Dodaj do ulubionych

Dramat wolnego slowa w Polsce

IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.12, 09:55
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JLBNtA6YtJU
Obserwuj wątek
    • Gość: GiM Ubaw "po pachy" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.02.12, 10:15
      Potrafisz ubawić. Omal nie oplułem monitora. Naczelny ekspert słowa mówionego,pisanego i niewypowiedzianego żali się ,że mu ubywa podobnych do niego "myślących inaczej". Naczelny ekspert praw fizyki jeszcze nieodkrytych, że mu nikt nie wierzy. Naczelny chemik międzygalaktyczny szukający mgły ze Smoleńskiego helu. I naczelny "technik magik" alias iluzjonista twierdzący o demeterializacji samolotu 15 m. nad ziemią. Cóż - mohery wymierają (bo to średnia wieku 85) i nie ma komu bajek opowiadać........ Przykro się Antoniemu robi.
      • Gość: ben Re: Ubaw "po pachy" IP: *.compute-1.amazonaws.com 18.02.12, 10:28
        Prima balerina kaczego tańca ciągle szuka partnerów do swych podniebnych konfiguracji.
    • mike.recz To ten kaznodzieja z filmu zamordował Kaczyńskiego 18.02.12, 10:17
      w zemście za nieopublikowanie jego wypocin?

www.wprost.pl/ar/136589/Prezydent-nie-opublikuje-aneksu-do-raportu-nt-WSI-w-wersji-Macierewicza/
      "Aneks miejscami jest bardzo interesujący, ale zbyt wiele jest tam fragmentów, w których fakty zastąpiono interpretacjami. Wnioski są wyciągane także tam, gdzie nie ma do tego wystarczających podstaw" - dodał prezydent.

Czy może motywem było to aby aneks nigdy nie ujrzał światła dziennego, a on sam mógł
      lansować się w swoich mediach opowiadając o układzie i szarej sieci złożonej z WSI?
    • Gość: do mike UB Re: Dramat wolnego slowa w Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.12, 10:28
      czuwaj
    • antymenel.1 Re: Dramat wolnego slowa w Polsce 18.02.12, 10:32
      To chyba nie jest dramat wolnego słowa tylko dramat lekarzy psychiatrów którzy nie są w stanie wyleczyć tego biednego człowieka.Widocznie choroba silniejsza od współczesnej medycyny.
      Ja mam taka małą ikonkę z rysunkiem głośnika dzieki czemu mogę każdemu zamknąć słowotok głupoty i podłości.Jak pan Rydzyk wypuści swoje firmowe laptopy to tam takiej ikonki nie będzie i dopiero wtedy wielu osobom zrobi sie smutno.
      • Gość: wa Re: Dramat wolnego slowa w Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.12, 10:35
        twierdzisz że medycyna była bezsilna wobec ciebie ?
        taki dobry szpital ci nie pomógł to juz tylko leczenie netem od rana do wieczora zostało
        • Gość: GiM Re: Dramat wolnego slowa w Polsce IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.02.12, 10:42
          To widać i u Ciebie nietęgo z rozumieniem słowa pisanego. Wyraźnie napisał "antymenel",że wyłącza głos jak słyszy tego naczelnego idiotę (specjalisty od Smoleńskiej mgły) - i,że nie ma już takich specjalistów - ba - nie ma lekastw które by tego idiotę "specjalistę" wyleczyły. A u Ciebie - to chyba stadium początkowe - jak zgłosisz się do psychiatrów już teraz - to może jeszcze "jesteś wyleczalny".
        • antymenel.1 Re: Dramat wolnego slowa w Polsce 18.02.12, 14:29
          Jak na polemikę to kiepskie.Tak to jest jak się pisze z szamba.
          • mobydickzolsztyna Re: Dramat wolnego slowa w Polsce 18.02.12, 15:21
            antymenel.1 napisała:
            > Tak to jest jak się pisze z szamba.

A kazał Ci ktoś tam nurkować - przerażona Macierewiczem i IPN-em - dlaczego?
    • Gość: ile.można Re: Dramat wolnego slowa w Polsce IP: 176.31.202.* 18.02.12, 10:34
      Macierewicz wypowiada się w imieniu polskich katolików.Zapewne uczył się żegnać na tych samych kursach,co Kaczyńscy.A z Olsztyna J.Szmit.Hasbara.
      • mike.recz Re: Dramat wolnego slowa w Polsce 18.02.12, 10:38
        Gość portalu: ile.można napisał(a):

> Macierewicz wypowiada się w imieniu polskich katolików.

Tylko czy oni o tym wiedzą? ;)
        • Gość: GiM Re: Dramat wolnego slowa w Polsce IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.02.12, 10:44
          Wypowiada się w imieniu większości - która tym się charakteryzuje,że zawsze jest w mniejszości - niemal w pojedynkę
          • mike.recz Re: Dramat wolnego slowa w Polsce 18.02.12, 10:51
            Ja Antka osobiście bardzo lubię posłuchać i robię to często. Powiem więcej, świat bez niego byłby o wiele nudniejszy.
            • Gość: GiM Re: Dramat wolnego slowa w Polsce IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.02.12, 10:56
              Wiesz - kabareciarze "wysiadają" przy Antku - no i ta wiedza - na wszystkie tematy.......
              • mike.recz Re: Dramat wolnego slowa w Polsce 18.02.12, 11:04
                Gość portalu: GiM napisał(a): no i ta wiedza - na wszystkie tematy.......

Której tak bardzo wszyscy się obawiają...śpieszę dodać.
    • mike.recz Jachowicz! Bój się.... 18.02.12, 11:15
      Oczywiście człowiekiem numer jeden, którego ta śmieć ucieszy jest sam Wojciech Sumliński.

wpolityce.pl/wydarzenia/23264-jerzy-jachowicz-smierc-plk-tobiasza-paradoksalnie-mogla-zmartwic-bylych-oficerow-wsi
      Jachowicz, ostatnio ze stajni Sakiewicza wskazuje mordercę, który miał motyw!
    • mobydickzolsztyna Początkowo bylem wstrząśniety 18.02.12, 14:24
      Ale tylko POCZĄTKOWO

Na szczęście oprzytomniałem i policzyłem nicki. Dublujące się w końcu. Czyli choroba dotyczy nielicznych "robiących" za tłum.

Kto się boi i nienawidzi hycla?
      No jasne, że psy. Mają swoje racjonalne powody.

Kto się boi i nienawidzi celnika?
      No jasne, że "mrówy". Mają swoje racjonalne powody.

Kto się boi i nienawidzi leśnika, gajowego, czy jak mu tam teraz?
      No jasne, że wnykarze. Mają swoje racjonalne powody.

Kto się boi i nienawidzi straży rybackiej?
      No jasne, że "nocni wontoniarze, żakarze i pupkarze". Mają swoje racjonalne powody.

Kto się boi i nienawidzi Pana Nauczyciela?
      No jasne, że szkolni lenie, ściagacze. Mają swoje racjonalne powody.

Kto się boi i nienawidzi skarbówki?
      Ja nie. Bo niby dlaczego? Szarak jestem i PIT-a sumiennie wypełniam. Gdzie mi tam do Elity Gospodarczej?

Kto się boi i nienawidzi ACTA?
      Ja chyba(?) nie. Te 2 mp3 Jandy i 1 Demarczyk? Chyba lepszych znajdą?

Kto się boi i nienawidzi IPN?
      No i to jest dopiero zagadka. Kto ma swoje racjonalne powody?

Macierewicz to chyba taki Rutkowski lustracji?
      Paskudny. Taka trupia czacha i to śmiejąca się w dodatku. PR-owcy powinni mu śmiechy odradzić! Nie cierpię go. Jak popatrzę, to mnie wstrząsa.

W pierdlu w Iławie, gdy szedł korytarzem ze swoją świtą, to warmińscy internowani czuli się pod jego spojrzeniem taaaaaacy malutcy. Chamidło.

Cholerna Lipińska. Bardziej upierdliwie anty-katolicka niż kot_z_WM, Yadol i inne cholery.
      No to co? Ja Ją kocham!

Okropna Osiecka - gdy poczytałem to i owo z Jej CV.
      Kurczę! Ale ja Ją Kocham! Gdy Ją czytam, to trafia prosto w moje serce,

Okropna Wisława i Srebrny Konstanty! Co Oni swego czasu nawypisywali? Wrogiego Polsce.
      Ale ja ich podziwiam i zdumiewam się Ich talentem. NIGDY ich tomików nie wywalę!

Paskudni, dbali o swój "image": - Rutkowski i Macierewicz!
      To prawda, ze paskudni! - ale to nie całość zagadnienia!

Np Rutkowski: "Rutkowski odzyskiwał skradzione samochody, odnajdywał porwanych ludzi i ściągał z krajów arabskich Polki uwięzione przez mężów. Policja miała mu za złe łamanie utartych reguł działania, ale do Rutkowskiego przekonywała skuteczność. Wsławił się m.in. wytropieniem „Jędrzeja", członka zbrojnego ramienia łódzkiej ośmiornicy, czy zatrzymaniem szantażystów Edyty Górniak, na paszport dyplomatyczny przewiózł do Polski schwytanego zabójcę pani notariusz z Oświęcimia. Staje się też telewizyjną gwiazdą, słynnym serialowym „Detektywem”."
      Ja osobiście go cenię za "epizod norweski". Wy może nie, ale ja TAK!

O co chodzi?
      O temperowanie własnego obrzydzenia.
      Hamowanie własnego odruchu wymiotnego, jak np wobec pede-rastów.
      Czujesz coś? Ale trzeba się powstrzymać!

Kto z Was Demokratą, ten MUSI przyjąć do wiadomości istnienie zróżnicowania poglądów.
      Także i Macierewicza - mieszczącego się w spektrum zróżnicowań. W końcu mającego większą wiedzę, niż którykolwiek z Nas - prostych forumowych pyskaczy.
      "Audiatur et altera pars"

Choćby mnie skręcało - muszę się do tego zastosować.
      Także i Ci, którzy tak łatwo do Innych przymierzają epitet "bolszewiki", zamiast się zastanowić, czy bardziej on do nich samych bardziej nie pasuje.
      • Gość: Majakowski Wł. Cześć komuszki IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.12, 14:37
        komuch to ten co nie dyskutuje z argumentami lecz opluwa tego co argumenty głosi, pa
        • Gość: Polak Re: Cześć komuszki IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.12, 08:20
          www.youtube.com/watch?v=VIz_WDsP66s&feature=related
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka