Dodaj do ulubionych

Ewa W. , gwiazda "GO"

25.03.04, 19:07
W dzisiejszym papierowym wydaniu "GO" mozna zobaczyc pieknie usmiechnieta
Ewe . Mysle, ze po tak spektakularnym debiucie, oszalamiajaca kariera jest
juz kwestia chwili. Szkoda, ze Ewa jest tylko w "GO". "Wyborcza"
przespala... .
Gratulacje Ewuniu dlas Ciebie i eNki.
Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: Ewa W. , gwiazda "GO" IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 19:56
      bpkw- wsadż link, żeby się do tego odnieść

ja zawsze wierzyłam i wierzę w Angele , a czy słyszałeś jej głos ?- do tej pory
      słyszę ten specyficzny śpiew
      • bpkw Re: Ewa W. , gwiazda "GO" 25.03.04, 20:39
        Linku raczej nie bedzie. Jak zaznaczylem informacja pochodzi z wydania
        papierowego Gazety Olsztynskiej, a nie z portalu.
        Mozesz mi wierzyc na slowo, ze Ewa wyglada baaaaaaaaaardzo fajnie.
        Jesli chodzi o glos to rzeczywiscie jest w nim cos specyficznego, zwlaszcza jak
        mowi : " ...3 zł. proszę ".
        • koobra Re: Ewa W. , gwiazda "GO" 25.03.04, 21:22
          biegałem od kiosku do kiosku ,nie dostałem już gazety :) jutro pójde do
          biblioteki może będą mieli
          • bpkw Re: Ewa W. , gwiazda "GO" 25.03.04, 21:31
            Kobra. Otrzymacie moja. Juz ja chowam do szuflady. A swoja droga dlaczego Ewie
            towarzyszy Ł.K. ???. Ty bys tam bardziej pasowal.
            • Gość: rita Re: Ewa W. , gwiazda "GO" IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 21:34
              hallo - o czym rozprawiacie ? czy mógłbyć bpkw wyjaśnić wszystko na spokojnie i
              wytłumaczyć w czym rzecz ?
              • bpkw Re: Ewa W. , gwiazda "GO" 25.03.04, 21:44
                Rita. Opisuje zdjecie / bardzo duze /, na ktorym Ewie towarzyszy Łukasz P. z
                Automobilklubu Olsztynskiego. Artykul dot. spotkania z rajdowcami i kaskaderami
                w eNce. Przewijaja sie tu nazwiska Herby, Holka, Kuchara, Kuliga.
            • koobra Re: Ewa W. , gwiazda "GO" 25.03.04, 21:37
              Żona mnie wygryzła :) zbratała się z Automobilklubem :))) zresztą nie jestem
              fotogeniczny
              • Gość: rita Re: Ewa W. , gwiazda "GO" IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 21:51
                rozumię, a koobra nie powinien być zazdrosny tylko dumny, że Angela ma dobry
                kontakt z ludżmi - to jest bardzo dobra cecha
    • andulka7 Re: Ewa W. , gwiazda "GO" 25.03.04, 21:50
      Bo Ewa MA piekny uśmiech :)
      • angela-rt Re: Ewa W. , gwiazda "GO" 26.03.04, 10:51
        I co ja mam na to wszystko powiedzieć?!-chyba tylko-"trzy złote poprosze":P
        • inka28 Re: Ewa W. , gwiazda "GO" 26.03.04, 14:39
          Angela, a dla mnie to masz najlepszy głos i uśmiech jak na jakimś spotkaniu
          stoimy za barem i się rozglądasz czy nikt nie podsłuchuje i obgadujemy
          wszystkich, hihihi:)
          Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów:)))
          Jak coś, to mój Dziadek też kupuje Olszyńską.
        • bpkw Re: Ewa W. , gwiazda "GO" 26.03.04, 15:45
          angela-rt napisała:

> I co ja mam na to wszystko powiedzieć?!-chyba tylko-"trzy złote poprosze":P

Jesli bedziesz jutro w eNce, to z przyjemnoscia wyslucham tego cytatu.
          Prawdopodobnie poprosze rowniez o bis...
          • koobra Re: Ewa W. , gwiazda "GO" 26.03.04, 16:10
            angela będzie ,gościa nie będzie bo się biedak znowu "rozchorował"
            zrobimy spotkanie przedwyborcze Hołka ,będzie lista będą podpisy ,kiełbasa
            wyborcza będzie :)
            • koobra do bpkw 26.03.04, 16:14
              jutro tez będzie ,takie pracowite dziewcze :)
              • Gość: rita Re: do bpkw IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 20:47
                czy będzie jakaś ochrona dla Angeli ?
                Czy będzie można kupić podpisy ? :)

Mam pomysł dla Angeli na zbieranie podpisów
                - poproszę piwo
                - prosze o dowód i tu szybko spisuje numerki :)
                • bpkw Re: do bpkw 26.03.04, 21:24
                  Jak mi ktos nie walnie klody pod nogi to pewnie jutro bede. Moze ktos jeszcze
                  sie pisze ???. Oso, Zbyszek, Lecart, Thor / alez Cie dawno nie widzialem / no i
                  te, za ktore warto oddac zycie, czyli forumowa / i nie tylko / plec piekna...

Juz dzis pisze sie na spotkanie wyborcze z Holkiem. Troche sobie "pojade" po
                  Mistrzu... .
                  • Gość: rita Re: do bpkw IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 21:42
                    bpkw- tylko dobrze zatankuj :)))))))))))))
                    • bpkw Re: do bpkw 26.03.04, 21:48
                      Gość portalu: rita napisał(a):

> bpkw- tylko dobrze zatankuj :)))))))))))))

Oczywiscie, ze tak. Zatankuje przede wszystkim wiedze o UE. Rajd Kormorana
                      bedzie dla Holka mala pestka w porownaniu z tym spotkaniem...
                      • koobra Re: do bpkw 26.03.04, 21:52
                        tak na kłody będziesz musiał uważać ! belki i inne ,samoobrona planuję blokadę
                        w bramie przed enka
                        • bpkw Re: do bpkw 28.03.04, 23:42
                          Samoobora, jak ich ladnie nazwal Being, da sie przekupic flaszka. Tak wiec z
                          dojsciem nie bedzie problemow. A Holek niech sie wezmie naprawde do pracy,
                          jesli nie chce sie osmieszyc. Nie mam zamiaru Go oszczedzac. Parlament
                          Europejski to nie paczka chipsow... . Chyba, ze "zachoruje", jak Wasz ostatni
                          gosc...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka