Dodaj do ulubionych

Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, kolesi

IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.12, 13:35
będzie szybko
Obserwuj wątek
    • Gość: REGULAMIN Re: Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, k IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.12, 13:41
      forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617538.html
      • Gość: NETYKIETA Re: Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, k IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.12, 13:41
        forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617503.html
    • Gość: mix Re: Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, k IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.12, 13:42
      Strasz, strasz, aż się ze.... Od dwóch lat już piszesz donosy do prokuratury ambitny niedorozwoju.
      • Gość: KK Re: Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, k IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.12, 13:48
        dowiemy się oficjalnie nazwisko i adres a potem zobaczymy, do prasy na pewno
        olsztyn.po.gov.pl/index.php?id=16
        • yadol Re: Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, k 09.04.12, 13:53
          no to się w końcu koleś oficjalnie poznamy
          • Gość: mylisz się Re: Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, k IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.12, 13:55
            będzie też wniosek o skierowanie tu umwwm.home.pl/wzlp/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=16&Itemid=13
    • Gość: b28 Re: Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, k IP: *.olsztyn.mm.pl 09.04.12, 13:56
      Twardy w gębie jesteś, pogadaj z ambasadorem USA:

www.tvn24.pl/12690,1717333,0,1,ambasador-usa-o-macierewiczu-ma-paranoje-na-punkcie-spiskow,wiadomosc.html
    • yadol biedaczek kecawa 09.04.12, 14:07
      forum.gazeta.pl/forum/w,64,115527310,127783805,Yadol_zgloszony_do_prokuratury.html?s=1
      w końcu chłopcy, w końcu...
      ile to już lat ciągacie mnie po prokuraturach...
      zaczniemy chyba jakieś rocznice obchodzić
      kecaw jako zeznający świadek przyciągnie tłumy
      będą jaja , niezłe kacze zbuki
    • Gość: art Re: Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, k IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.12, 14:15
      nie znasz procedur synu, proś Boga bysmy sie nie zobaczyli, ale nie gwarantuje kto przyjdzie na ewentualną rozprawe sądową, ublizanie kecawowi tez wyślę, to wszystko
    • mike.recz To sobie zgłaszaj. 09.04.12, 14:42
      Nie jesteś anonimowy, pamiętaj o tym chamie.

Donos zawsze jest bronią obosieczną.
      • yadol Re: To sobie zgłaszaj. 09.04.12, 14:54
        chętnie cię poznam gamoniu z adsl, wierna przychujnio kecawy
    • Gość: GiM Re: Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, k IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.04.12, 14:56
      To spadaj na te wasze fora do: ND;GP;GPC i inne - jeżei istnieją.
      Jak mnie gdzieś nie chcą - to po prostu tam nie zaglądam - czy już tak jesteście ograniczeni umysłowo ,że nie potraficietego faktu zrozumieć ???. Czy widziałeś kogoś na NAS - na waszych forach piszących przeciw wam ???. No - wiem - tamte fora NIE ISTNIEJĄ (lub są tak moderowane - że tylko poprawne wypowiedzi są "dopuszczane do ruchu"). Ale to w/g was nazywa się "wolność wypowiedzi" (czytaj obiektywne media).
      • yadol Re: Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, k 09.04.12, 15:19
        GiM dyskutujesz ze śmieciem?
        wyluzuj , to chyba nie jest potrzebne...
        • Gość: GiM Re: Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, k IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.04.12, 15:27
          Ja nie dyskutuję - bo i z kim tu dyskutować z "tamtej strony". Tylko pokazuję,że mogą po prostu wypier..lać z TEGO forum. Napewno nie będzie NAM ich żal.
    • kaczoryjski Re: Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, k 09.04.12, 15:29
      Tylko o mnie nie zapomnijcie pedały , z przyjemnością skopię wasze dupska przed sądem za propagowanie chamstwa , kłamstwa i ciemnoty.
      Swoją drogą kecawo z kim ty pracujesz ?
      Te smutne chamiątka doprowadzą do oficjalnej prezentacji twojej pryszczatej gęby !!!
      Czekam na kwity !!!!!!!!!!!
      • Gość: GiM Re: Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, k IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.04.12, 15:34
        Czekają - aż "ministerzero" będzie znów ministrem - ale to nie w tym stuleciu.
    • Gość: Arystan Re: Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, k IP: *.pho.be 09.04.12, 15:40
      Z tego, co wiem, to jeden z panów spod nicka "jhg" poznał kiedyś nazwisko takiego, co im złośliwie deptał po piętach, ale załamał się, gdyby miał temu komuś wytoczyć proces z powództwa cywilnego. To było poniżej jego godności i dał spokój. Przy okazji rozszyfrował całe to lokalne PiSowskie Baader-Meinhof, ale twierdził, że nie ma sobie tym co d... zawracać”.
      • kaczoryjski Re: Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, k 09.04.12, 15:47
        też o tym słyszałem
        pozdrawiam JHG
        • yadol przychujnia kecawy 09.04.12, 15:50
          a pamiętacie fotkę tego piaskowego dziadka z podniesioną łapką ?
          może to jest ślad ?
          :) :) :O
          • yadol Re: przychujnia kecawy 09.04.12, 15:51
            JHG miałeś rację

szacunek i życzenia zdrowia
            do zobaczenia
    • Gość: mp Re: Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, k IP: 37.157.196.* 05.09.12, 22:44

Jeśli dostęp do komputera ma wiele osób, to ustalenie sprawcy może być utrudnione, a często zwyczajnie niemożliwe. Organy ścigania powinny jednak podejmować próby zebrania materiału dowodowego i sprawdzenia, kto mógł korzystać z komputera o danym IP w chwili popełnienia czynu. Na ocenę sprawstwa wpływ może mieć np. to, czy komputer jest zabezpieczony hasłem. Dowodem mogą być zeznania świadków, zapisy monitoringu i inne środki dowodowe – mówi Arkadiusz Lach, adwokat prowadzący kancelarię w Bydgoszczy. – Nierzadko jednak wina konkretnej osoby budzi niedające się usunąć wątpliwości i wówczas decydujące jest domniemanie niewinności.

www.rp.pl/artykul/795054,624490-Numer-IP-nie-wystarcza-do-postawienia-zarzutow.html
      • Gość: rektor Re: Tym razem ja zgłosze do prokuratury yabola, k IP: 69.163.40.* 26.09.12, 18:22
        odpowiada właściciel kompa
        czy już po przesłuchaniach ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka