Dodaj do ulubionych

Kecaw, co się stało z PISem?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.10, 15:15
Skąd tyle jadu w ustach działaczy PISu? Wytłumacz nam, ciemnemu ludu, co się
stało?

PS. Dostałeś już z centrali wyjaśnienie jak pisać na forach na temat słów
dowódcy samolotu:
"Jak nie wyląduję(my), to mnie zabije(ją)". ???????
Obserwuj wątek
    • yadol Re: Kecaw, co się stało z PISem? 14.07.10, 16:34
      ja też ciekaw jestem odpowiedzi
      • Gość: kecawabis Re: Kecaw, co się stało z PISem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 18:00
        przeciez to oczywista oczywistość! "zmanipulowali". Przeciez, do
        tego aby ustalic, kto jest winien tragedii nie trzaba żadnego
        śledztwa - to się po prostu wie! i nikt nam pisowczykom nie wmówi,
        że białe jest białe a czarne jest czarne.

Liczyłes na coś innego?
        • Gość: wierny pisowiec Re: Kecaw, co się stało z PISem? IP: *.olsztyn.mm.pl 14.07.10, 18:07
          Przecież tak się tylko mówi, ale to wcale nie znaczy, że prezydent RP prof. Lech
          Kaczyński by tego pilota NAPRAWDĘ zabił. ;)
          • Gość: sonia Re: Kecaw, co się stało z PISem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 22:33
            czym?,jak?
            • Gość: wierny pisowiec Re: Kecaw, co się stało z PISem? IP: *.olsztyn.mm.pl 14.07.10, 23:06
              No zabił spojrzeniem. Pilota. Co nie wylądował. I zabił. Nikt nie zaprzeczy. Nie
              rzucił słów na smoleński wiatr. Rach ciach bum.
    • Gość: joi Re: Kecaw, co się stało z PISem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 23:16
      z pisem nic się nie stało, to dalej ta sama żałosna i śmieszna zbieranina meneli
      , a to co tu teraz wypisują pokazuje ich prawdziwą twarz czyli ryja
      • Gość: sonia Re: Kecaw, co się stało z PISem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 23:19
        Hm ciekawe,ale właśnie tak się zachowują,poczytajcie,prawi sprawiedliwi
        forum.gazeta.pl/forum/w,165,114159507,114159507,jojo_Brudzinski.html
        • Gość: iko Re: Kecaw, co się stało z PISem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 01:13

.... pis jest w agonii...
    • kecawa Logika polszewików 15.07.10, 11:24
      Logika twojego wywodu jest następująca. Prezydent Lech K stal z kałachem a w
      zębach miał dwa granaty a zakładnikiem była jego żona. W takiej to presji była
      załoga i padały słowa, jak nie wyląduję to mnie zabiją "- wszak jej nikt nie
      szkolił na taką ewentualność.

nienawiść polszewików i przyjaciela Prezydenta BK POlikota lidera PO jest porażająca

kecaw z miłym kwa kwa - dlaczego po 10 kwietnia ciągle gracie na najniższych
      ludzkich instynktach NIENAWIŚĆ ( nekrofilia, krew na rękach prezydent alkoholik,
      zamordował uczestników wyjazdu, psychopata)
      • yadol Re: Logika polszewików 15.07.10, 11:37
        kecawie mój ty żałosny i śmieszny gamoniu,
        ty się logiką nie podpieraj bo to słowo dla ciebie biedo za trudne, zbieraj już
        zabawki, swoich kolesiów od zaśmiecania forum według partyjnych wskazówek i
        życzę wam sukcesów w kosmosie, może chociaż tam nikt wam dupy nie skopie
        • kecawa Re: Logika polszewików 15.07.10, 11:54
          Jesteś niekonsekwentny- wszak wzywasz by ze mną nie podejmować
          dyskursu.Tymczasem nie możesz się oprzeć by nie zaczerpnąć z moich postów choć
          kropli mądrości!

Przecież ten wywód jest kompatybilny z innymi tezami POlikota przyjaciela i
          sponsora Prezydenta BK i Premiera!:

Lech K stał z kałachem w dłoni a w zębach miał dwa granaty a żonę swoją
          umiłowaną miał za zakładnika! Wówczas zdesperowany tym widokiem pilot
          powiedział,, jak nie wyląduję to mnie zabije"

nienawiść polszewików jest porażająca a jej liderem jest przyjaciel Prezydenta
          BK i Premiera a także ich sponsor?( bo jak wytłumaczyć w długiej perspektywie
          wspieranie tego człeka przez nich) POlikot- twój guru ?

• Gość: cyt stał nie z kałachem, a z gosiewskim IP: *.olsztyn.mm.pl 15.07.10, 12:09
            >>> Zapytanie nr 2496

do ministra obrony narodowej

w sprawie odznaczenia pilota prezydenckiego samolotu, kpt. Grzegorza
            Pietruczuka, srebrnym krzyżem za zasługi dla obronności

Uzasadnienie

Według informacji prasowych i wywiadu, jakiego szef MON udzielił dla Radia
            Zet 19 września br., kpt. Grzegorz Pietruczuk został odznaczony srebrnym krzyżem
            za zasługi dla obronności. Wedle słów szefa MON pilot otrzymał medal za
            ˝przestrzeganie procedur i poczucie odpowiedzialności za bezpieczeństwo czterech
            prezydentów na pokładzie˝. Ministrowi chodziło o lot, jaki wykonał prezydencki
            TU-154 na Kaukaz 12 sierpnia br. Planowo samolot miał lądować w Azerbejdżanie w
            Ganji, ale prezydent RP podjął decyzję o locie do Tbilisi. Pilot odmówił zmiany
            kierunku lotu. Decyzja pilota doprowadziła do licznych komplikacji w wizycie
            czterech prezydentów w Gruzji. Przejazd drogą do Tbilisi był bardzo
            niebezpieczny i sprowadzał realne zagrożenie dla osób w nim uczestniczących.
            Według doniesień medialnych obawy pilota o stan techniczny lotniska w Tbilisi
            były całkowicie nieuzasadnione i można było na nim bezpiecznie wylądować.

Proszę wobec tego Pana Ministra o odpowiedzi na następujące pytania:

1. Czy pilot ma prawo odmówić wykonania rozkazu zwierzchnika Sił Zbrojnych RP?

2. Czy odznaczenie pilota za de facto zaniechanie działania tak wysokim
            odznaczeniem państwowym jest zgodne z obowiązującymi procedurami?

3. Czy Minister, podejmując decyzję o odznaczeniu, chciał pokazać, iż będzie
            premiował w przyszłości przypadki niesubordynacji, tchórzostwa i odmawiania
            wykonywania rozkazów?

4. Czemu sprawa odznaczenia pilota została tak nagłośniona w mediach przez
            szefa MON? Czy był to kolejny element prowokacyjnej polityki rządu wobec
            prezydenta RP?

5. Czy zbadano przebieg wydarzeń w kabinie pilotów i zgodność podejmowanych
            przez nich decyzji z obowiązującymi procedurami? Jakie są wnioski z tej kontroli?

6. Czemu szef MON nie odznaczył innych członków załogi?

7. Jak MON zamierza reagować, jeśli w przyszłości będą powtarzać się tego
            typu przypadki odmawiania zmiany kierunku lotu?

Z wyrazami szacunku

Poseł Przemysław Gosiewski

Kielce, dnia 23 września 2008 r.
            • Gość: sonia Re: stał nie z kałachem, a z gosiewskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 12:22
              Kecaw a jeśli się potwierdzi że śp. Prezydent był winny katastrofy,a wszystko na
              to wskazuje,to co będzie z kryptą na Wawelu,podobno do sarkofagu przykręcają już
              kółka.
              • kecawa Re: stał nie z kałachem wszak Polikot to potw 15.07.10, 13:48
                Wszak już Ci napisałem, że stał z kałachem i sterroryzował wszystkich- wina jest
                jego ewidentna a POlikot jest pierwszym i to słynącym z uczciwości członkiem PO,
                który to potwierdzi!

w czym więc problem
                • Gość: cyt stał, ale z gosiewskim - obaj dzis leżą IP: *.olsztyn.mm.pl 15.07.10, 14:01
                  kecawa napisał:

> Wszak już Ci napisałem, że stał z kałachem i sterroryzował wszystkich- wina
                  jest jego ewidentna a POlikot jest pierwszym i to słynącym z uczciwości
                  członkiem PO, który to potwierdzi!
                  w czym więc problem

- W tym, co rozumiesz przez słowo "kałach".
                  • kecawa Re: stał, ale z gosiewskim - obaj dzis leżą 15.07.10, 14:32
                    Toć każdy z PO wie a Polikot to potwierdzi, że Lech miał kałasznikowa

wszak POlikot to przyjaciel prezydenta i premiera- ciekawe co on wie że ci się
                    go boją i go tolerują?
                • Gość: sonia Re: stał nie z kałachem wszak Polikot to potw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 22:06
                  Sranie w banie!,Przestań kręcić odpowiadaj merytorycznie!,jeszcze raz,pytam i
                  co?,Wiesz, kto zginął! ,młoda cała obsługa samolotu ,kwiat polityki RP,dla
                  widzimisię?,bo zaspałem?,chcę zdążyć......,bo ciągle daję ciała?.
                  • kecawa Re: stał nie z kałachem wszak Polikot to potw 16.07.10, 08:07
                    Owe pytanie do pułku lotniczego a tak naprawdę do przełożonego tego pułku czyli
                    do ministra MON a może nawet do jego szefa?

kecaw z miłym kwa kwa

• Gość: mix Re: stał nie z kałachem wszak Polikot to potw IP: *.ip.netia.com.pl 12.12.10, 20:10
                      Pytanie do kogoś, kto wykonywał polecenia swego szefa? Jeszcze do ciebie nie dotarło, w jaki sposób Kaczyńscy traktowali tych, którzy mieli odwagę mieć wątpliwości czy swoje zdanie na określony temat?
      • Gość: Arystan Rachunek durnoty, czyli logika kecawa IP: 62.1.204.* 15.07.10, 14:14
        Nic mi nie wiadomo na temat „logiki polszewików'. Pewnie pisowcy tworzą coś, co
        może odwrócić uwagę od ich braku logiki. Wiadomo mi natomiast wiele o logice
        bolszewików. Wiadomo mi , że nie uznawali oni żadnej innej logiki, poza logiką
        dialektyczną (w skrócie: dialektyką). To miała być logika dziejów, której
        podporządkowane miały być wszystkie dziedziny życia – taki Hegel postawiony na
        głowie. Ta natomiast logika, dialektyczna, bolszewicka, znana była prof. L.
        Kaczyńskiemu, bo kilkakrotnie powoływał się na nią w swoich pracach naukowych. I
        nikt mi o tym nie mówił, tylko sam widziałem. Wróćcie więc do swoich korzeni i
        nie stawiajcie zasłony dymnej. I pamiętaj mały kecawku, że logiką polityki jest
        siła i skuteczność. Obejrzyj się i zobacz, że przy twojej durnocie jest duży
        kwantyfikator – dotyczy wszystkiego, co mówisz,
        • kecawa Re: Rachunek durnoty, czyli logika kecawa 15.07.10, 14:35
          Chyba wierzysz POlikotowi on potwierdza to Lech K stał z kałachem i terroryzował .

Komorowskiego przyjacielem jest POlikot- ciekawe co się dzieje między nimi, iż
          tak się przyjaźnią!?
          • Gość: ??? Re: Rachunek durnoty, czyli logika kecawa IP: *.olsztyn.mm.pl 15.07.10, 14:40
            A w pisie ciągle żałoba...

img13.imageshack.us/img13/4004/pishipip.jpg

• yadol Re: Rachunek durnoty, czyli logika kecawa 15.07.10, 14:55
              ... i tęsknota za władzą, rozumem, przyzwoitością, wzrostem
              • Gość: hen tęsknotą za... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 15.07.10, 15:39
                Pytanie było o wskazówki przesłane przez centralę, kilkukrotna
                odpowiedź taka sama (świadcząca raczej o tęsknocie za nieodbytą służbą
                wojskową Braci, co w czasach owych z rozumem, przyzwoitością, logiką i
                paroma innymi zasadami niewiele miało wspólnego), więc czy nie warto
                poczekać na pełniejsze przemyślenia (co ja piszę!!!???) centrali i nowe
                komunikaty?
                • Gość: hejo Re: tęsknotą za... IP: *.olsztyn.mm.pl 15.07.10, 18:24
                  „Wychodząc z samolotu, [prezydent] powiedział do mnie krótkie
                  zdanie: »Jeszcze się policzymy «” - opowiadał „Gazecie” Pietruczuk.
                  Napiętnowali go potem posłowie PiS. Karol Karski doniósł
                  prokuraturze, że nie wykonał rozkazu prezydenta. Przemysław
                  Gosiewski w interpelacji sejmowej zarzucił pilotowi tchórzostwo.

Na miejscu posłów PIS byłoby mi poprostu wstyd i wiecej nie
                  zabrałbym głosu w tej sprawie, ale jak widac tego typu ludzie nie
                  mają godności.

Więcej...
                  wyborcza.pl/1,75478,8139808,Czy_pilot_musial.html#ixzz0tk6Zotvb
                  • yadol Re: tęsknotą za... 15.07.10, 18:29
                    pis i godność , ja pierdu...
                    • Gość: fansld Re: tęsknotą za... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 19:10
                      To moze PO i godnosc, albo SLD i godnosc?
                      Cos sie tak uparl PiS? Bo kazdy "inteligent" tak robi?
                      Pokaz wreszcie samodzielnosc myslenia Yadol i napisz ze godnosc wsrod tej calej
                      bandy to wogole rzadkosc. Nie ograniczaj sie tylko do PiS jak reszta Twoich
                      "pobratymcow" w stylu Edico privusa i reszty udawaczy.
                      • Gość: ??? Re: tęsknotą za... IP: *.olsztyn.mm.pl 15.07.10, 19:28
                        Jak PiS jest ubłocony, to musi i innych ubłocić?
                        • yadol Re: tęsknotą za... 15.07.10, 20:07
                          ubłocenie ? masz chyba na myśli obsr.nie!
                          • kecawa Re: tęsknotą za... 15.07.10, 20:38
                            Yadl

pusty dzwon głośno dzwoni
                            Czemu wulgaryzujesz z pozoru mocny człowieku ? Słałbyś, słaby mój drogi

kecaw kaczysta z przyjaznym kwa kwa

mylić się yadol może każdy nawet taki wszak mądry człek jak Ty
                            • Gość: Grucha Re: tęsknotą za... IP: *.182.182.254.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.07.10, 21:15
                              Kecaw, wytłumacz mi proszę o co chodziło PiSdzielcowi Brudzińskiemu jak mówił o
                              "ruskiej trumnie"? Czy narodowość trumny ma znaczenia. I czy nie jest
                              naruszeniem świętości pochowanie Prezydenta we włoskiej trumnie?
                              Pozdrawiam
                              • kaczoryjski Re: tęsknotą za... 15.07.10, 21:54
                                Kecawa zwalniam cię, za głupi jesteś chłopcze by nas reprezentować.
                              • kecawa Re: tęsknotą za...wygraniem wyścigu do 16.07.10, 07:56
                                Gdy przybyła delegacja rządowa 10 kwietnia (Delegacja Najjaśniejszej RP) to nie
                                tylko że nie przywieziono trumien dla prezydenckiej pary nie tylko że nie
                                wystawiono przy zwłokach Prezydenta( prezydent ucieleśniał RP) warty
                                żołnierskiej lecz nawet nie okryto zwłok polska flagą. Jedyne o co zadbał
                                Premier to wygranie wyścigu do Smoleńska - by szybciej być u Putina by
                                pokazać się Polsce światu!
                                Gdy zaś Kaczyński się zbliżał jedynym problemem była kwestia nie spotkać się z
                                bratem ś prezydenta

smutne to !?
                                • Gość: sonia Re: tęsknotą za...wygraniem wyścigu do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 13:35
                                  Kecaw,czy ty mieszkasz w szałasie?,nie oglądasz TV, to, co pierdział Brudziński
                                  to wszystko nie prawda, jeśli nie podobało się, że" leżał w ruskiej trumnie"to
                                  trzeba było mieć swoją na wyposażeniu samolotu,”kto ze sobą nosi ten nie prosi".
                  • Gość: wk Re: tęsknotą za... IP: *.pl 13.03.12, 22:33

zginęli zdradzeni o świcie
    • Gość: et Re: Kecaw, co się stało z PO? tyke jadu IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.10, 22:00
      palikot szmalcownik
      • Gość: o Re: Kecaw, co się stało z PO? tyle jadu IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.10, 22:03
        targowica w akcji, nocna zmiana
        video.google.com/videoplay?docid=2185058413755445485#
    • kaczoryjski Re: Kecaw, co się stało z PISem? 15.07.10, 22:08
      Nie pytajcie już Kecawy, właśnie go zwolniłem, zostanie wypożyczony do SLD.
      Zawalił parę spraw.

Był zbyt miły dla tych , którzy nas tutaj ośmieszają.
      • Gość: as Re: Kecaw, co się stało z PO ? IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.10, 09:59
        biznes.interia.pl/gieldy/news/gazeta-wyborcza-znowu-sporo-stracila,1502267
      • Gość: sonia Re: Kecaw, co się stało z PISem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 13:50
        Jako człowiek o poglądach lewicowych,ni zgadzam się,na czasowe
        zatrudnienie(mamy trochę swoich betoniarzy,)i właśnie trwa remont!.PO jest przed
        modernizacją,więc może przyjąć na czas określony nap. stworzyć odłam z
        POPiSdziałych, pod przywództwem klechy Gowina
        • Gość: Grucha Re: Kecaw, co się stało z PISem? IP: *.182.98.44.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.07.10, 16:34
          Soniu,
          Nie przejmuj się. Na szczęście Twoje lewicowe poglądy są odosobnione
          i jest nadzieja, że postkomuniści (ups: Kaczor każe nazywać Was
          lewicą) jeszcze dugo nie będą żądzić.
          Czy wybierasz się do Warszawy na dumny marsz homoseksualistów?
          Pozdrawiam
          • yadol Re: Kecaw, co się stało z PISem? 16.07.10, 22:38
            Grucha przeproś Sonię :)

proszę
            • Gość: oli Re: Kecaw, co się stało z PO ? IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.10, 22:45
              Kecaw, nie dyskutuj z tym zdradzieckim badziewiem
              • yadol Re: Kecaw, co się stało z PO ? 16.07.10, 22:47
                daj mu spokój , pod kroplówką jest
            • Gość: Grucha Re: Kecaw, co się stało z PISem? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.07.10, 22:57
              OK Przepraszam :)
              Nie chciałem jej obrazić. Zostawiam to kaczystom. Ale na postkomunistów nie będę
              głosował.
              Pozdrawiam
          • Gość: ? Re: Kecaw, co się stało z PISem? IP: *.olsztyn.mm.pl 16.07.10, 22:59
            Gość portalu: Grucha napisał(a):

> jeszcze dugo nie będą żądzić.

To SAM Jarosław napisał?
            • Gość: Grucha Re: Kecaw, co się stało z PISem? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.07.10, 23:03
              To tylko skutki upału :)
              Pozdrawiam
              • yadol Re: Kecaw, co się stało z PISem? 16.07.10, 23:07
                to do mnie czy do Soni?
                • yadol Re: Kecaw, co się stało z PISem? 16.07.10, 23:09
                  ok
                  jesteś Gość
                  Sonia , pozdrawiamy :)
              • Gość: nn Re: Kecaw, co się stało z PISem? IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.10, 23:07
                PiS wygrał
                • Gość: AC/OC Re: Kecaw, co się stało z PISem? IP: *.olsztyn.mm.pl 16.07.10, 23:19
                  Masz rację. I teraz wobec faktu, że jedynymi beneficjentami "katastrofy
                  smoleńskiej" są Kościół katolicki i PiS, bo tylko te organizacje naprawdę zbiły
                  kapitał i odniosły korzyści z tej katastrofy, pan Palikot powinien zapytać w
                  stylu Pospieszalskiego:
                  "kto naprawdę zlecił zgładzenie Lecha Kaczyńskiego i dlaczego tylko Kościół
                  katolicki oraz PiS odniosły korzyści z tej śmierci?".
                  • yadol Re: Kecaw, co się stało z PISem? 16.07.10, 23:41
                    sorry nie do końca się z tym zgadzam

dziwisz jest w drżączce czy aby to nie zimny lech spowodował katastrofę
                    a komorowski to pierwszy od wałęsy prezydent wybrany wbrew kościołowi w POLSCE
                    cieszę się i pozdrawiam :)
                    • kaczoryjski Re: Kecaw, co się stało z PISem? 17.07.10, 00:22
                      Sorry ale tow. Dziwisz ani przez chwilę nie zwątpił.
                      Tow. Dziwisz wie kto jest prawdziwym Polakiem.
                      Stara pierdoła ale nasz człowiek, mocno przestraszony.
                      • privus Re: Kecaw, co się stało z PISem? 17.07.10, 00:44
                        Pokrewieństwo mentalne jest widiczne. Poglądy też zmieniają się im w
                        zależności od pory roku czy frontów atmosferycznych :)
                        • Gość: Grucha Re: Kecaw, co się stało z PISem? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.07.10, 10:09
                          Ja osobiście cieszę się, że PiSdzielstwo znów zaczęło gadać swoim głosem. Im
                          więcej prawdziwego Jarka, Joachima, Jacka i in. tym lepiej. Poparcie pójdzie w
                          dół i kolejne wybory w plecy. Ciekawe czy nadejdzie dzień gdy postkomunistyczna
                          lewica i PiSdzielstwo zniknie ze sceny politycznej.
                          Pozdrawiam :)
                          • yadol Re: Kecaw, co się stało z PISem? 17.07.10, 10:30
                            obyś prorokiem był w temacie tych dwóch partii bolszewickich
                          • Gość: wm Re: Kecaw, co się stało z PISem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.10, 19:26

jarkacz już jedzie na dopalaczach, koniec szopki bliski
    • Gość: mix Z PISem stało się to samo, co z kecawą IP: *.ip.netia.com.pl 12.12.10, 23:55
      Wpatrując się w tęczę zatracili poczucie kolorów.
    • Gość: bj Re: Kecaw, co się stało z PISem? IP: *.net 11.05.11, 14:23

w kaczym szaleństwie jest jednak metoda, o czym świadczy rosnące poparcie dla jarkacza
      • Gość: eja Re: Kecaw, co się stało z PISem? IP: *.olsztyn.mm.pl 11.05.11, 15:20
        Gość portalu: bj napisał(a):
        > w kaczym szaleństwie jest jednak metoda, o czym świadczy rosnące poparcie dla jarkacza

Ostatnio poparcie zadeklarowały stadionowe bojówki. Porządni ludzie nawet w pobliżu nie chcą być, wieją jak Arłukowicz.
    • Gość: mk Kecaw o tym jeszcze nie wie IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.11, 22:10
      ale PiS sam się spycha na martwe pole kaczej polityki nie tylko zamykając swym postępowaniem jakiekolwiek możliwości koalicyjne, ale pogrążą się we własnych odmętach upadającego kaczyzmu.
    • Gość: ns Re: Kecaw, co się stało z PISem? IP: *.santrex.net 24.09.11, 05:05

dziewiątego klapa kaczyzmu
      • Gość: twój kat kecawo Re: Kecaw, co się stało z PISem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 06:40
        będzie kupa śmiechu i kaczego płaczu, nawet klechy tępe i chciwe nie pomogą
        • Gość: spec Re: Kecaw, co się stało z PISem? IP: *.com 15.03.12, 13:01

prezes wie co jest grane i tak poukładał pionki na planszy, żeby to jego następcy zbierali cięgi
    • Gość: adam Re: Kecaw, co się stało z PISem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 03:31

orkiestra na tym titaniku gra w najlepsze, kecawa robi za strunę w cymbałach
      • Gość: mk Re: Kecaw, co się stało z PISem? IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.12, 23:28
        No i wypiskuje te swoje sprawdzające się prognozy oczekiwania ciężkich czasów, ale nie dla adresatów ale dla swoich opcji tak zachwalających podróż w jedną stronę tym Titanic'kiem.
    • Gość: ? Re: Kecaw, co się stało z PISem? IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.12, 10:56
      wesołek PiSał

"Nasz drogi prezes zapiął rozporek
      I się piechotą udał do Tworek."
      • antymenel.1 Re: Kecaw, co się stało z PISem? 14.03.12, 12:39
        I to jest prawidłowy kierunek dla tego osobnika.
        • kecawa Lemingom - przypomnienie 14.03.12, 18:18
          dowódcy samolotu:
          "Jak nie wyląduję(my), to mnie zabije(ją)". ????

I wiele innych waszych bajeczek upadnie! Jak długo jeszcze dacie się Tuskom, Komorowskim i Michnikom wodzić
          • Gość: GiM PiS-orczykom ku rozwadze. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.12, 19:03
            Upadł - to mit naczelnego badacza praw fizycznych jeszcze nie odkrytych, oraz mit dematerializacji samolotu 15 m. nad Ziemią w oparach sztucznej mgły powstałej z helu na podbudowie bomby termobarycznej.
            • kecawa Re: PiS-orczykom ku rozwadze. 14.03.12, 19:40
              Pisałeś o generale w kokpicie - odszczekaj

Co zrobisz gdy i pancerna brzoza okaże się fikcją ?
              pozdrawiam kecaw
              • Gość: GiM Re: PiS-orczykom ku rozwadze. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.12, 19:44
                Jakim cudem uratowałeś się z tej katastrofy - jak twierdzisz,że Błasika (Ś.P.) tam nie było, no i dziwne,że miałeś alkomat i sprawdziłeś generała "na zawartość". Szczątki samolotu - owszem powinny być przykryte pierzyną że nie wspomnę o hangarze ogrzewanym do temp. pokojowej - t.j. 22 st. C. Co mogła dać sekcja zwłok - jak były porozrzucane i niekompletne. Widocznie nie widziałeś wypadku lotniczego. Ja na Twoje nieszczęście (i swoje również) widziałem katastrofę w W-wie przy ul.Szyszkowej. Do dzisiaj to widzę. Trzeba być niewyobrażalnym idiotą - aby szukać sztucznej mgły w oparach helu co doprowadziło do powstania bomby termobarycznej a w efekcie "dematerializacja" samolotu 15 m. nad Ziemią. A nie mówi się o idiotycznym pomyśle ówczesnej kancelarii prezydenta aby tam lecieć, aby lecieć tam wbrew warunkom atmosferycznym - które tam panowały. Jakoś o tym MILCZYSZ - dlaczego ???.
                • kecawa Re: PiS-orczykom ku rozwadze. 14.03.12, 20:47
                  Samolot wyleciał za zgodą- to państwo polskie wydało ową zgodę.Samolot nie podjął próby lądowania- znalazł sę na wysokości odejścia.Po dzień dzisiejszy wrak niszczeje, telefony nie zostały oddane, szczątki ciał walały się tygodniami po terenie katastrofy, nagranie z wieży smoleńskiej to się pojawia to znika, ci co nadzorowali ów lot dostali awanse.

to rząd Tuska oddal śledztwo Mochom. To ten premier zorganizował sobie wyścig do Smoleńska.

ps jeśli mają czyste ręce to niech się poddadzą osądowi Trybunału Stanu
    • Gość: GiM Re: Kecaw, co się stało z PISem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.12, 20:14
      olsztyn.gazeta.pl/olsztyn/1,35189,11344385,Konflikt_w_strukturach_PiS_u__Dzialacze_odchodza.html
      Co sie stało ???????????????
      • Gość: GiM Re: Kecaw, co się stało z PISem? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.03.12, 20:44
        "Kecaw" - odezwij się !!!!!. Zaniemówiłeś ?????
        • Gość: twój kat kecawo Re: Kecaw, co się stało z PISem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.12, 21:16
          no to się gamoniu rozkraczyłeś
          arentowa ci już wkrótce jaja ukręci
          po nowych wyborach będziesz ulice zamiatał

a my będziemy obywateli informować które

pozdrawiamy
          • kecawa Re: Kecaw, co się stało z PISem? 14.03.12, 21:30
            Lepiej powiedz czy razem z Mochami i Ty szukasz pijanego generała z kokpitu- który wg Mochów aż cztery razy kazał podchodzić do lądowania ?

ps

jak ukarać zaprzańców co oddali śledztwo smoleńskie Mochom
            • Gość: GiM Re: Kecaw, co się stało z PISem? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.03.12, 21:35
              Jakim cudem uratowałeś się z tej katastrofy - jak twierdzisz,że Błasika (Ś.P.) tam nie było, no i dziwne,że miałeś alkomat i sprawdziłeś generała "na zawartość". Szczątki samolotu - owszem powinny być przykryte pierzyną że nie wspomnę o hangarze ogrzewanym do temp. pokojowej - t.j. 22 st. C. Co mogła dać sekcja zwłok - jak były porozrzucane i niekompletne. Widocznie nie widziałeś wypadku lotniczego. Ja na Twoje nieszczęście (i swoje również) widziałem katastrofę w W-wie przy ul.Szyszkowej. Do dzisiaj to widzę. Trzeba być niewyobrażalnym idiotą - aby szukać sztucznej mgły w oparach helu co doprowadziło do powstania bomby termobarycznej a w efekcie "dematerializacja" samolotu 15 m. nad Ziemią. A nie mówi się o idiotycznym pomyśle ówczesnej kancelarii prezydenta aby tam lecieć, aby lecieć tam wbrew warunkom atmosferycznym - które tam panowały. Jakoś o tym MILCZYSZ - dlaczego ???.

Nie czytasz (może nie potrafisz) więc wklejam jeszcze raz.

• kecawa b 28 to odszczekał ? 15.03.12, 20:04
      Chyba nie bo płacili temu funkcjonariuszowi za oczernianie
      • Gość: GiM Kecawa - czytać nie umiesz ?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.03.12, 12:49
        Powyżej zadałem Ci pytanie - już po raz trzeci !!!.Odpowiedz.
        • kecawa Re: Kecawa - czytać nie umiesz ?? 12.08.12, 14:50
          Widzisz Twoi klamali klamali od początku a ty biedny lemingu ciągle im wierzysz. Takie slowa nie padly a ty jak to leming to co ci Gw NO NAPISAŁO TO WIERZYSZ

POZDRAWIAM SERDECZNIE
    • Gość: prawy Re: Kecaw, co się stało z PISem? IP: *.1and1.pl 11.08.12, 23:58

migal.salon24.pl/433982,kto-zdradza-l-kaczynskiego-o-swicie-przy-obiedzie-i-wieczorem
      co na to poseł jerzy? bo mi się włos na głowie jeży
      • Gość: jd Re: Kecaw, co się stało z PISem? IP: *.ip-142-4-212.net 03.01.13, 09:54

do dziś brak odpowiedzi na pytania postawione przez migalskiego, bo to pytania wysoce niewygodne
    • Gość: mk Nic się nie stało IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.12, 01:52
      Sami włażą w to błoto, które wcześniej robili innym.
      • kecawa Re: Nic się nie stało- pożyteczny idioto ? 12.08.12, 14:55
        Skąd tyle jadu w ustach działaczy PISu? Wytłumacz nam, ciemnemu ludu, co się
        stało?

dowódcy samolotu:
        "Jak nie wyląduję(my), to mnie zabije(ją)". ???????

Nic się nie stalo ? Piesku moskiewski robisz albo jako zaprzaniec albo jako pożyteczny idiota

tylko tyle w podsumowaniu tego waszego nienawistnego bełkotu
        • Gość: mk Składając rozum w ofierze IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.12, 15:03
          Zdarza się, że ludzie składają w ofierze to, co mają najcenniejszego, co czyni ich ludźmi - rozum. Co ciebie do tego skłoniło kecawo?
        • Gość: nt Re: Nic się nie stało- pożyteczny idioto ? IP: *.vectro.com 13.08.12, 14:10

Smolensk Crash - Public Hearing / Version: Polish
          www.youtube.com/watch?v=AUvxRynv9Y8
        • Gość: mix Re: Nic się nie stało- pożyteczny idioto ??? IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.12, 14:22
          www.youtube.com/watch?v=a2gYoxIOV5I
        • Gość: wk Re: Nic się nie stało- pożyteczny idioto ? IP: *.whservidor.com 29.05.13, 23:50
          zginęli zdradzeni o świcie wybuchem punktowym
    • kecawa b28, yadole i pozostali janczarzy polszewizmu 04.01.13, 08:23
      b28, yadole i pozostali janczarzy polszewizmu
      czy jeszcze macie czelność po tym co w tym wątku nawpisywaliście spojrzeć sobie w oczy w lustrze podczas golenia ?

raz jeszcze po prawie trzech latach zwracam się do was przeczytajcie swoje posty z tego wątku a może ten zabieg was zdelemingizuje

serdecznie pozdrawiam kecaw kaczysta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka