Dodaj do ulubionych

PROCES dziennikarzy DEBATY

IP: *.olsztyn.vectranet.pl 13.10.13, 12:15
www.debata.olsztyn.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=2968:proces-dziennikarzy-debaty-&catid=39:olsztyn&Itemid=108
Poniedziałek 14.10 g. 12:30 Sąd Okręgowy w Olsztynie I Wydz. Cywilny sala 331. Na ławie oskarżonych zasiadają: Adam Socha, Bogdan Bachmura, Dariusz Jarosiński, Łukasz Adamski. Pozywa Piotr Obarek. Żąda przeprosin i 50 tyś. zł na teksty o nim w "Debacie". Przypominamy pierwszy tekst Adama Sochy, od którego zaczęła sie sprawa.

Obserwuj wątek
    • yadol Re: proces dziennikarzy polskich 16.10.13, 01:33
      Panie Adamie,

Podtrzymuję to co powiedziałem pod salą sądową.
      Szacunek.
      • Gość: ja Re: proces dziennikarzy polskich IP: *.olsztyn.pl 16.10.13, 07:12
        A ja nie mam szacunku dla Adasia, sprzedał się, bierze kasę za szkalowanie innych, do kogoś takiego nie można mieć szacunku, tylko pogardę!
        • Gość: Warmiak Re: proces dziennikarzy polskich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.13, 11:13
          Nie opowiadaj chłopie pierdoł. Bierze kasę? Jaką kasę? Za pisanie w Debacie nikt nie dostaje żadnej kasy. To, co ludzie tam robią to praca społeczna, albo lepiej mówiąc praca dla społeczeństwa. Oby trwało jak najdłużej. Również mój szacunek.
          • Gość: ja Re: proces dziennikarzy polskich IP: *.olsztyn.pl 16.10.13, 11:23
            To ty chłopie nie opowiadaj bzdur, albo jesteś tak naiwny, albo tępy, że wierzysz, że ktoś od lat pisze za darmo! Ja nawet wiem, kto to finansuje, pewnie jakbym Ci napisał, to też nie uwierzyłbyś. Podpowiem Ci tylko, że ten, który sam był największym agentem pewnych służb, a płaci m.in. dlatego, żeby nie napisali o nim......
          • antymenel.1 Re: proces dziennikarzy polskich 20.10.13, 13:30
            To nie praca dla społeczeństwa ale ogłupianie społeczeństwa-zakładając,że czytelników Debaty da się ogłupić jeszcze bardziej.
    • Gość: MarcoPolo Re: Proces dziennikarzy DEBATY IP: *.olsztyn.mm.pl 16.10.13, 14:07
      Przeczytałem dzisiaj art.Warota o współpracowniku B.Prystromie,którego nota bene znam.Stwierdzam,że w art,przedstawione sa błędne fakty a mianowicie:
      Autor podaje,że przejął go na kontakt Marian Piliszek funkcjonariusz od a w kopia dok.(przedstawiona niżej) figuruje ppor T.Piliszek.Podaje również autor,że prowadzący pracuje w "resorcie " od 1945r..Z tego wynika,że jest to pracownik bez jakichkolwiek szans na awans,gdyż cały czas jest ppor mino tak dlugiego stażu slużby.Uważam,że mieszanie czytelnikom w glowach to jest domena tej gazety.
      • Gość: ja Re: Proces dziennikarzy DEBATY IP: *.olsztyn.pl 16.10.13, 14:12
        Tak samo uważam, jak Ty MarcoPolo! Mieszanie ludziom w głowach o to im chodzi, a do tego szczucie na ludzi i to za sowitą zapłatą!
        • Gość: fan prawdy Re: Proces dziennikarzy DEBATY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 16:20
          Mieszaniem w głowach to zajmujesz się ty sam, esbecka szujo! Ile kasy dostajesz za szczucie i pisanie kłamstw?
          • Gość: do fana Re: Proces dziennikarzy DEBATY IP: *.olsztyn.pl 17.10.13, 07:37
            Fanie, czyżby nerwy ci puściły, że nie piszesz nic konkretnego, tylko wyzywasz? A może to sam Adaś, bo już wie, że teraz maja kwity na niego?
            • Gość: zaciekawiona Re: Proces dziennikarzy DEBATY IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.13, 12:50
              Poczytałam sobie wpisy i widzę, że coś jest na rzeczy, bo obrońcy Sochy (albo i on sam), jakoś dziwnie zamilkli.....
          • antymenel.1 Re: Proces dziennikarzy DEBATY 20.10.13, 13:31
            Ty chyba jesteś fanem chamstwa a nie prawdy.
            • Gość: ?????????? Re: Proces dziennikarzy DEBATY IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.13, 18:35
              antymenelu, sam sobie odpowiadasz, kto tu jest chamem.....
              • Gość: old jabol jeszcze nie mial procesu za łamanie prawa IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.13, 20:27
                na forum ?
            • Gość: ?????????? Re: Proces dziennikarzy DEBATY IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.13, 21:34
              antymenelu, sam sobie odpowiadasz, kto tu jest chamem.....
              • Gość: achacha Re: Proces dziennikarzy DEBATY IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.13, 18:35
                widzicie, jak zainteresowani umilkli i chcą, żeby posty zeszły jak najdalej.... coś w tym jest, że Adaś siedzi tak cicho......
                • Gość: ZOMO Re: Proces dziennikarzy DEBATY IP: *.olsztyn.pl 28.10.13, 09:41
                  bo dobrze wiedzą, że szykuje się BOMBA!!!!!!!!!!
                  • Gość: jaja Re: Proces dziennikarzy DEBATY IP: *.olsztyn.pl 30.10.13, 12:19
                    ale "debatowcy" zamilkli........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka