Dodaj do ulubionych

Rozmowy niedokończone................

IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.11, 11:08
www.youtube.com/watch?v=GzwibGhBGNw&feature=player_embedded
Obserwuj wątek
    • mike.recz Re: Rozmowy niedokończone................ 31.03.11, 11:56
      Przecież wygodniej słuchać bezpośrednio u nich.
      • Gość: 6y Re: Rozmowy niedokończone................ IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.11, 12:29
        wygodniej tu
        • Gość: sluchacz Belkot dla moherow i polglowkow... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.11, 14:59
          • Gość: Judasz. Re:" Belkot dla moherow i polglowkow..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 17:05
            Widzę z tego, że nie potrafisz słuchać ze zrozumieniem.
    • Gość: Judasz. Re: Rozmowy niedokończone................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 17:02
      Mimo, że tej telewizji nigdy nie oglądam to tą dyskusję wysłuchałem z zainteresowaniem.
      • Gość: ola Re: Rozmowy niedokończone................ IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.11, 15:33
        ja też
        • Gość: o Re: Rozmowy niedokończone................ IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.11, 18:31
          Czemu was tak prawda boli ?

Znicz zdemaskował kłamstwoZ prostego rachunku wychodzi mi, ze na Krakowskim Przedmieściu było przynajmniej kilkadziesiąt tysięcy osób, a nie kilka, jak podawały szeroko media.
          Przed chwilą wyczytałem, ze służby porządkowe Warszawy usunęły sprzed Pałacu Prezydenckiego 7 ton wypalonych zniczy.
          Przeszukałem sieć i znalazłem, że znicze ważą od 100 do 150 gramów. To masa zniczy pełnych, niewypalonych. Nie wiem ile waży samo szkło, a ile parafina, ale myślę, że uczciwie będzie przyjąć, że średnia masa wypalonego znicza wynosi około 100 gramów (choć myśle, że to mocno zawyżona wartość).
          No i kolejne założenie. Ile zniczy średnio przyniósł każdy z uczestników? Niektórzy pewnie po 2, a może nawet 3. Ale pewnie wielu nie przyniosło żadnego znicza. Załóżmy więc, że średnio każdy przyniósł pod Pałac Prezydencki jeden znicz. To znowu mocno zawyzona wartość, bo przecież nie wszyscy pod Pałac doszli, a nawet jak doszli, to nie wszyscy mieli okazję przystanąć i zapalić światełko.
          No więc podliczmy.
          Wychodzi mi, że wczoraj na Krakowskim Przedmieściu było około 70 tyś osób. Mylę się?
          Na sprawę można spojrzeć też od drugiej strony. Skoro było 7ton wypalonych zniczy, a ludzi miało być 6tys. to każdy uczestnik marszu/demonstracji/spotkania musiał przed Pałac Prezydencki przynieść około 11 - 12 zniczy. Realne? Nie bardzo.
          • Gość: ola Re: Rozmowy niedokończone..z Krakowskiego IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.11, 19:20
            www.youtube.com/watch?v=g1oR8RV94Ks&feature=player_embedded
          • Gość: Judasz. Re: Rozmowy niedokończone................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 22:19
            Jak się policzy wszystkie znicze od dnia katastrofy to może tyle wyjdzie. Każdy tu przekłamuje naciąga jak się da. Każdy w swoją stronę.
    • Gość: kuba Re: Rozmowy niedokończone................ IP: *.olsztyn.vectranet.pl 18.04.11, 20:23
      Świetne.Warto posłuchać
      • Gość: ha Re: Rozmowy niedokończone................ IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.11, 08:31
        dobre
    • Gość: mix Doskonały kolejny przykład na to IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.11, 09:59
      jak piso-mohery dążą do zwarcia i wojny religijnej w kraju stosując na każdym kroku szawłową politykę ogłupiania ludzi i zamulania rzeczywistości nie licząc się z nikim i niczym. Do takich działań należy również kościelny projekt nazwany "społecznym" w sprawie związków partnerskich zamiast rozwiązać o wiele ważniejszy problem pedalstwa kościelnego. Bezmyślność, głupota i ślepota tworzonych doraźnie watah destabilizujących życie społeczne i polityczne kraju sięga zenitu. Polecam fryzjera, kąpiel oraz mycie uszu i oczu.
    • Gość: lol Re: Rozmowy niedokończone................ IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.11, 07:45
      www.radiomaryja.pl/artykuly.php?id=108924
      • Gość: GiM Re: Rozmowy niedokończone................ IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.07.11, 10:14
        ..A najważniejsze "dzieło" pana Rydzyka
        • Gość: hi Re: Rozmowy niedokończone................ IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.11, 09:04
          www.radiomaryja.pl/query.php?__a=1&__r=R
          • Gość: 2 Re: Rozmowy niedokończone................ IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.11, 21:08
            ciekawe
            • Gość: paw Re: Rozmowy niedokończone................ IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.11, 11:47
              Żołnierze wyklęci www.youtube.com/watch?v=iQXClIJ5REY&feature=related
              • Gość: nowe Re: Rozmowy niedokończone................ IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.11, 15:03
                www.radiomaryja.pl/query.php?__a=1&__r=R
                • Gość: hej dziś: Prawo i Sprawiedliwość IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.11, 16:59
                  18:15
                  Rozmowy niedokończone
                  Kiedyniedz., 2 październik, 18:15 – 19:25
                  OpisTemat: Prawo i Sprawiedliwość dla Polski. Goście: Barbara Bubula – członek KRRiT /2007 – 2010/, Anna Fotyga – Minister Spraw Zagranicznych /2006 – 2007/, Beata Kempa – posłanka VI VI kadencji, dr. Zuzanna Kurtyka – prezes Stowarzyszenia Rodzin Katyń 2010, Andrzej Adamczyk – poseł V i VI kadencji, Mariusz Błaszczak – Przewodniczący Klubu Parlamentarnego PiS, Jerzy Chróścikowski – przewodniczący NSZZ Rolników Indywidualnych Solidarność.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka