28.07.04, 12:52
Kocham Cię życie, och życie kocham cię, kocham cię nad życie
w każda pogode
dopóki zycie mam młode...
Otwarcie i skrycie...
oh zycie kocham cię kocham cię nad życie

Noramalnie mam same problemy ostatnio, ale żyje, chcę żyć i chociaz życie nie
jest łatwe to jest piękne, a humorek mi dopisuje :)
Obserwuj wątek
    • sola28 Re: Życie 28.07.04, 13:19
      Fajnie masz :)
    • Gość: detritus Re: Życie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.07.04, 15:36
      > żyje, chcę żyć i chociaz życie nie
      > jest łatwe to jest piękne, a humorek mi dopisuje :)

I to jest najlepsze podejscie do zycia :o)
      • oso1 Re: Życie 28.07.04, 17:23
        A ja spotkałem dzisiaj Lustroo i ma się jak najlepiej, uśmiech, zadowolenie a
        jedyny problem to chyba ten wyjazd
        Na Kanary
        czy
        Na Majorkę
        ;)

• Gość: rita Re: Życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 20:47
          och, Lustro, Ty nasz następny promyku slońca forumowskiego, normalnie to
          wszyscy mamy problemy, pewnie one nas kochają. Nie potrzeba nam terrorystów,
          gdzie się nie poruszamy to bomba wisi w powietrzu.
          Kiedy ją rozbroimy to możemy czuć się szczęśliwi.
          I to nazywa się szczęście.

Kocham Cię życie
          Jeden dzień, jedna noc
          a w życiu już szczęśliwiej ;)
          ha, ha......
          trzymaj sie Lustro
          • Gość: Muraszka Re: Życie IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 29.07.04, 07:45
            Dobrych wiatrów lustroo.
            Bo pewnie lecisz nie idziesz na te Kanary, czy Majorkę.
            Baw się dobrze!
          • lustroo Re: Życie 29.07.04, 07:48
            Na Kanary, albo na Majorkę :) fajnie by było, ale ostatnio nie gram w totka :)

Żyj tą nadzieją, co mieli Chopin, albo Bach...
            Żyj tą miłością, dla której...
            • Gość: Muraszka Re: Życie IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 29.07.04, 10:38
              To oso1 coś naplatał pisząc o tym,
              że się wbierasz gdzieś daleko.
              Życzę Ci tego z całego serca.
              Oczywiście wygranej też.

• Gość: rita Re: Życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 21:10
                Czemu się miotasz lustro, o co się troszczysz w tej wąskiej zamkniętej ramce,
                kiedy życie, całe życie, ze wszystkimi radościami stoi przed Tobą otworem.
                Chcesz pogadać ?
                • lustroo Re: Życie 30.07.04, 07:32
                  Szczęśliwa jestem w jakimś tam procencie, niedługo urlop, życie jest piekne :)
                  • zbyszek07 Re: Życie 30.07.04, 08:28
                    Na Kanary?
                    jakis pomysl jest...
                    ale po co jezdzic?
                    Niech Kanary przyjada tutaj!
                    wczoraj wpadlo dwoch z Kanarow do autobusu,
                    i dwoch kolesi podroznikow bez biletu
                    skasowali za wczasy w autobusie
                    :-)
                    • Gość: rita Re: Życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 21:21
                      to kiedy zaczynasz prawdziwie żyć lustro ?
                      narazie się bawisz w życie :)

Bawimy sie w życie
                      życie z nami bawi się - ha, ha
                      • zbyszek07 Re: Życie 02.08.04, 07:27
                        A co to jest "prawdziwe zycie"?
                        Kazdy ma swoja zycia wizje.
                        Nie nam oceniac czy innych jest sluszna,
                        czy nasza.
                        • lustroo Re: Życie 02.08.04, 08:29
                          Tak naprawdę to żyję od urodzenia.
                          Życie jest piękne.
                          Nikomu nie mówiłam, że mam urlop, oso zablefował, ale udało mu się zgadnąć, mam
                          urlop, a że nie na Kanarach? Nie szkodzi :)
                          • lustroo Re: Życie 03.08.04, 09:33
                            Cześć
                            Wczoraj ktoś do mnie napisałmniej więcej tak :
                            "I kiedyś gdy miną smutki i spojrzysz w lustroo i powiesz, ze życie jest
                            piękne". Co ciekawe lustro napisała przez pomyłkę przez dwa "o" a nie
                            wieddział, że to ja i że jest temat, że żyucie jest piękne. Zbieg okoliczności.
                            Fajne :)
                            • Gość: mark Re: Życie IP: *.liwest.at 03.08.04, 11:49
                              masz urlop to moze zrob jak ja, rowerem po Austrii ..wspaniale trasy, super
                              pogoda
    • head1 Re: Życie 03.08.04, 12:02
      Witam kogo nie znam i witam kogo juz poznałem...pomimo upieram sie co do
      jednego..życie jest piekne... ma swoje wzloty upadki......ale dzieki temu
      możemy poznac smak zarowno sukcesów i porażek.......wznosic się i bolesnie
      upadac... to daje sens ...i to sprawia tak naprawdę że życie jest
      cenne..........
      • lustroo Re: Życie 03.08.04, 12:33
        Witamy, pieknie napisane, ciekawe, że jak to czytam, to czuję w powietrzu
        zapach angielskich cytryn ;)
        • andulka7 Re: Życie 03.08.04, 13:12
          lustroo napisała:

>jak to czytam, to czuję w powietrzu
          > zapach angielskich cytryn ;)

Ejże, to gdzież jest ten kraj co cytryna dojrzewa ....?
          • head1 Re: Życie 03.08.04, 14:31
            jak to gdzie dojrzewają w angielskiej kolonii w afryce?/ nie
            wiedziałaś ....szkoda.ale bardziej byłaby tu na miejscu herbata..... ale i ta
            dojrzewa nie w anglii.......pozdrawiam.........
            • andulka7 Re: Życie 03.08.04, 15:08
              head1 napisał:

>bardziej byłaby tu na miejscu herbata..... ale i ta
              > dojrzewa nie w anglii

Nie dojrzewa. Ale to przecież właśnie w Anglii picie herbaty się celebruje...
              Też pozdrawiam
              :)))
              • head1 Re: Życie 03.08.04, 15:58
                więc jak to sie ma do cytryn nijak chyba że myslimy o herbacie earlgray, ktora
                nie powim ma przyjemny smak..... i mnie przypomina letni ciepły dzień .......i
                zapach wszystkich kwiatów......łaki.. cześć musze juz kończyc pa
                • lustroo Re: Życie 04.08.04, 15:14
                  Eal Greya uwielbiam, mmm zapach bergamotki, wtedy to dopiero życie :)
                  • oso1 Re: Życie 04.08.04, 20:47
                    A ja uwielbiam Dublina
                    :)
                    • andulka7 Re: Życie 04.08.04, 21:21
                      dzisiaj zaliczyłam Stocka i Luksusową. Jutro chyba mam przerwę, w piątek może
                      też, a od soboty urlop w gronie.... aż strach sie bać, przerw raczej nie
                      będzie ... Po urlopie bedę musiała odpocząć zdaje się... Ech, życie.......
                      • oso1 Re: Życie 04.08.04, 21:35
                        Stock - każdy kolor mi smakuje
                        :)
                        Tylkio dlaczego po 40 - parę złotych, jak miało stanieć. A Chivas - o Bożeńku
                        kochany.
                        :(
                        • lustroo Re: Życie 06.08.04, 08:46
                          Nikt nam nie obiecywał, że życie bedzie łatwe, a szkoda ;)
                          • rita100 Re: Życie 06.08.04, 22:20
                            Lustro
                            nie poddaj się
                            bierz życie jakim jest
                            i pomyśl , że
                            na drugie nie ma szans

niech każdy żyje życiem jaki mu się podoba :)
                            przed siebie idż
                            i ciągle zmieniaj je...
                            ...życie, śpiew, wino i męzszczyzna ......
                            głowa do góry :)
                            • oso1 Re: Życie 08.08.04, 14:36
                              I sru!!!!!!!!
                              ;)
                              • rita100 Re: Życie 08.08.04, 21:34
                                Nie bierz życia zbyt poważnie i tak nie wyjdziesz z niego z życiem.
                                • lustroo Re: Życie 11.08.04, 00:15
                                  Hmmm, ciekawe...
                                  • rita100 Re: Życie 11.08.04, 21:52
                                    "świat się nie kończy tylko dlatego, że coś nie wyszlo całkiem dobrze, i że
                                    jeszcze znajdą się okazje, by udowodnić swą mądrość, a jeśli się nie znajdę,
                                    sama ich sobie poszukam."

hej lustroo
                                    miłego urlopu
                                    • Gość: head1 Re: Życie IP: *.ols.vectranet.pl 12.08.04, 15:57
                                      pieknie to ujelas.... madrze i rzeczowo.... ale to tylko slowa..w zyciu jest
                                      inaczej... trudniej mysle ze nie potrzeba szukac okazji by udowodnic swa
                                      madrosc .....ona jest w nas tylko nie wszyscy zdajemy sobie z tego sprawe....
                                      wydaje mi sie e tylko wtedy nam nie wychodzi to wszystko o czm mazymy tylko
                                      dlatego ze czasmi jestesmy zbyt niedorosli na to by to zrozumiec i zbyt
                                      dporosli by sie tym bawic Zauwaz ze ciezko jest sie przyznac ze bardzo czegos
                                      chcemy do popelnionego bledu....do porki ktora nas dotknela .... chcemy
                                      poprostu zyc pelnia zycia... bawic sie smiac...i poprostu kogos pokochac....
                                      przepraszam za smialosc....ale postanowilem sie odezwac...
                                      • rita100 Re: Życie 12.08.04, 22:08
                                        masz całkowitą rację slowa można powiedzieć, napisać i byc z nich dumnym tylko
                                        ta dusza, dusza ciagle goni. Życie jest zbiegiem przypadków, zdarzeń i wydarzeń.
                                        Najgorsze jest to ,że własnie zdajemy sobie sprawę , ze coś mogło być lepiej
                                        gdyby ...... i to gdyby jest naszym niedorośnięciem do życia, tyle błedów nie
                                        do odwrotu, nie do cofnięcia, nie do naprawienia...
                                        i żeby nie poddać się, czlowiek szuka wszędzie celu, motywacji i spełnienia
                                        choć najmniejszych marzeń
                                        a marzenia prościuteńkie , dokończę Twoimi slowami :
                                        .... chcemy
                                        > poprostu zyc pelnia zycia... bawic sie smiac...i poprostu kogos pokochac....
                                        pozdrawiam

"znajdować się w najwyższym stopniu szczęścia, kiedy człowiek staje się w pełni
                                        dobry i nie wierzy w możliwość zła, nieszczęscia i smutku."

• lustroo Re: Życie 13.08.04, 20:57
                                          Wszyscy pograzaja sie w kontemplacji, a ja po prostu zyje i juz ;P
                                          • Gość: rita Re: Życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 22:30

media.ebaumsworld.com/smartdog.wmv
                                            • rita100 Re: Życie 14.08.04, 17:35
                                              szkoda, że wam sie piesek nie podobał
                                              żadkość widzieć to w życiu na żywo :)
                                              • zbyszek07 Re: Życie 16.08.04, 07:45
                                                Na co dzien widzimy jak woda zmienia sie w scieki,
                                                w niedziele mialem okazje zobaczys jak dzieje sie odwrotnie.
                                                • rita100 Re: Życie 16.08.04, 21:59
                                                  no widzisz - jak w życiu, jak na hustawce :)
                                                  raz czyste, raz brudne
                                                  raz zimne , raz gorące
                                                  raz białe, raz czarne
                                                  raz głodny, raz syty
                                                  raz wesoły, raz smutny
                                                  raz się smieje, raz płacze
                                                  raz żyje , raz umiera
                                                  a póki co żyjemy
                                                  jesteśmy :)
                                                  hej !
                                                  • zbyszek07 Re: Życie 17.08.04, 07:52
                                                    to jest wlasnie zycie!
                                                  • oso1 Re: Życie 18.08.04, 21:53
                                                    Życie jest piękne
                                                  • zbyszek07 Re: Życie 20.08.04, 09:21
                                                    Zycie trzeba przezyc!
                                                  • rita100 Re: Życie 20.08.04, 21:02
                                                    a czas jak rzeka , jak rzeka plynie i ......
                                                  • yuman Re: Życie 23.08.04, 09:01
                                                    Unosząc w przeszłosć
                                                  • rita100 Re: Życie 23.08.04, 22:36
                                                    witam nowego czlonka Klubu Forumowiczów !
                                                    i to w życiu :)
                                                    Czy jakies klopoty Pana sprowadzają, takie życiowe, służymy poradą :)
                                                  • rita100 Re: Życie 24.08.04, 22:22
                                                    no jak u Was z tym życiem ?
                                                    żyjecie ?
                                                    trzeba walczyć:)
                                                    kto nic nie robi ten nic nie zrobi ;))))))))
                                                  • zbyszek07 Re: Życie 25.08.04, 07:44
                                                    a kto zyje....
                                                    ten pozyje!!!
                                                  • lustroo Re: Życie 25.08.04, 08:05
                                                    A potem... windą do nieba...

Cały czas myśle o wczorajszym koncercie 2+1, inny skład, te same piosenki,
                                                    pamietam tylko niektóre i kabaret Rak - rewelacja :) Po prostu żyłam,
                                                    klaskałam, kiwałam się, usmiechałam, śmiałam, słuchałam, hmm, śpiewałam,
                                                    dobrze, że nikt nie słyszał ;P
                                                  • rita100 Re: Życie 25.08.04, 22:51
                                                    prawdą jest , ze kto śpiewa ten ma śpiewne życie
                                                    śpiew to życie
                                                    mozna i płakać i śmiać się
                                                    i się zamyśleć
                                                    albo wogole nie myśleć i to przy muzyce jest najlepsze
                                                  • Gość: rita Re: Życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 22:30
                                                    ciezkie jest życie trzeba go godnie przezyć
                                                  • giga5 Re: Życie 04.09.04, 22:46
                                                    Rita, Ty to żyjesz
                                                    trafiasz same 10 ki:)
                                                  • rita100 Re: Życie 05.09.04, 20:36
                                                    giga, a jak w pracy ?
                                                    Po takim urlopie pewnie w pracy energia podwójna ;)
                                                  • lustroo Re: Życie 21.09.04, 11:51
                                                    Życia nie powinno się chcieć przespać, ale czasem są takie dni, że może lepiej
                                                    przespać, jednak nikt nie zagwarantuje, że bedzie lepiej po obudzeniu, więc nie
                                                    przesypiajmy :)
                                                  • rita100 Re: Życie 21.09.04, 21:17
                                                    w każdym razie lustro, napewno nie myślałas , że kiedykolwiek w życiu
                                                    przezyjesz trzęsienie ziemi :)
                                                  • rita100 Re: Życie 23.09.04, 22:21
                                                    i jeszcze tańce w eNce na codzień :)
                                                    masz chngrę idziesz tańczysz i świat wiruje :)
                                                    piekne
                                                  • lustroo Re: Życie 24.09.04, 10:53
                                                    Trzęsienia nie czułam... ale "trzęsienie" w eNce to fajna rzecz :)
                                                  • lustroo Re: Życie 05.10.04, 14:38

Życie jest piekne, piekielnie trudne, ale piekne jest, ot co :)
                                                  • lustroo Re: Życie 19.10.04, 10:15
                                                    Och ju ;)
                                                  • Gość: misiek Re: Życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 07:59
                                                    masz humorek cieszysz sie to dobrze.......tak trzymaj.....ale pamietaj ciesz
                                                    sie dziś jutro może wszystko ulec zmainie.......
                                                  • lustroo Re: Życie 20.10.04, 08:03
                                                    dzisiaj się cieszę, bardzo :) a jak sie będzie cieszyć rodzinak jak im postawię
                                                    ciastka :) Dziś jest pięknie, wczoraj było... i jutro tez bedzie mimo ludzi,
                                                    którzy to piekno chcą zatruć. Dzis piję samą herbate bez plasterka cytryny,
                                                    czasem taki plasterek, bywa bardzo gorzki...
                                                  • Gość: oko Re: Życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 08:37
                                                    Lusterczko! Niektórzy mówią, że życie słodko-gorzki ma smak
                                                  • andulka7 Re: Życie 20.10.04, 09:02
                                                    Jak gin z tonikiem ;)))
                                                  • lustroo Re: Życie 20.10.04, 09:06
                                                    Słodko gorzki powiadasz?
                                                    No niby tak.
                                                    Ginu nie pije to nie wiem
                                                  • zbyszek07 Re: Życie 20.10.04, 10:21
                                                    zycie jak syrop wujka Bena?
                                                    Moze i cos w tym jest.
                                                  • borasca0107 Re: Życie 21.10.04, 01:27
                                                    a ja powiem krotko - zycie jest jak jajo, trzeba je zniesc :)
                                                  • zbyszek07 Re: Życie 21.10.04, 07:19
                                                    a potem turlac,
                                                    dopoki nie peknie...
                                                  • muraszka1 Re: Życie 21.10.04, 07:25
                                                    A potem zostaje do zrobienia tylko jajecznica.
                                                  • lustroo Re: Życie 21.10.04, 08:05
                                                    Dziś rano w sklepie leciała piosenka

Lecęęęęę, bo chcęęęę
                                                    Lecę, bo zycieeee jest złeeeee
                                                    Czy są pieniąąąądzeeee
                                                    Czy nieee

(trochę zafałszowałam, sorrki :))
                                                  • borasca0107 Re: Życie 22.10.04, 15:43
                                                    muraszka1 napisała:

> A potem zostaje do zrobienia tylko jajecznica.

ale koniecznie z chrupiacym boczusiem :o)

Jednym slowem zycie jest piekne...
                                                    potem pewnie tez :o)
                                                  • giga5 Re: Życie 22.10.04, 17:05
                                                    Życie jest piękne, nareszcie piątek:))
    • Gość: oko Re: Życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 14:18
      Już od dawna czułam, że te słowa pasują do tego postu...
      Z dedykacją dla Pani Lustroo (a jak pięknie wyśpiewał to bossanową Mietek
      Szcześniak)

"Wiersz z banałem w środku" Jan Twardowski

nie bój się chodzenia po morzu
      nieudanego życia
      wszystkiego najlepszego
      dokładnej sumy niedokładnych danych
      miłości nie dla ciebie
      czekania na nikogo
      przytul w ten czas nieludzki
      swe ucho do poduszki
      bo to co nas spotyka
      przychodzi spoza nas

• rita100 Re: Życie 28.10.04, 20:46
        piękny wiersz , taki filozoficzny

ale czas na zadumę o życiu - wielkiej prośbie o świeczke za tych do których
        nikt nie odwiedzi
        • lustroo Re: Życie 29.10.04, 08:07
          dziękuję Oko

Ta granica bania i niebania przesuwa się raz w prawo raz w lewo, teraz wiem,
          że czekam na Świeta Bożego Narodzenia, może wtedy się wszystko zmieni...
          Nadzieja... :)
          • andulka7 Re: Życie 29.10.04, 09:30
            lustroo napisała:

> dziękuję Oko
            >
            > Ta granica bania i niebania

E tam, do bani wszystko...
            :(
            • Gość: oko Re: Życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 12:06
              "teraz wiem, że czekam na Świeta Bożego Narodzenia, może wtedy się wszystko
              zmieni... Nadzieja... :)" NO TAK Z WIZYTĄ ŚWIĘTEGO MIKOŁAJA POTRAFI...;)))
              • zbyszek07 Re: Życie 02.11.04, 07:58
                Bylem w niedziele na "moj Nikifor"
                warto popatrzec...
                zycie,
                jego poplatane drogi,
                talent rozsypywany w roznych miejscach,
                poswiecenie,
                przemijanie.
              • andulka7 Re: Życie 02.11.04, 10:10
                Gość portalu: oko napisał(a):

> "teraz wiem, że czekam na Świeta Bożego Narodzenia, może wtedy się wszystko
                > zmieni... Nadzieja... :)" NO TAK Z WIZYTĄ ŚWIĘTEGO MIKOŁAJA POTRAFI...;)))

Ja nie mam takich złudzeń, przeciwnie po świętach spodziewam się zawsze
                najgorszego, tak było zawsze i nie widzę szans na zmianę sytuacji, chyba gdzieś
                ucieknę, wyjadę w tym roku, przeczekam jakoś, nienawidzę świąt....
                • lustroo Re: Życie 02.11.04, 14:27
                  Mikołaj to jest to :) Ja tam grzeczna byłam :)
                  • andulka7 Re: Życie 02.11.04, 14:50
                    A u mnie wsio rawno, czy jestem grzeczna czy niegrzeczna - jednakowo w dupę
                    dostaję. To już wolę być niegrzeczna, przynajmniej ciekawiej...
                    ;)))
                    • lustroo Re: Życie 03.11.04, 07:56
                      W d... dostajesz? od mikołaja?? Rózgą?

Żyj tą nadzieją, co mieli Kolmub albo Bach... (...)
                      • andulka7 Re: Życie 03.11.04, 09:02
                        lustroo napisała:

> W d... dostajesz? od mikołaja?? Rózgą?
                        >

Nie, sado-maso nie uprawiam, są inne wyrafinowane formy
                        ;)))
                        • zbyszek07 Re: Życie 03.11.04, 09:49
                          ech...
                          zycie!
                          • lustroo Re: Życie 03.11.04, 14:42
                            Och, życie, życie,żebyś ty d... miało, można by cię kopnąć ;P
                            • Gość: misiek Re: Życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 08:49
                              doprawdy?????? a czy warto je kopać nawet gdyby d........miało?????????? nie
                              warto... widze że nastrój masz wciąż taki sam .........co jakis czas sprawdzam
                              co u ciebie bo twoje imie lustro to od lustra duszy czy nastroju? pozdrawiam
                              moze kiedys klikniemy pa.
                              • lustroo Re: Życie 05.11.04, 12:20
                                Nastroje mam rózne jak kobieta, a to, że to napisałam było jakoby dokończeniem
                                mysli Zbyszka, chociaż on moze wcale tak nie myślał. Klikniemy? Ja już się
                                miśkami nie bawię... Wyrosłam.... ;) :)
                                • lustroo Re: Życie 09.11.04, 07:52
                                  Życie to choroba przenoszona drogą płciową ;) :)
                                  • zbyszek07 Re: Życie 09.11.04, 14:51
                                    Mozna przyjac chyba ze zycie jest nawet choroba zarazliwa!
                                    a ze jest przenoszone droga plciowa to fakt...
                                    Faktem jest niestety tez to
                                    ze ta choroba zawsze konczy sie zejsciem...
                                    • lustroo Re: Życie 10.11.04, 07:54
                                      Zanim zejdziemy, żyjmy :)
                                      • zbyszek07 Re: Życie 10.11.04, 09:48
                                        i tak trzymac!
                                        • rita100 Re: Życie 10.11.04, 21:26
                                          koniecznie trzeba żyć
                                          bo jutro ma być lepiej
                                          • rita100 Re: Życie 10.11.04, 21:33
                                            Hej ha kolejke nalej,
                                            Hej ha kielichy wzniescie
                                            To zrobi doskonale
                                            Morskim opowiesciom.

to też jest życie
                                          • bpkw Re: Życie 10.11.04, 22:47
                                            rita100 napisała:

> koniecznie trzeba żyć bo jutro ma być lepiej

Dobrze, zaczekam do jutra...
                                            • Gość: rita Re: Życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 13:13
                                              no i jak - jest lepiej ?
                                              jutro ma być jeszcze lepiej
                                              warto czekać na jutro ;)))))))))))
                                              • rita100 Re: Życie 12.11.04, 22:41
                                                tymbardziej, ze jutro jest trzynasty :)
                                                • rita100 Re: Życie 14.11.04, 20:11
                                                  W zyciu sa rzeczy o ktore warto, a czasami nawet trzeba walczyc. Sa jednak i
                                                  takie, na ktore warto poczekac. (B.B. Prest)
                                                  • rita100 Re: Życie 16.11.04, 22:13
                                                    Zycie jest piekne, porywajace. Jest tak piekne, olsniewajace. Jest tak jak
                                                    roza, co sie rozwija. Jest burza, wichrem, co w niebo sie wzbija. Jest pelnia
                                                    szczescia, ogniem milosci. Kochac, byc razem, bez samotnosci!
                                                  • zbyszek07 Re: Życie 17.11.04, 07:08
                                                    Zycie jest ...zyciem!
                                                  • Gość: Muraszka Re: Życie IP: *.olsznet.ec.pl 17.11.04, 07:52
                                                    Skoro na dzis taka filozofia,to i ja cos dorzuce.
                                                    Zycie ,po zyciu ,to by bylo zycie....
                                                  • zbyszek07 Re: Życie 17.11.04, 07:55
                                                    masz na mysli :
                                                    zycie w pozyciu?!
                                                  • lustroo Re: Życie 17.11.04, 08:16

Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy ;)
                                                  • lustroo Re: Życie 25.11.04, 08:37
                                                    Uśmiecham się dziś do życia. Jak dobrze, że jesteś życie... Żyję nadzieją... :)
                                                  • lustroo Re: Życie 20.12.04, 08:20
                                                    Żyjcie...nadzieją...
                                                  • Gość: oko Re: Życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 11:47
                                                    Lustroo wszystko co dzieje się w naszym życiu dzieje się dla naszego dobra.
                                                    Ja w to wierzę
                                                  • lustroo Re: Życie 20.12.04, 13:11
                                                    Dobra?
                                                    Może i tak tylko dlaczego ja ciągle dostaję od życia po pupie, aaaa, żeby mieć
                                                    twardą ;) :)
                                                  • Gość: oko Re: Życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 13:19
                                                    może jędrną;))) u ha ha...taki masażyk
                                                  • lustroo Re: Życie 21.12.04, 07:44
                                                    A wiesz, że i to mi przyszło na myśl ;D
                                                  • Gość: oko Re: Życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 08:27
                                                    Lustroo nadchodzi dobry czas żeby pomyśleć o życiu...W tą wyjątkową Noc
                                                    Wigilijną wysyłaj w kosmos życzenia.
                                                  • lustroo Re: Życie 22.12.04, 13:23
                                                    :) żyjmy więc najpierw marzeniami a potem ich realizacją :)
                                                  • Gość: oko Re: Życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 13:32
                                                    Marzenia się spełniają!!!!!!!!!
                                                  • Gość: oko Re: Życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 10:19
                                                    dziś w moim srecu nastrój jak na dworze....ponuro
                                                  • zbyszek07 Re: Życie 28.12.04, 10:23
                                                    wspolczuje...
                                                  • Gość: oko Re: Życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 10:37
                                                    Uśmiechów 102...ale to minie, jak tylko "przetrawię" temacik, pozdr
                                                  • Gość: detritus Re: Życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 11:33
                                                    > Może i tak tylko dlaczego ja ciągle dostaję od życia po pupie, aaaa, żeby
                                                    mieć
                                                    > twardą ;) :)

Jest takie powiedzenie: "Co nas nie zabije to nas wzmocni" ;o)
                                                  • Gość: murszka1 Re: Życie IP: *.olsznet.ec.pl 28.12.04, 11:55
                                                    A ja mam calkiem dobry nastroj i werwe do pracy.
                                                  • ktos2104 Re: Życie 28.12.04, 14:50
                                                    mi też się poprawia..
                                                    im bliżej końca dnia...
                                                    tym wyż jakiś panie, wyż...
                                                    ;p :-)))))
                                                  • Gość: oko Re: Życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 16:15
                                                    Bo to Panie Detritus nazywają hartowaniem stali. Podobno bardzo pożyteczny
                                                    zabieg...
                                                  • Gość: detritus Re: Życie IP: *.ec.pl / *.ec.pl 28.12.04, 18:20
                                                    > Bo to Panie Detritus nazywają hartowaniem stali. Podobno bardzo pożyteczny
                                                    > zabieg...

Wiem z autopsji :o)
                                                    Pozyteczny, acz bolesny ;o)
                                                  • ktos2104 Re: Życie 29.12.04, 08:59
                                                    lustroo się nam zapodziało...
                                                    gdzie jesteś?gdzie???
                                                    mówiłam..jaka to miła niespodzianka jak Cię zobaczyłam??:-)
                                                  • lustroo Re: Życie 29.12.04, 10:17
                                                    Dziękuję :) Dla mnie również niespodzianka i miłe zaskoczenie :)
                                                  • ktos2104 Re: Życie 29.12.04, 12:28
                                                    no dobrze, że już Jesteś..:-)
                                                  • lustroo Re: Życie 29.12.04, 13:54
                                                    Jestem... Strasznie smutna... Spotkało mnie coś takiego... pięknego...dopiero
                                                    zaczynam żyć... ciągłe wątpliwości...boję się... a jeśli to sen... a jeśli znów
                                                    dostanę kopniaka od życia... ile jeszcze potrafię znieść...
                                                  • ktos2104 Re: Życie 29.12.04, 15:01
                                                    lustereczko...smutna..?????bo coś pięknego????
                                                    wiem, że kobieta zmienną jest..,zadziwiasz mnie(ale rozumiem Cię troszkę..;))
                                                    *Czasem człowiek ucieka przed światem w głąb siebie
                                                    i nie wie, że właśnie tam..jest w samym środku zła..*
                                                    ale odwagi, Skarbie odwagi..Ci życzę..:-)
                                                  • lustroo Re: Życie 30.12.04, 07:35
                                                    Smutna, że to piekne spotkało mnie tylko jednorazowo.
                                                    A jednak chyba to był tylko sen... znów szara rzeczywistość... eh... życie...
                                                  • Gość: oko Re: Życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 08:02
                                                    No co Ty? Lustroo!!!!!!!
                                                  • ktos2104 Re: Życie 30.12.04, 09:29
                                                    Lustereczko...prosimy o piękny uśmiech..
                                                    i dużo wiary, że może być pięknie..:-)
                                                    to będzie!
                                                  • lustroo Re: Życie 30.12.04, 09:59
                                                    dzieki za troskę dziewczyny :)
                                                  • lustroo Re: Życie 07.03.05, 12:56
                                                    Sie żyje :) temat mi chciał uciec na drugą stronę. Nie dam! :)
                                                  • lustroo Re: Życie 30.03.05, 14:02
                                                    Ciężko jest żyć, ale drobne przyjemności dają usmiech na twarzy.
                                                    Odstawić botox, aaa co tam zmarszczki ;)
                                                  • lustroo Re: Życie 12.04.05, 12:41
                                                    Piękne jest i błogie, zwłaszcza jak się człowiek nawali piffkiem.
                                                    Dwa lata trenigu picia piwa nie zrobiły ze mnie magika ;)
                                                  • muraszka1 Re: Życie 15.04.05, 09:19
                                                    niepokoisz mnie Lustereczkoo
                                                  • lustroo Re: Życie 15.04.05, 09:33
                                                    Dlaczego? Jedno duże piffko tylko wypiłam :)i humor wrócił :)
                                                    Nigdy się tak naprawdę nie upiłam. Tylko mi się w głowie zakręciło...od jednego
                                                    piwa :D Za krótki czas picia był :)
                                                  • lustroo Re: Życie 13.05.05, 12:07
                                                    Życie jest piękne :)
                                                    Słońce świeci, ptaszki śpiewają, wiosna może w końcu z kata wylezie :)
                                                    Uszy do góry zajączki ;)
                                                  • muraszka1 Re: Życie 13.05.05, 12:30
                                                    kic,kic,pozdrowienia-zajaczki ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka