Dodaj do ulubionych

Dziekan medycyny UWM kolejnym kandydatem do Perły

IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.01.12, 19:20
Czy prof. Maksymowicz przyjmuje prywatnie? Ktoś leczył się może u Pana Profesora?
Obserwuj wątek
    • Gość: pacjentka Dziekan medycyny UWM kolejnym kandydatem do Perły IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.01.12, 19:34
      Panie Profesorze!!! Uratowałeś mojemu dziecku i mnie życie, mojej wdzięczności nie da się wyrazić słowami. Głosuję na Pana!!! Pozdrawiam.
      • Gość: mozecie mi skoczyc pan profesor siem pomylil IP: *.dynamic.mnet-online.de 22.01.12, 09:22
        pan profesor wyglada jak doktor prawa miedzynarodowego kulczyk jan
        i jest bardzo fotogieniczny
        czy czasami pana profesora nie rysowala taka jedna pielegniarka z südafrica z nazwiskiem rozpoczynajasym siem na s i tez s zakonczonym ?

ja mam dobra rade dla panow profesorow medycyny !
        niech panowie profesorowie odp......la sie od urszuli dwoch nazwisk absolwentki akademi der bildenden kunste in münchen z klasy prof raipka
        a swiatowe zydostwo bajki moze opowiadac takim smieciom jak profesor maksymowicz & co
        • Gość: Józef Re: pan profesor siem pomylil IP: *.180.78.15.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.01.12, 09:44
          Ojojoj...
          Jakiś problemik mały mamy. Ale chyba coś źle zrozumiałeś kolego: on jest NEUROCHIRURGIEM a nie PSYCHIATRĄ. Naprawdę musisz pomocy szukać gdzie indziej.
          • Gość: GiM Re: pan profesor siem pomylil IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.01.12, 10:06
            W tum "widzie" żaden psychiatra już nie pomoże.
            Panie Profesorze Maksymowicz dzięki Panu ten wydział zaistniał i się rozwija prężnie. Chylę czoła - tym bardziej,że miałem tą satysfakcję,iż poznałem Pana osobiście na początku lat 90 ub.wieku. Aha - nie byłem pacjentem.
            • Gość: GiM Re: pan profesor siem pomylil IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.01.12, 10:19
              W tym ... (miało być)
    • Gość: pacjentka Re: Dziekan medycyny UWM kolejnym kandydatem do P IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.01.12, 19:39
      Tak, profesor przyjmuje prywatnie. jednak tu nie wolno podawać adresów.
    • Gość: czytelnik Dziekan medycyny UWM kolejnym kandydatem do Perły IP: 31.61.25.* 20.01.12, 19:41
      Gratulacje dla Pana Dziekan, gdyby więcej ludzi na UWM było pokroju Pana Dziekana na uczelni byłoby o wiele lepiej. Jeszcze raz gratulacje.
    • Gość: marzena Dziekan medycyny UWM kolejnym kandydatem do Perły IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.01.12, 20:05
      Rozumiem. Po prostu szukam dobrego neurochirurga, a że pojawił się ten artykuł to stąd moje pytanie. Życzę powodzenia Panu Profesorowi w zdobyciu nagrody.
    • Gość: Znów JA Dziekan medycyny UWM kolejnym kandydatem do Perły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.12, 23:52
      Wojtek. Gratuluję i popieram Ciebie!!!, nie Górniewicza.
    • Gość: Rysiek Re: Dziekan medycyny UWM kolejnym kandydatem do P IP: 31.61.74.* 21.01.12, 21:20
      "Perła Bałtyku" to naprawdę świetna woda mineralna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka