Gość: rita IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.04.04, 21:27 nie wiem co jest z moją pocztą , ale Kocham Olsztyn nie doszedł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bpkw Re: bpkw 08.04.04, 22:31 Rita. Przeslij na moj adres jeszcze raz Twoj adres e-mailowy a ja wysle Ci jeszcze raz ten utwor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: bpkw IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 21:58 bpkw - przyslij mi jeden prawidłowy adres - nic od Ciebie nie przychodzi, a i ja nie jestem pewna czy odwrotnie też kartka świąteczna doszła Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: bpkw 14.04.04, 22:08 bpkw@neostrada.pl lub bpkw@gazeta.pl Rita. Probowalem przeslac Ci " Olsztyn kocham...", ale masz zbyt malo pojemna skrzynke e-mailowa. Sprawdzilem to na moich adresach przesylajac te piosenke z "neostrady" na "gazete". Na przyszlosc bede wybierac pliki, ktore sie zmieszcza w Twojej skrzynce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: bpkw IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 23:09 dajesz mi do świadomości , że słabiutki mam komputerek :) tylko delikatne rzeczy przesyłaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: bpkw 14.04.04, 23:20 To nie jest sprawa komputera. Chodzi o pojemnosc Twojej skrzynki e-mailowej. Jest ona prawdopodobnie zbyt mala, aby przyjac plik z tym utworem. Poniewaz mam swoje adresy m.in. w Gazecie i Onet wyslalem tam te piosenke. Wrocily z powrotem z informacja o niewystarczajacej pojemnosci tych skrzynek. Nie wrocila natomiast z adresu mojej firmy, ktory ma bardzo duza pojemnosc. I tam odbior byl prawidlowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: bpkw IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 10:38 Najprosciej byloby chyba umiescic ja na jakims serwerze WWW a potem ciagnac np. Getrightem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: bpkw IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 21:42 ja to kompletnie się na tym nie znam :) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: bpkw 16.04.04, 21:04 Gość portalu: detritus napisał(a): > Najprosciej byloby chyba umiescic ja na jakims serwerze WWW a potem ciagnac np. Getrightem... Rzeczywiscie !!!!!!!!!. Tylko, ze ja , drogi Detritusie, jestem w tych sprawach zieloniutki jak wiosenny szczypiorek. Zapoznam z tym postem moje dziecko. Mam nadzieje, ze zrozumie o co chodzi... Dzieki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś