Dodaj do ulubionych

zdegenerowani Olsztynianie

IP: *.olsztyn.mm.pl 30.11.10, 19:11
To nie moja opinia. Tak twierdzi ktoś, kto chyba jest dziennikarzem, niejaki Adamski z "opiniotwórczego" czegoś o nazwie Debata.
Mało tego, wstydzi się tu mieszkać.
O ile druga kwestia mnie nie interesuje, bo to sprawa tego wielkiego dziennikarza ( na którym dotąd się nikt nie poznał i obdarzył go żadną nagrodą), o tyle wypraszam sobie wpieranie na publicznej antenie, za moje pieniądze, że jestem degeneratem tylko dlatego, że mam odmienne zdanie od szanownego pana dziennikarza.
Mam dość wciskania Olsztynianom, że powinni się wstydzić, że to kuriozum, bo wygrał Małkowski itd. Abstrahując od tego kto wygrał u nas, zobaczmy jak jest poza Olsztynem? Sopot, Karnowski ma postawione zarzuty, nie odwołano go w referendum, popiera go partia rządząca krajem i ta sama, która wygrała wybory do naszej Rady Miasta, profesor Bartoszewski ręczy za Karnowskiego... to jest ok. Ale głosowanie na Małkowskiego jest już "be" i staje się powodem, do tego, żeby od tak, w radiu walnąć tekst, że społeczeństwo Olsztyna jest zdegenerowane. Kilkanaście miesięcy temu PO nie chciała rozmawiać z Grzymowiczem, bo mali ludzie pokroju Głażewskiego i Tandyraka nie mogli przełknąć porażki w sposób charakteryzujący ludzi o dojrzałej osobowości. Teraz lecą do Grzymka, chociaż w radzie poprzedniej kadencji stawiali mu kłody pod nogi (a tym samym nam, bo to był prezydent naszego miasta, który chciał działać na rzecz naszej gminy). Teraz bezczelnie mówią, że nie będą współpracować z Małkowskim, kiedy on wygra. Halo?! Oni nie pracują dla siebie, tylko o jest słuszne dla rozwoju Olsztyna. W nosie mam ich emocje, jak nie dorośli do akceptacji reguł demokracji, to niech s********ą do Chin.
Uf!
Obserwuj wątek
    • Gość: olsztynianka ps. a red. Szydłowski IP: *.olsztyn.mm.pl 30.11.10, 19:14
      będzie musiał połknąć tę żabę z buta ( o której mówił na antenie), jeśli my wyborcy mu ją tam wrzucimy.
    • ostrogotek Re: zdegenerowani Olsztynianie 30.11.10, 19:15
      Nie głosowałem i nie zagłosuję za Małkowskim... ale dość mam obrażania mnie przez głupawych dziennikarzyków z Debaty! Niech spada (ten Adamski czy jak mu tam) z Olsztyna, będzie więcej czystego powietrza.
    • Gość: tt Re: zdegenerowani Olsztynianie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 17:12
      gruba kreska Mazowieckiego w praktyce.
      rekontra.salon24.pl/24429,ludzie-bez-zaplecza-politycznego-i-towarzyskiego-rzadza-w-malych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka