Dodaj do ulubionych

Do tutejszego cenzora

13.09.12, 21:17
sekowanie poglądów innych niż jasne, postępowe,polszewickie na tutejszym forum staje się przejawem działań dyskryminacyjnych. To , że jestem sekowany niespecjalnie mi przeszkadza - natomiast te działania napawają mnie nadzieją.Kiedyś gdy środowisko tzw lemingów miało się dobrze mnie nie sekowano. Teraz chyba nie siła lecz narastająca słabość środowiska GW oraz wspomagających je coraz mniej licznych lemingów powoduje, że tonący chwyta się brzytwy. Całkowite zablokowanie mnie będzie najprawdopodobniej sygnałem, ze GW jest na najlepszej drodze do utraty rządu lemingowych dusz.

kecaw/kecawa po ośmiu latach dowartościowany narastającą uwagą tutejszego cenzora
Obserwuj wątek
    • Gość: no nie Re: Do tutejszego cenzora IP: *.olsztyn.mm.pl 13.09.12, 21:21
      To ty piszesz JESZCZE więcej, niż tutaj widać? Połowa forum to twoje wpisy, a skarżysz się, że cię "sekują"? Zostaw trochę miejsca dla innych, please...
      • kecawa 1/2 czy krowa ? 13.09.12, 21:35
        Pisząc o połowie moich wpisów chyba jesteś po jakowejś połówce lub co najmniej po krowie ?

ps
        pozdrów wymiar sprawiedliwości w Gdańsku i powiedz im, że i ja uważam, że dziennikarz był perfidny- dzwonić do sędziego i go tak wrobić w dyspozycyjność wobec Amber Tusk ?
        • redakcja.olsztyn Re: 1/2 czy krowa ? 14.09.12, 08:25
          Dajemy do zrozumienia, że posty o tematyce politycznej nalezy wpisywać na forum do tego przeznaczonym na portalu gazeta.pl. Forum na olsztyn.gazeta.pl służy wymienia opinii na inne tematy. Tę samą zasadę zaczęliśmy konsekwentnie stosować w przypadku wszystkich innych tematów pozostających bez związku z Olsztynem.
          • Gość: bez nicka to nie krowa, to byk... IP: *.dynamic.mm.pl 14.09.12, 08:56
            Odkryjmy więc ten system wartości GW. Na pierwszym miejscu jest „temat”, a na szarym końcu mieszkaniec Olsztyna. A jeśli mieszkańca Olsztyna interesują tematy polityczne, bo przecież wszystko u nas jest polityką...? Gdyby za kasacją wątków stały opinie czytelników, typu „za”, „przeciw” to rozumiałbym ten niedemokratyczny gest. W takim przypadku mniejszość też ma jakieś prawa. Poza tym kształtowanie świadomych czytelników polega na pozostawieniu im prawa do własnego zdania, ale jeśli GW „wie lepiej”, to sprawa nie podlega żadnej dyskusji.
            Dlatego, jeśli kecawa nie łamie prawa, to jestem przeciw kasowaniu mu wątków, albo określcie się jasno, że jesteście prawnikami Tory i tylko takich komentatorów puszczacie.
            • Gość: b28 Re: to nie krowa, to byk... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.12, 09:14
              Wątki o sporcie pisze się w dziale Sport, o dzieciach pisze się w dziale Dzieci, tak samo jak o gotowaniu, zdrowiu, ogrodach, edukacji czy setkach innych działach, wystarczy sprawdzić:
              forum.gazeta.pl/forum/0,0.html
              Czyli jakby nie patrzeć to na forum Olsztyn nie pisze się o polityce ogólnopolskiej czy między narodowej. Zawsze możecie na portalach niezależna.pl czy innych...
              • Gość: ha! Re: to nie krowa, to byk... IP: *.olsztyn.mm.pl 17.09.12, 09:31
                Gość portalu: b28 napisał(a):
                > Wątki o sporcie pisze się w dziale Sport, o dzieciach pisze się w dziale Dzieci

A o dzieciach uprawiających sport pisze się w dziale Dzieci Uprawiające Sport.
          • kecawa Re: 1/2 czy krowa ? 14.09.12, 15:49
            Dziękuję za informację

z wyrazami szacunku kecaw kaczysta od lat wielu
          • antymenel.1 Re: 1/2 czy krowa ? 09.02.13, 19:47
            Ubolewam,że grafomańska działalność tego maniaka,widoczna na bardzo wielu forach jest tak rzadko kasowana.Ta pisanina swoją głupotą zatruwa dobre obyczaje i stanowi obrazę ludzkiego rozumu.
            Ktoś twierdził,że kacaw to emerytowany nauczyciel,jeżeli to fakt to znaczy,że wiek emerytalny jest zbyt niski a pensum nauczycielskie było(i jest) stanowczo zbyt niskie.
        • Gość: czytelnik A przekretasow Paulinow... IP: 83.92.23.* 17.09.12, 13:02
          pozdrowiles lansujac tu na forum swoje pielgrzymki do Czestochowy?
    • ostrogotek Re: Do tutejszego cenzora 14.09.12, 16:14
      kecawa napisał:

> sekowanie poglądów innych niż jasne, postępowe,polszewickie ...

skasowac tego trola, notorycznie obrażającego, itd. Śmieci do śmietnika historii. Zrobić dla niego jakiś rezerwat i tyle. Biedactwo samoumarfiające się :)
      • Gość: do Pana Kecawa Re: Do tutejszego cenzora IP: 76.73.102.* 17.09.12, 09:28
        to nie jest forum GW więc czemu cenzuruje redaktorzyna z GW ?
        to że cenzuruje wg własnych zasad a nie Agory przybliza tylko przegraną tuskolandu za co należy dziękować młokosowi
      • Gość: czytelnik Kercawie zostalo juz tylko IP: 83.92.23.* 17.09.12, 16:40
        podwieszanie sie pod Gazete Wyborcza w swojej piso-moherowej ewangelizacji. Wszystkie swoje fora kecawo-podobni skutecznie zadusili juz na smierc wiekuista.
    • Gość: dr Re: Do tutejszego cenzora IP: *.pl 20.09.12, 22:34

Cyprian Kamil Norwid
      Siła ich

Ogromne wojska, bitne generały,
      Policje - tajne, widne i dwu-płciowe -
      Przeciwko komuż tak się pojednały?
      - Przeciwko kilku myślom... co nienowe!
      • Gość: eee tam Marsz budzików w Warszawie IP: *.olsztyn.mm.pl 21.09.12, 00:27
        Czy budziki potrafią myśleć? Będą szły i brzęczały: "obudź się, Polsko, obudź się"...
        • Gość: grzegorz Re: Marsz budzików w Warszawie IP: *.static.hostnoc.net 24.02.13, 10:39

niemożliwy jest dialog z osobnikami, którym moherowy kokon blokuje procesy myślowe
          • kecawa Re: Marsz budzików w Warszawie 24.02.13, 10:58
            dla mnie mohera dialog jest możliwy nawet z tępym lemingiem- jestem w stanie dostosować sie do interlokutora

ps
            rozmawiajmy

serdecznie pozdrawiam kecaw
    • Gość: max Re: Do tutejszego cenzora IP: *.vectro.com 04.10.12, 23:40

dlaczego nagle po kilku latach usunęliście temat, w którym większość komentarzy dotyczyła wypowiedzi doktora hc uwm na temat leczenia bezpłodności?

forum.gazeta.pl/forum/w,64,77724320,77724320,Modlitwa_do_papieza_leczy_z_bezplodnosci.html
      • Gość: mk Re: Do tutejszego cenzora IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.12, 02:31
        Wątek rzeczywiście został wycięty. Ale cieszy się dobrym zdrowiem watek Modlitwa za dyktatora Franco oraz Psu na buty modlitwy kościelnych darmozjadów jako bardziej odpowiadające rzeczywistości, niż wymysły dziwisza :)

Sam temat istnieje jednak nadal w internecie nieprzerwanie od 2008 roku:
        - www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/modlitwa-do-papieza-leczy-z-bezplodnosci,53840.html
        - forum.gazeta.pl/forum/w,29,97139961,97139961,_Kosciol_leczy_bezplodnosc_Przekroj_nr_25.html
        - forum.gazeta.pl/forum/w,64,132959637,132971696,Re_Radio_Maryja_posmiertnie_atakuje_Szymborska.html

Widocznie opiekun tego forum nie ma zaufania do odkrywczych metod medycznych Dziwisza kasując ten wątek :)
        • Gość: mix Re: Do tutejszego cenzora IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.13, 17:58
          Kościelny problem in vitro jest bardziej nośny :)
    • Gość: jd Re: Do tutejszego cenzora IP: *.ip-142-4-212.net 31.01.13, 14:38

przecież pisanina kecawy to prowokacja intelektualna w stylu mrożka - nikt lepiej od kecawy nie ośmiesza kaczyzmu i moheryzmu
      • Gość: kuba Re: Do tutejszego cenzora IP: *.dynamic.mm.pl 31.01.13, 14:53
        Masz rację.Dokładnie tak samo, nic tak nie ośmiesza antyklerykalizmu i antykatolicyzmu jak ziejące nienawiścią wpisy niejakiego edico,czy też pierdusa.
        • Gość: mix Re: Do tutejszego cenzora IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.13, 15:07
          Masz rację :)
          A to dla przypomnienia:
          forum.gazeta.pl/forum/w,562,37645923,37645923,ksiadz_katolicki_z_wibratorem_w_odbycie_u_chirurga.html
          • n4eu Re: Do tutejszego cenzora 31.01.13, 15:14
            Moim zdaniem Redakcja jest i tak bardzo poblazliwa ze toleruje na forum regionalnym takie posty jak kecawy, Mixa czy... moje :D
            Mowienie w tym przypadku o jakiejs cenzurze to lagodnie mowiac.. kpina :D
      • Gość: ewelina Re: Do tutejszego cenzora IP: *.altervista.org 10.03.13, 11:04
        drugi raz opowiadać nie będę, gdyż historia do najprzyjemniejszych anegdot tego forum nie należy, jednak na przyszłośc, zanim zaczniecie kogoś obrażać, upewnijcie się chociaż, jakiej jest płci
    • Gość: Irena Re: Do tutejszego cenzora IP: *.net 09.02.13, 15:25

Jerzy, kiedy ty wyrośniesz z tej moherowej łobuzerki?
      • antymenel.1 Re: Do tutejszego cenzora 09.02.13, 19:49
        Jerzy!!!!!!
        To już coś interesującego.Czy możemy prosić o dalsze szczegóły?
        • art.usa Re:Do tutejszego cenzora; Jeżeli mnie tu tolerują? 09.02.13, 20:05
          To co tu narzekać.
          W GW do publistyki to już dawno mi zajrzeć nie wolno.
          Admin z GW jak widzi mój wpis to dostaje najpierw,
          atak świerzbu, kończący się atakiem padaczki.

Od czasu do czasu szumi się i tu, jak i w zasadzie w całej Polsce.
          Najlepiej jest rąbać na Poznaniakach.
          Oni wszystko tolerują.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka