Dodaj do ulubionych

Rozłam w olsztyńskim SLD

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 23:37
Czy redaktor mac już wchodzi w d... olsztyńskim kacykom wiedząc, że wyborcza
w naszym regionie przestaje istnieć? Oj, żeby się nie przeliczył. Może niech
opublikuje dane dotyczące bezrobocia w Polsce. Poniżej 50% ludzi w wieku
produkcyjnym ma pracę. W naszym regionie jest jeszcze gorzej. A wyborcza
zabawia się w adwokata Małkowskiego i jego pupili, którzy skutecznie
bezmyślnymi i partykularnymi decyzjami, bezrobocie to zwiększyli.
Obserwuj wątek
    • being28 Re: Rozłam w olsztyńskim SLD 22.06.04, 23:48
      Kiedys to sie samokrytyke skladalo:)
      Niedlugo sie okaze, ze nikt nie byl w SLD, tylko sami "tamci":)
      Zlodzieje, jak to powiedzial jeden z towarzyszy "Ch... precz"!!!
      • Gość: bruno Re: Rozłam w olsztyńskim SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 01:09
        I bardzo dobrze, że rozłam. Jak zaczynają mówić głośno o przekrętach na
        głosowanaich to może przestaną kryć i inne przekręty. Z pozytkiem dla
        mieszkancow Olsztyna
        • Gość: mil Re: Rozłam w olsztyńskim SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 18:13
          Inne przekręty, jakie?
          Wiesz więcej niż Oni?
    • Gość: bob Re: Rozłam w olsztyńskim SLD IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.06.04, 08:46
      najpierw sie chlopaki obłowili / dziwne zaangazowanie w sprzedaz prywatnej
      ziemi dla makro itp. / , zamiast walczyc o sprawy miasta lansowali własne
      osoby /pretekst 650 lecie / , a teraz olali towarzyszy z lsd. malkos i grzymek-
      od poczatku kierowała wami tylko prywata. najwazniejsze ,ze w kieszeni sie
      zgadza !!!!!
      • Gość: olo Re: Rozłam w olsztyńskim SLD IP: *.pil.olsztyn.sint.pl 23.06.04, 09:05
        hm
        o ile wiem grzymowicz jest viceprezydentem z nadania sld a nie z wyborów
        powszechnych, wiec jesli tak chce sie odciąć od partii to niech zrezygnuje ze
        stołeczka za 8,5 tys zł. miesiecznie!!!
        albo niech zajmie sie tym sld aby pana grzymowicza z tego stołeczka zepchnąć,
        ale juz wam powiem ze jest to niemozliwe, a ta szumna rezygnacja to tylko
        pretekst aby z sld wystąpic i przy okazji zrobic se reklamę do przyszłych
        wyborów jako bezpartyjny "fachowiec"
        godne pożałowania
        • Gość: jurek Re: Rozłam w olsztyńskim SLD IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.06.04, 09:28
          Szczury uciekają !!!! BRAWO.
          • Gość: GW zawsze lizała d Re: Rozłam w olsztyńskim SLD IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 23.06.04, 12:25
            Gazetka zawsze lizała d..ę lokalnym kacykom, więc nic dziwnego,że liże
            dalej.Tyle,że kacykom blizej do prokuratora, a z pewnością do olania przez
            wyborców.A redaktorom zycze miłego samopoczucia.Na pewno równie lojalnie
            odnajdą się w nowej rzeczywistości
            • Gość: mil Re: Rozłam w olsztyńskim SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 18:17
              Widzę, że Ty jesteś bardzo upośledzony przez obecną 'rzeczywistość'.
            • Gość: student Re: Rozłam w olsztyńskim SLD IP: *.man.olsztyn.pl 03.07.04, 23:18
              Jako przeciewnik wielu rzeczy, za którymi opowiadała się GW np. integracji z UE
              nie moge sie zgodzic, że lizała dupę lokalnym kacykom... Co Was niektorych
              pojeb... Wszyscy w urzedach mowia, ze z dziennikarzami z GW nie mozna
              rozmawiac, bo sie do wszytkiego przywalaja (wiem to od ciotki, ktora niestety
              pracuje w ratuszu), zawsze wszystko krytykuja, a jakis drut pisze, ze gazeta
              lize tyłki. POdejrzeaam, ze za tym postem kryje sie osoba dotknieta ostatnimi
              doniesieniami prasowymi, byc moze blisko wojewody
              • redakcja Re: Rozłam w olsztyńskim SLD 04.07.04, 17:34
                Dzięki, studencie (i jego poprzednicy). Raczej nie reagujemy na posty, które
                oskarżają nas o korupcję, kolegowanie się z władzami, uległość wobec
                ogłoszeniodawców i tak dalej wychodząc z założenia, ze nasze teksty powinny
                same za siebie świadczyć. Ale to bardzo miłe, ze ktoś to dostrzega...
                Roman Antonowicz
                PS. Pozdrowienia dla cioci
          • Gość: mil Re: Rozłam w olsztyńskim SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 18:16
            Idź pobiegaj.
        • Gość: mil Re: Rozłam w olsztyńskim SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 18:16
          Z twoich wypowiedzi jednak wynika, że bardzo mało wiesz.
          Pretekst? Jaki pretekst? To chyba dobrze unika kręgu ludzi którzy nie chcą
          współpracować, w waszym jęzku złodzieje itp.
      • Gość: mil Re: Rozłam w olsztyńskim SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 18:09
        Boże, Ty jesteś idiotą, chyba za dużo przed komputerem siedzicie.
        Btw. Co to znaczy 'malkos i grzymek' co to, twoi koledzy?

Olsztyn bardzo dobrze się rozwija.

A jeżeli chcesz kogoś krytykować, bo jesteś idiotą i nic innego nie potrafisz
        to polecam: brak.betonnet.eu.org/eurociemniaki.txt
    • Gość: rita Re: Rozłam w olsztyńskim SLD IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 23.06.04, 13:06
      nie bardzo wiem, co masz na mysli pisząc, że "wyborcza w naszym regionie
      przestaje istnieć"?
      co do zamieszania w SL:-D to sie zgadzam z przedmówcami, kto jak kto ale
      grzymowicz z małkowskim nie pasują do roli sumienia narodu, chyba, że nasz
      naród tak się "zaszmacił" - w co nie uwierzę. Chłopaki wpadli w panike po
      wynikach LPR w eurowyborach i boją sie przejść w polityczny niebyt, więc
      dubluja manewr "na borówkę".
      • Gość: mil Re: Rozłam w olsztyńskim SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 18:19
        >nie bardzo wiem, co masz na mysli pisząc, że "wyborcza w naszym regionie
        >przestaje istnieć"?
        >co do zamieszania w SL:-D to sie zgadzam z przedmówcami, kto jak kto ale
        >grzymowicz z małkowskim nie pasują do roli sumienia narodu, chyba, że nasz
        >naród tak się "zaszmacił" - w co nie uwierzę. Chłopaki wpadli w panike po
        >wynikach LPR w eurowyborach i boją sie przejść w polityczny niebyt, więc
        >dubluja manewr "na borówkę".

...sumienia narodu?
        Co to znaczy? To oni już na prezydenta RP kandydują, czy jak?
    • Gość: robiii szczur w pułapce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 14:06
      gazeta wyborcza w olsztynie pada. niedługo do egzemplarza beda dawac lodówke
      albo telewizor. sld sie sypie. stary system kolesiów w olsztynie czuje sie
      zagubiony. odcina sie od dolow a potem powie to nie my. my nie jestesmy w sld.
      a unia wolności juz w wyborach samorzadowych startowała do sejmiku z list
      sld!!!! szczur w pułapce. cha cha.
      • Gość: mil Re: szczur w pułapce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 18:20
        >gazeta wyborcza w olsztynie pada. niedługo do egzemplarza beda dawac lodówke
        >albo telewizor. sld sie sypie. stary system kolesiów w olsztynie czuje sie
        >zagubiony. odcina sie od dolow a potem powie to nie my. my nie jestesmy w sld.
        >a unia wolności juz w wyborach samorzadowych startowała do sejmiku z list
        >sld!!!! szczur w pułapce. cha cha.

Sory, ale masz jakieś kompleksy?
    • Gość: Mała trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść ... IP: *.siec2000.pl 23.06.04, 18:58
      Prezydent Małkowski i jego współpracownicy to tchórze. Nie moga się pogodzic z
      porazka w partii (zarówno porazka ich małych person jaki i kolesiów, którzy
      kiedys byli na tak, dziś juz maja te towarzystwo w d...)Panie Prezydencie
      i "Szare Eminencje" !!Olsztyńskim SLD rządzi już kto inny. Nie WY...
      • theedge Re: trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść ... 23.06.04, 19:40
        Chcialbym uswiadomic co niektorych ze lewica niszczy kreatywnosc (wysokie
        podatki, posrane prawo), tworzy wielka biurokracji (czyli zlodziejstwo i
        korupcja) - generalnie niszczy polska gospodarki.
        A nasi dziennikarze zwyczajnie udaja kretynow. Opisanie takiego zachowania nie
        nadaje sie do opisania na forum. ;-)
        P.S. A zreszta napisze co mi szkodzi... Wy!!!!!!!! pii, pii, piii, pii, pii,
        piii pii, pii, piii, pii, pii, piii ;-)

• theedge Re: trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść ... 23.06.04, 19:41
          Polski jezyk trudna jezyk ;-)
          • Gość: olo Re: trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść ... IP: *.pil.olsztyn.sint.pl 25.06.04, 02:11
            w sobote odbedzie sie wojewódzka konwencja sld, mam nadzieje ze i tam ferajna
            małkowskiego dostanie po dupie
            • Gość: samsob Re: trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 07:45
              Gość portalu: olo napisał(a):

> w sobote odbedzie sie wojewódzka konwencja sld, mam nadzieje ze i tam ferajna
              > małkowskiego dostanie po dupie
              >
              Lub przejdzie na z góry upatrzone pozycje, zgodnie z utwaloną przez lata zasadą.
              pzdr.
              • Gość: olo Re: trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść ... IP: *.pil.olsztyn.sint.pl 27.06.04, 09:38
                a jednak dostała po dupie
                heheh
                • Gość: samsob Re: trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 10:06
                  Gość portalu: olo napisał(a):

> a jednak dostała po dupie
                  >
                  W jaki sposób? Już coś wiadomo?
                  pzdr.
        • Gość: mil Re: trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 12:30
          >Chcialbym uswiadomic co niektorych ze lewica niszczy kreatywnosc (wysokie
          >podatki, posrane prawo), tworzy wielka biurokracji (czyli zlodziejstwo i
          >korupcja) - generalnie niszczy polska gospodarki.
          >A nasi dziennikarze zwyczajnie udaja kretynow. Opisanie takiego zachowania nie
          >nadaje sie do opisania na forum. ;-)
          >P.S. A zreszta napisze co mi szkodzi... Wy!!!!!!!! pii, pii, piii, pii, pii,
          >piii pii, pii, piii, pii, pii, piii ;-)

Z pewnością, Ty jesteś nie mniejszym 'kretynem'.

• Gość: Ed Re: trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść ... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 04.07.04, 00:19
          theedge napisał:

> Chcialbym uswiadomic co niektorych ze lewica niszczy kreatywnosc (wysokie
          > podatki, posrane prawo), tworzy wielka biurokracji (czyli zlodziejstwo i
          > korupcja) - generalnie niszczy polska gospodarki.
          > A nasi dziennikarze zwyczajnie udaja kretynow. Opisanie takiego zachowania
          > nie nadaje sie do opisania na forum. ;-)
          > P.S. A zreszta napisze co mi szkodzi... Wy!!!!!!!! pii, pii, piii, pii, pii,
          > piii pii, pii, piii, pii, pii, piii ;-)

Masz rację pod jednym względem - świadomość postepowania jeszcze nikomu nie
          zaszkodziła a wielu pomogła. Chciałbym życzyć Cui wiele sukcesów.

Szermowanie hasłami pogrążą tylko pewną niczemu nie służacą (czy na prawdę?)
          atmosferę. A może tworzenie takiej atmosfery czemuś służy??? Nawet interes
          religijny bez konkretnego zysku jest utopią i żaden religijny Bóg, bądź też
          jego zastępcy nie będą się w to angażowali z bardzo materialnych względów.
          P:otwierdzenie tego stanu rzeczy znajdziesz nawet w budzęecie dzosiejszego
          budżetu miasta. Sprawny w sZermowniu hasełek powinien wiedzieć, o jakie działy
          i rozdziały chodzi...

Na forum odzywa się wystarczająca ilość prawników, że dla kontynuowania tego
          typu dywagacji, wystarczy przywróć logikę prawa z przed roku 1989 (w sensie
          logicznym a nie propagandowym), wielu z Twoich teoretycznie wysublimowanych
          wrogów mogło także zaliczyć wczasy w pobliskim kurorcie :))

Czy tylko oni??? Dowodów poszukaj dokumentacji UM. Wierz mi - ne wszystko da
          się spalić... PrZejdź więc z demagogii do konkretów. Wierz mi, że im nawet
          tytuły tutaj nie pomogą, o ile prawo zacznie być prawem :))

Nie serwuj więc tego typu kolejnych hasełek, że coś się nie nadaje do dyskusji
          na forum. Rzumiem, że własne przekonania mają własne porawa. Jeżeli jednak masz
          coś konkretnego do powiedzenia wspartego dowodami, znajdziesz zapewne nie jedno
          wsparcie nie tylko na forum. Jeżeli jednak nadal Twoje jaskółki będą
          utrzymywane w tym minorowym nastroju negacji tej malkontencji dla tej samej
          zasady, pozwolę sobie zadawać bardziej konkretne pytania.

Pozdrawiam
          Ed
    • Gość: mil Re: Rozłam w olsztyńskim SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 18:12
      W co wchodzi?
      Jedynie stwierdza fakty.
    • Gość: xxl Re: Rozłam w olsztyńskim SLD IP: 213.199.197.* 13.07.04, 10:20

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka