oso1 05.06.04, 11:07 Z okazji .... urodzin mojej małżonki, składam jej życzenia i żeby w końcu poszła i "zrobiła" prawo jazdy. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Muraszka Re: Urodziny Siwej IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 05.06.04, 11:27 oso1 , jak możesz. Ja byłam siwa w wieku 30 lat. Teraz sa farby. Siwa , to nie jest feler. Prawo jazdy, acha, chcesz by cie transportowano do domku nad ranem. Bezpieczy powrót? O to Ci chodzi! Twojej małżonece życzę zrobienia prawa jazdy z wynikiem 100% lepszym , niż oso 1. Zrobi, zrobi to prawo jazdy. Życzę Pani spełnienia marzeń. A oso 1 niech sie martwi. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Urodziny Siwej 05.06.04, 15:03 Ja wiem że Oso od dawien dawna nazywa tak swoją ukochaną żonke-sto lat dla Siwej;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Urodziny Siwej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 18:10 Wielu okazji do radości, szczęścia w rodzince:) na urodzinki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Urodziny Eli IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 20:21 oso - Ty to potrafisz zaskoczyć wszystkich, jesteś niesamowity :) Z okazji urodzin Twojej żony Eli ( imię podałes na forum )życzę Jej abyś Ty jej dał dużo radości jak nam dajesz na forum i nigdy nie zapominał o małżeńkim obowiązku, żeby te wiersze , które były zamiszczone przy Twoich urodzinach oplatały Was oboje, bo jak wiecie wszystko się toczy wokół kusiny ;))- jak mawia Pantagruel, bardzo mądry czlowiek. Elu - masz wspaniałego męza, możesz być z niego dumna, masz wspamiałych synów, z których też możesz być dumna i masz wspanialych forumowiczów, którzy są dumni z oso - więc przyjmij najserdeczniejsze życzenia ode mnie, duzo zdrowia, milości i zadowolenia z rodziny, a prawko jazdy to taki mały pikuś - tym się nie przejmuj, a szczególnie kierowcami, którzy będą Cię poganiać - włącz luz i jedż zawsze uśmiechnięta. :) do zobaczenia Ela Rita O Ela , zyskałaś przyjaciela - to taka pioseneczka w dedykacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Urodziny Eli IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 21:24 i wierszyk też podam - jest sliczny ;) wszystko przemija jak sen przemija, leci - hen trzeba się śpieszyć kochać człowieka szybciej szybciej, bo czas ucieka Maciej Bartosik Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Urodziny Eli 05.06.04, 22:02 Już praktycznie po święcie, wydrukowany tekst jest też fajnym prezentem i miłym zaskoczeniem. Dziękuję w imieniu Eli za życzenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Urodziny Eli IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 22:06 tylko nie mów , ze powiesiłeś nad łóżkiem ;)))))))))))) Może przywieżć Gargantulkę i Pantagruena, zeby dobrze pilnowała Twoją kuśkę ;)))) Z nimi będzie jej rażniej ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Urodziny Eli 05.06.04, 22:10 Ja tez sie przylacze do zyczen. Wszystkiego najlepszego!!! Duzo szczescia i slodyczy being zyczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Urodziny Eli IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 22:56 trzeba podnieść do góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Urodziny Eli IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 23:03 niech będzie spokojna o Ciebie milych snów Jej życze Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Urodziny Eli 05.06.04, 23:05 Jak się obudzi, to w imieniu Twoim przekażę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Urodziny Eli 05.06.04, 23:13 uff jeszcze zdążyłem wszystkiego naj.. po pólnocy angele ucałuję w dniu Jej urodzin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Urodziny Angeli - dziś są IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.06.04, 14:20 Świetnie Koobra, że nas poinformowałeś, ten watek możemy ciągnąć do 30 grudnia, kiedy to zakończymy obchody urodzin wszystkich forumowiczów. Kolej na Angelę - dla Angeli i Koobry dedykuję Małego Księcia, jako , że przed nimi jeszcze długa droga i nie musza sie śpieszyć,życzę , by zawsze byli sobie bliscy i cieszyli się Marysią. By usmiech z Angeli twarzy nigdy nie znikał, by miała cierpliwość do forumowiczów i żebyś Angela była szczęśliwa. Wiesz napewno Angela, ze powstanie ENKI było dla nas wyzwaniem i stworzyłas nam dom z którego nie tylko jesteśmy my dumni, ale którym możemy się chwalić na każdym krańcu świata. Dzięki Twojemu domowi mamy cel spotkań , przyjazdów i życze Ci takiego domu rodzinnego, gdzie panuje ciepło i chęć ciągłego powrotu, w którym czeka kochana osoba. Tyle, jeszcze sama się rozczulę :) Czas na występ Małego Księcia, który w wielkiej ilości róż ma tylko jedną różyczkę, bądż tą różyczką dla Koobry. :) " Ta róza, która świeci w niej jak płomień lampy nawet podczas snu. I wydała mi się jeszcze bardziej krucha. Byle podmuch wiatru może zgasić lampę - trzeba dobrze uważać. " 100 lat Angela :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Urodziny Angeli - dziś są IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 06.06.04, 14:45 Wszystkiego dobrego Angela. Jesteś bliźniakiem! Masz dobrą passę ale nie przesadzaj z ekspansją. Trzeba panować nad ambicjami,bo możesz przegapić rzecz ważne. Nie bez powodu cieszysz się zainteresowaniem pci przeciwnej. Wykorzytaj swoje atuty i nawiąż interesujące znajomości. Tak mówią "Fakty". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Urodziny Angeli - dziś są IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.06.04, 21:00 jestem na urodzinach Angeli :) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza Re: Urodziny Siwej 07.06.04, 22:38 Oso - wprawdzie opóźnionam nieco (tylko w składaniu zyczeń, mam nadzieję), ale pozycz swojej Koleżance Małzonce tego, czego ja sama sobie życze. A czego sobie życzy kobieta, to juz najlpeiej wie inna kobieta:)))) Buziaczki:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Urodziny Siwej 07.06.04, 22:41 Czasami zgaduję czego sobie życzy...kobieta ;) Nie omieszkam, przekażę, dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś