Gość: Marzena Kamienica przy pl. Bema ma właściciela. Co z ni... IP: *.cdma.centertel.pl 06.01.12, 23:49 Żal mi was ludzie! siedzicie przed komputerami i z nudów krytykujecie innych.do roboty sie wziac! Człowiek chce cos zrobic dobrego! Tylko prostak używa obelg w kierunki innych ludzi! Eksperci się znalezli, którzy po wygladzie oceniaja czyny człowieka.Najlepiej jest krytykowac nie znajac faktow. Uwierzcie myslenie nie boli.Zazdrosc przemawia przez tych,którzy w swoim słowniku maja wyrazy na "k" i "ch".Urzednicy siedza na swoich ciepłych stołkach i tylko czekaja na zbawienie.jedyne co urzednicy moga zrobic dla przecietnego czlowieka to pokazac środkowy palec! I taka jest prawda! ja popieram czyn Panów Pokrzywnickich poniewaz nie siedza z załozonymi rekami! Chca cos zrobic! Panowie! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejże Marzena fanka ruiny? IP: *.olsztyn.mm.pl 07.01.12, 00:33 Gość portalu: Marzena napisał(a): > ja popieram czyn Panów Pokrzywnickich poniewaz nie siedza z załozonymi rekami! Chca cos zrobic! Popierasz tyle lat popadania tej kamienicy w ruinę? Naprawdę??? Odpowiedz Link Zgłoś
edico Będzie z tego tyle 07.01.12, 00:26 ile było poprzednio. W rodowodzie sobie zapiszą, że byli właścicielami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsenre Kamienica przy pl. Bema ma właściciela. Co z ni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.12, 11:37 To przekręt aż śmierdzi . Najczystsza forma zalegalizowania trefnych dochodów . Tylko w tak NORMALNYM DEMOKRATYCZNYM PRAWORZĄDNYM kraju jest to możliwe. Pytam się , gdzie jest policja , prokuratura i inne służby powołane . Nikt się tym nie zainteresuje , bo to jest zgodne z naszym kretyńskim prawem . Odpowiedz Link Zgłoś