować

• Gość: samsob Re: Idzie wiosna!!! IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 16.03.04, 07:27
                Gość portalu: rita napisał(a):> I zagadaka :
                >
                > Jeżeli w Polsce jest walka o władzę między Barbarzyńcami i Złodziejami to kto
                > wygra ?<
                >
                Myślę, iż wygra zdrowy rozsądek Polaków, którzy nim sie wykazali podejmując
                decyzję w sprawie akcesji do UE. Już w maju nasze sprawy będą szeroko
                komentowane w całej Europie i nawet prezydent nie będzie wolny od
                odpowiedzialności za swoje decyzje. To budzi optymizm w świetle najnowszych
                wydarzeń politycznych z naszego podwórka, które staje się coraz mniejsze -
                ubyła Hiszpania. Zatem, kolejny raz zostaliśmy sprowadzeni do parteru i znowu
                musimy sie korzyć za oczywiste błędy naszych "elit", stąd moja wstrzemięśliwość
                w gloryfikowaniu kogokolwiek z "ringu politycznego" w Polsce.
                pzdr.
                • Gość: rita Re: Idzie wiosna!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.03.04, 21:51

> Gość portalu: rita napisał(a):> I zagadaka :
                  > >
                  > > Jeżeli w Polsce jest walka o władzę między Barbarzyńcami i Złodziejami to
                  > kto
                  > > wygra ?<
                  > >
                  > Myślę, iż wygra zdrowy rozsądek Polaków,

Należy wierzyć, tymczasem jak wypadlismy jako jedyne państwo w Europie, które
                  nie złożyło hołdu tragedii Hiszpani z winy naszych rządzących ?
                  Już żyjemy w ciekawych czasch.
                  samsob - skąd Ty bierzesz taką wiarę i mądrość ?
                  • Gość: samsob Re: Idzie wiosna!!! IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 07:05

> Należy wierzyć, tymczasem jak wypadlismy jako jedyne państwo w Europie, które
                    > nie złożyło hołdu tragedii Hiszpani z winy naszych rządzących ?
                    > Już żyjemy w ciekawych czasch.
                    > samsob - skąd Ty bierzesz taką wiarę i mądrość ?<
                    >
                    Moja wiara wynika z życia w małym miasteczku (ok 5 tys. mieszkańców), w którym
                    łatwiej sąsiadów poznać i więcej widać. Co zaś do mądrości, to staram się ją
                    czerpać od innych, znacznie lepiej wykształconych i mających podstawy do
                    wypowiadania się w swojej dziedzinie. Było i jest ich wcale nie mało, chociaż
                    obecnie coraz trudniej ich spotkać, z uwagi na finansowe ograniczenia w
                    dostępie do słowa drukowanego. Internet jest szansą dla ograniczonego kręgu
                    obywateli i z pewnością nie najliczniejszej z uwagi na koszty (sprzętu i opłat
                    miesięcznych.
                    pzdr.
    • Gość: amper Re: Idzie wiosna!!! IP: 80.51.195.* 14.03.04, 00:31
      czy to coś zmieni? wątpię tzw. ruchy pozorne
      pozdrawiam
      amper
      • lecart Re: Idzie wiosna!!! 14.03.04, 11:16
        A ja spacerujac po starowce w sobote rano widzialem pierwszych turystów z
        Niemiec - wiec to znak ze wiosna idzie :)
    • Gość: Pysiola Re: Idzie wiosna!!! IP: 80.51.193.* 14.03.04, 11:51
      jak ja bym chciała już wiosne,mam dosyć tych kurtek zimowych butów :(
      Wiosnoooooooooo gdzieeeeeee jesteeeeeeeeeeeeeeeeś,jak bedziesz na pisz mi na gg
      3083001 hehe :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka