Gość: no IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.11, 20:30 czekam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eja Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.olsztyn.mm.pl 02.09.11, 22:11 Nie byłeś, dziecko, nigdzie na wakacjach? Nie widziałeś, ile się w Polsce dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rycho,zbycho,miro Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.11, 23:00 Program ten sam co przed 4-laty, bo żadnej z obietnic nie zrealizowali.Realizacja też będzie taka sama przez 4-lata znów POstawa to gra w piłeczkę, kolejne kwiaty dla Grabarczyka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SD Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.play-internet.pl 02.09.11, 23:25 Tak wolę Grabarczyka. PiS w ciągu 2 lat wybudował w sumie 5 (PIĘĆ) km autostrady. Lech Kaczyński jako prezydent W-wy wstrzymał wszystkie inwestycje. Poza tym 1 muzeum, nie budowano tam wtedy nic. Warszawiacy to docenili. Rok temu w wyborach samorządowych pogonili PiS z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 23:30 Czy satysfakcjonuje Cię nowy most, który nie został jeszcze zbudowany, a już grozi zawaleniem. a mimo to za to "dzieło" co niektórzy już otrzymali nagrody. I to jest właśnie symbol PO i jej "Polski w budowie". Nikt nie powiedział o jakości i uczciwości tej budowy. A co do "autostrad" to policz ile "nowych dróg" jest już poprawiana lub remontowana. Rozczarowanie totalne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SD Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.play-internet.pl 02.09.11, 23:43 Stadionu w Gdańsku też już nie ma - zawalił się, spłonął, nie ma go. Tak jest - całej Polski już nie ma. Jest tylko rosyjsko - niemieckie kondominium. Błędów nie popełnia ten kto nic nie robi. PiS kiedy miał szansę, nic nie robił. Ja w takiej sytuacji teraz ze wstydu to chyba zmieniłbym nazwisko, albo się wyprowadził. PiS nie ma z tym problemu. Ale czy PiS wie jeszcze co to jest honor ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 23:50 Stadion w Gdańsku ma wiele niedociągnięć, a orliki są przepłacone. PO prostu POlska korupcją stoi i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;)))) Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.olsztyn.mm.pl 03.09.11, 00:06 Gość portalu: gość napisał(a): > Stadion w Gdańsku ma wiele niedociągnięć, a orliki są przepłacone. PO prostu POlska korupcją stoi i tyle! Lech Kaczyński jako prezydent Warszawy NICZEGO nie przepłacił. ;))))) A mimo to było tam sporo przypadków korupcji. Cudotwórcy z PiSu. Nic nie zbudować i jeszcze na tym zarobić. ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 16:35 Pan Kaczyński objawił swój cud - otóż absolwenci uczelni różnych zarówno tych kończących tu studia jak i zarówno wracajacych absolwentów z zagranicy zakładać prywatne firmy - może komuś się uda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rycho,zbycho,miro Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.11, 11:50 Oprócz PO i PIS jest jeszcze ktoś pomiędzy dla zwolenników prawicy czyli PJN i ja na nich oddam głos. Grabarczyk to szczyt nieudolności, cwaniacywa jedynie o swoje miast Łódż POtrafił zadbać i dzięki temu znów będzie p-Osłem i dostanie kosze róż od łodzian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.olsztyn.mm.pl 03.09.11, 12:15 Gość portalu: rycho,zbycho,miro napisał(a): > Oprócz PO i PIS jest jeszcze ktoś pomiędzy dla zwolenników prawicy czyli PJN i ja na nich oddam głos. Grabarczyk to szczyt nieudolności, cwaniacywa jedynie o swoje miast Łódż POtrafił zadbać i dzięki temu znów będzie p-Osłem i dostanie kosze róż od łodzian. A jaki tam z ciebie zwolennik prawicy! Twoje wpisy to czysty bolszewizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rycho,zbycho,miro Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.11, 22:18 Gość portalu: hihi napisał(a): > Gość portalu: rycho,zbycho,miro napisał(a): > > Oprócz PO i PIS jest jeszcze ktoś pomiędzy dla zwolenników prawicy czyli > PJN i ja na nich oddam głos. Grabarczyk to szczyt nieudolności, cwaniacywa jedy > nie o swoje miast Łódż POtrafił zadbać i dzięki temu znów będzie p-Osłem i dost > anie kosze róż od łodzian. > > A jaki tam z ciebie zwolennik prawicy! Twoje wpisy to czysty bolszewizm. Kto ci tak POdpowiedział o.dyrektor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 17:20 PJN to skrót Polak Jest Naiwny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 17:16 Gość portalu: SD napisał(a): > Tak wolę Grabarczyka. PiS w ciągu 2 lat wybudował w sumie 5 (PIĘĆ) km autostrad > y. Lech Kaczyński jako prezydent W-wy wstrzymał wszystkie inwestycje. Poza tym > 1 muzeum, nie budowano tam wtedy nic. Warszawiacy to docenili. Rok temu w wybor > ach samorządowych pogonili PiS z Warszawy. Ale kucharce sprzyja Euro 2012. Zobaczymy co będzie po Euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 17:12 No jeszcze może podnieść wat do 25% tak jak zapowiadało pod koniec ubiegłego roku. Ale to dowiemy się po wyborach i dostaniemy w prezencie noworocznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota Grabarczyk ***** IP: *.olsztyn.mm.pl 03.09.11, 18:16 Jeśli to miałoby pójść na większy wkład własny - żeby jeszcze więcej budować w całym kraju (dając przy tej okazji zatrudnienie dla większej liczby osób) - to ja nic nie mam przeciwko podniesieniu VATu do 25 proc. Jeździłem ostatnio po kraju, widziałem, ile się wszędzie buduje. Tylko wrogowie Polski pienią się z wściekłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Grabarczyk a może grabarz RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 20:23 A co tak się buduje? Autostrady za nasze pieniądze a później będziemy za korzystanie z nich płacić i to podwójnie raz za jazdę drogą, dwa w cenie towaru / produktu, który kupimy a który zostanie dostarczony tymi drogami. To, że się buduje nie znaczy, że ma wszystko podrożeć o kolejne dwa procent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 16:50 do "rycho,zbycho,miro " Dlaczego zachowujesz się niczym głupi pisuar ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.11, 19:21 tysiące przekrętów na jednej budowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SD Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.play-internet.pl 03.09.11, 19:47 Za PiS-u Polska stała w miejscu. J. Kaczyńskiego interesował jedynie "układ". Z jakim skutkiem wszyscy wiemy. To za PO Polska jest w budowie. A jeśli są przekręty należy je zgłosić do prokuratury. Psy szczekają, karawana jedzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 20:35 Co proponuje PO aby rozwiązać problem bezrobocia wśród młodych wykształconych Polaków pozostających bez pracy. Młodych bezrobotnych co roku przybywa. A rząd proponuje wydłużenie czasu pracy i późniejsze przechodzenie na emeryturę. Proponuję posłuchać w radiu TOK-FM audycji Młodzi A.D. 2011 I co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.olsztyn.mm.pl 03.09.11, 21:00 Gość portalu: czytelnik napisał(a): > Co proponuje PO aby rozwiązać problem bezrobocia wśród młodych wykształc > onych Polaków pozostających bez pracy. Młodych bezrobotnych co roku przybywa > . A rząd proponuje wydłużenie czasu pracy i późniejsze przechodzenie na em > eryturę. > Proponuję posłuchać w radiu TOK-FM audycji Młodzi A.D. 2011 I co dalej? A co ty byś zrobił na miejscu tego rządu? Pewnie byś wszystkim obiecał nieba przychylić? A jakby mimo to nie wyszlo (bo prawa ekonomii są bezwzględne), to byś uciekł od odpowiedzialności jak pewien Jarosław K.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 21:39 A to zobaczmy co się stało w Egipcie czy Libii jak młodzi wykształceni ale bez pracy i perspektyw pogonili rządzących. Kadafiego tak bały się Stany Zjednoczone, że wyprodukuje bombę atomowa i zrobi im małe trzęsienie ziemi. A tu jego rodzima młodzież go przegoniła. Bliżej w Anglii też rząd miał problemy ze sfrustrowaną młodzieżą. To samo może stać się i w Polsce poczekajmy jeszcze trochę. Życzę temu rządowi żeby wygrał wybory, bo musi się wykrwawić do końca i przepaść tak jak Unia Wolności i AWS. Czy ktoś jeszcze o nich pamięta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.olsztyn.mm.pl 03.09.11, 21:52 Gość portalu: czytelnik napisał(a): > A to zobaczmy co się stało w Egipcie czy Libii jak młodzi wykształceni ale bez pracy i perspektyw pogonili rządzących. Kadafiego tak bały się Stany Zjednoczone, że wyprodukuje bombę atomowa i zrobi im małe trzęsienie ziemi. A tu jego rodzima młodzież go przegoniła. A to zobaczymy za rok, za pare lat, jak sobie poradzi ta rodzima mlodzież, zwłaszcza jesli przyjmie taką postawę jak ty. Rządy przegonic łatwo, ale co dalej? Jak manna z nieba natychmiast nie spadnie, to kolejnym do przegonienia możesz sie okazać ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 22:09 Jest takie powiedzenie umarł" król niech żyje król " Był PZPR i niema PZPR. Jest PO i nie będzie PO i też ludzie będą żyć. Rząd jest po to by rozwiązywał problemy mieszkańców tego kraju a nie obiecywał gruszki na wierzbie. Przecież z własnej woli podjęli się rządzić RP, za to biorą pieniądze, łaski nie robią. Nikt im nie obiecywał, że będzie łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SD Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.play-internet.pl 03.09.11, 21:54 Jak PiS chce odblokować młodzież ? Co wprowadzi ponownie emerytury pomostowe dla 50 - latków ? A więc jak człowiek w końcu się czegoś nauczył, nabrał doświadczenia to wyśle się go na emeryturę. To jest Grecja. Naokoło nas jest kryzys gospodarczy i to, że nie padliśmy to zasługa D. Tuska. Uratowała nas konsumpcja wewnętrzna. Gdyby rządził PiS-u to teraz byśmy tutaj mieli Argentynę. Przecież oni 2 lata temu chcieli drukować pieniądze, jednocześnie nawołując Polaków, by zabierali z banków swoje oszczędności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 22:14 Uratowało nas również to, że nie mamy euro tylko złotówki. Jakoś Po nagle zamilkło na temat wprowadzenia innej waluty. Ja tu nigdzie nie powołuję się na PiS bo im również nie wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 22:27 SD napisał(a): Gdyby rządził PiS-u to teraz byśmy tutaj mieli Argentynę. Przecież o > ni 2 lata temu chcieli drukować pieniądze, jednocześnie nawołując Polaków, by z > abierali z banków swoje oszczędności. Przecież PO /ten rząd/ też drukuje puste pieniądze bo więcej wydaje niż zarabia. Mało tego przywłaszczył sobie cudze pieniądze które pracownicy odłożyli sobie na emerytury. Można powiedzieć że prowadzi politykę grabieżcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SD Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.play-internet.pl 03.09.11, 22:48 Co do EURO, to DT powiedział tylko, że jest to coś do czego powinniśmy dążyć i ja w 100% się z tym zgadzam. Nie wiem, czy DT drukuje puste pieniądze. Wiem, że ogranicza deficyt budżetowy. A co do OFE, to rząd nie zabrał III filara, tak jak to zrobił W. Orban na Węgrzech. Rząd przekazał na konta ZUS część tego, co przed reformą AWS zawsze szło do ZUS-u. I pracownik na tę część składki miał wpływ taki jak za przeproszeniem Żyd za okupacji. W sytuacji tego co się ostatnio działo na rynkach walutowych, to może i lepiej, że rząd to zrobił. OFE podobno straciły 20% tego co posiadały. A i tak gospodarowały tak, że ja z III funduszu pieniądze wycofałem. Sam zająłem się III filarem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 11:32 Nie mam powodów żeby wierzyć rządzącym bo i tak prawdy nie powiedzą. Zrobią co zechcą i dlatego też ostatni raz na wyborach do parlamentu byłem jak dobrze pamiętam w czerwcu 1989 roku. Odnośnie EURO to Tusk zrozumiał, że na złotówkę ma wpływ a na Euro już takiego wpływu mieć nie będzie i dlatego tak "podkulił ogon" i cicho siedzi. Odnośnie zabrania pieniędzy z II filara OFE to Tusk ratował swoją tyłek żeby nie zarzucono mu, że przekroczył limit zadłużenia kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 21:46 Proponuję posłuchać w radiu TOK-FM. Należy odszukać audycji Młodzi A.D. 2011 www.tok.fm/TOKFM/0,94037.html?str=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.olsztyn.mm.pl 03.09.11, 22:45 Gość portalu: czytelnik napisał(a): > Jakoś Po nagle zamilkło na temat wprowadzenia innej waluty. Czy ty masz wszystkich tutaj za durniów? PO nie zamilklo, tylko wyrażnie oglosilo, że kryzys światowy nie jest dobrym momentem do zmiany waluty, ale przygotowania tak czy inaczej będa kontynuowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 11:37 Gość portalu: ??? napisał(a): > Czy ty masz wszystkich tutaj za durniów? PO nie zamilklo, tylko wyrażnie oglosi > lo, że kryzys światowy nie jest dobrym momentem do zmiany waluty, ale przygotow > ania tak czy inaczej będa kontynuowane. Jest mu głupio i dlatego tak bredzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SD Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.play-internet.pl 04.09.11, 11:52 Ludzie narzekają że jest im ciężko. Że benzyna droga, że nie ma dróg. Ale przypomnijcie sobie jak było 2 - 30 lat temu. Teraz w niektórych rodzinach są już po 2 i 3 samochody. Rano do pracy ludzie jeżdżą sami i po pracy także. Dnia 04.06.1989 r. miałem ponad 30 lat. Nigdy nie myślałem, że będzie mi potrzebne prawo jazdy. Na samochód mnie nie było stać. Lot samolotem to był dla mnie kosmos. Od tego czasu zjeździłem z rodziną pół Europy. Czasami samochód wypożyczałem na miejscu. A krytykować zawsze jest łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 13:08 Ja nie narzekałem i nie narzekam na mój los. Studia skończyłem za w PRL-u podobnie moja żona i nie musieliśmy za nie płacić. Prawo jazdy zrobiłem w pracy i też za darmo. Mieszkanie dostałem w Warszawie też prawie za darmo. W jednej firmie przepracowałem blisko czterdzieści lat. Był czas że chciałem zmienić ale doszedłem do wniosku że skoro wszyscy mnie znają i ja wszystkich znam, mam wyrobioną markę to po co szukać szczęścia gdzie indziej i zaczynać od początku. A krytykować trzeba zawsze szczególnie polityków. Powodów jest aż nadto wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SD Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.play-internet.pl 04.09.11, 16:42 Polska to duży kraj z wieloma problemami. To może zostań premierem tego kraju i zrób nam tu raj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŻENADA Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.11, 09:59 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Politycy-PO-oburzeni-traktuja-nas-jak-stado-baranow,wid,13772721,wiadomosc_prasa.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawo buszu Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.dynamic.chello.pl 10.09.11, 17:34 Nas wszystkich mieszkańców tego kraju za baranów POdwójnych, fikcja goni fikcję, bzdura bzdurę www.strefabiznesu.pomorska.pl/artykul/bledy-urzednikow-ustawa-przelomu-nie-ma-nadal-nie-sa-karani-za-razace-pomylki-67070.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judasz. Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 17:52 Gość portalu: ??? napisał(a): > Gość portalu: czytelnik napisał(a): > > Jakoś Po nagle zamilkło na temat wprowadzenia innej waluty. > > Czy ty masz wszystkich tutaj za durniów? PO nie zamilklo, tylko wyrażnie oglosi > lo, że kryzys światowy nie jest dobrym momentem do zmiany waluty, ale przygotow > ania tak czy inaczej będa kontynuowane. Masz rację może nie ma co przechodzić na euro lepiej poczekać i zmienić złotówkę na walutę docelową którą ma być Yuan oficjalnie nazywana renminbi. Światem żądzą spekulanci, a nie politycy. Są to słowa Piotra Kuczyńskiego głównego analityka Xelion. Doradcy finansowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.olsztyn.mm.pl 10.09.11, 18:03 Gość portalu: Judasz. napisał(a): > Światem żądzą spekulanci, a nie politycy. Ale my ich pokonamy patriotyzmem i godnością osobistą Jarosława Kaczyńskiego i Anny Fotygi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judasz. Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 18:15 Przeczytaj książkę " Wojna o pieniądz" napisał ją Song Hongbing i dopiero zabieraj głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ho ho ho ho do hi hi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 18:18 Gość portalu: hihi napisał(a): > Gość portalu: Judasz. napisał(a): > > Światem żądzą spekulanci, a nie politycy. > > Ale my ich pokonamy patriotyzmem i godnością osobistą Jarosława Kaczyńskiego i > Anny Fotygi. Życzę ci powodzenia.Ja wysiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
ostrogotek PiS zaspało 10.09.11, 19:55 W promocji programu PO jak zawsze mozna liczyć na wsparcie kaczyniaków. Dzięki Kecawo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk A czy ktoś zna programu PO i PiS? IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.11, 00:01 Przecież te partie są bezideowe i wystarczą im stołki na urzędach. Co zrobiła np. Katarzyna Hall pozytywnego w oświacie? Gdyby nie sprywatyzowana telekomunikacja, infrastruktura też leżała by na łopatkach. I tak można by było wymieniać dalej. Mimo usilnych starań, żadnego programu PiS do dzisiaj nie widziałem, bo trudno jest uznać za jakiś program bzdety w postaci 3 mln. mieszkań. Zresztą PiS za co się nie weźmie, to pozostawia za sobą taki niedosyt, jak klęska żywiołowa. Nie wiem, która z tych partii jest bliższa kociołowi a która garnkowi. Pewne jest jedno, że obydwie smolą na wyścigi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Ja też czekam na ujawnienie przez trolla z adsl IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.11, 00:09 programu PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von z PO i PIS Re: Ja też czekam na ujawnienie ile dni będą grać IP: *.dynamic.chello.pl 11.09.11, 08:07 w piłeczkę i jak długo będą chwalić się orlikami, ile watahach planują dobić, czy także wszystkich rodaków nie należących do PO? PIS czy będzie nadal wierzył ojcu z Torunia, który chciał eutanazji dla prezydentowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Porąbani Obłudnicy nie wiedzą co to program IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.11, 10:59 za ciemne toto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komunista Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.11, 12:58 Nie majak to było w PRL-u PZPR zawsze miała program, najlepszy z najlepszych no może wschodni sąsiedzi wtedy mieli lepszy. A teraz po co nam program i tak wiemy, że nic dobrego nie można się spodziewać bo kryzys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rycho,zbycho,miro Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.dynamic.chello.pl 11.09.11, 18:49 Dla zwykłych ludzi kryzys a dla przydupasów Tuska czyli PZPO=Polskiej Zhednoczonej Platformy Obywalelskiej przybyło w ciągu 4-lat 100 miejcs pracy? Zobacz jak rozwinęły się urzędy marszałkowskie - liczba POrąbanych wzrosła o 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 15:48 ewidentnym osiągnięciem donalda jest przywrócenie w polakach wiary w cuda Odpowiedz Link Zgłoś
ostrogotek Re: Czy PO ujawni swój program, to bedzie cud 12.09.11, 16:01 Gość portalu: pp napisał(a): > > ewidentnym osiągnięciem donalda jest przywrócenie w polakach wiary w cuda NIe wysilaj się pisopacanie, bo coś ci pęknie. Tak, Donald Tusk przywrócił wiare POlakom. W przeciwieństwie do Kaczora, który nieustannie próbuje nas dołowac i zakompleksiać. Konus zakompleksiony i zgorzkniały jeden. Odpowiedz Link Zgłoś