secret2 13.05.04, 12:50 HEJ! Chcę na lato ładnie obciąć włoski mojemu maluchowi, ale kompletnie nie wiem do którego fryzjera się wybrać. Może podzielicie się tym, u kogo "czeszecie" swoje dzieciaczki? (a! chodzi o Olsztyn) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silvana_s Re: FRYZJER 14.05.04, 15:37 Mój synek (2,5) był razem z mężem. W Hotelu Kopernik, w galerii fryzur, u p. Maćka. Ślicznie wyglądał. Malutek był tak przy okazji, bo terminy zapisów mają bardzo długie. Odpowiedz Link Zgłoś
nocek1 Re: FRYZJER 02.07.04, 11:41 Cześć - już go pewnie dawn obstrzygłś, ale na przyszłośc polecam Zytę Kardas - można przyść do salonu na Dajtkach lub zamówić żeby przyjechała do Was (nie ma różnicy w cenie - bo Zyta głównie jeżdzi do klientów) Moje chłopaki ją bardzo lubią, a ona ma do nich chińską cierpliwość :) Pozdr.-Nocek Odpowiedz Link Zgłoś
betucha1 Re: FRYZJER 02.07.04, 15:40 Mój synek upodobał sobei Pana z czarnymi wasami i bródka taka zalotna w zakłądzie pod Agora, przyjazny dzieciom cierpliwy koszt strzyzenia 9zł idziemy własnie jutro do niego :)) Odpowiedz Link Zgłoś