Dodaj do ulubionych

Urodziny Siwej

05.06.04, 11:07
Z okazji .... urodzin mojej małżonki, składam jej życzenia i żeby w końcu
poszła i "zrobiła" prawo jazdy.
:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Muraszka Re: Urodziny Siwej IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 05.06.04, 11:27
      oso1 , jak możesz. Ja byłam siwa w wieku 30 lat. Teraz sa farby. Siwa , to nie
      jest feler. Prawo jazdy, acha, chcesz by cie transportowano do domku nad ranem.
      Bezpieczy powrót? O to Ci chodzi! Twojej małżonece życzę zrobienia prawa jazdy
      z wynikiem 100% lepszym , niż oso 1. Zrobi, zrobi to prawo jazdy. Życzę Pani
      spełnienia marzeń. A oso 1 niech sie martwi.
      • angela-rt Re: Urodziny Siwej 05.06.04, 15:03
        Ja wiem że Oso od dawien dawna nazywa tak swoją ukochaną żonke-sto lat dla
        Siwej;-)))
    • sola28 Re: Urodziny Siwej 05.06.04, 15:39
      Serdeczne życzenia :)
      • Gość: giga Re: Urodziny Siwej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 18:10
        Wielu okazji do radości,
        szczęścia w rodzince:)
        na urodzinki!
        • Gość: rita Re: Urodziny Eli IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 20:21
          oso - Ty to potrafisz zaskoczyć wszystkich, jesteś niesamowity :)
          Z okazji urodzin Twojej żony Eli ( imię podałes na forum )życzę Jej abyś Ty jej
          dał dużo radości jak nam dajesz na forum i nigdy nie zapominał o małżeńkim
          obowiązku, żeby te wiersze , które były zamiszczone przy Twoich urodzinach
          oplatały Was oboje, bo jak wiecie wszystko się toczy wokół kusiny ;))- jak
          mawia Pantagruel, bardzo mądry czlowiek.
          Elu - masz wspaniałego męza, możesz być z niego dumna, masz wspamiałych synów,
          z których też możesz być dumna i masz wspanialych forumowiczów, którzy są dumni
          z oso - więc przyjmij najserdeczniejsze życzenia ode mnie, duzo zdrowia,
          milości i zadowolenia z rodziny, a prawko jazdy to taki mały pikuś - tym się
          nie przejmuj, a szczególnie kierowcami, którzy będą Cię poganiać - włącz luz i
          jedż zawsze uśmiechnięta. :)
          do zobaczenia Ela
          Rita
          O Ela , zyskałaś przyjaciela - to taka pioseneczka w dedykacji
          • Gość: rita Re: Urodziny Eli IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 21:24
            i wierszyk też podam - jest sliczny ;)
            wszystko przemija jak sen
            przemija, leci - hen
            trzeba się śpieszyć kochać człowieka
            szybciej szybciej, bo czas ucieka
            Maciej Bartosik
            • oso1 Re: Urodziny Eli 05.06.04, 22:02
              Już praktycznie po święcie, wydrukowany tekst jest też fajnym prezentem i miłym
              zaskoczeniem. Dziękuję w imieniu Eli za życzenia.
              • Gość: rita Re: Urodziny Eli IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 22:06
                tylko nie mów , ze powiesiłeś nad łóżkiem ;))))))))))))
                Może przywieżć Gargantulkę i Pantagruena, zeby dobrze pilnowała Twoją
                kuśkę ;)))) Z nimi będzie jej rażniej ;)))
                • being28 Re: Urodziny Eli 05.06.04, 22:10
                  Ja tez sie przylacze do zyczen. Wszystkiego najlepszego!!!
                  Duzo szczescia i slodyczy being zyczy!!!
                  • Gość: rita Re: Urodziny Eli IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 22:56
                    trzeba podnieść do góry
                    • oso1 Re: Urodziny Eli 05.06.04, 22:57
                      Co Ty, jeszcze się obudzi.
                      • Gość: rita Re: Urodziny Eli IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 23:03
                        niech będzie spokojna o Ciebie
                        milych snów Jej życze
                        • oso1 Re: Urodziny Eli 05.06.04, 23:05
                          Jak się obudzi, to w imieniu Twoim przekażę.
                          • koobra Re: Urodziny Eli 05.06.04, 23:13
                            uff jeszcze zdążyłem wszystkiego naj..
                            po pólnocy angele ucałuję w dniu Jej urodzin
                            • Gość: rita Re: Urodziny Angeli - dziś są IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.06.04, 14:20
                              Świetnie Koobra, że nas poinformowałeś, ten watek możemy ciągnąć do 30 grudnia,
                              kiedy to zakończymy obchody urodzin wszystkich forumowiczów.
                              Kolej na Angelę - dla Angeli i Koobry dedykuję Małego Księcia, jako , że przed
                              nimi jeszcze długa droga i nie musza sie śpieszyć,życzę , by zawsze byli sobie
                              bliscy i cieszyli się Marysią. By usmiech z Angeli twarzy nigdy nie znikał, by
                              miała cierpliwość do forumowiczów i żebyś Angela była szczęśliwa. Wiesz
                              napewno Angela, ze powstanie ENKI było dla nas wyzwaniem i stworzyłas nam dom z
                              którego nie tylko jesteśmy my dumni, ale którym możemy się chwalić na każdym
                              krańcu świata. Dzięki Twojemu domowi mamy cel spotkań , przyjazdów i życze Ci
                              takiego domu rodzinnego, gdzie panuje ciepło i chęć ciągłego powrotu, w którym
                              czeka kochana osoba.
                              Tyle, jeszcze sama się rozczulę :)
                              Czas na występ Małego Księcia, który w wielkiej ilości róż ma tylko jedną
                              różyczkę, bądż tą różyczką dla Koobry. :)
                              " Ta róza, która świeci w niej jak płomień lampy nawet podczas snu. I wydała
                              mi się jeszcze bardziej krucha. Byle podmuch wiatru może zgasić lampę - trzeba
                              dobrze uważać. "

100 lat Angela :)
                              • Gość: Muraszka Re: Urodziny Angeli - dziś są IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 06.06.04, 14:45
                                Wszystkiego dobrego Angela.
                                Jesteś bliźniakiem!
                                Masz dobrą passę ale nie przesadzaj z ekspansją.
                                Trzeba panować nad ambicjami,bo możesz przegapić rzecz ważne.
                                Nie bez powodu cieszysz się zainteresowaniem pci przeciwnej. Wykorzytaj swoje
                                atuty i nawiąż interesujące znajomości.
                                Tak mówią "Fakty".
                                • Gość: rita Re: Urodziny Angeli - dziś są IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.06.04, 21:00
                                  jestem na urodzinach Angeli :)
    • brzoza Re: Urodziny Siwej 07.06.04, 22:38
      Oso - wprawdzie opóźnionam nieco (tylko w składaniu zyczeń, mam nadzieję), ale
      pozycz swojej Koleżance Małzonce tego, czego ja sama sobie życze. A czego sobie
      życzy kobieta, to juz najlpeiej wie inna kobieta:))))
      Buziaczki:))))
      • oso1 Re: Urodziny Siwej 07.06.04, 22:41
        Czasami zgaduję czego sobie życzy...kobieta
        ;)
        Nie omieszkam, przekażę, dziękuję
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka