IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:48
mam pytanko, dlaczego na TWOJEJ STRONCE NIE MA HISTORII oLSZTYNA PO 1945 ,
jest biała strona, kiedy przy innych datach sie rozpisujesz i czy wiesz, że
Niemcy Twoją stronę pokazują, widziałes to w stronie suda , którą włożył w
Prusach ?
Czy dalej rozwijasz stronkę ?
Obserwuj wątek
    • Gość: detritus Re: detritus IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.07.04, 07:59
      Cos tam przy stronce dlubie - staram sie spelnic obietnice, ktore zlozylem na
      zjezdzie ;o)
      Ale historii po 45 roku nie przewiduje w najblizszym czasie :o)

• Gość: rita Re: detritus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 21:08
        a nie myślałeś o płatnej swojej stronie, ona jest jak gdyby archiwalna ?
        masz tyle tam zdjęć już nie do dostania , szczególnie widokówki stare
        • Gość: detritus Re: detritus IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 30.07.04, 08:24
          O zrobieniu jej platnej nigdy nie myslalem. Widokowki skasowalem ze wzgledu na
          to, ze zbyt wielu osobom wydaje sie ze skoro cos jest dostepne w sieci to mozna
          to dowolnie wykorzystywac, bez pytania o zgode. Czesc mam zamiar udostepnic,
          choc z dodatkami uniemozliwiajacymi takie praktyki >:o)

Szkoda ze nie dogadalismy sie przed zjazdem, bym Ci nagral na plytke pelna
          wersje :o)
          • andulka7 Re: detritus 30.07.04, 18:53
            W związku z płytką - odebrałeś już swoją zjazdową? jPowinna na niej być jedna
            szczególnie ładna Twoja fotka, z dość szczególnym wyrazem twarzy....Mam
            identyczną swoją z pierwszego zjazdu... Kto następny na kolejnym zjeżdzie ?
            :)))
            • Gość: rita Re: detritus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 21:26
              detritus - bardzo ważne pytanie, przed odpowiedzią sie zastanów
              Czy Twój ojciec żyje ?
              • Gość: detritus Re: detritus IP: *.ec.pl / *.ec.pl 30.07.04, 21:36
                andulka -> obawiam sie odebrania ;o) Jak narazie nogi mnie tam nie poniosly ;o)

rita -> to jest podchwytliwe pytanie?
                • Gość: rita Re: detritus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 21:44
                  dobra
                  inne pytanie
                  jak miał na imie lub ma Twój tata ?
                  • Gość: detritus Re: detritus IP: *.ec.pl / *.ec.pl 30.07.04, 22:20
                    Ufff, bo myslalem ze wiesz o czyms o czym ja nie wiem ;o)
                    Ma. Krzysztof :o)
                    • Gość: rita Re: detritus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 22:27

własciwie to poszukuję dziecka , ktorego ojciec miał na imię Wacław przydomek
                      Mirosław, to skąplikowana sprawa .........

dlatego pomyślałam o Tobie :)
                      Czy dalej kolekcjonujesz stare widokówki ?
                      • Gość: detritus Re: detritus IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.08.04, 08:30
                        Zbieram, ale juz bez fanatyzmu... :oD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka