Dodaj do ulubionych

Zlot Trabantów

17.04.11, 10:29
Dziś o godz. 14 Warmińsko-Mazurski zlot "Ekipa Trabant" przed Uranią.
Obserwuj wątek
    • mariusz2010 Re: Zlot Trabantów 19.04.11, 19:04
      Zlot się odbył. Przez miasto przejechało 12 zachowanych sztuk! Az trudno uwierzyć, że już tylko tyle jest na chodzie. Zlot co kwartał staje się już tradycją. Przy okazji powstają nowe specjalności, jak spawacz trabantowy, mechanik trabantowy. Znaleźć dziś elektryka, który potrafi naprawić światła w trabancie to jak wygrać piątkę w totka. A mechanika który potrafi zadbać o to cacuszko...ech. Ale radzimy sobie, coraz więcej rzeczy wykonujemy sami.
      Następnym razem, przejedziemy z własną flagą. Trabi ekipa Warmia i Mazury, pozdrawia wszystkich kierowców, i wzywa pozostałych właścicieli trabantów i entuzjastów do ujawnienia się.
      • Gość: 100%olsztyniak Re: Zlot Trabantów IP: *.pool1.Croydon-GLN2000-BAS0001.orangehomedsl.co.uk 20.04.11, 02:53
        Fajne te wasze hobby z tymi trabantami mariusz 2010 (kibicuje)tylko nie klam tu na forum ze jestes olsztyniakiem pamietajacym kino Odrodzenie.Mlody anarchista w koralikach ,miasto dzialka ogrodnicza dobra na starosc
        • mariusz2010 Re: Zlot Trabantów 20.04.11, 08:19
          Oj...Zawsze byłem "anarchistą", młodym gniewnym. Nie wiem, jak to się stało, że nie zmieniłem się w starego wku...onego. Może genetyka? Rodziców miałem dość porąbanych.
          Kino Odrodzenie dobrze pamiętam, bo często uciekałem stamtąd przed trójkami rodzicielskimi, spędzającymi uczniów z wagarów. Trochę bezpieczniej było w Dworcowym. Jak był film nudny, to dodatkowo można było pochichotać z chrapiących podróżnych.
          A na balkon w kinie Awangarda, żadne trójki klasowe nie właziły.Nigdy. Chyba wtedy zaczął powstawać niezwykły klimat tego miejsca. Balkon był także na topie wśród zakochanych.
    • Gość: nighthawk Re: Zlot Trabantów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 02:41

myślałem, że znów coś o kaczyńskim
      • Gość: robi Re: Zlot Trabantów IP: *.olsztyn.mm.pl 20.04.11, 02:44
        Poniekąd. Jareczek ma ten styl.
        • mariusz2010 Re: Zlot Trabantów 20.04.11, 08:22
          Na litość boską....Musicie wciskać polityków nawet w tak niewinny post? Swoją drogą kto to taki ten Jarek i Kaczyński?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka