IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.04.04, 21:27
nie wiem co jest z moją pocztą , ale Kocham Olsztyn nie doszedł
Obserwuj wątek
    • bpkw Re: bpkw 08.04.04, 22:31
      Rita. Przeslij na moj adres jeszcze raz Twoj adres e-mailowy a ja wysle Ci
      jeszcze raz ten utwor
      • Gość: rita Re: bpkw IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 21:58
        bpkw - przyslij mi jeden prawidłowy adres - nic od Ciebie nie przychodzi, a i
        ja nie jestem pewna czy odwrotnie też

kartka świąteczna doszła
        • bpkw Re: bpkw 14.04.04, 22:08
          bpkw@neostrada.pl lub bpkw@gazeta.pl

Rita. Probowalem przeslac Ci " Olsztyn kocham...", ale masz zbyt malo pojemna
          skrzynke e-mailowa. Sprawdzilem to na moich adresach przesylajac te piosenke
          z "neostrady" na "gazete". Na przyszlosc bede wybierac pliki, ktore sie
          zmieszcza w Twojej skrzynce.
          • Gość: rita Re: bpkw IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 23:09
            dajesz mi do świadomości , że słabiutki mam komputerek :)
            tylko delikatne rzeczy przesyłaj :)
            • bpkw Re: bpkw 14.04.04, 23:20
              To nie jest sprawa komputera. Chodzi o pojemnosc Twojej skrzynki e-mailowej.
              Jest ona prawdopodobnie zbyt mala, aby przyjac plik z tym utworem. Poniewaz mam
              swoje adresy m.in. w Gazecie i Onet wyslalem tam te piosenke. Wrocily z
              powrotem z informacja o niewystarczajacej pojemnosci tych skrzynek. Nie wrocila
              natomiast z adresu mojej firmy, ktory ma bardzo duza pojemnosc. I tam odbior
              byl prawidlowy.
              • Gość: detritus Re: bpkw IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 10:38
                Najprosciej byloby chyba umiescic ja na jakims serwerze WWW a potem ciagnac np.
                Getrightem...
                • Gość: rita Re: bpkw IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 21:42
                  ja to kompletnie się na tym nie znam :)
                • bpkw Re: bpkw 16.04.04, 21:04
                  Gość portalu: detritus napisał(a):

> Najprosciej byloby chyba umiescic ja na jakims serwerze WWW a potem ciagnac
                  np. Getrightem...

Rzeczywiscie !!!!!!!!!.
                  Tylko, ze ja , drogi Detritusie, jestem w tych sprawach zieloniutki jak
                  wiosenny szczypiorek.
                  Zapoznam z tym postem moje dziecko. Mam nadzieje, ze zrozumie o co chodzi...
                  Dzieki za pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka