Gość: miałki małki IP: *.olsztyn.mm.pl 30.11.10, 14:11 Apel Bałtroczyka do mieszkańców Olsztyna posłuchaj - mp3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna Jego ojciec był największym olsztyńskim komuchem! IP: *.olsztyn.vectranet.pl 30.11.10, 14:18 Czy pan Piotr Bałtroczyk myśli, że mamy zaciemnienie umysłowe??? Większość Olsztynian jeszcze pamięta, ze jego tata był zażartym komunistą-ideowcem. Jakim prawem wystawia laurki innym?? I nie wierzę, że robi za własne pieniądze. Nie wierzę w tę jego bezinteresowna stronniczośc. Niech zajmie się swoim kabaretem I zamilczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enola Gay Re: Jego ojciec był największym olsztyńskim komu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.10, 15:28 Zaczne od tego,ze Piotr Baltroczyk jeszcze nigdy mnie nie rozsmieszyl w zadnym programie.Kabaret to nie jest sztuka dla niego.Ale stanowczo chce zaprzeczyc,ze jego ojciec - Andrzej byl ideowym komunista.Byl sekretarzem redakcji Gazety Olsztynskiej i zwyklym czlonkiem PZPR,jak prawie kazdy z reporterow w tamtych czasach.Zmarl raczej mlodo,jak to zwykle bywa u dziennikarzy,ktorych przecietna dlugosci trwania zycia nie przekracza 60 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
mobydickzolsztyna Ale CO z tego wynika dla CJM? 30.11.10, 17:03 Gość portalu: Enola Gay napisał(a): > Zaczne od tego,ze Piotr Baltroczyk jeszcze nigdy mnie nie rozsmieszyl w zadnym > programie.Kabaret to nie jest sztuka dla niego.Ale stanowczo chce zaprzeczyc,ze > jego ojciec - Andrzej byl ideowym komunista.Byl sekretarzem redakcji Gazety Ol > sztynskiej i zwyklym czlonkiem PZPR,jak prawie kazdy z reporterow w tamtych cza > sach.Zmarl raczej mlodo,jak to zwykle bywa u dziennikarzy,ktorych przecietna dl > ugosci trwania zycia nie przekracza 60 lat. Czy powyższe jest na korzyść CJM, czy przeciw niemu? Skrytykowano działalność zawodową Bałtroczyka. Opisano CV jego ojca (po jaką cholerę? nowy wariant dziadka z wermachtu?), ale jak to się ma do sprawy NIE NAPISANO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Ale CO z tego wynika dla CJM? IP: 199.233.236.* 27.11.14, 11:30 ciepłe słowa b. szefa sb w olsztynie jajakobyly.bloog.pl/id,328219699,title,ZE-STOLICY-WARMII-I-MAZUR,index.html?smoybbtticaid=613e0c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olsztynianka Re: Bałtroczyk o Małkowskim - posłuchaj IP: *.olsztyn.vectranet.pl 30.11.10, 14:28 Boże widzisz i nie grzmisz!! Czy Piotr Bałtroczyk chce zrobić z życia kabaret, wtrącając się w nie swoje sprawy?? Jego wystąpienia w telewizji wcale nie są śmieszne, a jego apel żałosny. Czyli, reasumując, rzucił kamień w człowieka już ukamienowanego. Jak Panu nie wstyd, Panie Bałtroczyk??? A co do osiągnięć Pana rodziny, to Pana świętej pamięci ojciec chyba startował z listy komunistów w lokalnych wyborach?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieża ratuszowa Re: Bałtroczyk o Małkowskim - posłuchaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.10, 14:52 Oba powyższe wpisy napisała jedna osoba, zresztą wszystkie pochwały Cześka generowane są przez jedną osobą, oczywiście pod różnymi nickami. Zarzuty wobec Bałtroczyka są śmieszne, przecież sam Małkowski był komunistycznym działaczem na jednym z najwyższych stołów w komunistycznym aparacie. Przecież nie każdy może być szefem cenzury w województwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umpa umpa Re: Bałtroczyk o Małkowskim - posłuchaj IP: *.olsztyn.mm.pl 30.11.10, 15:02 Co nam olsztyniakom bedzie doradzał jakiś syn komucha. My wolimy komucha we własnej osobie, towar z pierwszej ręki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proPG Re: Bałtroczyk o Małkowskim - posłuchaj IP: *.olsztyn.mm.pl 30.11.10, 15:03 Panie Piotrze! Spoko! Poprzemy. Nie jest tak źle! Większość zagłosuje za Grzymkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
mobydickzolsztyna Re: Bałtroczyk o Małkowskim - posłuchaj 30.11.10, 15:07 Dwojga imion Vectro. Znowu nadajesz? Masz prawo! Ale to, że innym chcesz odebrać do tego prawo, to już świadczy o specyficznej umysłowości, pozwala zrozumieć: - dlaczego zdradzanie Żony z pracownicami, czyli z osobami zależnymi, podległymi służbowo - pozwala Ci na przywrócenie "temu czemuś" możliwości i władzy do kontynuowania tej ohydy! Może uważasz, "że już nie będzie"? Był (przecież nie zmuszany) cenzorem komunistycznym. To on z innymi pilnował kłamstwa o Katyniu (dla kogo to robił? przecież nawet nie dla polskich komuchów, a dla sowieckiego okupanta!) Było to świństwem? Było! Ten seks w Ratuszu. Nie z dziwkami z agencji. nie z postronnymi osobami, ale z podległymi mu służbowo Pracownicami. Przecież to świństwo. Każdy facet, który by tak postępował, byłby świnią! Skończył z jednym świństwem (a właściwie inni mu je uniemożliwili!), więc zaczął kolejne. Czy Ty jesteś śmieszna wierząc, że nie będzie świnił po raz trzeci i czwarty? To ma być "Najlepszy z Olsztyniaków", godny najwyższego naszego urzędu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jovan Re: Bałtroczyk o Małkowskim - posłuchaj IP: *.cdma.centertel.pl 30.11.10, 15:43 Doskonały tekst drogi Bałtroku!! Trzeba mówić ludziom co jest grane bo oni, nie wiadomo dlaczego, przystąpili do jakiejś wymyślonej walki o ludzką godność, dali sie wkręcić i zmanipulować. Olsztyniacy są dobrymi ludźmi i wierzę, że znane osoby (Pan, może jeszcze kilka osób) wyjaśnią mieszkańcom naszego miasta mechanizm w jaki wplątał ich Małkowski, wskażą socjotechniczne chwyty jakie zastował wobec nich były prezydent i jego sztab, uproszą ich o odrobinę zdrowego rozsądku .... bo sytuacja naprawdę jest poważna... Olsztyn powoli staje sie pośmiewiskiem, groteską, ciemnogrodem.. nad czym bardzo boleję.. Pochodzę z innego miasta (dużo większego), mieszkam tu z wyboru i z miłości do tego regionu.Nie chcę stąd wyjeżdżać... ale po wygranej Małkowskiego nie będzie wyboru... Olsztyn stanie się zbyt śmieszny by traktować go poważnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miałki małki Bałtroczyk o Małkowskim - wersja tekstowa IP: *.olsztyn.mm.pl 30.11.10, 15:56 Bałtroczyk o Małkowskim - krótsza wersja tekstowa Witam Państwa, Nazywam się Piotr Bałtroczyk, jestem absolwentem Uniwersytetu Warszawskiego, politologiem z wykształcenia, prezenterem telewizyjnym, radiowym i estradowym z zawodu. Byłem dziennikarzem, nauczycielem akademickim, przez wiele lat prezenterem Radia Olsztyn, prowadziłem najpopularniejsze audycje tej rozgłośni, wiem, że Państwo mnie słuchali. Dwukrotnie przyznano mi Wiktora, najważniejszą polską nagrodę telewizyjną. Jestem niezależny finansowo i politycznie. Jeżeli wspierałem jakichkolwiek polityków, to tylko i wyłącznie z wiary w ich kompetencje, rzetelność i uczciwość. Nigdy nie osiągnąłem z tego tytułu jakichkolwiek korzyści materialnych. Urodziłem się w Olsztynie 49 lat temu, tu, na Poprzecznej, spoczywają moi Rodzice. To ja napisałem ten tekst i opłaciłem jego emisję, nie stoi za mną żaden wyborczy komitet, nikt mnie nie inspirował. Mówię do Państwa, ja Piotr Bałtroczyk, bo dziś potrzebuję pomocy i – myślę – potrzebuje jej moje miasto Olsztyn. Chciałbym prosić Państwa, żebyście w nadchodzących wyborach samorządowych NIE głosowali na Czesława Jerzego Małkowskiego, bo to człowiek zhańbiony, niesławny były prezydent, odwołany w demokratycznym referendum. To człowiek obciążony poważnymi zarzutami, człowiek obłudny, fałszerz naszej pamięci. Człowiek niegodny najwyższego urzędu w naszym mieście. Małkowski jest manipulantem, naprawdę sądzi, że wolno wprowadzać w błąd wyborców, sugerując w liście do nich „Małkowski uniewinniony”, podczas gdy zarzuty natury obyczajowej wciąż są aktualne. Wiem, że w swojej załganej moralności on głęboko wierzy we własną niewinność. Chore, plugawe rozmowy, obrzydliwe zdjęcia, oskarżanie o spisek podległych mu urzędniczek, które nagabywał – on wierzy w to, że tak wolno. Tak jak niegodnie zachowywał się w Ratuszu, tak zachowuje się teraz, rzekomo skrzywdzony, rzekomo niewinny. Małkowski mówi o spisku, fałszywych nagraniach i zdjęciach. Pytam: czy kiedykolwiek spróbował się przed Państwem oczyścić? Czy dał Państwu jakikolwiek dowód swojej niewinności, rzekomo osaczony przez wrogów? Małkowski twierdzi, że nie wolno wykluczać go z życia publicznego. Wolno, bo na to zasłużył. To Małkowskiego wyprowadzono w kajdankach z Ratusza, to Małkowskiego podległe mu urzędniczki oskarżały o gwałt i molestowanie seksualne. To Małkowski przyznał się do małżeńskich zdrad i odwołany w referendum opuszczał ratusz w niesławie. Dziś powraca bezczelny, arogancki i butny, jak upiór dawnego systemu. Błagam Państwa nie oddawajcie mu swojego głosu, bo na to nie zasłużył. Nie pozwólcie, by nasze miasto znowu stało się pośmiewiskiem. Olsztyn to jest Państwa i moje miasto. Nie powinien być jego prezydentem człowiek, który zhańbił jego najwyższy urząd. Jestem z Olsztyna, chciałbym to mówić zawsze z dumą i dla tego proszę… Apeluję do wszystkich olsztyniaków, aby poszli do wyborów, chociażby po to aby oddając głos nieważny wyrazili swój sprzeciw wobec arogancji i bezczelności Małkowskiego. Jeszcze raz proszę NIE głosujcie na Małkowskiego To mówiłem ja Piotr Bałtroczyk. Bardzo dziękuję za uwagę i proszę o wysłuchanie mojej prośby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jovan Re: Bałtroczyk o Małkowskim - wersja tekstowa IP: *.cdma.centertel.pl 30.11.10, 16:09 ... takie czasy - walczymy o brak obciachu... Kochani chcecie mieszkać w ośmieszonym mieście? Macie wybór - wybrać nijakość ale przyzwoitą i dbająsą o wizerunek miasta albo moralne dno, przekręty i kłamstwa mające za nic mieszkańców Olsztyna ... Najbliższe głosowanie to test na wrażliwość... nie olbejcie go.. proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byly radiowiec Uderz w stół, a nożyce się odezwą!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 17:21 Jeśli chodzi o ścisłosc, to wszystkie ochy i achy zachwytu na temat pana Piotra Bałtroczyka są naprawdę na wyrost. Nie jest on sam taki święty Pracowałem dla Radia Olsztyn. Kilka lat temu, jak wiesc niosła po radiowych korytarzach, był w bardzo ścisłej zażyłości z niejaka pania F. I niech uderzy sie w pierś i obłudnie wykrzyczy, że to nie prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Kobieta zniszczona prze Małkowskiego pisze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.11.10, 17:37 debata.olsztyn.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1465%3Alist-otwarty-do-czesawa-jerzego-makowskiego&catid=39%3Aolsztyn&Itemid=108 List otwarty do Czesława Jerzego Małkowskiego debata.olsztyn.pl Skrzywdzona przez Małkowskiego kobieta zabiera głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Chyba facet IP: *.olsztyn.mm.pl 30.11.10, 18:32 Chyba facet zniszczony przez Małkowskiego pisze podając się za kobietę. Żałośni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jovan Re: Chyba facet IP: *.cdma.centertel.pl 30.11.10, 19:10 Ola debilu. Twój głos coraz bardziej pogrąża twojego idola. Pisz jak najwięcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Kobieta zniszczona prze Małkowskiego pisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.14, 23:31 głos feministki www.youtube.com/watch?v=8k4wwJvECAU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatorzak Re: Bałtroczyk o Małkowskim - posłuchaj IP: *.internet.v.pl 01.12.10, 17:53 warszawka poucza olsztyn, na drzewo z tym agitatorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Bałtroczyk o Małkowskim - posłuchaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 16:42 www.ro.com.pl/posluchaj/dzwiek/2732/Wypowiedz-Piotra-Baltroczyka/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Bałtroczyk o Małkowskim - posłuchaj IP: *.ip-142-4-215.net 21.11.14, 17:48 najwyższy czas na apel medialny i w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hc Re: Bałtroczyk o Małkowskim - posłuchaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.14, 20:20 to se ne vrati Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Bałtroczyk o Małkowskim - posłuchaj IP: *.31.105.158.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.11.14, 20:46 Małkowski czy Bałtroczyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rp Re: Bałtroczyk o Małkowskim - posłuchaj IP: 194.158.46.* 13.12.14, 23:55 nie zwyciężył arbuz, zwyciężyły negatywne emocje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Bałtroczyk o Małkowskim - posłuchaj IP: *.dynamic.mm.pl 23.11.14, 22:53 Rzygac się chce. Obrońca moralności z psiej juchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Bałtroczyk o Małkowskim - posłuchaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.14, 13:30 archiwizujcie, bo przyda się za cztery lata Odpowiedz Link Zgłoś