Gość: dość chamstwa IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.12, 13:35 będzie szybko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: REGULAMIN Re: Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, k IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.12, 13:41 forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617538.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NETYKIETA Re: Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, k IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.12, 13:41 forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617503.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, k IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.12, 13:42 Strasz, strasz, aż się ze.... Od dwóch lat już piszesz donosy do prokuratury ambitny niedorozwoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, k IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.12, 13:48 dowiemy się oficjalnie nazwisko i adres a potem zobaczymy, do prasy na pewno olsztyn.po.gov.pl/index.php?id=16 Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, k 09.04.12, 13:53 no to się w końcu koleś oficjalnie poznamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mylisz się Re: Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, k IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.12, 13:55 będzie też wniosek o skierowanie tu umwwm.home.pl/wzlp/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=16&Itemid=13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b28 Re: Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, k IP: *.olsztyn.mm.pl 09.04.12, 13:56 Twardy w gębie jesteś, pogadaj z ambasadorem USA: www.tvn24.pl/12690,1717333,0,1,ambasador-usa-o-macierewiczu-ma-paranoje-na-punkcie-spiskow,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
yadol biedaczek kecawa 09.04.12, 14:07 forum.gazeta.pl/forum/w,64,115527310,127783805,Yadol_zgloszony_do_prokuratury.html?s=1 w końcu chłopcy, w końcu... ile to już lat ciągacie mnie po prokuraturach... zaczniemy chyba jakieś rocznice obchodzić kecaw jako zeznający świadek przyciągnie tłumy będą jaja , niezłe kacze zbuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, k IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.12, 14:15 nie znasz procedur synu, proś Boga bysmy sie nie zobaczyli, ale nie gwarantuje kto przyjdzie na ewentualną rozprawe sądową, ublizanie kecawowi tez wyślę, to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz To sobie zgłaszaj. 09.04.12, 14:42 Nie jesteś anonimowy, pamiętaj o tym chamie. Donos zawsze jest bronią obosieczną. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: To sobie zgłaszaj. 09.04.12, 14:54 chętnie cię poznam gamoniu z adsl, wierna przychujnio kecawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GiM Re: Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, k IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.04.12, 14:56 To spadaj na te wasze fora do: ND;GP;GPC i inne - jeżei istnieją. Jak mnie gdzieś nie chcą - to po prostu tam nie zaglądam - czy już tak jesteście ograniczeni umysłowo ,że nie potraficietego faktu zrozumieć ???. Czy widziałeś kogoś na NAS - na waszych forach piszących przeciw wam ???. No - wiem - tamte fora NIE ISTNIEJĄ (lub są tak moderowane - że tylko poprawne wypowiedzi są "dopuszczane do ruchu"). Ale to w/g was nazywa się "wolność wypowiedzi" (czytaj obiektywne media). Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, k 09.04.12, 15:19 GiM dyskutujesz ze śmieciem? wyluzuj , to chyba nie jest potrzebne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GiM Re: Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, k IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.04.12, 15:27 Ja nie dyskutuję - bo i z kim tu dyskutować z "tamtej strony". Tylko pokazuję,że mogą po prostu wypier..lać z TEGO forum. Napewno nie będzie NAM ich żal. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczoryjski Re: Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, k 09.04.12, 15:29 Tylko o mnie nie zapomnijcie pedały , z przyjemnością skopię wasze dupska przed sądem za propagowanie chamstwa , kłamstwa i ciemnoty. Swoją drogą kecawo z kim ty pracujesz ? Te smutne chamiątka doprowadzą do oficjalnej prezentacji twojej pryszczatej gęby !!! Czekam na kwity !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GiM Re: Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, k IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.04.12, 15:34 Czekają - aż "ministerzero" będzie znów ministrem - ale to nie w tym stuleciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arystan Re: Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, k IP: *.pho.be 09.04.12, 15:40 Z tego, co wiem, to jeden z panów spod nicka "jhg" poznał kiedyś nazwisko takiego, co im złośliwie deptał po piętach, ale załamał się, gdyby miał temu komuś wytoczyć proces z powództwa cywilnego. To było poniżej jego godności i dał spokój. Przy okazji rozszyfrował całe to lokalne PiSowskie Baader-Meinhof, ale twierdził, że nie ma sobie tym co d... zawracać”. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczoryjski Re: Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, k 09.04.12, 15:47 też o tym słyszałem pozdrawiam JHG Odpowiedz Link Zgłoś
yadol przychujnia kecawy 09.04.12, 15:50 a pamiętacie fotkę tego piaskowego dziadka z podniesioną łapką ? może to jest ślad ? :) :) :O Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: przychujnia kecawy 09.04.12, 15:51 JHG miałeś rację szacunek i życzenia zdrowia do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, k IP: 37.157.196.* 05.09.12, 22:44 Jeśli dostęp do komputera ma wiele osób, to ustalenie sprawcy może być utrudnione, a często zwyczajnie niemożliwe. Organy ścigania powinny jednak podejmować próby zebrania materiału dowodowego i sprawdzenia, kto mógł korzystać z komputera o danym IP w chwili popełnienia czynu. Na ocenę sprawstwa wpływ może mieć np. to, czy komputer jest zabezpieczony hasłem. Dowodem mogą być zeznania świadków, zapisy monitoringu i inne środki dowodowe – mówi Arkadiusz Lach, adwokat prowadzący kancelarię w Bydgoszczy. – Nierzadko jednak wina konkretnej osoby budzi niedające się usunąć wątpliwości i wówczas decydujące jest domniemanie niewinności. www.rp.pl/artykul/795054,624490-Numer-IP-nie-wystarcza-do-postawienia-zarzutow.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rektor Re: Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, k IP: 69.163.40.* 26.09.12, 18:22 odpowiada właściciel kompa czy już po przesłuchaniach ? Odpowiedz Link Zgłoś