Gość: rita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 22:50 tą sprawę zostawimy chyba męższczyznom :) Dziewczyny , macie jakąś propozycję ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oso1 Re: Co będzie z muzyczką ? 16.06.04, 22:52 Oczywiście zgram jakąś płytkę, by zadowolić Wszystkich, najlepsza muzyka jest wyśpiewana po 16 piwie ;) Z tym nie będzie chyba problemu, wystarczy jeżeli każdy powie o swojej najlepszej piosence (kawałku) - i nie ma problemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Co będzie z muzyczką ? 17.06.04, 07:58 Ja np. lubie m.in. muzykę z lat 80 Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Co będzie z muzyczką ? 17.06.04, 12:17 To ja poproszę o FEEL Robbie Williamsa. A gdybyś ze starszych piosenek (1984 rok) wyszukał kawałek zespołu Art Company "Susana" to bym była bardzo kontenta :)))* Przy obydwu się świetnie tańczy, jeden wolny przytulaśny, drugi szybszy rozrywkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Co będzie z muzyczką ? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.06.04, 13:33 > Przy obydwu się świetnie tańczy, jeden wolny przytulaśny, drugi szybszy > rozrywkowy. Beda tance? Na stole? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Co będzie z muzyczką ? 17.06.04, 15:39 o widać kogo nie było rok temu :) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Co będzie z muzyczką ? 17.06.04, 15:39 Dla Ciebie mogę i na stole zatańczyć :))) W końcy gdyby nie Twoje foty, to nawet na podłodze eNki bym nie tańczyła. A na poprzednim zjeździe tańcowalim, owszem, owszem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Co będzie z muzyczką ? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.06.04, 15:55 > Dla Ciebie mogę i na stole zatańczyć :))) W takim razie musze byc koniecznie... I wyegzekwowac :oD Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Co będzie z muzyczką ? 17.06.04, 20:52 A spróbuj nie przyjść !! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Co będzie z muzyczką ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 21:25 Koncert życzeń zaczynamy :) Proponuję dziewczęta, by znalazły się repertuarze słynne Kaczuchy, możemy je odtańczyć chłopakom, w zamian , że oni odtańczą zbójnickiego ;))))) Próbujemy dziewczynki :) no to paluszki na ramionka , ręce zgiete w łokciach i lalalalalalalalalla la la la la pózniej kuperkami raz w lewo, raz w parwo i lalalalalalalalalal la la la la doskonale nam idzie ;)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Co będzie z muzyczką ? 17.06.04, 21:52 Może się w końcu doczekam tańca z beingiem:) A jak nie to rzucam się na każdego faceta na parkiecie (ale tylko tam, jednak mam sentyment do beinga):)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Co będzie z muzyczką ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 22:08 no nie wiem, z beingiem zatańczysz dopiero po ślubie, zresztą nie wiem czy umiecie tańczyć kaczuchy, to taki taniec prowadzony aż do Wysokiej Bramy dla dalszej kondycji :) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Co będzie z muzyczką ? 17.06.04, 22:45 andulka7 napisała: > A gdybyś ze starszych piosenek (1984 rok) wyszukał kawałek zespołu Art > Company "Susana" to bym była bardzo kontenta :)))* > Andulko to jest na stanie w ence,mam wielbiciela takich kawałkow co mi je nagrywa,przynosi a potem tego słuchamy SUSANA bedzie na bank Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Co będzie z muzyczką ? 17.06.04, 23:16 Moge zamówić wszystko sama jeśli nie ma chętnych... Eric Clapton - Cocaine U2 - Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me Tina Turner - Better Be Godd To Me Bryan Adams - Summer of'69 Deep Purple - Perfect Strangers Black Sabbath - Solitude Roxette - Vulnerable Vaya con Dios - Puerto Rico Cat Stevens - Rubylove Donovan - Colours Carlos Santana - Smooth Madonna - La Isla Bonita Jutro może być cd. , śpiąca już jestem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Co będzie z muzyczką ? 18.06.04, 07:43 Ostatnio byłam na imprezie i włączyli takie "cóś",co tańczyć sie przy tym nie da. A potem był Modern Talking i cała sala była moja :) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Co będzie z muzyczką ? 18.06.04, 08:27 Andulko tylko sie nie zdziw jak usłyszysz wszystkie te kawałki,czekam na propozycje od wszystkich i zgram płytke z Waszą ulubioną muzyczką:-) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Co będzie z muzyczką ? 18.06.04, 10:05 Deep Purple i Black Sabbath się może wydać większości nie całkiem do tańczenia. Piosenka Purpli to akurat niezły kawałek metalu, ale nie z lat 70-tych tylko mniej wiecej sprzed 10 lat - z dopracowanym brzmieniem, świetną aranżacją, nie taką blaszaną jak we wcześniejszych utowrach. W każdym razie ja przy tym baluję. Za to Ozzy Osbourne w "Solitude" - miodzo przytulas. A jaki riff gitarowy - prawie jak w Layli Claptona albo Satisfaction Stonesów. A mało kto zna ten utwór... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Co będzie z muzyczką ? 18.06.04, 12:21 Angela - tęsknię choc wiem, nie powinienem... Myślisz, że to przejdzie? A nową płytke masz? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Co będzie z muzyczką ? 18.06.04, 13:40 przejdzie,a jesli chodzi o nowe mam bardzo zakręcone troche innawe i niefiszowe,ale fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Co będzie z muzyczką ? 21.06.04, 07:53 andulka7 napisała: (...) Za to Ozzy Osbourne w "Solitude" - miodzo przytulas (...) Jak kto bedzie parzysty patrz Angi-Kobra, Inka-Being, to może i miodzio, a ja to do gogo bym miała się przytulać do obcych facetów - załamka :( Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Co będzie z muzyczką ? 21.06.04, 09:24 Ja będę sam:((( Moje Maleństwo będzie daleko:((( Moze ktoś nagra płytkę:"hity Forum 2004".Chętnie taką kupię:) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Co będzie z muzyczką ? 21.06.04, 09:54 o widze furtke na biznesik;-) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Co będzie z muzyczką ? 21.06.04, 10:25 Kochane Lustroo puknij się w główkę. To nie jest impreza dla par, tylko Zjazd, gdzie każdy sie bawi z każdym, jedna wielka balanga, a jak będziesz smutna to Cię kopnę w kostkę:P Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Co będzie z muzyczką ? 18.06.04, 18:36 Wow Andulka gratuluje wyboru.Trafiłaś w moje gusta:))))U2 Super:) Ja też coś dodam: Tina Turner-Private dancer Tina Turner-What's love got to do with it Dire Straits-Money for nothing ZZ Top-Gimme all your lovin Bruce Springsteen-Born in the USA Roy Orbison-Oh,Preffy woman Queen-We are the champions Queen-The show must go on Simon and Garfunkel-Mrs.Robinson U2-New year's day Boney M.-Rivers of Babylon Smokie-Living next door to Alice Beavis and Butthead featuring Cher - I Got You Babe Robbie Williams - The Road To Mandalay The Offspring - The Meaning Of Life The Offspring - Gotta keep them seperated The Offspring-Pretty fly (For a White Guy) Alien Antfarm - Smooth Criminal R.E.M. - Imitation Of Life SANTANA feat. MICHELLE BRANCH - The game of love Metallica-Memory remains Lady Pank-Mniej niż zero Lady Pank-Fabryka małp Lady Pank-Kryzysowa narzeczona Ryszard Rynkowski-Jedzie pociąg z daleka Kazik & Yugoton - Malcziki Kult-Gdy nie ma dzieci Piersi - O Hela Wilki - Nie Stalo Sie Nic Wilki-Baśka To moje propozycje.Mam nadzieje,ze bedą ok dla wszystkich:))) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Co będzie z muzyczką ? 18.06.04, 20:48 Ciekawe skąd macie tyle oryginalnych płyt?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Koncert życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 21:48 ha, ha, ha - toż to prawdziwa dyskoteka ja proszę: - Pamiętasz była jesień pokój nr8 korytarza mrok, struszek portier na ościerz otworzył drzwi :) Budkę Suflera - Sza, cicho sza, cisza wszędzie Czerwony Gitary - Wróćmy nad jeziora i Historia jednej znajomości Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Co będzie z muzyczką ? 18.06.04, 22:13 A Ty w moje, zwłaszcza Offspring :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Co będzie z muzyczką ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 22:17 myślę, że świetne utwory wybieramy, cięzko jest mi po tytule się rozeznać, ale czasu będziemy mieli długo do słuchania i nie tylko ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Co będzie z muzyczką ? IP: *.ec.pl / *.ec.pl 18.06.04, 22:41 Widze, ze chlop tez zamowil muzyke, to i ja to zrobie... Chce cos z Collinsa :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Co będzie z muzyczką ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 22:55 dobra, tylko jak poznamy kto co zamówił, może ktoś to wydrukuje, by na dyskotece nie doszlo do bójki ;))))))))))))))))ha, ha, ha Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Co będzie z muzyczką ? 18.06.04, 23:00 Rita. Tak naprawdę jest mi wszystko jedno co będą grali - (no może poza SUSANĄ). Z Wami zabawa będzie przednia nawet gdybyśmy mieli sami grać na grzebieniach, flaszkach i kieliszkach, a rytm wystukiwać na piwnej beczce... Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Co będzie z muzyczką ? 18.06.04, 23:17 Ludziska dajcie spokoj ja nie nagram tego wszystkiego,susane obiecałam i bedzie ale ......łomatkobosko Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Co będzie z muzyczką ? 18.06.04, 22:57 Collins - tyż popieram :))) P.S. Sierściuch żywie jeszcze, buty wybaczone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Co będzie z muzyczką ? IP: *.ec.pl / *.ec.pl 18.06.04, 23:34 Z Collinsa uwielniam "In the air tonight" oraz "Another day in the paradise" Co co siersciucha.... Buty? Dawno przebaczone... W miedzyczasie zezarl mi kabel od netu. Dwie godziny pierniczenia sie aby przywrocic sie do zycia. Jeszcze jeden taki manewr a wystawie na aukcje skorke z krolika.. Sponiewierana :oD Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Co będzie z muzyczką ? 19.06.04, 16:39 To Ty nie masz pochowanyc kabli?? U mnie żaden nie jest na wierzchu... Zając wpiernicza głównie gazety, zawsze ma jakąś rzucona na podlogę, ale nie pogardzi skórzanym paskiem. Bardzo dyscyplinuje takie zwierzątko, mam odruchy obronne, nigdy niczego co by jej smakowało nie stawiam luzem w zasięgu, nawet kiedy w klatce siedzi...Odruchowo stawiam wysoko albo chowam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Co będzie z muzyczką ? IP: *.ec.pl / *.ec.pl 20.06.04, 14:53 Niestety, u mnie tak sie nie da. Za duzy stopien skomplikowania okablowania sprzetu komputerowego. Choc po ostatnich wyczynach krolika musialo ono ulec duzemu uproszczeniu :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Co będzie z muzyczką ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 20:39 pieśń Piratów Wypij Ty , wypiję ja Dalej w górę szkła Za zwycięstwo w bitwach stu Wypijmy dzisiaj bracia tu :) Jupi jeeeeeee Jupi ojjjjjjjjj za króliczków ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Co będzie z muzyczką ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 22:05 pieśń Piratów Wypij Ty , wypiję ja Dalej w górę szkła Za zwycięstwo w bitwach stu Wypijmy dzisiaj bracia tu :) Jupi jeeeeeee Jupi ojjjjjjjjj Niech to będzie dedykacja dla wszystkich naszych Panów obecnych na Zjeżdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Angela ! 22.06.04, 10:03 Tak naprawdę to poprostu daj sobie spokój z komponowaniem jakiś specjalnych zestawów muzycznych. "Susana" na rozruszanie towarzystwa a później może być Radio WAMA albo po prostu "Zetka" - grają nieźle... W końcu umiemy się bawić nawet a capella.... :))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re:muzyczka będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 22:17 może weżmiemy grajka z ulicy ??????? ;))))))))))) oni też pieknie grają jeśli takowego znajdę w Olsztynie - zagra nam - zobaczycie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re:muzyczka będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 22:30 oso - wypatruj grajka na Starówce i mi zgloś ;))))))))))))) Graj piękny Cyganie...... - też dobra piosenka ciekawe jak dalej ona brzmi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re:muzyczka będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 22:41 Każdy znał i kochał ją Jak własną córkę swą Szumiał jej cyganów śpiew Pod namiotem z drzew A gdy na Prymasa znak Tańczyła wolny ptak Usta śmiały się i drżały Prosząc tak Graj piękny cyganie , piosenkę z przed lat Z przeszłości niech wstanie , kochania świat Graj dla mnie jedynie , jak gdyby we śnie Melodia twa płynie , kołysząc mnie Daj z siebie wszystko dziś ,co w sercu masz I o tym jednym myśl , że dla mnie grasz Nim świt blady wstanie , do nieba go wznieś Graj piękny cyganie , miłosną pieśń Aż z obozu znikła raz , i porzuciła nas Wielkie miasta , wielki świat , nocą mam ją skraść Dziś swój własny pałac ma , i wielka pani ta Woła z pańska gdy cygańska buda gra Graj piękny cyganie ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re:muzyczka będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 20:48 giga - śliczny tekst, śliczna muzyka - graj, graj , może kto nam wszystkim zaśpiewa ? A tak przy okazji jest taki kawał : Koncert zyczeń w rozgłośni, rozlega się telefon i prosi radiosłuchaczka o piosenkę Gondol Jerzy. Redaktor nie znał tej piosenki i poprosił , by pani zanuciła, a ona ....Gondol Jerzy z nad Wisły la, la, la, la ;))))))))) dobre , nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re:muzyczka będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 20:57 Extra:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re:muzyczka będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 21:38 tak, dawno tej piosenki nie słyszałam, nawet zapomniałam o jej istnieniu, warto, warto sobie przypomnieć, że są takie dzieła muzyczne a Ty śpiewasz przy stole ??????? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re:muzyczka będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 22:21 tylko słucham jak inni śpiewają:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re:muzyczka będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 22:26 ja też, uwielbiam słuchać i patrzeć jak inni śpiewają mogę nawet podpierać ściany :) ale słuchać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re:muzyczka będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 22:43 De Mono Zamknij drzwi, wyrzuć klucz Zamknij teraz oczy, jestem tu Nasza jest cała ta noc Zasłoń świat, światło zgaś Nie ma już się czego bać Nasza jest cała ta noc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re:muzyczka będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 21:22 to dowód, że nie liczy sie artysta liczy się artyzm utworu, śpiewać każdy może trochę żle , trochę gorzej, ale śpiewać trzeba :) jaką teraz śpiewamy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re:muzyczka będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 22:37 Już późno, a nam się wcale nie chce spać, głęboka północ zegarów graniem wita nas. Znów dzień przeminął - dał może mniej, niż pragnął dać. Czerwone wino będziemy sączyć aż po brzask. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re:muzyczka będzie 25.06.04, 23:32 Mówiłem, że Tercet Egzotyczny - ustawienie: Ritka - oso - Giga Solo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re:muzyczka będzie IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 26.06.04, 09:57 HHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ. Co to będzie??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re:muzyczka będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 21:31 wiem, że Angi lubi Edytę Bartosiewicz - dla Niej tez sie coś należy ;)))))) kto śpiewa nie błądzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re:muzyczka będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 21:36 Już za parę dni , za dni parę Weźmiesz plecak swój i gitarę . Pożegnania kilka słów , Pitagoras , bądźcie zdrów , Do widzenia wam , canto , cantare . Lato , lato , lato czeka , Razem z latem czeka rzeka Razem z rzeką czeka las A tam ciągle nie ma nas . Lato , lato , nie płacz czasem , czekaj z rzeką , czekaj z lasem W lesie schowaj dla nas chłodny cień Przyjedziemy lada dzień . Odpowiedz Link Zgłoś