Dodaj do ulubionych

Rasty wracają na rynek. Ale na Jarotach mają kł...

IP: *.ilm.warszawa.sint.pl 14.10.12, 20:58
Prezes wie co robi.
Jak będą sklepy kilku różnych firm to jak jeden się wyłoży to inne będą działać.
A jak jeden właściciel to pada wszystko i nie ma gdzie kupić. Co się już raz stało
Obserwuj wątek
    • Gość: Waldi Fikcyjna upadłość i tyle IP: *.olsztyn.vectranet.pl 14.10.12, 21:13
      Przedwojski wie co robi - najpierw zaległy czynsz, a potem możecie sobie robić biznes od nowa. Inni już machnęli ręką na swoje należności.
      • Gość: ja Re: Fikcyjna upadłość i tyle IP: *.181.96.213.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.10.12, 14:05
        Przedwojski może mieć zapłacone za zaległe czynsze ale nie chce a za to wszystko za chwilę my członkowie tej nieudacznej spółdzielni zapłacimy nic innego jak działanie na niekorzyść spółdzielni
    • Gość: kolec serial o upadłych rastach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.12, 23:10
      już spać nie mogę, a z nerwów o kolejne losy rastów do roboty nie chce mi się chodzić !
      niech sie w końcu coś stanie bo gazeta od pół roku informuje o rastach jak o najściu wampirów a nic się nie dzieje !!!
      no jak długo może trwać ta neverending story ??

czy to już finał ? a może to jeszcze uwertura ??
    • Gość: krzroy Rasty wracają na rynek. IP: *.olsztyn.mm.pl 14.10.12, 23:33
      "Reaktywacja odbywa się na zasadzie tzw. franczyzy. - Pozwala nam to czerpać korzyści finansowe z udostępnienia zainteresowanym przedsiębiorcom m.in. nazwy, a także wiedzy i przyjętych przez nas norm prowadzenia sklepu. To sposób na spłatę wierzycieli"

Ta wypowiedź to dowód na to, że ta upadłość "Bomi" to przekręt. Kto by chciał, żeby jego sklep kojarzył się z upadłą firmą? A wiedza i normy prowadzenia sklepu firmy która doprowadziła się do bankructwa są g...no warte. A za te dziedzictwo jeszcze płacić to już chyba tylko chciałby jakiś pojebus! Przekręt i już!

• Gość: Poinformowany Re: Rasty wracają na rynek. IP: *.centertel.pl 15.10.12, 03:30
        Oczywiście.
        Wystarczy poczytać KRS-y i troje pogrzebac w historii...
        To dalej ta sama olsztyńskiego mafia, ci sami ludzie.
        Przy czym słowo mafia użyte jest nieprzypadkowo i nie na wyrost...
    • Gość: gość portalu Rasty wracają na rynek. Ale na Jarotach mają kł... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 15.10.12, 00:47
      A co ze sklepem w Dekadzie?
      • Gość: bb Re: Rasty wracają na rynek. Ale na Jarotach mają IP: *.olsztyn.mm.pl 15.10.12, 07:08
        marny ten dziennikarzyna, ciekawe co on tam jeszcze w tej redakcji robi
    • Gość: aolsztyn Rasty wracają na rynek. Ale na Jarotach mają kł... IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.12, 10:01
      smiech na sali. Rasty nie sa wizytowka sklepow z przyszloscia tylko sklepow przekretow. Nikt normalny nie chcialby firmowac i promowac ich logo. Wiec dudziec niech przestamie glupoty pisac. jakie doswaidczenie ? chyba tylko u przestrodze.
      • Gość: SD Re: Rasty wracają na rynek. Ale na Jarotach mają IP: *.olsztyn.mm.pl 15.10.12, 21:09
        Nie bardzo jestem w stanie nadążyć za prezesem Przedwojskim.
        Dlaczego nie chce podpisać umowy wynajmu (dzierżawy, sprzedaży - nie wiem) tych sklepów z zupełnie innym podmiotem gospodarczym, jeśli pieniądze z tytułu ich wynajmu poprzednio - SM Jaroty winna jest spółka BOMI ? Wg mnie to, pieniędzy od BOMI można się cały czas domagać (także w sądzie), ale dlaczego te sklepy są puste, skoro SM Jaroty ma już możliwość zarabiania z tytułu ich wydzierżawienia komu innemu ?
        Chyba człowiek ma problemy ze zrozumieniem rzeczywistości. Może to już - czas na emeryturę.
        • Gość: emtec Re: Rasty wracają na rynek. Ale na Jarotach mają IP: 213.184.21.* 24.10.12, 07:27
          on ma racje potrzebna większa konkurencja, niech otworzą netto lub coś w tym stylu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka