Dodaj do ulubionych

Palenie papierosów zabija

IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.10, 11:47
pl-pl.help-eu.com/pages/index-16.html
Obserwuj wątek
    • Gość: dod Re: Palenie papierosów zabija IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.10, 18:05
      no i dobrze
    • Gość: Olga Re: Palenie papierosów zabija IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 23:31

Byłam biernym palaczem i to mi wystarczy na całe życie. Mój szef odpalał jeden papieros od drugiego, a na dodatek przebywał blisko mnie i nieraz nie miałam czym oddychać, aż się dusiłam i wymiotowałam.
      • Gość: dowcipnisia Re: Palenie papierosów zabija IP: *.olsztyn.vectranet.pl 05.11.10, 10:32
        A odsunąć się nie mogłaś?
        • Gość: Enola Gay Gardze palaczami i zycze im jak najgorzej IP: *.wbp.olsztyn.pl 05.11.10, 10:36
          Mam nadzieje,ze niedlugo przegnamy ich z przestrzeni publicznej.Niech sie truja sami i daleko od ludzi...
          • Gość: ogórek Re: Gardze palaczami i zycze im jak najgorzej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.10, 17:07
            gayu, czy mógłbyś trochę pożyteczniej wykorzystywać tę część moich podatków, z której masz pensję?
            Dziękuję bardzo.
    • Gość: anna Re: Palenie papierosów zabija IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.10, 12:19
      truja sie za swoje dobrowolnie, oto logika
      • Gość: Była palaczka Re: Palenie papierosów zabija IP: *.olsztyn.vectranet.pl 05.11.10, 20:41
        Palacze trują nie tylko siebie, ale wszystkich dookoła.
        • Gość: kk Re: Palenie papierosów zabija IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.15, 23:19
          CAŁA PRAWDA O NIKOTYNIE...
          bioinfo.mol.uj.edu.pl/articles/Biernat05
    • Gość: ns Re: Palenie papierosów zabija IP: *.webair.com 14.11.10, 20:40

Cigarette Giants in a Global Fight on Tighter Rules

www.nytimes.com/2010/11/14/business/global/14smoke.html?_r=1&hp
      • Gość: Alex Sa e-papierosy IP: *.olsztyn.vectranet.pl 14.11.10, 22:11
        od dziś przechodzimy na nie i będziemy wam dmuchać parą wodną prosto w nos wszędzie.Nie sa zakazane, bo nie uznano ich za wyroby tytoniowe. Są tylko inhalatorami nikotyny. a śmierdzą i mają dym!To po prostu para wodna, ale zapach ten sam)))
        Wolno je "palić" wszędzie!
        • Gość: Joye Re: Sa e-papierosy IP: *.olsztyn.vectranet.pl 01.12.10, 09:02
          Wszystkich zainteresowanych tematem e-papierosów zapraszamy na darmową degustację na nasze stosiko w C.H Viktor w Olsztynie (I piętro) gdzie możecie Państwo liczyć na fachową obsługę osoby znającej temat e-palenia od podszewki. Można również odwiedzić nasz sklep internetowy pod adresem www.epapierosyjoye.pl

Pozdrawiamy Joye-Olsztyn
    • Gość: ay Re: Palenie papierosów zabija IP: *.vectro.com 23.01.11, 09:21

Połykanie szluga
      www.youtube.com/watch?v=_2IWEMAhrxI
    • Gość: miki Re: Palenie papierosów zabija IP: *.dualrack.com 14.05.11, 09:52
      ja to mam znajomego ktory ma 27 lat pali od jakis 10 prawie codzienie jak byl mlody wysportowany szczuply koles a teraz jakbyscie go zobaczyli 170cm spasiony jak swinia jak jakis knur i gadka z nim wyglada teraz tak albo niewiem albo aaaa nieobchodzi mnie to albo eee niechce mi sie dodam do tego że kolesiem jak byl mlody wszytstkie laski sie za nim ogladały a teraz to zadna by go kijem nietkneła
      • Gość: POGRZEB Re: Palenie papierosów zabija IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.11, 15:49
        interia360.pl/artykul/przeciez-palenie-jest-bez-sensu,45063
    • Gość: Wiktor Re: Palenie papierosów zabija IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 08:56

Nie palę od marca i jakoś umiem wytrwać.
      Cięzko, bo cały czas tego cholerstwa mi brak.
      Ale zamierzam pokonać nałóg.
      • mobydickzolsztyna Re: Palenie papierosów zabija 23.06.11, 15:54
        Gość portalu: Wiktor napisał(a):>
        > Nie palę od marca i jakoś umiem wytrwać.
        > Cięzko, bo cały czas tego cholerstwa mi brak.
        > Ale zamierzam pokonać nałóg.

Trzymaj się, dasz radę!
        "Na pociechę" Ci powiem, że z moich obserwacji wynika, że jednak Facetom łatwiej się uwolnić niż Dziewczynom.

Paliłem przez 30 lat, pod koniec 60 szt (3 paczki!) dziennie. Kilkanaście lat już nie palę.
        Żona pali śmiechu warte ilości, niecałą paczkę jakichś cieniutkich super-light, a jednak nie daje rady uwolnić się od tego.
        • fu-mb Re: Palenie papierosów zabija 04.07.11, 09:51
          Nie palę 2 lata i muszę powiedzieć, że różnica w jakości życia ogromna, lepszy sen, lepsze samopoczucie, lepsza skóra. A co najważniejsze to ciuchy nie śmierdzą fajkami:)))

Dla chcących rzucić palenie:

Zapraszam na fc: www.facebook.com/profile.php?id=100001870196247#!/pages/Oszcz%C4%99d%C5%BA-serce-poka%C5%BC-serce/212714705432452

Trwa akcja: "Oszczędź serce - pokaż serce" polegająca na tym, by zamiast kupienia 1 paczki papierosów, gdzie średnia cena to 10zł można kupić na allegro 1 cegiełkę charytatywną dla mojego synka Filipka, który ma autyzm i bardzo chce wyjechać na delfinoterapię na Krym.

Może dla tych, którzy noszą się z zamiarem rzucenia palenia będzie to dobry początek???

allegro.pl/delfinarium-pomoz-wyjechac-15-25-08-11r-charyta-i1693331357.html
          Zapraszam i z góry z całego serca dziękuję - Beata mama Filipka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka