Dodaj do ulubionych

Problemy dekla narastają

IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.12, 09:51
Opozycja nie ma wyjścia, musi poprzeć profesora Glińskiego - powiedział Adam Hofman. Natomiast - Jarosław Kaczyński jest kandydatem na prezydenta Polski.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12605673,Glinski_na_premiera__Kaczynski_na_prezydenta__Hofman_.html
Być może Pan profesor jest bardzo porządnym człowiekiem, ale funkcjonując w takim towarzystwie pozostaje mu tylko organizowanie pielgrzymek na Wawel...
Obserwuj wątek
    • n4eu Re: Problemy dekla narastają 26.10.12, 10:16
      Gdyby funkcjonowal w towarzystwie zalganych PO-wiakow bylby oczywiscie bardziej niz porzadny :D
      Nie od dzis wiadomo ze o poziomie czlowieka decyduje jego sluzalczosc wobec salonu. Gdy jest z PO jest inteligentem i europejczykiem a gdy nie jest jest moherem i PISiorem.
      Logika prymitywna i banalnie prosta wiec nawet taki ktos jak mix moze wykazac sie umiejetnoscia dokonywania podzialow na ludzi swiatlych i tepych :D
    • Gość: jan Re: Problemy dekla narastają IP: *.vectro.com 26.10.12, 10:55
      PiS słynie z pomysłów od czapy i propozycji wyszukiwanych w dziurawym worku. Dziwi mnie naiwność tego profesora dającego łapać się na plewy temu, który cały swój autorytet i autorytet swojej partii niejednokrotnie wystawił na pośmiewisko. Wystarczy przypomnieć niektóre z nich:
      - "Nigdy nie wejdę w koalicję z Samoobroną",
      - "Jeśli mój brat zostanie prezydentem ja nigdy nie będę premierem",
      - "Jeśli nie wygramy wyborów ustąpię z funkcji prezesa PiS",
      - "Zasady obowiązują",
      - ......
      - a gdy przyjdzie co do czego usłyszeć: "Żartowałem..."

Dawniej twierdzono, że konia aby dobrze popędzać, trzeba nałożyć mu klapki na oczy. W końcu profesor nie jest człowiekiem takim starym i potykającym się z amnezją. Było nie było ma jakiś dorobek naukowy i ugruntowaną pozycję zawodową być może jeszcze z jakimiś perspektywami. Jeżeli dał się jeszcze złapać na jakieś obiecanki i wystawić na pośmiewisko pisowskiej propagandy, to już jego indywidualna sprawa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka